Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πραγματικα είμαστε το θέατρο του παραλόγου με τις ορμόνες εδώ μέσα! 😂😂😂 

Έχουμε την @Pepi88 που είναι ειδήμων στα τεστ εγκυμοσύνης! (κι εγώ πάντως αν πάρω κάτι εκτός από τα One step, θα πάρω της πρεντικτορ να το έχω και για αναμνηστικό) Εντωμεταξύ ότι τεστ κι αν έχεις παρει, διπλή γραμμή και σταυρό μια χαρά βλέπεις! 

@lilbern τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι καλέ! τώρα ορμόνες εγκυμοσύνης είναι; ορμόνες περιόδου; θα δείξει! 😂😂 εγώ πάντως πιστεύω ότι έχει πιθανότητες! πολλές φορές τα υγρά και τα πονάκια έρχονται και μετά την ωορρηξία! κάθε φορά είναι διαφορετικά και δεν ξέρουμε με ακρίβεια πότε γίνεται (κάπου το είχα διαβάσει σε ξένο σαιτ). Κι εγώ παντως πιστεύω ότι στα ούρα μου θα δυσκολευτώ να βρω θετικό τεστ γιατί σηκώνομαι και τα βράδια και πίνω νερό! 
@Marianne δώσε λίγο πείσμα και αυτοσυγκράτηση και σε εμάς γιατί ο μισθός μας φεύγει σε τεστ! 😂😂😂

εγώ στη δουλεία πεινούσα λες και με είχαν εσώκλειστη σε φυλακή! έτρωγα και σκεφτόμουν τι junk θέλω να φάω μέσα στο σκ! 😂😂😂 πόνους δεν είχα σήμερα, το πρωί τίποτα από υγρά αλλά τώρα που γύρισα εννοείται πως είχα μην χάσω! 😂 

εγώ πάντως αν ήμουν κοντά στις μέρες μου όπως εσάς κορίτσια θα έτρεχα για χοριακή! τι 10 ευρώ το τεστ, τι 15 ευρω η χοριακη (βέβαια εγώ εχω βρει και χοριακή με 6 ευρώ στην πόλη μου αλλά εχω παει 2 φορές και ντρεπομαι να ξαναπαω😂😂😂)

Πάντως δεν ξέρω που είμαι, αν είμαι, σήμερα θα περάσω καλά με το ταίρι μου 😂

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@lilbern όλα καλά δε πειράζει!!! Πάμε για τον επόμενο!!! Μα σου λεω μετα το κφε αιμα ποναγα λες και κατεβαίνει ! Για αυτο το ειχα αποκλησει!!!! Αλλα δυστυχως μοιάζουνε τα συμπτώματα και παραπλανουν κόσμο και χαλάμε τα λεφτα μας 🙄

@Pepi88 εμένα τρείς μέρες πριν την περιοδο μου βγήκε!!! Μπραβο μια χαρα τελεια!!!!!

• Μου αρέσει 1

@lilbern εγώ αν δεν μου πεις ότι κατέβηκε δεν πιστεύω τίποτα !!! Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα τεστ🤣 τέτοια είμαι, μέχρι τελευταία στιγμή πείσμα!🤪

@Pepi88 λέω να δοκιμάσω αυτό 😅 αφού περάσουν οι μέρες πρώτα😅

@rodok μη νομίζεις, θέλω να κάνω και αν είχα σπίτι θα είχα κάνει αλλά δεν έχω🤣 Την έχω πατήσει όμως και δεν θέλω από την άλλη. Επίσης για το θέμα χοριακης σε καταλαβαίνω. Μένω σε μικρό χωριό και έχω πάει αρκετές φορές για χοριακη και πλέον το διπλό σκέφτομαι για να πάω🙄

Μπορεί να μου πει κάποια τα λευκά υγρά σταματάμε όταν είναι να κατέβει περίοδος ή τα έχουμε; Έχω μπερδευτεί! 

