Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , bonita31 είπε:

@lilbern ένας άλλος τρόπος γ ν δεις εαν θα σ ερθει σήμερα ειναι με θερμό μέτρηση 🥲🥲 η βασικά μπορεις να ηρεμήσεις κ ν κανεις πτιδηποτε αλλο για να απασχοληθεί το μυαλό σου αχχχ τα χω περασει κ εγω αυτα..δεν παλεύεται η αναμονή 😢

Τον προηγούμενο μήνα είχα περισσότερο άγχος και η περίοδος ήρθε πρωί πρωί στην ώρα της. Απλά επειδή είναι η μέρα γι αυτό το σκέφτομαι έτσι σήμερα χαχαχα. 

Ε μα σας έπρηξα σήμερα. Σκάω 😂

• Χαχα 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε @lilbern πόσο σε καταλαβαίνω!🤣 

Εγώ σου είπα να κάνεις το πρωί για καλύτερο αποτέλεσμα. Γενικά αργεί η περίοδος σου;;

και εγώ στην ίδια φάση είμαι. Ξεσήκωσα όλο το σπίτι κ συνέχεια πήγαινα στο μπάνιο γιατί νόμιζα ότι ήρθε και έβλεπα μόνο λευκά υγρά στο εσώρουχο! 

άντε να δούμε τι θα δούμε 😅 πάντως είμαστε ένα βήμα πριν την παράνοια δεν μπορείς να πεις!!!🤪

εντωμεταξυ αυτήν στιγμή έχουμε ξαπλώσει καναπέ με τον σύζυγό και εγώ έχω σκεπαστεί με κουβερτουλα🤣 αυτός έχει πεθάνει από την ζέστη και εγώ κρυώνω🤣

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Marianne είπε:

Αχ βρε @lilbern πόσο σε καταλαβαίνω!🤣 

Εγώ σου είπα να κάνεις το πρωί για καλύτερο αποτέλεσμα. Γενικά αργεί η περίοδος σου;;

και εγώ στην ίδια φάση είμαι. Ξεσήκωσα όλο το σπίτι κ συνέχεια πήγαινα στο μπάνιο γιατί νόμιζα ότι ήρθε και έβλεπα μόνο λευκά υγρά στο εσώρουχο! 

άντε να δούμε τι θα δούμε 😅 πάντως είμαστε ένα βήμα πριν την παράνοια δεν μπορείς να πεις!!!🤪

εντωμεταξυ αυτήν στιγμή έχουμε ξαπλώσει καναπέ με τον σύζυγό και εγώ έχω σκεπαστεί με κουβερτουλα🤣 αυτός έχει πεθάνει από την ζέστη και εγώ κρυώνω🤣

Εγώ σε νιώθω γιατί πάντα κρυώνω χαχα!! 

Δεν αργεί συνήθως. Έχω και εφαρμογή και από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο ερχόταν ακριβώς στις 25 μέρες, εκτός από έναν μήνα που ήρθε στις 24. Αχ λες να κανουμε μαζί ένα τεστάκι αύριο? Αν δεν μου έχει έρθει μέχρι τότε εννοώ.

yixDp2.png

πρίν από 8 λεπτά , lilbern είπε:

Εγώ σε νιώθω γιατί πάντα κρυώνω χαχα!! 

Δεν αργεί συνήθως. Έχω και εφαρμογή και από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο ερχόταν ακριβώς στις 25 μέρες, εκτός από έναν μήνα που ήρθε στις 24. Αχ λες να κανουμε μαζί ένα τεστάκι αύριο? Αν δεν μου έχει έρθει μέχρι τότε εννοώ.

Εύχομαι να μην έρθει!!! 

Εγώ δεν θέλω να κάνω τεστακι ακόμα. Δεν το πιστεύω κ πολύ.🤔 

Εσένα έχω ξεκινήσει κ σε πίστευω, ειδικά τώρα που μου λες ότι είσαι και σταθερή!! 

Τον προηγούμενο μήνα που κοίταξα τώρα και εγώ μου ήρθε στις 39 ημέρες. Λέω να εξαντλήσω τα περιθώρια !! Σήμερα είμαι 37η ημέρα🤔

• Λουλούδια 1

πρίν από 1 λεπτό , Marianne είπε:

Εύχομαι να μην έρθει!!! 

Εγώ δεν θέλω να κάνω τεστακι ακόμα. Δεν το πιστεύω κ πολύ.🤔 

Εσένα έχω ξεκινήσει κ σε πίστευα, ειδικά τώρα που μου λες ότι είσαι και σταθερή!! 

