Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Pepi88 είπε:

Αυτό το έκανα χθες μεσημέρι και αυτό που έχω τώρα στο προφίλ είναι αυτό που έκανα πριν λίγο..στουμπωσα και ένα ουτρατζεσταν τώρα και θα κάτσω στάχτη  μέχρι να ξυπνήσει ο μικρός ...ότι μπορώ να κάνω αυτή την φορά θα το κάνω ....

Είναι τέλειο το τεστάκι σου!!!!!! Αλήθεια τι μάρκα τεστ έχεις πάρει και έχει τόσο μεγάλη ευαισθησία? 🥰

πρίν από 2 λεπτά , Pepi88 είπε:

Το ξέρω σε θυμάμαι ...στην πρώτη βιοχημική που είχα  σε είχα διαβάσει εσύ είχες κάνει και απόξεση...πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες!!!τσουκου τσουκου θα τα καταφέρουμε μωρέ !!! Είναι εδώ η @lilbernη χαρά της ζωής να μας δίνει θετική ενέργεια και φυσικά όλα τα κορίτσια που δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη !!

Καλέ ούτε λεπτό δεν θα σε αφήσω να πέσεις!!! Σε κρατάω και κρατάμε και το μωράκι στην κοιλίτσα σου. Έχεις την θετική ενέργεια από όλες μας 😍

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

yixDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, lilbern είπε:

Είναι τέλειο το τεστάκι σου!!!!!! Αλήθεια τι μάρκα τεστ έχεις πάρει και έχει τόσο μεγάλη ευαισθησία? 🥰

Predictor early!και στον γιο μου αυτο είχα κάνει πάλι 6 μέρες πριν !γενικά με βολεύει σαν τεστ !

aDqFp2.png

πρίν από 6 λεπτά , lilbern είπε:

Καλέ ούτε λεπτό δεν θα σε αφήσω να πέσεις!!! Σε κρατάω και κρατάμε και το μωράκι στην κοιλίτσα σου. Έχεις την θετική ενέργεια από όλες μας 😍

Κορίτσι μου καλο!!!

• Λουλούδια 1

aDqFp2.png

Καλέ δεν σας προλαβαίνω🤣

@Pepi88 τι γραμμουλα τέλεια είναι αυτή;;; Συγχαρητήρια κορίτσι!!🥰🌺

@rodok Υποτίθεται θα αδιαθετουσα σήμερα με κύκλο 35 ημερών αλλά δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία γιατί είπαμε είναι άστατος!🤔 

Τα διάβασα τα κατορθώματά σου!! 🤣 Εγώ λέω να αφήσεις τα τεστ και να κάνεις πίτσι πίτσι με το αμόρε σου! 🤪

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Pepi88 said:

Ευχαριστώ κορίτσι μου ελπίζω για τα καλύτερα!!εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ?

Εμείς κάνουμε προσπάθεια περίπου ένα χρόνο τώρα αλλά έχω πολυκυστικες! Τον προηγούμενο μήνα έκανα σαλπιγγογραφια και ευτυχώς οι σάλπιγγες μου ειναι διαβατες. Τώρα μόλις τελείωσα με την περίοδο και ανυπομονώ για τον νέο γύρο προσπαθειών! 🥳🥳🥳🥳 Προσπαθώ όσο γίνεται να μην αγχώνομαι πλέον!  😇😇

• Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 1

1 hour ago, Marianne είπε:

Καλέ δεν σας προλαβαίνω🤣

@rodok Υποτίθεται θα αδιαθετουσα σήμερα με κύκλο 35 ημερών αλλά δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία γιατί είπαμε είναι άστατος!🤔 

Τα διάβασα τα κατορθώματά σου!! 🤣 Εγώ λέω να αφήσεις τα τεστ και να κάνεις πίτσι πίτσι με το αμόρε σου! 🤪

Ποσό ήταν ο πιο μεγάλος σου κύκλος;; 🥰

yixDp2.png

Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου και τους προβληματισμούς μου. Είχα τελευταία περίοδο στις 30/4 και με έναν σταθερό κύκλο 33 ημερών είχα επαφές την προηγούμενη ημέρα της ωορρηξίας μου και την επόμενη. 5-6 ημέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο ένιωθα κάποιες ναυτίες (όχι κάτι πολύ έντονο, αλλά σίγουρα πρωτόγνωρο σαν συναίσθημα). Επειδή έχω ακούσει ότι τα τεστ εγκυμοσύνης δεν είναι πολύ έγκυρα πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης, δεν έκανα, και τελικά είδα αίμα την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου (χθες, 2/5). Η περίοδός μου είναι αρκετά πιο "βαριά" από ότι συνήθως, και αναρωτιέμαι: υπάρχει περίπτωση να πήγε να γονιμοποιηθεί / εμφυτευτεί το ωάριο και να αποβλήθηκε τελικά ή να είναι τυχαίες οι ναυτίες και η πιο "βαριά" περίοδος, και επειδή είμαστε στον πρώτο μήνα ελεύθερων επαφών, να δουλεύει το υποσυνείδητο? Εύχομαι κάθε καλό σε όλες!