Πέρα από αυτό νιώθω σαν άρρωστη και ελπίζω να μην την έχω αρπάξει γιατί ξεκινάμε δουλειά 🙄

Πάντως πόνους κλπ δεν έχω καθόλου τις τελευταίες ώρες. Το στήθος σαν να έχει ξεπριστει, γενικοτερα ένα μπέρδεμα.

@rodok είναι που έχω κάνει καμία 300αρια 😂😂να περάσεις σούπερ με το ταίρι σου !!!

@Marianne το χαλαρό εννοείς?ναι φυσικά ξέρω ότι είναι δύσκολο να αφεθείς αλλά είναι και ας πούμε μια μαγική συνταγή!!αν φυσικά είναι και όλα οκ από εξετάσεις κλπ...δεν μπορώ να πω ότι έκανα ποτέ προσπάθεια με άγχος ..κοιτούσα μεν τις γόνιμες με τεστ αλλά και πάλι χαλαρουιιι ήμουν ...απλά τώρα παρά ήμουν ...

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Marianne είπε:

@lilbern εγώ αν δεν μου πεις ότι κατέβηκε δεν πιστεύω τίποτα !!! Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα τεστ🤣 τέτοια είμαι, μέχρι τελευταία στιγμή πείσμα!🤪

@Pepi88 λέω να δοκιμάσω αυτό 😅 αφού περάσουν οι μέρες πρώτα😅

@rodok μη νομίζεις, θέλω να κάνω και αν είχα σπίτι θα είχα κάνει αλλά δεν έχω🤣 Την έχω πατήσει όμως και δεν θέλω από την άλλη. Επίσης για το θέμα χοριακης σε καταλαβαίνω. Μένω σε μικρό χωριό και έχω πάει αρκετές φορές για χοριακη και πλέον το διπλό σκέφτομαι για να πάω🙄

Μπορεί να μου πει κάποια τα λευκά υγρά σταματάμε όταν είναι να κατέβει περίοδος ή τα έχουμε; Έχω μπερδευτεί! 

Πέρα από αυτό νιώθω σαν άρρωστη και ελπίζω να μην την έχω αρπάξει γιατί ξεκινάμε δουλειά 🙄

Πάντως πόνους κλπ δεν έχω καθόλου τις τελευταίες ώρες. Το στήθος σαν να έχει ξεπριστει, γενικοτερα ένα μπέρδεμα.

Εμένα ο άνθρωπος μπορεί να μην με θυμάται καν, δικά μου κολλήματα είναι αυτά 😂😂😂

Πω πω κορίτσια νιώθω πολύ κουρασμένη, τα γόνατα μου κ τα μπούτια με πεθαίνουν σαν να πήγα γυμναστήριο! Απεγνωσμένα θα ήθελα ένα παυσίπονο! Τα υγρά έχουν μειωθεί, αλλά μπορεί αύριο να εμφανιστούν πάλι! 😂 Κάτι άλλο δεν έχω! Πολύ περίεργα τα πράγματα γτ τις άλλες φορές είναι προεμμηνορροϊκα συμπτώματα που με μπερδευαν 

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μελλοντικές μανουλες!😉 

Γιατί άμα δεν ξεκινήσεις την μέρα θετικά, τότε πως;😅

@rodok Για εσένα έχουμε αναμονή ακόμα, τα συμπτώματα πάντως εγώ τα βλέπω φουλ θετικά!! Μακάρι μακάρι🥳

@Pepi88 εγώ για τα τεστ μιλούσα καλέ😅 αλλά θα με βρεις συμφωνεί στο χαλαρό χαχαχαχ

Κορίτσια εγώ δεν με βλέπω με πολλές ελπίδες. Χθες μετά την επαφή μου είπε το γνωστό ο σύζυγος "κολλάς" 🤣 Όταν μου λέει έτσι, κατεβαίνει περίοδος, αναμένω λοιπόν🤪 (συγγνώμη τώρα για τις λεπτομέρειες αλλά το έχουμε βρει έτσι😅)

Εσείς πώς είστε;;;

@lilbern ήρθε;;; 🤔

• Χαχα 2

πρίν από 9 λεπτά , Marianne είπε:

