Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

@Pepi88 θα περασουν ετσι ελεγα κι εγω και ηρθε σιγα σιγα η μέρα :)

γαλα ηπια το πρωι κι ακομα τιποτα δε μπορώ φαντάσου και νερό να πιω φουσκώνω αλλα θελω να πινω γενικα υγρά!!! Μετα το απογευμα συνηθως μου περνάει λιγο αλλα καθε πρωι αυτο το πράγμα εχω

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , souz13 είπε:

@Pepi88 θα περασουν ετσι ελεγα κι εγω και ηρθε σιγα σιγα η μέρα :)

γαλα ηπια το πρωι κι ακομα τιποτα δε μπορώ φαντάσου και νερό να πιω φουσκώνω αλλα θελω να πινω γενικα υγρά!!! Μετα το απογευμα συνηθως μου περνάει λιγο αλλα καθε πρωι αυτο το πράγμα εχω

Ναι είναι δύσκολο σε καταλαβαίνω απόλυτα ...δοκίμασε και λιγο σόδα θα σε ανακουφίσει θα δεις !!

aDqFp2.png

6 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Α οκ δεν κατάλαβα νόμιζα για το άγχος γενικά  😂😂 ωραία συνθηματικα έχετε με τον καλό σου 😂😂

Εγώ δεν θα κάνω προς το παρόν άλλο τεστ δύο μέρες έμειναν και για την καθυστέρηση!εχω φουλ πρησμένη κοιλιά φουλ νύστα και τσούξιμο στο στήθος ...δεν το λες πόνο σαν κάψιμο ένα πράγμα ...και εννοείται ότι συνέχεια νιώθω ότι κατουραω πάνω μου τόσα πολλά υγρά 🥴

Υπομονή !!!αλλά με όσα περιγράφεις εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη ....

Μακάρι μακάρι ❤️❤️ παρόλο που δεν έχω υγρά στο σκούπισμα νιώθω τρελή υγρασία όπως είμαστε όταν περιμένουμε τις γόνιμες! Στο μάθημα σε κάποια φάση είχα κάτι σαν να μου ερχόταν περίοδος αλλά μπορεί να ήταν και το έντερο δεν ξέρω! Και πού κ πού με πιανει κάτι στα αριστερά (ενώ στον υπέρηχο είχα στα δεξιά ωοθυλάκιο και τις προηγούμενες μέρες από τα δεξιά πονούσα)! Γενικά νιώθω κουρασμένη, βέβαια με τον καφέ το πρωί είχα μια ενέργεια αλλά τώρα που γύρισα είμαι για να κοιμηθώ 15 χρόνια σερί για να συνέλθω 😂 επίσης το στομάχι μου κάνει κάτι νούμερα, το μόνο που εύχομαι να μην είναι παλινδρόμηση που εμφανίζεται πού κ πού 😂

4 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️ 

Διαβάζω τα νέα σας αλλά έχω τόσο τρέξιμο αυτές τις τπου δύσκολα μπορώ να σας γράψω. Τώρα όμως βρήκα λίγο χρόνο και άρπαξα την ευκαιρία!

@rodok @Marianne @lilbern μακάρι να είναι ο τυχερός σας μήνας αυτός! Εγώ έχω καεί απο "πρωτόγνωρα" συμπτώματα οπότε διατηρώ μια συγκρατημένη αισιοδοξία με αυτά! Πάντως μέχρι να έρθει ξεκάθαρα αίμα έχετε τις πιθανότητες σας ❤️

@lilbern αν θέλεις να το πάρεις χαλαρά σαν έκπληξη δεν πρέπει να αποφεύγεις τις γόνιμες, απλώς να μην ασχολείσαι με αυτές. Ξέχνα πως υπάρχουν και κάνε ελεύθερα οποτε νιώθεις την ανάγκη. Έτσι νομίζω μπλοκάρεις τη διαδικασία.. 😘

@Evdokia Pan πότε θα ξέρουμε φύλο; Ή θα το κρατήσεις για έκπληξη;!

