Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, lilbern είπε:

Είχε κολλήσει και εσάς το θεματάκι? Ενώ μου έδειχνε ειδοποίηση και έμπαινα να δω, δεν μου εμφάνιζε το μήνυμα.

Είχαμε μια ύποπτη επαφή αυτό το μήνα. Την δεύτερη μέρα των γόνιμων ημερών. 

Δεν κρατιέμαι να κάνω τεστ. Επίσης δεν περιμένω Πέμπτη, έκανα λάθος, την Παρασκευή περιμένω περίοδο.

Εκτός από την γραμμή έχω και πονάκια στη μέση (στη μήτρα δηλαδή), ενώ συνήθως όταν περιμένω περίοδο πονάω δεξία αριστερά.

Τώρα δεν ξέρω... δεν περίμενα να έγινε κάτι αυτό το μήνα γι αυτό δεν είχα σκοπό να κάνω ούτε τεστ, όμως αυτή η γραμμή είμαι σίγουρη ότι δεν υπήρχε πιο πριν γι αυτό μου έκανε εντύπωση.

πίστεψε με! καμιά φορά και η μια φορά είναι αρκετή! 😂 αυτή τη γραμμή την έχω ακούσει και κάπου αλλού και μετά είδαν θετικό τεστάκι! εγώ το μεσημέρι ένιωθα κάψες και σαν να αρρωσταίνω, όποτε λογικά η ωορρηξία έγινε! αλλά επειδή είχα σχεδόν θετικό τεστ ωορρηξίας, είπα να κάνω ακόμη ένα (τα έχουμε που τα έχουμε ας ξοδευτούν 😂)! Ε η γραμμή είναι ξεκάθαρη ωορρηξίας ξανά! θα τρελαθώ!από χαρά ή από αγωνία δεν ξέρω! πίστευα πως ήδη μετράω αντίστροφα αλλά τώρα δεν έχω ιδεά! 😂 έχω από την Παρασκευή πολλά υγρά σίγουρα (πιο πριν δεν μπορώ να θυμηθώ) Χθες είχα μια καλή επαφή και λογικά θα έχουμε και αύριο. Κάποιες λένε ότι η lh επειδή έχει σχεδόν ίδια δομή με τη χοριακή μπορεί να μπερδεύεται το τεστ, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο να συμβεί!  Παρακαλούσα να έχω θετικό τεστ ωορρηξίας, αλλά ο οργανισμός μου δίνει πόνο! 😂😂

όσο για το τεστ που έκανες 1) το έκανες απόγευμα, 2) το έκανες νωρίς! ΥΠΟΜΟΝΗ ❤️❤️

@bonita31 καλώς ήρθες στο κλαμπ μας! εσύ σε τι φάση του κύκλου σου βρίσκεσαι; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@rodok άσε κάτω τα τεστ και δώστου να καταλάβει 😆😙

@souz13 δεν ξέρω αν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη αλλά εγώ οταν είχα καούρες και τάση για εμετό με βοηθούσε το ginger. Το έφτιαχνα σε τσάι με κανέλα και γαρύφαλλο.. αν θες να ρωτήσεις και να το δοκιμάσεις...

@lilbern πολύ νωρίς έκανες το τεστ. Χαλάρωσε μέχρι την Παρασκευή. Θυμάσαι τι έπαθα εγώ τον προηγούμενο μήνα 😆

@bonita31 καλωσόρισες στην παρέα μας! Ειναι γουρλιδικη παρέα. Ήδη στείλαμε 2 έγκυες, οπότε ετοιμάσου!!🤭❤️❤️ 

• Ευχή 1
  • Χαχα 2

4 minutes ago, souz13 said:

@Alice20 δευτερα που θα παω θα ρωτήσω ναι! Θα βρω και κανα τσαι χωρις καφεινη να παίρνω να πίνω! 
ευτυχως απο χθες δεν εχω αυτην την αηδια μονο το στήθος λιγο…