@rodok Για εσένα έχουμε αναμονή ακόμα, τα συμπτώματα πάντως εγώ τα βλέπω φουλ θετικά!! Μακάρι μακάρι🥳

@Pepi88 εγώ για τα τεστ μιλούσα καλέ😅 αλλά θα με βρεις συμφωνεί στο χαλαρό χαχαχαχ

Κορίτσια εγώ δεν με βλέπω με πολλές ελπίδες. Χθες μετά την επαφή μου είπε το γνωστό ο σύζυγος "κολλάς" 🤣 Όταν μου λέει έτσι, κατεβαίνει περίοδος, αναμένω λοιπόν🤪 (συγγνώμη τώρα για τις λεπτομέρειες αλλά το έχουμε βρει έτσι😅)

Εσείς πώς είστε;;;

@lilbern ήρθε;;; 🤔

χαχαχα καλημέρα καλημέρα! πώς να είναι καλή μέρα βέβαια, αφού με το που ξύπνησα, θέλω να κοιμηθώ! 😂😂 νομίζω τα υγρά τελείωσαν αλλά εγώ νιώθω υγρασία ακόμη! άντε άλλη μια βδομάδα και θα ξέρω! 
@lilbern περιμένουμε καθυστέρηση και ένα θετικό τεστάκι, έτσι από εκεί που δεν το περίμενες! 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 28 λεπτά , Marianne είπε:

Εσείς πώς είστε;;;

@lilbern ήρθε;;; 🤔

Α οκ δεν κατάλαβα νόμιζα για το άγχος γενικά  😂😂 ωραία συνθηματικα έχετε με τον καλό σου 😂😂

Εγώ δεν θα κάνω προς το παρόν άλλο τεστ δύο μέρες έμειναν και για την καθυστέρηση!εχω φουλ πρησμένη κοιλιά φουλ νύστα και τσούξιμο στο στήθος ...δεν το λες πόνο σαν κάψιμο ένα πράγμα ...και εννοείται ότι συνέχεια νιώθω ότι κατουραω πάνω μου τόσα πολλά υγρά 🥴

πρίν από 21 λεπτά , rodok είπε:

χαχαχα καλημέρα καλημέρα! πώς να είναι καλή μέρα βέβαια, αφού με το που ξύπνησα, θέλω να κοιμηθώ! 😂😂 νομίζω τα υγρά τελείωσαν αλλά εγώ νιώθω υγρασία ακόμη! άντε άλλη μια βδομάδα και θα ξέρω! 
@lilbern περιμένουμε καθυστέρηση και ένα θετικό τεστάκι, έτσι από εκεί που δεν το περίμενες! 

Υπομονή !!!αλλά με όσα περιγράφεις εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη ....

aDqFp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️ 

Διαβάζω τα νέα σας αλλά έχω τόσο τρέξιμο αυτές τις τπου δύσκολα μπορώ να σας γράψω. Τώρα όμως βρήκα λίγο χρόνο και άρπαξα την ευκαιρία!

@rodok @Marianne @lilbern μακάρι να είναι ο τυχερός σας μήνας αυτός! Εγώ έχω καεί απο "πρωτόγνωρα" συμπτώματα οπότε διατηρώ μια συγκρατημένη αισιοδοξία με αυτά! Πάντως μέχρι να έρθει ξεκάθαρα αίμα έχετε τις πιθανότητες σας ❤️

@lilbern αν θέλεις να το πάρεις χαλαρά σαν έκπληξη δεν πρέπει να αποφεύγεις τις γόνιμες, απλώς να μην ασχολείσαι με αυτές. Ξέχνα πως υπάρχουν και κάνε ελεύθερα οποτε νιώθεις την ανάγκη. Έτσι νομίζω μπλοκάρεις τη διαδικασία.. 😘

@Evdokia Pan πότε θα ξέρουμε φύλο; Ή θα το κρατήσεις για έκπληξη;!