@souz13 νομίζω σε "ματιαξα" που σου είπα ότι η χοριακη σου μπορεί να είναι και δίδυμα 🙈 ... Μην αγχώνεσαι όμως. Αν είναι δίδυμη κύηση θα είναι ωραία εμπειρία. ❤️

@Pepi88 η εγκυμοσύνη σου ειναι επιβεβαιωμένη. Τώρα μένει να πας για χοριακη και να μιλήσεις με τον γιατρό σου 😍

Τα υπόλοιπα κορίτσια σε ποια φάση βρίσκονται; Περιμένουμε κανένα άλλο θετικό τεστακι;

Ποιο αίμα να έρθει 😂 εδώ τίποτα δεν υπάρχει αλλά νταξει μπορεί να είναι καλό σημάδι! Εσύ πώς είσαι; Ετοιμάζεσαι για τον νέο κύκλοι προσπαθειών; ❤️❤️

@lilbernμέχρι να εμφανιστεί δεν πιστεύω τίποτα από τα τεστ 😂 να ξέρεις! Όλα είναι πιθανά! Ισχύει ότι μια φορά στο τόσο ότι η περίοδος κάνει ένα restart, τώρα εχεις λίγες μέρες για να δεις! Πέτα ή τα προφυλακτικά ή τα τεστ εγκυμοσύνης, δεν γίνεται να αγοράζεις και τα δύο 😂 δεν συμφέρεις 😂😂😂❤️❤️

• Μου αρέσει 1

@lilbern σου κάνει κόλπα η άτιμη!!🤔

@rodok για εσένα σκεφτόμαστε θετικά!!!🥰

@Alice20 καλή επιτυχία 🥳 με θετική σκέψη!!🥰

@Pepi88χοριακη σκέφτεσαι να κάνεις τελικά;;😅

Εγώ κορίτσια μολις την πρώτη καφέ βλέννα. Πιστεύω μεχρι το βράδυ θα κατέβει. Είχε δίκιο ο σύζυγος 😅🤣

πρίν από 12 λεπτά , Marianne είπε:

@lilbern σου κάνει κόλπα η άτιμη!!🤔

@rodok για εσένα σκεφτόμαστε θετικά!!!🥰

@Alice20 καλή επιτυχία 🥳 με θετική σκέψη!!🥰

@Pepi88χοριακη σκέφτεσαι να κάνεις τελικά;;😅

Εγώ κορίτσια μολις την πρώτη καφέ βλέννα. Πιστεύω μεχρι το βράδυ θα κατέβει. Είχε δίκιο ο σύζυγος 😅🤣

Ξεεεερω εγώ! Εκεί που είχα υπερένταση τώρα ξανά έχω πέσει, πονάει η μέση μου και σαν να έχω απαλούς πόνους περιόδου και περίεργα υγρά 🥴🥴🥴 μην τυχόν και ησυχάσω λίγο κατευθείαν να γίνει κάτι περίεργο 😂😂😂 

Δες όταν είναι να μας έρθει η περίοδος και ερχόμαστε σε επαφή έρχεται πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα! 

Επίσης πες τον σύζυγο μήπως παίξετε κανένα τζόκερ και γλιτώσετε τη σεζόν 😂😂 (καλό κουράγιο πάντως με τη σεζόν ❤️)

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

@rodok τα παιχνιδάκια μάλλον βοήθησαν χαχαχαχα...Δεν πονάω καθόλου, αν και δεν έχει κατέβει ακόμα, μόνο καφέ βλέννα βλέπω στο σκούπισμα. Ελπίζω να κατέβει για να έχω την Κυριακή για χαλάρωση τουλάχιστον σαν πρώτη μέρα! Σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι, δύσκολη σεζόν φέτος!!🤪 

Αχ δεν ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί αυτό με το τζόκερ με αυτά που μας συμβαίνουν !!!🤣

Δεν θέλω να πέφτεις καλέ!! Μπορεί να είναι και θετικά σημάδια όλα αυτά!! Εξάλλου είναι νωρίς για να αδιαθετησεις. Συνήθως πονάς; Πώς είσαι;;🤔🤔

πρίν από 9 λεπτά , Marianne είπε:

@rodok τα παιχνιδάκια μάλλον βοήθησαν χαχαχαχα...Δεν πονάω καθόλου, αν και δεν έχει κατέβει ακόμα, μόνο καφέ βλέννα βλέπω στο σκούπισμα. Ελπίζω να κατέβει για να έχω την Κυριακή για χαλάρωση τουλάχιστον σαν πρώτη μέρα! Σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι, δύσκολη σεζόν φέτος!!🤪 

