Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Pepi88 είπε:

Όχι σήμερα δεν έκανα περιμένω τον άντρα μου να μου φέρει ...αν δεν σκουρυνει σημαίνει πάει υπέρ πίστεως πάλι ....αλλά είπαμε αισιοδοξία!!

Η ηλικία είναι όντως υπέρ σου !!ελπίζω ο Μάης να είναι γουρλιδικος για όλες μας!!

Είπαμε ΜΟΝΟ θετική ενέργει guurlll!!!

Το έχουμε. Το πιάσαμε. Θα μείνει. Εμείς είμαστε εδώ να μας "ζαλίζεις" ευχάριστα. Περιμένουμε πως και πως το αυριανό τεστάκι 🥰

• Χαχα 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , lilbern είπε:

Είπαμε ΜΟΝΟ θετική ενέργει guurlll!!!

Το έχουμε. Το πιάσαμε. Θα μείνει. Εμείς είμαστε εδώ να μας "ζαλίζεις" ευχάριστα. Περιμένουμε πως και πως το αυριανό τεστάκι 🥰

Εννοείται θα σας πω εξέλιξη !!πήρα και την μαία του γιατρού μου τώρα ,γιατί μου είχε πει ο γιατρός αν ξαναμεινω έγκυος να ξεκινήσω αμέσως ουτρατζεσταν,να την ρωτήσω δοσολογία κλπ και αν πρέπει να περιμένω και άλλες μέρες για να τα ξεκινήσω και είπε θα μιλήσει με τον γιατρό και θα με πάρει οπότε περιμένω και αυτό ....

• Ευχή 1

aDqFp2.png

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Όχι σήμερα δεν έκανα περιμένω τον άντρα μου να μου φέρει ...αν δεν σκουρυνει σημαίνει πάει υπέρ πίστεως πάλι ....αλλά είπαμε αισιοδοξία!!

Η ηλικία είναι όντως υπέρ σου !!ελπίζω ο Μάης να είναι γουρλιδικος για όλες μας!!

Έχω κάνει τεστακι και βγήκε αχνό θετικό και ήθελα την επιβεβαίωση σας το έχω βάλει στο προφίλ μου!το άγχος μου τώρα είναι αν θα σκουρυνει...θα κανω πιο αργά περιμένω να μου φέρει ο άντρας μου!

Μακάρι να είναι γουρλιδικος! 🤞❤️ Και μόνο θετικά τεστ να ακούμε!! ❤️ Περιμένουμε τα αποτελέσματα σου! 

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

Girls μισή μέρα έλειψα και χρειάστηκε να διαβάσω 3 σελίδες 🤭🤭🙈😇❤️

@Pepi88 ανυπομονούμε για το πρώτο σου υπερηχογράφημα και τη χοριακη. ❤️

@rodok κάτω τα χέρια απο τα τεστ. Σε βλέπω! Ούτε τεστ κορονοιου δεν δικαιούσαι. Βρίσκεσαι σε αποτοξίνωση 😆😆 ... πάντως αυτό που λέμε ολες μας οτι πρώτη φορά μας συμβαίνει νομίζω απλώς δεν ειχαμε δώσει ποτέ την απαραίτητη σημασία. Τρανταχτό παράδειγμα η @lilbern (κλαίω να ξέρεις 😆😆😆) . Πάντως το στήθος είναι σίγουρα απο τα συμπτώματα. Αλλά μην πανικοβληθείς απο τώρα!❤️

@Marianne welcome back 😙

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1
  • Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Alice20 είπε:

@rodok κάτω τα χέρια απο τα τεστ. Σε βλέπω! Ούτε τεστ κορονοιου δεν δικαιούσαι. Βρίσκεσαι σε αποτοξίνωση 😆😆 ... πάντως αυτό που λέμε ολες μας οτι πρώτη φορά μας συμβαίνει νομίζω απλώς δεν ειχαμε δώσει ποτέ την απαραίτητη σημασία. Τρανταχτό παράδειγμα η @lilbern (κλαίω να ξέρεις 😆😆😆) . Πάντως το στήθος είναι σίγουρα απο τα συμπτώματα. Αλλά μην πανικοβληθείς απο τώρα!❤️

@Marianne welcome back 😙

Ευχαριστώ κορίτσι μου ελπίζω για τα καλύτερα!!εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ?

aDqFp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Pepi88 είπε:

Έκανα κι άλλο κορίτσια είναι λίγο πιο σκούρο από χθες θα το ανεβάσω και αυτό !!!ο γιατρός μου είπε 3 ουτρατζεσταν και σαλοσπιρ και βλεπουμε βήμα βήμα ....