@souz13 νομίζω σε "ματιαξα" που σου είπα ότι η χοριακη σου μπορεί να είναι και δίδυμα 🙈 ... Μην αγχώνεσαι όμως. Αν είναι δίδυμη κύηση θα είναι ωραία εμπειρία. ❤️

@Pepi88 η εγκυμοσύνη σου ειναι επιβεβαιωμένη. Τώρα μένει να πας για χοριακη και να μιλήσεις με τον γιατρό σου 😍

Τα υπόλοιπα κορίτσια σε ποια φάση βρίσκονται; Περιμένουμε κανένα άλλο θετικό τεστακι;

• Μου αρέσει 2
  • Δύναμη! 1

2 ώρες πρίν, Marianne είπε:

Εσείς πώς είστε;;;

@lilbern ήρθε;;; 🤔

Καλημέρα αγαπημένες μου !!!!

Δεν ήρθε ακόμα, αλλά έκανα και το πρεντικτορ το πρωί και δεν είμαι. Όποτε την περιμένω να έρθει.

Πολύ γέλασα με τον άντρα σου 🤣

πρίν από 8 λεπτά , Alice20 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️ 

Διαβάζω τα νέα σας αλλά έχω τόσο τρέξιμο αυτές τις τπου δύσκολα μπορώ να σας γράψω. Τώρα όμως βρήκα λίγο χρόνο και άρπαξα την ευκαιρία!

@rodok @Marianne @lilbern μακάρι να είναι ο τυχερός σας μήνας αυτός! Εγώ έχω καεί απο "πρωτόγνωρα" συμπτώματα οπότε διατηρώ μια συγκρατημένη αισιοδοξία με αυτά! Πάντως μέχρι να έρθει ξεκάθαρα αίμα έχετε τις πιθανότητες σας ❤️

@lilbern αν θέλεις να το πάρεις χαλαρά σαν έκπληξη δεν πρέπει να αποφεύγεις τις γόνιμες, απλώς να μην ασχολείσαι με αυτές. Ξέχνα πως υπάρχουν και κάνε ελεύθερα οποτε νιώθεις την ανάγκη. Έτσι νομίζω μπλοκάρεις τη διαδικασία.. 😘

@souz13 νομίζω σε "ματιαξα" που σου είπα ότι η χοριακη σου μπορεί να είναι και δίδυμα 🙈 ... Μην αγχώνεσαι όμως. Αν είναι δίδυμη κύηση θα είναι ωραία εμπειρία. ❤️

@Pepi88 η εγκυμοσύνη σου ειναι επιβεβαιωμένη. Τώρα μένει να πας για χοριακη και να μιλήσεις με τον γιατρό σου 😍

Τα υπόλοιπα κορίτσια σε ποια φάση βρίσκονται; Περιμένουμε κανένα άλλο θετικό τεστακι;

Κορίτσι μου σημασία έχει να περνάς καλά. Εμείς εδώ είμαστε 🥰

Εχεις πολύ δίκιο αλλά η αλήθεια είναι ότι επειδή έχω μικρό κύκλο ξέρω ποιες είναι οι «επικυνδινες» μέρες του μήνα 😅 Ξέρω ότι είναι πάντα 2 μέρες από όταν τελειώσει η περίοδος (5 μέρες κρατάει) και εκείνη η εβδομάδα είναι η επικυνδινη. Άρα δυστυχώς το γνωρίζω χαχα!!

Βεβαια τώρα αυτό το μήνα ακόμα δεν έχει έρθει η περίοδος όποτε μπορεί να είναι αυτή η φορά του χρόνου που έρχεται στις 27 μέρες (1 φορά τον χρόνο μπορεί να έρθει στις 27).

Εσυ σε τι φάση είσαι τώρα γλυκιά μου;;

yixDp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️ 

Εδώ, βρισκόμαστε στη φάση της δράσης (😄😄) για να αρχίσει μετά η περίοδος της αναμονής και της αντίστροφης μέτρησης. Εσύ πώς είσαι;

• Λουλούδια 1

@lilbern δε πειραζει συνεχιζουμε!!!!

