Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

On 2/5/2023 at 8:25 ΜΜ, rodok είπε:

πίστεψε με! καμιά φορά και η μια φορά είναι αρκετή! 😂 αυτή τη γραμμή την έχω ακούσει και κάπου αλλού και μετά είδαν θετικό τεστάκι! εγώ το μεσημέρι ένιωθα κάψες και σαν να αρρωσταίνω, όποτε λογικά η ωορρηξία έγινε! αλλά επειδή είχα σχεδόν θετικό τεστ ωορρηξίας, είπα να κάνω ακόμη ένα (τα έχουμε που τα έχουμε ας ξοδευτούν 😂)! Ε η γραμμή είναι ξεκάθαρη ωορρηξίας ξανά! θα τρελαθώ!από χαρά ή από αγωνία δεν ξέρω! πίστευα πως ήδη μετράω αντίστροφα αλλά τώρα δεν έχω ιδεά! 😂 έχω από την Παρασκευή πολλά υγρά σίγουρα (πιο πριν δεν μπορώ να θυμηθώ) Χθες είχα μια καλή επαφή και λογικά θα έχουμε και αύριο. Κάποιες λένε ότι η lh επειδή έχει σχεδόν ίδια δομή με τη χοριακή μπορεί να μπερδεύεται το τεστ, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο να συμβεί!  Παρακαλούσα να έχω θετικό τεστ ωορρηξίας, αλλά ο οργανισμός μου δίνει πόνο! 😂😂

όσο για το τεστ που έκανες 1) το έκανες απόγευμα, 2) το έκανες νωρίς! ΥΠΟΜΟΝΗ ❤️❤️

@bonita31 καλώς ήρθες στο κλαμπ μας! εσύ σε τι φάση του κύκλου σου βρίσκεσαι; 

On 3/5/2023 at 7:59 ΠΜ, Alice20 είπε:

@rodok άσε κάτω τα τεστ και δώστου να καταλάβει 😆😙

@souz13 δεν ξέρω αν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη αλλά εγώ οταν είχα καούρες και τάση για εμετό με βοηθούσε το ginger. Το έφτιαχνα σε τσάι με κανέλα και γαρύφαλλο.. αν θες να ρωτήσεις και να το δοκιμάσεις...

@lilbern πολύ νωρίς έκανες το τεστ. Χαλάρωσε μέχρι την Παρασκευή. Θυμάσαι τι έπαθα εγώ τον προηγούμενο μήνα 😆

@bonita31 καλωσόρισες στην παρέα μας! Ειναι γουρλιδικη παρέα. Ήδη στείλαμε 2 έγκυες, οπότε ετοιμάσου!!🤭❤️❤️ 

καλησπερα κοριτσια! καλως σας βρηκα! εγω ειμαι στην φαση που εχω τελειωσει με εξετασεις δικες μου κ ειναι ολα σχεδον καλα εχω στην ουσια μονο χαμηλη αμη για την ηλικια μου! Τωρα μενει το αγορι μας να κανει σπερματοδιαγραμμα που παντα κωλλυονται γι αυτη την εξεταση οι αντρες.. Στις 7/4 εκανα υπερηχοσαλπιγγογραφια κ ολα καλα ο γιατροσ μ ειπε βουρ στο ψητο αυτον τον κυκλο κ τον επομενο :D κ εχτες ειχα θετικο τεστ ωορηξιας οποτε βλεπουμε σε αυτη την φαση ειμαι οποτε διαβαζω τα δικα σας κ χαιρομαι :D 

1 ώρα πρίν, rodok είπε:

Εγώ τις βιοχημικές μου τις κατάλαβα όταν ήταν αργά οπότε δεν ξέρω πώς είναι τα συμπτώματα! Τον Μάρτιο ήταν η τελευταία, Απρίλιο δοκιμάσαμε δεν έγινε κάτι αλλά είχα έντονα συμπτώματα! Τώρα δεν έχω τίποτα ως σύμπτωμα κ να έχω δεν θέλω να σκεφτω ότι είναι εγκυμοσύνης, σκέφτομαι απλά ότι έτυχε 😅 

Ευαισθησία στη μυρωδιά δεν έχω, αλλά από προχθές που έκανα τσιγάρο δεν μου άρεσε καθόλου,σαν να έκανα καμμένο χαρτί κ επειδή ήθελα να το κόψω, δεν έκανα άλλο ούτε πήρα πακέτο κ πάλι καλά δεν μου έρχεται όρεξη για κάπνισμα ούτε μου λείπει 😂😂

