Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , souz13 είπε:

Λόγω ιστορικού αποβολής μου είπε!!!!σαν ασπιρινη ειναι απο οτι κατάλαβα

Από τα λίγα που διάβασα είναι αιμολυτικό και προστατεύει σε περίπτωση πάθησης του θυρεοειδή....ποτέ έχεις Πητ?

πρίν από 8 λεπτά , Evdokia Pan είπε:

Οσο περνανε οι βδομάδες αυτοι πι πονοι κατα καιρους θα είναι πιο έντονοι. Μεγαλωνει το μωρο τραβιεται η μητρα προς τα κατω κ πιεζονται πι στρογγυλοι συνδεσμοι που την συγκρατούν.  Με επιασε την Τετάρτη.  Δεν μπορουσα να σταθω όρθια κ νομιζα οτι κατι δεν παει καλα, λες κ θα αποβαλλω.

Το στομαχι αλλη ιστορια. Εμετό δεν εχω κανει ουτε εγω μεχρι τώρα,  αλλα δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα. Σκεψου τρωω ελαχιστα το μεσημέρι,  λιγα φρούτα το απόγευμα κ τελος. Μετα παλι την αλλη μερα πρωινο. Αλλα ξυπναω κ νιωθω λες κ εχω καταπιει πετρες.

Εγω τα νυχια ειναι το μόνοπου εχω κανει. Εχω ακρυλικο. Τις προηγούμενες δυο φορες εσπευσα να τα αφαιρεσω. Αυτη τη φορα συνεχισα να τα φτιαχνω κανονικά. 

Στον γιο μου με άφηνε κανονικά και νύχια και μαλλιά αλλά από μονη μου δεν τα έκανα ...βέβαια μετά ήμουν και κλινήρης 3 μήνες οπότε έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα ...καλά κάνεις και τα φτιάχνεις !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@lilbern εγω την μερα που περίμενα περιοδο δεν ειχα τπτ απολυτως.

@souz13 @Pepi88 τα utrogestan ειναι προγεστερόνη.  Τα δίνουν για να ενισχυσουν το κυημα. Εγω που 4η- 7η βδομαδα ειχα αιμμοραγιες εκανα κ ενεσεις προγεστερονης lentogest.  Παρ ολο που εχω φτάσει στην 13η βδομαδα τα παιρνω ακομα κανονικα 1 το πρωι κ 2 το βραδυ. Εχουν πολλες παρενεργειες για αυτό προτείνουν κολπικη χρηση. Εγω κουραστικα κ πλεον τα πινω.

Η salospir  ειναι αντιπηκτικο. Την δινουν σε περιπτωσεις θρομβοφιλιας, σε διδυμη κυηση κ οι γυναικολόγοι την δινουν σε περιπτωσεις βιοχημικων, παλλινδρομων η αποβολων που δεν εχει αποδειχτεί θρομβοφιλια σαν προφυλαξη. Εγω εχω αυτοανοσο αντιφοσφωλιπιδικο συνδρομο, μορφή θρομβοφιλιας.  Επαιρνα salospir  καθε μηνα απο τις γονιμες κ μολις ακούσαμε την καρδια του μωρου ξεκίνησα και αντιπηκτικες ενεσεις. 

• Μου αρέσει 1

@Pepi88 25 δεκεμβριου αλλα δε το σκεφτομαι καν ακομα! Εχω αγωνια να παω τη δευτερα να δω τι εγινε και με τους σακους! Γιατι ειδε στον ιδιο σακο δυο ! Οποτε ειμαι ακομα σε αναμμενα καρνουνα μεχρι να παω να δω πως προχωρανε ολα καλα!!!

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, lilbern είπε:

Εσύ να παίρνεις τα φάρμακα που σου είπε ο γιατρός και μην κάνεις άλλα τεστάκια αν σε αγχώνουν. Κάνε ένα την ημέρα που θα περίμενες περίοδο ❤️

Θυμίστε μου λίγο οι εγκυούλες. Την ημέρα που περιμένατε περίοδο νιώθατε σαν να έρχεται η περίοδος? Θυμάμαι εγώ στον μικρό μου είχα πονάκια και επειδή είχα και υγρά νόμιζα ότι έρχεται αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σήμερα όμως δεν έχω τα πονάκια που είχα χτες. Έχω το αίσθημα της περιόδου ακριβώς. Τη νιώθω δηλαδή από κάτω...δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Αλλά ακόμα δεν έχει φανεί και έχω μια πολύ μικρή ελπίδα μπας και....

