Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, bonita31 είπε:

Σε πόσες μέρες περιμένεις περίοδο; Αν κ νομιζω πιο πανω απο σένα δν διάβασα οτι ο κύκλος σ καμία φορα κανει κ 40 μέρες κατι τέτοιο; 

όχι! 40 μέρες είναι της Μαριάννας! ο δικός μου είναι κανονικός, απλά τον Μάρτιο είχα μια βιοχημική! τον απρίλιο και τον μάρτιο έκανα θεραπεία με ντουφαστον για να καθαρίσω! 

1 hour ago, Marianne είπε:

@rodok εγώ σε καταλαβαίνω πάντως για τα τεστ🤣 μακριά και αγαπημένοι!!! Πάντως αυτό με το τσιγάρο το έπαθα και εγώ αυτές τις μέρες, κάπνιζε ο σύζυγος δίπλα και του έλεγα να το σβήσει γιατί μου βρωμαγε🤔 και στο σούπερ που πήγαμε σήμερα πέρασε ένας από δίπλα μου και κόντεψαν να σκάσω από το άρωμα του🤔 

Αχ μη μου βάζετε ιδέες🤣🤣 @lilbern

Εγώ δεν έχω καθόλου υγρά, ίσα κάτι λευκά που και που! Πριν λίγο με έπιασε ένα έντονος πόνο στην μέση χαμηλά και λέω "έρχεται" αλλά τελικά τίποτα🤔

@bonita31 καλώς ήρθες!!🌺

@Pepi88 Παίξε με τα τεστ!! Η χαρά που παίρνεις όσο η γραμμή σκουραίνει δεν περιγράφεται!!!🥰

τελικά πήρα ένα πακέτο κι επειδή γενικά σήμερα ζαλίζομαι, κουτουλάω γενικά ήθελα κάτι σε ζάχαρη για να με ξυπνήσει και πήρα ένα τσάι λεμόνι! ε πίνω, κάνω κι ένα τσιγάρο με πιάνουν κάτι ανακατωσούρες, νιώθω το φαγητό στον λαιμό μου τώρα! τι πειραματίζομαι κι εγώ; 🤣 τα άφησα στο αυτοκίνητο για να μην δελεάζομαι στο σπίτι! τα υγρά εκεί που έλεγα τελείωσαν, άντε ξανά πάλι από την αρχή! 🤣 πάμπερς θα βάλω, δεν γίνεται!

1 hour ago, lilbern είπε:

Να δεις που με περιμένει στην γωνία η άτιμη 😂

Εννοείται και θα σου βάλουμε ιδέες. Τι είμαστε? τίποτα τυχαίες?😂 Μην ακούς την @rodok από τα πόδια θα την τραβάμε κι εκείνη να μην κάνει τεστ νωρίς νωρίς 😂

Κοίτα το θετικό που έχεις είναι ότι μπορείς να κάνεις τεστ και σε περίπτωση που είναι αρνητικό απλά θα σκεφτούμε ότι έγινε αργότερα η ωορρηξία άρα και η σύλληψη 🥰 Όπως νιώθεις εννοείται. Αν νιώθεις άνετα περίμενε καμιά εβδομάδα ακόμα (αν αντέχεις? ΜΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ????🙀). 

Τώρα διάβασα και τα από πάνω που γράφεις με τις μυρωδιές. Χμ χμ χμ!!!!!!!!  

Εγώ πάντως κορίτσια έφυγα κανα μισάωρο από το γραφείο και ήπια ένα κρασάκι. Αφού βγήκε αρνητικό το τεστ, ας πρόσεχε 😛

Λιλυ πραγματικά λιώνω στα γέλια με τον τρόπο που τα λες! δες το κρασί ευφραίνειν καρδιαν και ενα ποτηράκι την εβδομάδα, το αφήνουν και οι γυναικολόγοι! 
εντωμεταξύ από τη μια είμαι "νταξει γρήγορα πέρασε η εβδομάδα, άντε ακόμη μια και να πάω για τεστ" και απο την άλλη είμαι "άντε να περάσουν οι μέρες να κάνω τεστ!"🤣🤣🤣