αυτο με το τσιγαρο το χει παθει και μια φιλη μου..απλα λεω τωρα εγω :D

• Καλή τύχη! 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 44 λεπτά , bonita31 είπε:

καλησπερα κοριτσια! καλως σας βρηκα! εγω ειμαι στην φαση που εχω τελειωσει με εξετασεις δικες μου κ ειναι ολα σχεδον καλα εχω στην ουσια μονο χαμηλη αμη για την ηλικια μου! Τωρα μενει το αγορι μας να κανει σπερματοδιαγραμμα που παντα κωλλυονται γι αυτη την εξεταση οι αντρες.. Στις 7/4 εκανα υπερηχοσαλπιγγογραφια κ ολα καλα ο γιατροσ μ ειπε βουρ στο ψητο αυτον τον κυκλο κ τον επομενο :D κ εχτες ειχα θετικο τεστ ωορηξιας οποτε βλεπουμε σε αυτη την φαση ειμαι οποτε διαβαζω τα δικα σας κ χαιρομαι :D 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά γλυκιά μου!

• Καλή τύχη! 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

@bonita31 καλώς ήρθες στην παρέα μας! Δεν ξέρω δεν θέλω να πάρω κιόλας γιατί νιώθω ότι τσάμπα θα τα πάρω 😂 

Εγώ κορίτσια πάντως δεν είμαι ταύρος, αλλά είναι ο δικός μου λέτε να μετράει; 😂😂😂😂 Χχαχαχαχαχ

Πάντως οκ εντάξει, δεν κοιμήθηκα καλά, αλλά τρομερή ατονία, νιώθω ότι θα κοιμηθώ σε δευτερόλεπτα και όταν πάω να κοιμηθώ, δεν μπορώ 

πρίν από 18 λεπτά , rodok είπε:

@bonita31 καλώς ήρθες στην παρέα μας! Δεν ξέρω δεν θέλω να πάρω κιόλας γιατί νιώθω ότι τσάμπα θα τα πάρω 😂 

Εγώ κορίτσια πάντως δεν είμαι ταύρος, αλλά είναι ο δικός μου λέτε να μετράει; 😂😂😂😂 Χχαχαχαχαχ

Πάντως οκ εντάξει, δεν κοιμήθηκα καλά, αλλά τρομερή ατονία, νιώθω ότι θα κοιμηθώ σε δευτερόλεπτα και όταν πάω να κοιμηθώ, δεν μπορώ 

Σε πόσες μέρες περιμένεις περίοδο; Αν κ νομιζω πιο πανω απο σένα δν διάβασα οτι ο κύκλος σ καμία φορα κανει κ 40 μέρες κατι τέτοιο; 

4 ώρες πρίν, rodok είπε:

Μακάρι!🥰🥰❤️ Εγώ προς το παρόν δεν θέλω να το σκέφτομαι! Σίγουρα θα πεθάνω από τη χαρά μου αν αντικρίσω θετικό τεστακι κ θετική χοριακή αλλά προς το παρόν κρατάω μικρό καλάθι! 

Κανόνισε όμως αν έρθει η σειρά μου, θα πρέπει να έρθει και η δικιά σου 😂 ξέρεις σαν τους γαμους με την ανθοδέσμη! 😂 

Πάντως τώρα ξαναήρθε το πιάσιμο/πονακι από τη δεξιά πλευρά! Και μοιάζει με κλασικό πόνο που είχα τους προηγούμενους μήνες που δεν ήμουν αλλά και δεν μοιάζει παράλληλα! Είναι σαν να με κάνει κάποιος εμβόλιο με βαρύ χέρι δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω 

Μακάρι να είσαι έγκυος εσύ φίλη και θα είμαι από πίσω να την πιάσω την ανθοδέσμη 😍 Τέτοιο πονάκι είχα κι εγώ από αριστερά αυτό τον μήνα και σκεφτόμουν μήπως ήταν η γονιμοποίηση!!

1 ώρα πρίν, bonita31 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. 