Τυχερή που έχεις έντονους πόνους βρε. Είναι και σημάδι εγκυμοσύνης αυτό. Εγώ που δεν έχω πόνους σήμερα???? Πολύ θα τους ήθελα χαχαχα!! Θα ένιωθα ότι έχω περισσότερες ελπίδες.

Εσύ σημερα περιμένεις;; 

Και εγώ αυτη την αίσθηση έχω 🤔 οι πόνοι είναι έντονοι αλλά έρχονται και φεύγουν. Δεν ξέρω έχω προβληματιστεί, η κατάσταση είναι της παράνοιας ξεκάθαρα🤪

Επίσης νιώθω και πίσω την μέση μου σαν να ανοίγει; Πώς να το περιγράψω🤣 όχι πόνο ακριβώς 🤔 και από ψυχολογία άλλο τίποτα. Νεύρα με το παραμικρό και οι αλλαγες στην διάθεση  διαδέχονται η μία την άλλη! Τώρα νιώθω λες και έχει γίνει το χειρότερο κακό🤔  αλλά όλα αυτά είναι και συμπτωτα της κακομουτσουνης🤣

Ευτυχώς που τα αμόρε μας έχουν υπομονή!!!😉

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Evdokia Pan είπε:

@lilbern εγω την μερα που περίμενα περιοδο δεν ειχα τπτ απολυτως.

@souz13 @Pepi88 τα utrogestan ειναι προγεστερόνη.  Τα δίνουν για να ενισχυσουν το κυημα. Εγω που 4η- 7η βδομαδα ειχα αιμμοραγιες εκανα κ ενεσεις προγεστερονης lentogest.  Παρ ολο που εχω φτάσει στην 13η βδομαδα τα παιρνω ακομα κανονικα 1 το πρωι κ 2 το βραδυ. Εχουν πολλες παρενεργειες για αυτό προτείνουν κολπικη χρηση. Εγω κουραστικα κ πλεον τα πινω.

Η salospir  ειναι αντιπηκτικο. Την δινουν σε περιπτωσεις θρομβοφιλιας, σε διδυμη κυηση κ οι γυναικολόγοι την δινουν σε περιπτωσεις βιοχημικων, παλλινδρομων η αποβολων που δεν εχει αποδειχτεί θρομβοφιλια σαν προφυλαξη. Εγω εχω αυτοανοσο αντιφοσφωλιπιδικο συνδρομο, μορφή θρομβοφιλιας.  Επαιρνα salospir  καθε μηνα απο τις γονιμες κ μολις ακούσαμε την καρδια του μωρου ξεκίνησα και αντιπηκτικες ενεσεις. 

Ουτρο έπαιρνα και στον γιο μου μέχρι το τέλος ..δεν τα ήπια ποτέ μόνο από κάτω ...για το σαλοσπιρ όμως δεν είχα ιδέα !!

πρίν από 13 λεπτά , souz13 είπε:

@Pepi88 25 δεκεμβριου αλλα δε το σκεφτομαι καν ακομα! Εχω αγωνια να παω τη δευτερα να δω τι εγινε και με τους σακους! Γιατι ειδε στον ιδιο σακο δυο ! Οποτε ειμαι ακομα σε αναμμενα καρνουνα μεχρι να παω να δω πως προχωρανε ολα καλα!!!

Αααα οκ δεν ήξερα την κατάσταση !έχεις δίκιο τότε βήμα βήμα !!

@lilbern @Marianne περιμένω τις εξελίξεις με αγωνία 🤞🤞🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

@Pepi88 έχω αποκτήσει και κρυαδες από χθες. Βάζω θερμόμετρο γιατί νομίζω ότι έχω κρυώσει και η θερμοκρασία είναι φυσιολογική. 