μακάρι να είμαι και να πιάσεις το θετικό τεστάκι και να είσαι η επόμενη! θα γελάω αν είμαστε μαζί ταυτόχρονα! μετά πρέπει στις παραλίες να κάνουμε μάχη για το ποια έχει την μεγαλύτερη κοιλιά! 🤣🤣🤣

εσείς λέτε για συμπτώματα, εγώ πέρα της σημερινής κούρασης, της αποχής από το τσιγάρο, της ανακατωσούρας, των υγρών και τα αραιά πονάκια δεν έχω κάτι. Βέβαια τι άλλο να θέλω τόσο νωρίς; (ίσως μια διπλή γραμμή σε τεστ αλλά ντάξει 🤣🤣🤣) Τώρα που τα μάζεψα είναι αρκετά! θέλω να δω αν θα συνεχίσει η κούραση και τα υγρά! γιατί τα υγρά είναι ύπουλα και με ξεγελάνε! εκεί που λέω τέλος, πάω τουαλετα, σκουπίζομαι και είναι σαν να μου λένε "θα' θελες" 

Εντωμεταξύ ακύρωσα και έξοδο στον δικό μου γιατί δεν νιώθω καλά, και μου λέει "άντε έγκυος, η κόρη μου έρχεται" (γιο λέει ότι θέλει αλλά είναι σίγουρος ότι θα έχει κόρη). Φρικάρω και γελάω με αυτά που λέει γιατί νομίζει ότι σε λίγες μέρες τα μαθαίνουμε όλα και κάνει σαν μωρό! άντε να τον καλμάρω τώρα άλλη μια βδομάδα! 😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 48 λεπτά , rodok είπε:

όχι! 40 μέρες είναι της Μαριάννας! ο δικός μου είναι κανονικός, απλά τον Μάρτιο είχα μια βιοχημική! τον απρίλιο και τον μάρτιο έκανα θεραπεία με ντουφαστον για να καθαρίσω! 

τελικά πήρα ένα πακέτο κι επειδή γενικά σήμερα ζαλίζομαι, κουτουλάω γενικά ήθελα κάτι σε ζάχαρη για να με ξυπνήσει και πήρα ένα τσάι λεμόνι! ε πίνω, κάνω κι ένα τσιγάρο με πιάνουν κάτι ανακατωσούρες, νιώθω το φαγητό στον λαιμό μου τώρα! τι πειραματίζομαι κι εγώ; 🤣 τα άφησα στο αυτοκίνητο για να μην δελεάζομαι στο σπίτι! τα υγρά εκεί που έλεγα τελείωσαν, άντε ξανά πάλι από την αρχή! 🤣 πάμπερς θα βάλω, δεν γίνεται!

Λιλυ πραγματικά λιώνω στα γέλια με τον τρόπο που τα λες! δες το κρασί ευφραίνειν καρδιαν και ενα ποτηράκι την εβδομάδα, το αφήνουν και οι γυναικολόγοι! 
εντωμεταξύ από τη μια είμαι "νταξει γρήγορα πέρασε η εβδομάδα, άντε ακόμη μια και να πάω για τεστ" και απο την άλλη είμαι "άντε να περάσουν οι μέρες να κάνω τεστ!"🤣🤣🤣

μακάρι να είμαι και να πιάσεις το θετικό τεστάκι και να είσαι η επόμενη! θα γελάω αν είμαστε μαζί ταυτόχρονα! μετά πρέπει στις παραλίες να κάνουμε μάχη για το ποια έχει την μεγαλύτερη κοιλιά! 🤣🤣🤣

εσείς λέτε για συμπτώματα, εγώ πέρα της σημερινής κούρασης, της αποχής από το τσιγάρο, της ανακατωσούρας, των υγρών και τα αραιά πονάκια δεν έχω κάτι. Βέβαια τι άλλο να θέλω τόσο νωρίς; (ίσως μια διπλή γραμμή σε τεστ αλλά ντάξει 🤣🤣🤣) Τώρα που τα μάζεψα είναι αρκετά! θέλω να δω αν θα συνεχίσει η κούραση και τα υγρά! γιατί τα υγρά είναι ύπουλα και με ξεγελάνε! εκεί που λέω τέλος, πάω τουαλετα, σκουπίζομαι και είναι σαν να μου λένε "θα' θελες" 