Τον προηγούμενο μήνα που κοίταξα τώρα και εγώ μου είπε στις 39 ημέρες. Λέω να εξαντλήσω τα περιθώρια !! Σήμερα είμαι 37η ημέρα🤔

Έχει τύχει άλλες χρονιές να έρθει και σε 26 μέρες ή μέχρι και 27 πάντως. Οπότε?? Ακόμα περιμένω κι εγώ φίλη. Αν και από την ωορρηξία μου σήμερα είμαι 14 ή 15 μέρες. Από όταν είχα τα υγρά και τους πόνους εννοώ. Άρα λες να περιμένουμε μέχρι Δευτέρα? Καλά εγώ δεν θα αντέξω να περιμένω τόσο χαχα. Έχω και τα τεστάκια σπίτι. Αν και φοβάμαι να κάνω πάλι τα one step γιατί χτες ήταν καταλευκο χαχαχα!!!

yixDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , lilbern είπε:

Έχει τύχει άλλες χρονιές να έρθει και σε 26 μέρες ή μέχρι και 27 πάντως. Οπότε?? Ακόμα περιμένω κι εγώ φίλη. Αν και από την ωορρηξία μου σήμερα είμαι 14 ή 15 μέρες. Από όταν είχα τα υγρά και τους πόνους εννοώ. Άρα λες να περιμένουμε μέχρι Δευτέρα? Καλά εγώ δεν θα αντέξω να περιμένω τόσο χαχα. Έχω και τα τεστάκια σπίτι. Αν και φοβάμαι να κάνω πάλι τα one step γιατί χτες ήταν καταλευκο χαχαχα!!!

Καλέ μη με ακούς εμένα 🤣 κάνε εσύ τεστακι μη ταλαιπώρησε!!! 

Με τα one step είχα εντοπίσει από πολύ νωρίς την πρώτη εγκυμοσύνη και πριν 2-3 μήνες μου είχε βγάλει άχνη γραμμή, την είχαν δει και τα κορίτσια εδώ και η χοριακη ήταν αρνητική!!! 

Είμαι καμένη εγώ σου λέω από τα τεστ🤣🤪

Ειδικά αν η ωορρηξία σου έχει γίνει 14-15 μέρες θα φανεί κάτι!🌺

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Marianne είπε:

Καλέ μη με ακούς εμένα 🤣 κάνε εσύ τεστακι μη ταλαιπώρησε!!! 

Με τα one step είχα εντοπίσει από πολύ νωρίς την πρώτη εγκυμοσύνη και πριν 2-3 μήνες μου είχε βγάλει άχνη γραμμή, την είχαν δει και τα κορίτσια εδώ και η χοριακη ήταν αρνητική!!! 

Είμαι καμένη εγώ σου λέω από τα τεστ🤣🤪

Ειδικά αν η ωορρηξία σου έχει γίνει 14-15 μέρες θα φανεί κάτι!🌺

Μα δεν ξέρω πια τι τεστ να κάνω χαχαχα!! Με τα one step απέκτησα ψυχολογικό νομίζω και δεν τα θέλω. Τα clear blue βγάζουν έντονη γραμμή εξάτμισης λένε, το predictor μπορεί να είσαι έγκυος και να δείξει αρνητικό κλπ κλπ. Ε δεν ξέρω τι τεστ να αγοράσω χαχαχχαχα!!!🤣

Νομίζω έχει να κάνει από το πόσο γρήγορα ανεβαίνει η ορμόνη στα ούρα. Εμένα την ημέρα που περίμενα περίοδο και είχα κάνει τεστ που ήταν υπερβολικά αχνή η γραμμή που την έβλεπες μόνο σε φως με πολύ ζόρι, η χοριακή μου την επόμενη μέρα ήταν 500κάτι.... δηλαδή είχα πολύ υψηλή χοριακή ενώ το τεστ ήταν αχνό χαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , Pepi88 είπε:

@Marianne @lilbern η αγωνία κορυφώνεται 😂😂😂θα έρθω εγώ να σας κάνω τεστ στο τέλος 😂

Χαχαχαχχα σαγαπω 🤣

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

yixDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Pepi88 είπε:

@Marianne @lilbern η αγωνία κορυφώνεται 😂😂😂θα έρθω εγώ να σας κάνω τεστ στο τέλος 😂

Εσύ καλέ τι έκανες τελικά;;;;;🤔

Δώσε μας λίγο χρόνο, θα το πάρουμε απόφαση!!🤣

πρίν από 2 λεπτά , lilbern είπε:

Μα δεν ξέρω πια τι τεστ να κάνω χαχαχα!! Με τα one step απέκτησα ψυχολογικό νομίζω και δεν τα θέλω. Τα clear blue βγάζουν έντονη γραμμή εξάτμισης λένε, το predictor μπορεί να είσαι έγκυος και να δείξει αρνητικό κλπ κλπ. Ε δεν ξέρω τι τεστ να αγοράσω χαχαχχαχα!!!🤣