Νομίζω οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ, να κατέβει να ηρεμήσω. Μεταξύ μας δεν θεωρώ ότι έχει πετύχει αυτή την φορά. Απλά με ταλαιπωρεί κλασικά!

πρίν από 28 λεπτά , Marianne είπε:

Εσύ σημερα περιμένεις;; 

Και εγώ αυτη την αίσθηση έχω 🤔 οι πόνοι είναι έντονοι αλλά έρχονται και φεύγουν. Δεν ξέρω έχω προβληματιστεί, η κατάσταση είναι της παράνοιας ξεκάθαρα🤪

Επίσης νιώθω και πίσω την μέση μου σαν να ανοίγει; Πώς να το περιγράψω🤣 όχι πόνο ακριβώς 🤔 και από ψυχολογία άλλο τίποτα. Νεύρα με το παραμικρό και οι αλλαγες στην διάθεση  διαδέχονται η μία την άλλη! Τώρα νιώθω λες και έχει γίνει το χειρότερο κακό🤔  αλλά όλα αυτά είναι και συμπτωτα της κακομουτσουνης🤣

Ευτυχώς που τα αμόρε μας έχουν υπομονή!!!😉

Σήμερα περιμένω ναι, αν δεν έρθει μέχρι το απόγευμα λέω να κάνω ένα τεστ. Εσύ πως αντέχεις και δεν κάνεις μου λες??? Με τρελαίνει αυτό που κάνεις 🤣

Καλά εσύ έχεις και συμπτώματα φουλ!!!!!!!

Καλά εσύ οκ έχεις το αμόρε σου για να αντέχει τα νεύρα σου. Εγώ έχω τον καημένο το συνάδελφο εδώ που τον προειδοποίησα για τα ξαφνικά νεύρα μου 🤣

• Χαχα 2

yixDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , lilbern είπε:

Σήμερα περιμένω ναι, αν δεν έρθει μέχρι το απόγευμα λέω να κάνω ένα τεστ. Εσύ πως αντέχεις και δεν κάνεις μου λες??? Με τρελαίνει αυτό που κάνεις 🤣

Καλά εσύ έχεις και συμπτώματα φουλ!!!!!!!

Καλά εσύ οκ έχεις το αμόρε σου για να αντέχει τα νεύρα σου. Εγώ έχω τον καημένο το συνάδελφο εδώ που τον προειδοποίησα για τα ξαφνικά νεύρα μου 🤣

Έχω φάει πολλές φορές τα μούτρα μου με τα τεστ και έχω μάθεις πλέον τα παιχνίδια που μου κάνει η περίοδος 🤔 δεν θα της κάνω την χάρη να υποκύψω 🤣 

Αν δεν δω ότι έχω μεγάλη καθυστέρηση δεν κάνω τεστ!!! Θα τρελαινω τον σύζυγό 🤪

Μακάρι να μη την δεις !!! Καλύτερα να κάνεις αύριο το πρωί 😉

Να πεις του συναδελφου να έχει υπομονή!! Δεν μας φτάνουν οι ορμόνες μας έχει και φεγγάρι διάβασα 🤣

• Χαχα 2

Just now, Marianne είπε:

Έχω φάει πολλές φορές τα μούτρα μου με τα τεστ και έχω μάθεις πλέον τα παιχνίδια που μου κάνει η περίοδος 🤔 δεν θα της κάνω την χάρη να υποκύψω 🤣 

Αν δεν δω ότι έχω μεγάλη καθυστέρηση δεν κάνω τεστ!!! Θα τρελαινω τον σύζυγό 🤪

Μακάρι να μη την δεις !!! Καλύτερα να κάνεις αύριο το πρωί 😉

Να πεις του συναδελφου να έχει υπομονή!! Δεν μας φτάνουν οι ορμόνες μας έχει και φεγγάρι διάβασα 🤣

Έχεις δίκιο θα περιμένω και αύριο, αν δεν έρθει σήμερα και μετά θα κάνω τεστ. Αν και είναι τόσο έντονη η αίσθηση από το πρωί που δεν παίζει να ην έρθει σήμερα. Αυτό που νιώθω τώρα, κανονικά το έχω με το που βλέπω αίμα. 