εγώ πάλι με φούσκωμα απο το πρωί…δε μπορω να φαω τιποτα και με το νερό φουσκώνω ακόμα πιο πολύ !!!εχω και τοση αγωνια για τη δευτέρα να δω τι θα γινει

πρίν από 2 λεπτά , souz13 είπε:

@lilbern δε πειραζει συνεχιζουμε!!!!

εγώ πάλι με φούσκωμα απο το πρωί…δε μπορω να φαω τιποτα και με το νερό φουσκώνω ακόμα πιο πολύ !!!εχω και τοση αγωνια για τη δευτέρα να δω τι θα γινει

Ρε συ κάποια συμπτώματα σου έρχονται και φεύγουν ??το πρωί το στήθος με ενοχλούσε τώρα όχι 🤔σαν πρωτάρα με φρικαρουν όλα 😵 η κοιλιά εκεί που έχω τρομερές κράμπες μετά τίποτα 

Όλα καλά θα είναι θα δεις !!!!

aDqFp2.png

5 minutes ago, Pepi88 said:

Ρε συ κάποια συμπτώματα σου έρχονται και φεύγουν ??το πρωί το στήθος με ενοχλούσε τώρα όχι 🤔σαν πρωτάρα με φρικαρουν όλα 😵 η κοιλιά εκεί που έχω τρομερές κράμπες μετά τίποτα 

Όλα καλά θα είναι θα δεις !!!!

Το στηθος δεν μου εχει σταματησει καθολου να σου πω την αληθεια! Απλα καποιες μερες με ενοχλει περισσοτερο καποιες λιγότερο! Αλλα αυτο με το φούσκωμα λες και εχω φαει ενα αρνί πάλι σήμερα τετοιο χαλι και συνοδεύεται και με αηδια περιόδου🙄 ουτε καφε ηπια σήμερα φαντασου! 

πρίν από 4 λεπτά , souz13 είπε:

Το στηθος δεν μου εχει σταματησει καθολου να σου πω την αληθεια! Απλα καποιες μερες με ενοχλει περισσοτερο καποιες λιγότερο! Αλλα αυτο με το φούσκωμα λες και εχω φαει ενα αρνί πάλι σήμερα τετοιο χαλι και συνοδεύεται και με αηδια περιόδου🙄 ουτε καφε ηπια σήμερα φαντασου! 

Αυτό μπορεί να το κουβαλάς λίγο καιρό δυστυχώς ....το είχα μέχρι 16 βδομάδα ...έτρωγα μόνο γιαούρτι φρυγανιά και ελιές και πάρα πάρα πολλές σόδες 😂😂υπομονή δεν κρατάνε για πάντα ❤️

Εγώ έχω σε δύο βδομάδες ραντεβού ...πως θα περάσουν οι μέρες θεέ μου????

2 ώρες πρίν, lilbern είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου !!!!

Δεν ήρθε ακόμα, αλλά έκανα και το πρεντικτορ το πρωί και δεν είμαι. Όποτε την περιμένω να έρθει.

Πολύ γέλασα με τον άντρα σου 🤣

Κορίτσι μου σημασία έχει να περνάς καλά. Εμείς εδώ είμαστε 🥰

Εχεις πολύ δίκιο αλλά η αλήθεια είναι ότι επειδή έχω μικρό κύκλο ξέρω ποιες είναι οι «επικυνδινες» μέρες του μήνα 😅 Ξέρω ότι είναι πάντα 2 μέρες από όταν τελειώσει η περίοδος (5 μέρες κρατάει) και εκείνη η εβδομάδα είναι η επικυνδινη. Άρα δυστυχώς το γνωρίζω χαχα!!

Βεβαια τώρα αυτό το μήνα ακόμα δεν έχει έρθει η περίοδος όποτε μπορεί να είναι αυτή η φορά του χρόνου που έρχεται στις 27 μέρες (1 φορά τον χρόνο μπορεί να έρθει στις 27).

Εσυ σε τι φάση είσαι τώρα γλυκιά μου;;

Παμε για τον επόμενο!!!αλλά κοίτα τα προφυλακτικά άστα στην άκρη 😂😂 

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...