Εντωμεταξύ ακύρωσα και έξοδο στον δικό μου γιατί δεν νιώθω καλά, και μου λέει "άντε έγκυος, η κόρη μου έρχεται" (γιο λέει ότι θέλει αλλά είναι σίγουρος ότι θα έχει κόρη). Φρικάρω και γελάω με αυτά που λέει γιατί νομίζει ότι σε λίγες μέρες τα μαθαίνουμε όλα και κάνει σαν μωρό! άντε να τον καλμάρω τώρα άλλη μια βδομάδα! 😂

Κλαιω με τα συμπτώματα που λες ότι δεν έχεις τίποτα 🤣🤣🤣 Διάβασε τα πάλι σε παρακαλώ 🤣🤣 ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΛΙΓΑ!!! Στα σάιτ του εξωτερικού πάντως από 7 dpo ξεκινάνε τα τεστ και έχουν τέρμα θετική στα 8-9 dpo ! Κι εμείς στην Ελλάδα πρέπει να περιμένουμε 1 μήνα ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ξέρω γω για να δούμε γραμμή 🤣 

Εσυ @Pepi88 δεν μετράς. Είσαι λογικά από Αμερική εσυ 🤣♥️♥️

Πάντως @rodok καμία φορά οι άντρες έχουν ένστικτο στις εγκυμοσύνες σαν τα παιδάκια, αν το σκεφτούμε βγάζει και νόημα γιατί δεν διαφέρουν και πολύ 😅

Τι κάνουν οι εγκυουλες μας οι άλλες οι γλυκές; @souz13 , @Evdokia Pan? 🥰

yixDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , lilbern είπε:

Κλαιω με τα συμπτώματα που λες ότι δεν έχεις τίποτα 🤣🤣🤣 Διάβασε τα πάλι σε παρακαλώ 🤣🤣 ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΛΙΓΑ!!! Στα σάιτ του εξωτερικού πάντως από 7 dpo ξεκινάνε τα τεστ και έχουν τέρμα θετική στα 8-9 dpo ! Κι εμείς στην Ελλάδα πρέπει να περιμένουμε 1 μήνα ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ξέρω γω για να δούμε γραμμή 🤣 

Πάντως @rodok καμία φορά οι άντρες έχουν ένστικτο στις εγκυμοσύνες σαν τα παιδάκια, αν το σκεφτούμε βγάζει και νόημα γιατί δεν διαφέρουν και πολύ 😅

χαχαχαχα ασε ναι! δεν ξέρω τι τεστ έχουν εκεί και τα ανιχνεύουν από τόσο νωρίς! εδω τα δικά μας καθυστέρηση έχεις και δεν δείχνουν κάτι! ναι δεν είναι και λίγα αλλα είναι πολύ νωρίς! μόνο για τα υγρά μπαίνω στο τρυπάκι πως ίσως και να γίνεται κάτι μέσα μου αλλά θα δείξει! 

τώρα γλυκαίνομαι στην αναμονή που βρίσκομαι αλλά ξέρω και τη στεναχώρια που θα φάω όταν έρθει η περίοδος λες και θα είναι το τέλος του κόσμου! η αναμονή είναι το καλύτερο κομμάτι προς το παρόν! έχω ρίξει πολύ γέλιο! 