Εύχομαι σε 14 μέρες να έχεις ένα υπέροχο θετικό τεστάκι στα χέρια σου και να το θαυμάζουμε όλες μαζί 😍🙏

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Πολλές φορές μας μπερδεύουν τα συμπτώματα...εμένα αυτή την φορά το μόνο σίγουρο σύμπτωμα που έχω μόνο αν είμαι έγκυος είναι η μυρωδιά ...έτσι το κατάλαβα ..τα υπόλοιπα παίζουν σε εμένα τουλάχιστον..

Ευχαριστώ!!!Δεν ξέρω με αγχωνουν οι χοριακες και αφού δεν μου ζήτησε ακόμα λέω να το αφήσω προς το παρόν ..θα παίζω με τα τεστακια μου😂😂

Την μυρωδιά την είχα κι εγώ σαν έντονο σύμπτωμα και στις 2 εγκυμοσύνες μου. Από αυτό είχα καταλάβει την δεύτερη φορά ότι είμαι έγκυος.

Προσπαθώ να θυμηθώ γαμώτο αν έχω τόσο έντονους πόνους περιόδου άλλη φορά πριν την περίοδο. Χτες το απόγευμα είχα και σήμερα το πρωί είχα φουλ και τώρα απλά ενοχλήσεις. Ακόμα ελπίζω να ξέρετε. Αν και αν έκανα ωορρηξία 1-2 μέρες μετά από ότι πίστευα τότε δεν γίνεται να είμαι έγκυος γιατί θα έχουν περάσει πολλές μέρες από την επαφή. Απλά μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησε σήμερα ο πόνος στο στήθος. Βασικά όχι πόνος, ψέματα, λίγο ενόχληση στης θηλές. Αύριο θα ξέρω!!!! Συνήθως έρχεται πρωί πρωί η φίλη και φέρνει και καφέ χαχαχαχχαα (για την περίοδο λεω 😅)

yixDp2.png

Διαφημίσεις

@rodok εγώ σε καταλαβαίνω πάντως για τα τεστ🤣 μακριά και αγαπημένοι!!! Πάντως αυτό με το τσιγάρο το έπαθα και εγώ αυτές τις μέρες, κάπνιζε ο σύζυγος δίπλα και του έλεγα να το σβήσει γιατί μου βρωμαγε🤔 και στο σούπερ που πήγαμε σήμερα πέρασε ένας από δίπλα μου και κόντεψαν να σκάσω από το άρωμα του🤔 

Αχ μη μου βάζετε ιδέες🤣🤣 @lilbern

Εγώ δεν έχω καθόλου υγρά, ίσα κάτι λευκά που και που! Πριν λίγο με έπιασε ένα έντονος πόνο στην μέση χαμηλά και λέω "έρχεται" αλλά τελικά τίποτα🤔

@bonita31 καλώς ήρθες!!🌺

@Pepi88 Παίξε με τα τεστ!! Η χαρά που παίρνεις όσο η γραμμή σκουραίνει δεν περιγράφεται!!!🥰

• Ευχαριστώ 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

πρίν από 15 λεπτά , bonita31 είπε:

@lilbern εύχομαι να μην ερθει ❤️

Να δεις που με περιμένει στην γωνία η άτιμη 😂

πρίν από 14 λεπτά , Marianne είπε:

@rodok εγώ σε καταλαβαίνω πάντως για τα τεστ🤣 μακριά και αγαπημένοι!!! Πάντως αυτό με το τσιγάρο το έπαθα και εγώ αυτές τις μέρες, κάπνιζε ο σύζυγος δίπλα και του έλεγα να το σβήσει γιατί μου βρωμαγε🤔 και στο σούπερ που πήγαμε σήμερα πέρασε ένας από δίπλα μου και κόντεψαν να σκάσω από το άρωμα του🤔 

Αχ μη μου βάζετε ιδέες🤣🤣 @lilbern

Εγώ δεν έχω καθόλου υγρά, ίσα κάτι λευκά που και που! Πριν λίγο με έπιασε ένα έντονος πόνο στην μέση χαμηλά και λέω "έρχεται" αλλά τελικά τίποτα🤔

@bonita31 καλώς ήρθες!!🌺

@Pepi88 Παίξε με τα τεστ!! Η χαρά που παίρνεις όσο η γραμμή σκουραίνει δεν περιγράφεται!!!🥰

Εννοείται και θα σου βάλουμε ιδέες. Τι είμαστε? τίποτα τυχαίες?😂 Μην ακούς την @rodok από τα πόδια θα την τραβάμε κι εκείνη να μην κάνει τεστ νωρίς νωρίς 😂

Κοίτα το θετικό που έχεις είναι ότι μπορείς να κάνεις τεστ και σε περίπτωση που είναι αρνητικό απλά θα σκεφτούμε ότι έγινε αργότερα η ωορρηξία άρα και η σύλληψη 🥰 Όπως νιώθεις εννοείται. Αν νιώθεις άνετα περίμενε καμιά εβδομάδα ακόμα (αν αντέχεις? ΜΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ????🙀). 