Ευτυχώς έχει υπομονή ο καλούλης. Μου πήρε και πρωινό να φάω επειδή πεινούσα κι άλλο χαχαχα!!!

• Καλή τύχη! 1

yixDp2.png

Έχω πάει 5 φορές στο μπάνιο γιατί ήμουν σίγουρη ότι όχι μόνο ήρθε αλλά είχα λερωθεί κι όλας. Τελικά τίποτα.. ούτε άλλα υγρά. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα αυτή την ζέστη που νιώθεις όταν φεύγει πολύ αίμα κάτω. Αχ τώρα δεν θέλω να έρθει η άτιμη 😅

• Ευχή 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

4 minutes ago, lilbern said:

Έχω πάει 5 φορές στο μπάνιο γιατί ήμουν σίγουρη ότι όχι μόνο ήρθε αλλά είχα λερωθεί κι όλας. Τελικά τίποτα.. ούτε άλλα υγρά. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα αυτή την ζέστη που νιώθεις όταν φεύγει πολύ αίμα κάτω. Αχ τώρα δεν θέλω να έρθει η άτιμη 😅

Λες να μηνκανεις τεστ σημερα ; Μα και εγω σιγουρη ημουν σου λεω

πρίν από 26 λεπτά , souz13 είπε:

Λες να μηνκανεις τεστ σημερα ; Μα και εγω σιγουρη ημουν σου λεω

Θα περιμένω μέχρι αύριο και αν δεν έρθει θα κάνω μετά. Θυμάμαι στο γιο μου είχα κάνει την ημέρα που περίμενα περίοδο το βράδυ και η γραμμή ήταν τόσο αχνή που νόμιζα ότι ήταν η γραμμή που υπάρχει ήδη στο τεστ 😂

Πάντως τώρα που πήγα στο μπάνιο γιατί πάλι ήμουν σίγουρη ότι ήρθε τελικά είχα απλά λίγο άσπρο. Αν ήταν να μου έρθει σήμερα δεν θα είχε λίγο χρώμα? Λέτε να έκανα πιο αργά ωορρηξία? Αλλά την είχα νιώσει τότε γιατί είχα και πόνο και υγρά...

yixDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , lilbern είπε:

Θα περιμένω μέχρι αύριο και αν δεν έρθει θα κάνω μετά. Θυμάμαι στο γιο μου είχα κάνει την ημέρα που περίμενα περίοδο το βράδυ και η γραμμή ήταν τόσο αχνή που νόμιζα ότι ήταν η γραμμή που υπάρχει ήδη στο τεστ 😂

Πάντως τώρα που πήγα στο μπάνιο γιατί πάλι ήμουν σίγουρη ότι ήρθε τελικά είχα απλά λίγο άσπρο. Αν ήταν να μου έρθει σήμερα δεν θα είχε λίγο χρώμα? Λέτε να έκανα πιο αργά ωορρηξία? Αλλά την είχα νιώσει τότε γιατί είχα και πόνο και υγρά...

Πριν ερθει η περίοδος νομιζω αυτα τα άσπρα σταματάνε δλδ εγω τα χω μια μέρα πριν αλλα οταν ειναι ν μ ερθει σταματάνε 🫠

πρίν από 1 λεπτό , bonita31 είπε:

Πριν ερθει η περίοδος νομιζω αυτα τα άσπρα σταματάνε δλδ εγω τα χω μια μέρα πριν αλλα οταν ειναι ν μ ερθει σταματάνε 🫠

Άρα λοιπόν περιμένουμε μήπως έρθει αύριο και μετά τεστ. Προσωπικά δεν θυμάμαι καθόλου τι ισχύει για εμένα. Αλλά αφού δεν ήρθε τότε έχω ένα 5% πιθανότητα χαχα!!!

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

@lilbern ένας άλλος τρόπος γ ν δεις εαν θα σ ερθει σήμερα ειναι με θερμό μέτρηση 🥲🥲 η βασικά μπορεις να ηρεμήσεις κ ν κανεις πτιδηποτε αλλο για να απασχοληθεί το μυαλό σου αχχχ τα χω περασει κ εγω αυτα..δεν παλεύεται η αναμονή 😢

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...