πρίν από 54 λεπτά , lilbern είπε:

Χαχαχαχαχα μα πραγματικά πάντα μου έβγαιναν από πολύ νωρίς αλλά και τα αρνητικά που ήταν μαχαιρια στην καρδιά !αν ήμουν έγκυος το ήξερα τουλ 7 μέρες πριν ..αν έβγαιναν εξ αρχής αρνητικά ήξερα ότι δεν θα αλλάξει ..τώρα που σας εγραψα για το πρώτο τεστ και σας είπα να μου πείτε την γνώμη σας είναι γιατί ο άντρας μου με έβγαζε τρελή ότι ήταν αρνητικό...σήμερα του ετριψα στην μούρη το πιο έντονο 😂

πρίν από 17 λεπτά , rodok είπε:

χαχαχαχα ασε ναι! δεν ξέρω τι τεστ έχουν εκεί και τα ανιχνεύουν από τόσο νωρίς! εδω τα δικά μας καθυστέρηση έχεις και δεν δείχνουν κάτι! ναι δεν είναι και λίγα αλλα είναι πολύ νωρίς! μόνο για τα υγρά μπαίνω στο τρυπάκι πως ίσως και να γίνεται κάτι μέσα μου αλλά θα δείξει! 

τώρα γλυκαίνομαι στην αναμονή που βρίσκομαι αλλά ξέρω και τη στεναχώρια που θα φάω όταν έρθει η περίοδος λες και θα είναι το τέλος του κόσμου! η αναμονή είναι το καλύτερο κομμάτι προς το παρόν! έχω ρίξει πολύ γέλιο! 

Και εγώ θεωρώ ότι η πιο ωραία φάση είναι της αναμονής !!!!και ας έχει το άγχος της ...

Επεξεργάστηκαν by Pepi88

aDqFp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Pepi88 είπε:

Χαχαχαχαχα μα πραγματικά πάντα μου έβγαιναν από πολύ νωρίς αλλά και τα αρνητικά που ήταν μαχαιρια στην καρδιά !αν ήμουν έγκυος το ήξερα τουλ 7 μέρες πριν ..αν έβγαιναν εξ αρχής αρνητικά ήξερα ότι δεν θα αλλάξει ..τώρα που σας εγραψα για το πρώτο τεστ και σας είπα να μου πείτε την γνώμη σας είναι γιατί ο άντρας μου με έβγαζε τρελή ότι ήταν αρνητικό...σήμερα του ετριψα στην μούρη το πιο έντονο 😂

Και εγώ θεωρώ ότι η πιο ωραία φάση είναι της αναμονής !!!!και ας έχει το άγχος της ...

Αυτό ακριβώς! Θα δείξει βέβαια τώρα! Πάντως η μαθήτρια μου ξεφουρνισε κάτι μπισκότα, τα φάγαμε κι εκεί στο τέλος που μιλούσαμε μου ήρθε μυρωδιά σκόρδου από τζατζίκι! Την ρωτάω αν έφαγε τζατζίκι και μου λέει "λαγωνικό είσαι πια να το κοιτάξεις" 😂😂😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , rodok είπε:

Αυτό ακριβώς! Θα δείξει βέβαια τώρα! Πάντως η μαθήτρια μου ξεφουρνισε κάτι μπισκότα, τα φάγαμε κι εκεί στο τέλος που μιλούσαμε μου ήρθε μυρωδιά σκόρδου από τζατζίκι! Την ρωτάω αν έφαγε τζατζίκι και μου λέει "λαγωνικό είσαι πια να το κοιτάξεις" 😂😂😂

Εσύ τα έχεις όλα εντονα ρε παιδί μου !!για να δούμε λοιπόνννν❤️

aDqFp2.png

23 minutes ago, rodok said:

Τέτοια λες και μας τρελαίνεις!!! Πότε θα κνεις τεστ;

@Eg93 που είσαι;; Ετοιμάζεσαι για γαλλια ; Θα μου φερεις μαγνητακι;; 😅

εγω νοιώθω φούσκωμα λες και εχω φάει τα πάντα , πολύ κακό να σου κόβεται η πείνα 🙄🙄🙄🙄🙄

μονο ορεξη για σοκολάτα εχω νομίζω

πρίν από 22 λεπτά , souz13 είπε:

Τέτοια λες και μας τρελαίνεις!!! Πότε θα κνεις τεστ;