5 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Έκανα κι άλλο κορίτσια είναι λίγο πιο σκούρο από χθες θα το ανεβάσω και αυτό !!!ο γιατρός μου είπε 3 ουτρατζεσταν και σαλοσπιρ και βλεπουμε βήμα βήμα ....

άντε ωραία! όλα με το καλό να πάνε! από τόσο νωρίς που έπιασε, δελεάζεις κι εμένα να πάρω για να κάνω πιο μετά! 😂
κι εγώ μια φορά είχα πάρει predictor early αλλά η γραμμή που είχε βγει ήταν εξάτμισης! μετά είχα πάει κι έκανα χοριακή και ήταν αρνητική... αλλά βέβαια δεν ήταν τόσο σκούρα όπως τη δικιά σου!

5 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Girls μισή μέρα έλειψα και χρειάστηκε να διαβάσω 3 σελίδες 🤭🤭🙈😇❤️

@Pepi88 ανυπομονούμε για το πρώτο σου υπερηχογράφημα και τη χοριακη. ❤️

@rodok κάτω τα χέρια απο τα τεστ. Σε βλέπω! Ούτε τεστ κορονοιου δεν δικαιούσαι. Βρίσκεσαι σε αποτοξίνωση 😆😆 ... πάντως αυτό που λέμε ολες μας οτι πρώτη φορά μας συμβαίνει νομίζω απλώς δεν ειχαμε δώσει ποτέ την απαραίτητη σημασία. Τρανταχτό παράδειγμα η @lilbern (κλαίω να ξέρεις 😆😆😆) . Πάντως το στήθος είναι σίγουρα απο τα συμπτώματα. Αλλά μην πανικοβληθείς απο τώρα!❤️

@Marianne welcome back 😙

χαχαχα ασε! 🤣🤣🤣 κάθε φορά που (δεν) περιμένουμε περίοδο, βγαίνει κ ένα καινούριο σύμπτωμα που μας δίνει ελπίδες! τώρα το σύμπτωμα μου είναι το απόλυτο τίποτα! δεν έχω τίποτα! 🤣🤣🤣 

το μόνο που έχω είναι τα υγρά! πάρα πολλά υγρά! εκεί που λέω "πάει τελείωσαν" εμφανίζονται ξανά! είναι κολλώδες/"ζελεδένια" προς νερουλά, όχι όμως όπως της ωορρηξίας! (συγγνώμη για τις λεπτομέρειες)

2 ώρες πρίν, Marianne είπε:

Καλέ δεν σας προλαβαίνω🤣

ναι θυμάμαι που είναι άστατος! περίμενε άλλες 5-7 μέρες και κάνε ένα τεστάκι να δεις πού βρίσκεσαι! 😉 άσε μπήκε ο Μάης, μπήκε και η άνοιξη και με κυνηγάει σαν τρελός, το εκμεταλλέυτηκα δεόντος βέβαια! 🤣🤣🤣

κορίτσια λίγο έλειψα και κάνατε χαμό! 🤣 @lilbern να ξέρεις παίρνεις το βραβείο της καλύτερης συμπαράστασης ❤️❤️❤️ 

1 hour ago, eleni_arch είπε:

Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου και τους προβληματισμούς μου. Είχα τελευταία περίοδο στις 30/4 και με έναν σταθερό κύκλο 33 ημερών είχα επαφές την προηγούμενη ημέρα της ωορρηξίας μου και την επόμενη. 5-6 ημέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο ένιωθα κάποιες ναυτίες (όχι κάτι πολύ έντονο, αλλά σίγουρα πρωτόγνωρο σαν συναίσθημα). Επειδή έχω ακούσει ότι τα τεστ εγκυμοσύνης δεν είναι πολύ έγκυρα πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης, δεν έκανα, και τελικά είδα αίμα την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου (χθες, 2/5). Η περίοδός μου είναι αρκετά πιο "βαριά" από ότι συνήθως, και αναρωτιέμαι: υπάρχει περίπτωση να πήγε να γονιμοποιηθεί / εμφυτευτεί το ωάριο και να αποβλήθηκε τελικά ή να είναι τυχαίες οι ναυτίες και η πιο "βαριά" περίοδος, και επειδή είμαστε στον πρώτο μήνα ελεύθερων επαφών, να δουλεύει το υποσυνείδητο? Εύχομαι κάθε καλό σε όλες!