Το ανέβασες ή αυτό που είδα στο προφιλ σου είναι το πρωινό τεστ και απλά τώρα μου φαίνεται ακόμα πιο πεντακάθαρα η γραμμή????? 😍

πρίν από 2 λεπτά , Alice20 είπε:

@Marianne welcome back 😙

Εμ είδες για να λείπεις τόσες ώρες??? Όπως καταλαβαίνετε εγώ σήμερα κωλοβαράω στην δουλειά και απλά χαζεύω στο λαπτοπ. Αφήστε με 😂

yixDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , lilbern είπε:

Το ανέβασες ή αυτό που είδα στο προφιλ σου είναι το πρωινό τεστ και απλά τώρα μου φαίνεται ακόμα πιο πεντακάθαρα η γραμμή????? 😍

Εμ είδες για να λείπεις τόσες ώρες??? Όπως καταλαβαίνετε εγώ σήμερα κωλοβαράω στην δουλειά και απλά χαζεύω στο λαπτοπ. Αφήστε με 😂

Αυτό το έκανα χθες μεσημέρι και αυτό που έχω τώρα στο προφίλ είναι αυτό που έκανα πριν λίγο..στουμπωσα και ένα ουτρατζεσταν τώρα και θα κάτσω στάχτη  μέχρι να ξυπνήσει ο μικρός ...ότι μπορώ να κάνω αυτή την φορά θα το κάνω ....

• Λουλούδια 1

aDqFp2.png

4 minutes ago, Pepi88 said:

Αυτό το έκανα χθες μεσημέρι και αυτό που έχω τώρα στο προφίλ είναι αυτό που έκανα πριν λίγο..στουμπωσα και ένα ουτρατζεσταν τώρα και θα κάτσω στάχτη  μέχρι να ξυπνήσει ο μικρός ...ότι μπορώ να κάνω αυτή την φορά θα το κάνω ....

Που ειναι το τεστ και δε μπορώ να το δω

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , souz13 είπε:

Τώρα το είδα τελειαααα! Αν και αχνό θετικο το παίρνουμε!!! Και ειναι ! Θα κανεις χοριακή σου είπε ;

Είμαι 6 μέρες πριν την καθυστέρηση οπότε δεν περίμενα να βγει και πιο σκούρο ακόμα απλά θέλω κάθε μέρα να σκουραίνει...δεν μου είπε για χοριακη ακόμα προφανώς να φτάσω στην καθυστέρηση και μετά !δίνουμε απλά αγώνα να κρατηθεί αυτή τη φορά !!σε ποια βδομάδα είσαι εσύ ??

Επεξεργάστηκαν by Pepi88

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 said:

Είμαι 6 μέρες πριν την καθυστέρηση οπότε δεν περίμενα να βγει και πιο σκούρο ακόμα απλά θέλω κάθε μέρα να σκουραίνει...δεν μου είπε για χοριακη ακόμα προφανώς να φτάσω στην καθυστέρηση και μετά !δίνουμε απλά αγώνα να κρατηθεί αυτή τη φορά !!

Θα κρατηθεί!!! Και εγώ ειμαι στην εκτη εβδομάδα μέτα απο παλλίνδρομη τελος νοεμβρίου και σε νοιώθω απόλυτα

πρίν από 3 λεπτά , souz13 είπε:

Θα κρατηθεί!!! Και εγώ ειμαι στην εκτη εβδομάδα μέτα απο παλλίνδρομη τελος νοεμβρίου και σε νοιώθω απόλυτα

Το ξέρω σε θυμάμαι ...στην πρώτη βιοχημική που είχα  σε είχα διαβάσει εσύ είχες κάνει και απόξεση...πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες!!!τσουκου τσουκου θα τα καταφέρουμε μωρέ !!! Είναι εδώ η @lilbernη χαρά της ζωής να μας δίνει θετική ενέργεια και φυσικά όλα τα κορίτσια που δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη !!

Επεξεργάστηκαν by Pepi88
  • Δύναμη! 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...