Τώρα διάβασα και τα από πάνω που γράφεις με τις μυρωδιές. Χμ χμ χμ!!!!!!!!  

Εγώ πάντως κορίτσια έφυγα κανα μισάωρο από το γραφείο και ήπια ένα κρασάκι. Αφού βγήκε αρνητικό το τεστ, ας πρόσεχε 😛

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

yixDp2.png

πρίν από 12 λεπτά , lilbern είπε:

Να δεις που με περιμένει στην γωνία η άτιμη 😂

Εννοείται και θα σου βάλουμε ιδέες. Τι είμαστε? τίποτα τυχαίες?😂 Μην ακούς την @rodok από τα πόδια θα την τραβάμε κι εκείνη να μην κάνει τεστ νωρίς νωρίς 😂

Κοίτα το θετικό που έχεις είναι ότι μπορείς να κάνεις τεστ και σε περίπτωση που είναι αρνητικό απλά θα σκεφτούμε ότι έγινε αργότερα η ωορρηξία άρα και η σύλληψη 🥰 Όπως νιώθεις εννοείται. Αν νιώθεις άνετα περίμενε καμιά εβδομάδα ακόμα (αν αντέχεις? ΜΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ????🙀). 

Τώρα διάβασα και τα από πάνω που γράφεις με τις μυρωδιές. Χμ χμ χμ!!!!!!!!  

Εγώ πάντως κορίτσια έφυγα κανα μισάωρο από το γραφείο και ήπια ένα κρασάκι. Αφού βγήκε αρνητικό το τεστ, ας πρόσεχε 😛

Αχ δεν περνάω καλά με εσάς🤣🤣 με παρασερνεται!!🤣 (Πλάκα κάνω εννοείται, άλλο που δεν θέλω 🤣)

Αφού ξέρετε τώρα άμα σου μπει στο κεφάλι, αποκτάς όλα τα συμπτώματα 🤔🤪

Ωραίο το κρασάκι, καλά του έκανες! Μωρέ μπας και να το ρίξουμε λίγο στο κρασάκι και εμείς να ηρεμήσουμε;🤔

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Marianne είπε:

Αχ δεν περνάω καλά με εσάς🤣🤣 με παρασερνεται!!🤣 (Πλάκα κάνω εννοείται, άλλο που δεν θέλω 🤣)

Αφού ξέρετε τώρα άμα σου μπει στο κεφάλι, αποκτάς όλα τα συμπτώματα 🤔🤪

Ωραίο το κρασάκι, καλά του έκανες! Μωρέ μπας και να το ρίξουμε λίγο στο κρασάκι και εμείς να ηρεμήσουμε;🤔

Δεν έπινα καθόλου γιατί σκεφτόμουν την περίπτωση της εγκυμοσύνης, αλλά τώρα αφού σχόλασε μια φίλη εδώ δίπλα είπαμε να πιούμε ένα παρεούλα και μου είχε λείψει μπορώ να πω. 

Σε ένα άλλο σαιτ είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι το κρασί βοηθάει στην σύλληψη. Το είχαν βάλει σε μαμαδοσαιτ, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ή αν ήταν αλκοολική εκείνη που το έγραψε 😂

Αν κάνεις τεστ να μας πεις ε??? Ανυπομονώ τώρα 😍

Καλά αυτό με τα συμπτώματα ισχύει ρε γαμώτο. Ανεμογκάστρι αποκτάμε με το μυαλό μας 😂

Εσύ όμως έχεις καθυστέρηση οπότε θα μπορούσε άνετα να βγει θετικό με όμορφες κόκκινες γραμμούλες!!! Οι 46 μέρες που είχες κάνει ήταν μια φορά ή κάθε 3 μήνες πχ??

yixDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...