Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Pepi88 είπε:

Εγώ έκανα το clear ....το έχω στο προφίλ καθημερινό update 😂😂😂

Καλά εδώ εγώ ήμουν τώρα 4 μέρες Φλωρεντία περπάτησα ΤΑ χιλιόμετρα,αϋπνία φουλ ,τρένα αεροπλάνα βαλίτσες σήκωμα ταλαιπωρία φουλ και όταν γύρισα έκανα το τεστ και ήταν θετικό 🥴

Τέλεια χοντρή γραμμουλα 😍

• Ευχαριστώ 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Marianne είπε:

@Pepi88 για 4 μέρες νωρίτερα η γραμμή είναι τέλεια!!🥳 

Πρότεινε μας ένα τεστ να κάνουμε με την @lilbern🤔 

Ποιο από αυτά που έκανες σου φάνηκε ποιο "αξιόπιστο"?😅

Predictor early δεν το αλλάζω με κανένα  ...με παιδεψε κάποιες φορές παλιότερα αλλά όταν είναι να βγει θετικό βγαίνει ...η γραμμή εξάτμισης όταν βγαίνει δεν έχει χρώμα ..έχει διαφορά με το αχνό θετικό ...το έχω χρησιμοποιήσει σε 5 εγκυμοσύνες μαζί με αυτήν !

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Pepi88 είπε:

Predictor early δεν το αλλάζω με κανένα  ...με παιδεψε κάποιες φορές παλιότερα αλλά όταν είναι να βγει θετικό βγαίνει ...η γραμμή εξάτμισης όταν βγαίνει δεν έχει χρώμα ..έχει διαφορά με το αχνό θετικό ...το έχω χρησιμοποιήσει σε 5 εγκυμοσύνες μαζί με αυτήν !

Αυτό πήρα. Λέω να το κάνω αύριο το πρωί αν δεν έχει έρθει η άλλη!!!

Επισης κορίτσια το στομάχι μου είναι χάλια και μου ανεβαίνει φαγητό. Δεν ξέρω αν κάτι με πείραξε ή είναι κάποιο σημάδι μιας και στην εγκυμοσύνη έκανα εμετο από την 7η εβδομάδα και μετά. 

yixDp2.png

Just now, lilbern είπε:

Αυτό πήρα. Λέω να το κάνω αύριο το πρωί αν δεν έχει έρθει η άλλη!!!

Επισης κορίτσια το στομάχι μου είναι χάλια και μου ανεβαίνει φαγητό. Δεν ξέρω αν κάτι με πείραξε ή είναι κάποιο σημάδι μιας και εγώ εμετό στην εγκυμοσύνη έκανα από την 7η εβδομάδα και μετά. 

Εδώ είναι σε έλλειψη τελικά για αυτό δεν βρήκα σήμερα 🥴

Θα το κάνεις αύριο δλδ το πήρες απόφαση ?

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Pepi88 είπε:

Αφού κρατιέσαι περιμένουμε νέα πρωί πρωί !!

Τι λες να το κάνω σε καμία ώρα;; Φοβάμαι μην δεν δείξει. Σκέφτηκα να κάνω το βράδυ ένα one step και να το κρατήσω για αύριο αυτό 🥰

yixDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , lilbern είπε:

Τι λες να το κάνω σε καμία ώρα;; Φοβάμαι μην δεν δείξει. Σκέφτηκα να κάνω το βράδυ ένα one step και να το κρατήσω για αύριο αυτό 🥰

Καλύτερα το predictor αύριο !αλλά το one step γιατί να περιμένεις βράδυ ?κάνε το τώρα ...μα τι φυτιλο είμαι 😂😂😂κακή επιρροη 😋😋αλλά τα one step αν περάσει ο χρόνος και μετά μην δώσεις σημασία έχουν έντονη γραμμή εξάτμισης 

• Χαχα 1

aDqFp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλύτερα το predictor αύριο !αλλά το one step γιατί να περιμένεις βράδυ ?κάνε το τώρα ...μα τι φυτιλο είμαι 😂😂😂κακή επιρροη 😋😋αλλά τα one step αν περάσει ο χρόνος και μετά μην δώσεις σημασία έχουν έντονη γραμμή εξάτμισης 

Όχι 5 λεπτά το κοιτάω και μετά το πεταω στα σκουπίδια χαχαχα 🤣

Θα το κάνω μετά που θα πάω για μπάνιο χαχα!!

• Χαχα 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , lilbern είπε:

Τι έκανα. Πιο άσπρο και από όταν το βγάζεις από την συσκευασία 🤣😭

Αρα θα έρθει η χαζη αύριο ή σήμερα το βράδυ 🥸

Σοβαρά ??? Εντάξει αλλά τουλάχιστον τον επόμενο μήνα πιο στοχευμένα στις γόνιμες αφού το θέλεις τόσο πολύ ρε συ ....

aDqFp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Pepi88 είπε:

Σοβαρά ??? Εντάξει αλλά τουλάχιστον τον επόμενο μήνα πιο στοχευμένα στις γόνιμες αφού το θέλεις τόσο πολύ ρε συ ....

Όχι δεν θέλω καθολου έτσι. Θέλω αν είναι να έρθει να έρθει χαλαρά 😅

Θα μου περάσει αύριο 🥺

yixDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , lilbern είπε:

Όχι δεν θέλω καθολου έτσι. Θέλω αν είναι να έρθει να έρθει χαλαρά 😅

Θα μου περάσει αύριο 🥺

Εντάξει εννοείται όπως νιώθεις καλύτερα!!!!και εμείς αυτή τη φορά εντελώς μα εντελώς χαλαρά ήμασταν!μην μου στεναχωριέσαι 🥺

• Λουλούδια 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...