Αχ δεν ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί αυτό με το τζόκερ με αυτά που μας συμβαίνουν !!!🤣

Δεν θέλω να πέφτεις καλέ!! Μπορεί να είναι και θετικά σημάδια όλα αυτά!! Εξάλλου είναι νωρίς για να αδιαθετησεις. Συνήθως πονάς; Πώς είσαι;;🤔🤔

Καφέ βλέννα ειχε και η @souz13 και δεν της ήρθε ποτέ 😂 οπότε δεν είμαστε σίγουρες 100% 😉😉

Συνήθως μια βδομάδα πριν την περίοδο έχω πρησμένο και πόνο στο στήθος,ο πόνος κάτω ξεκινάει λίγες ώρες πριν κατέβει το αίμα! Τώρα δεν ξέρω έχω μπερδευτεί πολύ, πιστεύω ότι δεν θα μείνω ποτέ έγκυος 😭😂

Καλά στις σεζόν φαντάζομαι πως είναι "κάθε πέρσυ και καλύτερα" 😂

• Χαχα 1

5 ώρες πρίν, souz13 είπε:

Το στηθος δεν μου εχει σταματησει καθολου να σου πω την αληθεια! Απλα καποιες μερες με ενοχλει περισσοτερο καποιες λιγότερο! Αλλα αυτο με το φούσκωμα λες και εχω φαει ενα αρνί πάλι σήμερα τετοιο χαλι και συνοδεύεται και με αηδια περιόδου🙄 ουτε καφε ηπια σήμερα φαντασου! 

@souz13 @Pepi88 τα συμπτώματα πανε κι ερχονται, ευτυχώς δλδ γιατι αλλιως δεν θα παλευοταν! Εγω ημουν χαλια οοοολη τη βδομάδα.  Σημερα τπτ! Σαν να μην ειμαι εγκυος.

@Alice20 ελπίζω αυτη τη βδομάδα να μου πει!!!

πρίν από 12 λεπτά , Evdokia Pan είπε:

@souz13 @Pepi88 τα συμπτώματα πανε κι ερχονται, ευτυχώς δλδ γιατι αλλιως δεν θα παλευοταν! Εγω ημουν χαλια οοοολη τη βδομάδα.  Σημερα τπτ! Σαν να μην ειμαι εγκυος.

@Alice20 ελπίζω αυτη τη βδομάδα να μου πει!!!

Έχεις δίκιο ...δεν μπορώ να θυμηθώ καθόλου στον μικρό που ήταν και η μόνη εγκυμοσύνη που προχώρησε πως ήμουν πριν την καθυστέρηση 🥴 μαζοχισμός στο φουλ να πονάς και να χαίρεσαι..αυτό ζω τώρα .. 😂😂 σε ποια βδομάδα είσαι ?

πρίν από 52 λεπτά , rodok είπε:

Ξεεεερω εγώ! Εκεί που είχα υπερένταση τώρα ξανά έχω πέσει, πονάει η μέση μου και σαν να έχω απαλούς πόνους περιόδου και περίεργα υγρά 🥴🥴🥴 μην τυχόν και ησυχάσω λίγο κατευθείαν να γίνει κάτι περίεργο 😂😂😂 

Δες όταν είναι να μας έρθει η περίοδος και ερχόμαστε σε επαφή έρχεται πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα! 

Επίσης πες τον σύζυγο μήπως παίξετε κανένα τζόκερ και γλιτώσετε τη σεζόν 😂😂 (καλό κουράγιο πάντως με τη σεζόν ❤️)

Τώρα δεν θα ησυχάσεις με τίποτα εσύ 😂😂 όλο κάτι καινούργιο θα νιώθεις !!που ξέρεις κάτι μπορεί να ψήνεται 🙏

aDqFp2.png

@rodok γθα την σεζόν ισχύει. Ειδικά φέτος δεν ήθελα να ξεκινήσουμε🤣 νιώθω ακόμα κουρασμενη από πέρυσι 😅 ακόμα καλά καλά δεν ξεκινήσαμε και έχουμε μπλέξει με τιμολόγια κλπ.. ειδικά σήμερα δεν μας έχουν αφήσει σε ησυχία 😅