Νομίζω έχει να κάνει από το πόσο γρήγορα ανεβαίνει η ορμόνη στα ούρα. Εμένα την ημέρα που περίμενα περίοδο και είχα κάνει τεστ που ήταν υπερβολικά αχνή η γραμμή που την έβλεπες μόνο σε φως με πολύ ζόρι, η χοριακή μου την επόμενη μέρα ήταν 500κάτι.... δηλαδή είχα πολύ υψηλή χοριακή ενώ το τεστ ήταν αχνό χαχαχα

Χαχαχαχχα σαγαπω 🤣

Μετά φταίμε εμείς που δεν κάνουμε τεστ🤣🤣

Κορίτσια, πριν 2 χρόνια περίπου εκεί που δούλευα ήταν μια γυναίκα, συνάδερφος κατάλαβε ότι είναι έγκυος στον 4ο από τυχαίο υπέρηχο 😅 δεν ασχολήθηκε ποτέ να κάνει τεστ και όταν την ρώτησα "είχες περίοδο;;" Μου απαντάει "όχι δεν έχω τόσο καιρό κ νόμιζα ήταν από άγχος"🤣 

Το θυμήθηκα τώρα κ είπα να το μοιραστώ 🤣 όλα μπορούν να γίνουν 😅

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 6 λεπτά , Marianne είπε:

Κορίτσια, πριν 2 χρόνια περίπου εκεί που δούλευα ήταν μια γυναίκα, συνάδερφος κατάλαβε ότι είναι έγκυος στον 4ο από τυχαίο υπέρηχο 😅 δεν ασχολήθηκε ποτέ να κάνει τεστ και όταν την ρώτησα "είχες περίοδο;;" Μου απαντάει "όχι δεν έχω τόσο καιρό κ νόμιζα ήταν από άγχος"🤣 

Εντάξει ΣΟΚ έτσι. Δηλαδή δεν είχε καταλάβει τίποτα τίποτα? Μα πως γίνεται χαχαχα!! Εγώ από την 7η εβδομάδα και μετά άρχισα τους εμετούς κάθε μέρα 😂

Φαντάζεσαι να πας για τεστ παπ και να δεις ένα ολόκληρο μωρό εκεί μέσα? 🤣

• Χαχα 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , lilbern είπε:

Εντάξει ΣΟΚ έτσι. Δηλαδή δεν είχε καταλάβει τίποτα τίποτα? Μα πως γίνεται χαχαχα!! Εγώ από την 7η εβδομάδα και μετά άρχισα τους εμετούς κάθε μέρα 😂

Φαντάζεσαι να πας για τεστ παπ και να δεις ένα ολόκληρο μωρό εκεί μέσα? 🤣

Φαντάσου η δουλειά είχε να κάνει με βαρύ και πολύ ορθοστασία! Δεν είχε καταλάβει τίποτα!!! Είχε και δύο παιδάκια ακόμα και σου λέει δουλειά, παιδιά, σπίτι, από το άγχος μου είναι😅

Ευτυχώς όλα καλά!🌺

Θέλω να καταλήξω στο ότι άμα θέλει να σου κάτσει, θα σου κάτσει!!!!

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 15 λεπτά , Marianne είπε:

Εγώ έκανα το clear ....το έχω στο προφίλ καθημερινό update 😂😂😂

πρίν από 8 λεπτά , Marianne είπε:

Φαντάσου η δουλειά είχε να κάνει με βαρύ και πολύ ορθοστασία! Δεν είχε καταλάβει τίποτα!!! Είχε και δύο παιδάκια ακόμα και σου λέει δουλειά, παιδιά, σπίτι, από το άγχος μου είναι😅

Ευτυχώς όλα καλά!🌺

Θέλω να καταλήξω στο ότι άμα θέλει να σου κάτσει, θα σου κάτσει!!!!

Καλά εδώ εγώ ήμουν τώρα 4 μέρες Φλωρεντία περπάτησα ΤΑ χιλιόμετρα,αϋπνία φουλ ,τρένα αεροπλάνα βαλίτσες σήκωμα ταλαιπωρία φουλ και όταν γύρισα έκανα το τεστ και ήταν θετικό 🥴

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Pepi88 είπε:

Εγώ έκανα το clear ....το έχω στο προφίλ καθημερινό update 😂😂😂

Καλά εδώ εγώ ήμουν τώρα 4 μέρες Φλωρεντία περπάτησα ΤΑ χιλιόμετρα,αϋπνία φουλ ,τρένα αεροπλάνα βαλίτσες σήκωμα ταλαιπωρία φουλ και όταν γύρισα έκανα το τεστ και ήταν θετικό 🥴

Κάλε αυτο ειναι καραθετικο 👏👏 στις πόσες μέρες εισαι; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...