@Eg93 που είσαι;; Ετοιμάζεσαι για γαλλια ; Θα μου φερεις μαγνητακι;; 😅

εγω νοιώθω φούσκωμα λες και εχω φάει τα πάντα , πολύ κακό να σου κόβεται η πείνα 🙄🙄🙄🙄🙄

μονο ορεξη για σοκολάτα εχω νομίζω

Δεν ξέρω, μέρα τα μπισκότα με έπιασε ανακατωσουρα πάλι κ δεν νιώθω πολύ καλά, αλλά με έπιασε τώρα λίγο η κακη ψυχολογια! Φοβάμαι να κάνω τεστ πριν την καθυστέρηση γτ νιώθω ότι θα απογοητευτω! Έλεγα να κάνω ένα αύριο το πρωί αλλά είναι νωρίς να δείξει κάτι 

Βρε κοριτσια δεν σας προλαβαίνω!!!🤣

@lilbern σχεδόν πάντα καθυστερεί απλά έχω σαν βάση τις 35 μέρες. Μπορεί να καθυστερήσει 2-3 μέρες, μπορεί να καθυστερήσει και 10. Εξαρτάται την όρεξη της!🤣

@rodok αν δεν είσαι πάντως εσύ εγκυουλα εγώ θα τρελαθώ!!!🥳 Πότε είναι να αδιαθετησεις;; Έχω σκάσει από αγωνία!!!  

Αυτο με τα ξένα φόρουμ και τα τεστ τόσο νωρίς να έχω δει και εγώ και απορώ ποια κάνουν μπας και σωθούμε και εμείς🤣

Και ο δικός μου κάθε φορά πιστεύει ότι είμαι έγκυος και με τρελαίνει περισσότερο🤣🤪 

Πιστεύω μέχρι αύριο θα έρθει η κυρία σε εμένα. Έχω κάτι έντονος πόνους που και που. Έρχονται και φεύγουν, μάλλον πλησιάζει η ώρα της!🤔 Θα ξεκινήσω και εγω τα κρασιά για παρέα @lilbern 🍷

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Marianne είπε:

@lilbern σχεδόν πάντα καθυστερεί απλά έχω σαν βάση τις 35 μέρες. Μπορεί να καθυστερήσει 2-3 μέρες, μπορεί να καθυστερήσει και 10. Εξαρτάται την όρεξη της!🤣

@rodok αν δεν είσαι πάντως εσύ εγκυουλα εγώ θα τρελαθώ!!!🥳 Πότε είναι να αδιαθετησεις;; Έχω σκάσει από αγωνία!!!  

Αυτο με τα ξένα φόρουμ και τα τεστ τόσο νωρίς να έχω δει και εγώ και απορώ ποια κάνουν μπας και σωθούμε και εμείς🤣

Και ο δικός μου κάθε φορά πιστεύει ότι είμαι έγκυος και με τρελαίνει περισσότερο🤣🤪 

Πιστεύω μέχρι αύριο θα έρθει η κυρία σε εμένα. Έχω κάτι έντονος πόνους που και που. Έρχονται και φεύγουν, μάλλον πλησιάζει η ώρα της!🤔 Θα ξεκινήσω και εγω τα κρασιά για παρέα @lilbern 🍷

Και την άλλη φορά πίστευα αλλά έφαγα τα μούτρα μου 😂 βέβαια τότε τα συμπτώματα ήταν ξεκάθαρα και περιόδου αλλά δεν θέλω να μου φουσκώνω τα μυαλά από τώρα 😂 

Κανονικά περιμένω 11 ή 15 κάπου εκεί τριγύρω! Τώρα θα δείξει, εύχομαι να μην έρθει η περίοδος αλλά κάτι άλλο! 😅🙏

Διαφημίσεις

Με δαιμονισατε κι έκανα τεστακι, σαφέστατα βγήκε αρνητικό γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς! Ειδικά αν περιμένω στις 15 περίοδο 😂 πάντως η γραμμή στο τεστ ωορρηξίας είναι ακόμη εκεί, ζωντανή αλλά βέβαια αρνητικό είπαμε! Την άλλη φορά μου έπεσε κατευθείαν στο αρνητικο, σχεδόν δεν υπήρχε! Τώρα τι είναι, θα δείξει! Αλλά αγωνιώ! 😂 Τα υγρά παραμένουν προς το παρόν, θα δείξει! 