μήπως θες να πεις ότι η προηγούμενη περίοδος σου ήταν 30/3; το αν πήγε κάτι να γίνει μόνο ένας υπέρηχος θα μπορούσε να το δείξει λίγο πριν αιμορραγήσεις! Δες γενικά τις πρώτες φορές που ο οργανισμός μας έρχεται σε επαφή με το σπέρμα, σαν να "αποπροσανατολίζεται" κάπως! Επίσης, μια φορά στις τόσες η περίοδος μας αλλάζει λίγο και δεν είναι απόλυτα κάτι κακό! Επίσης μην ξεχνάς τη φάση που περίμενες περίοδο, ήταν μία φάση που υπήρχε νηστεία λόγω Πάσχα και μετά μια απότομη μεταστροφή στο κρέας ξανά! Όλα παίζουν ρόλο, απλώς μην σκέφτεσαι την πιθανότητα ότι κάτι υπήρχε και δεν ευδοκίμησε γιατί θα σε πάρει από κάτω και αναστέλλει τις επόμενες προσπάθειες σου ❤️

• Λουλούδια 1
  • Χαχα 2

Η κρίσιμη επαφή πιστεύω ήταν αυτή στις 15/04.. Μεγάλο Σάββατο βράδυ!🤔

Η άλλη που είχαμε έγινε τώρα που δεν πιστεύω να πιάνετε 🤔

@rodok δώστου να καταλάβει καλέ🤣🤣 

@lilbern ουυυυ αυτό είναι σχετικό🤣 μπορεί και 40-45 μέρες έχω πολυκυστικες και η περίοδος κάνει τα δικά της κατά καιρούς!🤣

Γενικά δεν δίνω πολλές ελπίδες, έως καμία μη σας πω αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται🤔 τόσο καιρό προσπαθούμε και θα τύχει τώρα με μια επαφή; Μετά είναι να βάλω άσπρη ποδιτσα και να κλείσω πουθενά!!🤪

Διαφημίσεις

32 minutes ago, Marianne said:

Η κρίσιμη επαφή πιστεύω ήταν αυτή στις 15/04.. Μεγάλο Σάββατο βράδυ!🤔

Η άλλη που είχαμε έγινε τώρα που δεν πιστεύω να πιάνετε 🤔

@rodok δώστου να καταλάβει καλέ🤣🤣 

@lilbern ουυυυ αυτό είναι σχετικό🤣 μπορεί και 40-45 μέρες έχω πολυκυστικες και η περίοδος κάνει τα δικά της κατά καιρούς!🤣

Γενικά δεν δίνω πολλές ελπίδες, έως καμία μη σας πω αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται🤔 τόσο καιρό προσπαθούμε και θα τύχει τώρα με μια επαφή; Μετά είναι να βάλω άσπρη ποδιτσα και να κλείσω πουθενά!!🤪

Μονο μια επαφή αρκεί να το θυμασαι μην απογοητεύεσαι

• Μου αρέσει 1

@souz13 δεν απογοητεύομαι μπορώ να πω, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή θα έρθει!!🥰

Νομίζω πως ήταν η πιο χαλαρή "προσπάθεια" που έχουμε κάνει έως τώρα γιατί απλά μας βγήκε χωρίς να το σκεφτόμαστε κλπ. Τώρα τρώγομαι με τα ρούχα μου 🤣

Εσύ πώς είσαι;;🥰

11 ώρες πρίν, Marianne είπε:

Καλέ δεν σας προλαβαίνω🤣

Ευχαριστώ!!μέχρι ποσο μπορεί να πάει ο κύκλος σου δλδ??

11 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Εμείς κάνουμε προσπάθεια περίπου ένα χρόνο τώρα αλλά έχω πολυκυστικες! Τον προηγούμενο μήνα έκανα σαλπιγγογραφια και ευτυχώς οι σάλπιγγες μου ειναι διαβατες. Τώρα μόλις τελείωσα με την περίοδο και ανυπομονώ για τον νέο γύρο προσπαθειών! 🥳🥳🥳🥳 Προσπαθώ όσο γίνεται να μην αγχώνομαι πλέον!  😇😇

Αυτό με τις σάλπιγγες ειναι πάρα πολύ καλό !!!τώρα βάλε τον κάτω μέχρι να πει μπιραλαχ 😂 χαλαραααα 

• Χαχα 1

aDqFp2.png

πρίν από 47 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ!!μέχρι ποσο μπορεί να πάει ο κύκλος σου δλδ??

Αυτό με τις σάλπιγγες ειναι πάρα πολύ καλό !!!τώρα βάλε τον κάτω μέχρι να πει μπιραλαχ 😂 χαλαραααα 

Έκανα και τώρα το πρωί ε νομιζω πλέον είναι αρκετά ευδιάκριτο!το έβαλα και αυτό προφίλ

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Έκανα και τώρα το πρωί ε νομιζω πλέον είναι αρκετά ευδιάκριτο!το έβαλα και αυτό προφίλ

Καλέ είναι πολύ ευδιάκριτο! Συγχαρητήρια κορίτσι μου ❤️❤️

Εγώ δεν κοιμήθηκα καλά, και γενικά όταν σηκώθηκα είχα κάτι ανακατωσουρες και πριν σηκωθώ είχα κάτι στιγμιαία πονακια από τη δεξιά πλευρά και τώρα τίποτα πάλι! Αλλά γενικά, επειδή δεν κοιμήθηκα καλά, θα σέρνονται και θα ανακατεύουμαι όλη μέρα! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...