Όχι καλέ μην ελπίζεις, θα κατέβει 😅 

Θα σε φάει η αγωνία εσένα σε βλέπω. Ασυγκράτητη είσαι χαχαχαχα, υπομονή βρε κορίτσι και εγώ έτσι λέω καμία φορά και απογοητεύομαι αλλά όλες θα τα καταφέρουμε αργά ή γρήγορα!! Πίστη να έχουμε και θετική σκέψη🥰

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Έχεις δίκιο ...δεν μπορώ να θυμηθώ καθόλου στον μικρό που ήταν και η μόνη εγκυμοσύνη που προχώρησε πως ήμουν πριν την καθυστέρηση 🥴 μαζοχισμός στο φουλ να πονάς και να χαίρεσαι..αυτό ζω τώρα .. 😂😂 σε ποια βδομάδα είσαι ?

Τώρα δεν θα ησυχάσεις με τίποτα εσύ 😂😂 όλο κάτι καινούργιο θα νιώθεις !!που ξέρεις κάτι μπορεί να ψήνεται 🙏

13η 🙏🙏🙏🙏

• Ευχή 1

9 ώρες πρίν, Evdokia Pan είπε:

13η 🙏🙏🙏🙏

Όλα καλά θα πάνε !!!σε λίγο θα μάθεις και φύλλο ειδικά αν είναι αγόρι!!αν είναι κορίτσι μπορεί να αργήσει λίγο 🥰 θυμάμαι στην αυχενική μου είχαν πει ότι είναι κορίτσι και το είχαμε δεδομένο κάνα μήνα ...πάμε γιατρό ναααα ενα τσουτσουνι 😂❤️

• Χαχα 1

aDqFp2.png

13 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ άσε διαολιζομαι με το να περάσουν οι μέρες 😂 σίγουρα έχω πονακια περιόδου ή ενοχλήσεις στο έντερο δεν μπορώ να καταλάβω 😂 δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ😂 

@Evdokia Pan ο,τι και να είναι το μωράκι σου,αγοράκι/κοριτσάκι, εύχομαι να είναι γερό και καλότυχο ❤️❤️ κι εμείς είμαστε εδώ να ακούμε τις χαρές σου ❤️❤️

Επίσης μην σας πω ότι έβλεπα τα πιο χαζά όνειρα 😂 είδα ότι έκανα ένα τεστ της one step και η δεύτερη γραμμή είχε βγει μισή κ ξεθωριασμένη και ήθελα να το ανεβάσω εδώ για να μου πείτε τη γνώμη σας 😂 και σήμερα το πρωί λόγω του ονείρου κρατηθηκα, αλλά δεν έκανα 😂 σκέφτομαι πεμπτη-παρασκευη να κάνω τεστ ή χοριακη κατευθείαν! Ανάλογα τα κέφια και το πώς θα κυλήσει η εβδομάδα 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!!!

@rodok Το μυαλό μας, μας παίζει πολλά παιχνίδια τελικά!!🤣 είναι νωρίς για να έκανες τεστ σήμερα, μπορεί να απογοητευοσουν χωρίς λόγο!! Κάνε τοοοοοσο λίγο υπομονή🤣 

@lilbern που έχεις εξαφανιστεί εσύ καλέ;;; 🥰

@Evdokia Pan με το καλό να μάθετε το φύλο 🥰

@Pepi88 @souz13 Γενικά οι εγκυουλες είστε καλά;; 🥰

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, Marianne said:

Καλημέρα!!!!

@rodok Το μυαλό μας, μας παίζει πολλά παιχνίδια τελικά!!🤣 είναι νωρίς για να έκανες τεστ σήμερα, μπορεί να απογοητευοσουν χωρίς λόγο!! Κάνε τοοοοοσο λίγο υπομονή🤣 

@lilbern που έχεις εξαφανιστεί εσύ καλέ;;; 🥰

@Evdokia Pan με το καλό να μάθετε το φύλο 🥰

@Pepi88 @souz13 Γενικά οι εγκυουλες είστε καλά;; 🥰

Καλημέρα και καλή κυριακή💜

χθες ημουν πολύ χάλια παλι φούσκωμα και ενοιωθα λες και ειχα το φαγητό πάνω πάνω στο λαιμό μου!!! Σήμερα ξυπνησε ευτυχως καλύτερα !!! Αυριο θα παμε στη γιατρό και εχω πάρα πολύ αγωνιαααα

• Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...