1 hour ago, rodok said:

Με δαιμονισατε κι έκανα τεστακι, σαφέστατα βγήκε αρνητικό γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς! Ειδικά αν περιμένω στις 15 περίοδο 😂 πάντως η γραμμή στο τεστ ωορρηξίας είναι ακόμη εκεί, ζωντανή αλλά βέβαια αρνητικό είπαμε! Την άλλη φορά μου έπεσε κατευθείαν στο αρνητικο, σχεδόν δεν υπήρχε! Τώρα τι είναι, θα δείξει! Αλλά αγωνιώ! 😂 Τα υγρά παραμένουν προς το παρόν, θα δείξει! 

Θυμασαι τι εγινε και με μένα!!! Εχουμε ακόμα καιρό!!! 
εγω παλι το πρωι ενοιωθα υγρα και χεατηκα πανω μου αλλα τελικα σκουπίστηκα και τιποτα υγρα ευτυχώς

πρίν από 36 λεπτά , souz13 είπε:

Θυμασαι τι εγινε και με μένα!!! Εχουμε ακόμα καιρό!!! 
εγω παλι το πρωι ενοιωθα υγρα και χεατηκα πανω μου αλλα τελικα σκουπίστηκα και τιποτα υγρα ευτυχώς

Ξέρω ότι είναι νωρίς, αλλά δεν ξέρω είπα να κάνω ένα να γελάσω 😂 εσύ πριν πάρεις το θετικό τέστ είχες έτσι υγρά; 

Τώρα τα υγρά που έχεις είναι φυσιολογικό, το σώμα σου προσαρμόζεται καλέ! Για πες μας όπως πώς είναι για να ξέρουμε 

Καλημερα!!! 

Δεν σας προλαβαινω!!!!! 

@rodok τεστ με μια μερα καθυστερηση!! Κατα τα αλλα ολα θετικά μου φαίνονται 😉

@souz13 κ που να δεις τι ερχεται μετα απο συμπτωματα.. εμένα με επιασαν στην 8η βδομαδα αλλα τις δυο τελευταιες (ειμαι τωρα στην 13η) το στομαχι μου εχει τιναξει τα πεταλα.

Εγω να πω την αμαρτια μου απο τον Σεπτέμβριο που ξεκινησαμε προσπαθειες δεν επινα ΚΑΘΟΛΟΥ,  εκοψα το τσιγαρο μαχαιρι κ οτι κι αν ειχα δεν επαιρνα παυσιπονα. Η γυναικολόγος μου ειπε μεχρι κ την 14η βδομάδα που ολοκληρώνεται η οργανογεννεση αλκοολ ουτε για αστειο. Η αληθεια ειναι πως νιωθεις τοσο μεγαλη ευθυνη που πραγματικά ουτε να πιεις θες ούτε να καπνισεις. Τωρα το Πασχα με ριζα στο αυτι ουτε ανταυγιες εκανα που μου ειπαν οτι επιτρέπεται.  Γενικα δεν θες να ρισκαρεις τίποτα. 

Αντε να περασουν οι μερες να αρχίσουν να ανακοινωνονται τα θετικά αποτελέσματα!!!!

@Alice που εισαι?

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Marianne είπε:

Σιγά που θα σου έρθει!!!! Έχουμε ακόμα ελπίδες για εσένα 😍

2 ώρες πρίν, rodok είπε:

Είσαι θεάαααα🤣 Σε λατρεύω που έκανες τεστ από τώρα 🤣

Προφανώς και θα έβγαινε αρνητικό οπότε δεν πτοούμαστε!! 

Εγώ σήμερα δεν έκανα τεστ το πρωί γιατί νιώθω την αίσθηση από κάτω όπως όταν έχω περίοδο, οπότε την περιμένω 😭

yixDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...