Ναι όμως αυτό το σύμπτωμα με τις αναγουλες κλπ θα το συναντάς κάθε τόσο. Οπότε αν υπάρχει τρόπος να βοηθηθείς καλύτερα να τον έχεις υπόψη απο πριν! 😚

Καλημέρα κορίτσια μου!! Έχω καιρό να μπω να γράψω, ήθελα λίγο το χρόνο μου!! Από ότι διάβασα έχουμε εγκυουλες οπότε συγχαρητήρια, με το καλό🥰  

Εμείς ξεκινήσαμε πάλι αυτό το μήνα δειλά δειλά🤔 Βασικά δεν το είχαμε συζητήσει καθόλου απλά πάνω στην πράξη έγινε! Ούτε ξέρω αν ήταν γόνιμες, μιας και ο κύκλος μου είναι αρκετά άστατος! Στην αναμονή λοιπον🤣

Εύχομαι ο Μάιος να γεμίσει κοιλίτσες🌺🥰

Διαφημίσεις

44 minutes ago, Marianne said:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Έχω καιρό να μπω να γράψω, ήθελα λίγο το χρόνο μου!! Από ότι διάβασα έχουμε εγκυουλες οπότε συγχαρητήρια, με το καλό🥰  

Εμείς ξεκινήσαμε πάλι αυτό το μήνα δειλά δειλά🤔 Βασικά δεν το είχαμε συζητήσει καθόλου απλά πάνω στην πράξη έγινε! Ούτε ξέρω αν ήταν γόνιμες, μιας και ο κύκλος μου είναι αρκετά άστατος! Στην αναμονή λοιπον🤣

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!

εγω οσο πηγαινα δουλεια ενοιωθα κατι σαν υγρα και χεστηκα!! Τελικα δεν ηταν τιποτα δε ξερω

Καλημέρα κορίτσια!σας διαβάζω εδώ και μέρες καθώς είμαι στην ίδια φάση !εχω ήδη ένα αγοράκι 2μιση χρόνων..είχα τρεις βιοχημικέςαπο τον Οκτώβριο και τελικά ενώ αποφασίσαμε να το βάλουμε λίγο στην άκρη αυτόν τον μήνα κάναμε κάνα δυο φορές ελεύθερα χωρίς να κοιτάω γόνιμες κλπ.. εδώ και λίγες μέρες είχα περίεργα συμπτώματα και ενώ ακόμα δεν έχω καθυστέρηση είπα να κάνω ενα τεστακι και το βλέπω αχνό  θετικό αλλά δεν είμαι σίγουρη ...να το ανεβάσω να μου πείτε την γνώμη σας ??

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

@rodok άσε κάτω τα τεστ και δώστου να καταλάβει 😆😙

@souz13 δεν ξέρω αν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη αλλά εγώ οταν είχα καούρες και τάση για εμετό με βοηθούσε το ginger. Το έφτιαχνα σε τσάι με κανέλα και γαρύφαλλο.. αν θες να ρωτήσεις και να το δοκιμάσεις...

@lilbern πολύ νωρίς έκανες το τεστ. Χαλάρωσε μέχρι την Παρασκευή. Θυμάσαι τι έπαθα εγώ τον προηγούμενο μήνα 😆

@bonita31 καλωσόρισες στην παρέα μας! Ειναι γουρλιδικη παρέα. Ήδη στείλαμε 2 έγκυες, οπότε ετοιμάσου!!🤭❤️❤️ 

Σε καμία 10αρια μέρες θα μου λες "άσε τα τεστ κάτω"ξανά αλλά θα είναι αλλά θα είναι άλλα τεστ 😂😂

1 ώρα πρίν, souz13 είπε:

@Alice20 δευτερα που θα παω θα ρωτήσω ναι! Θα βρω και κανα τσαι χωρις καφεινη να παίρνω να πίνω! 
ευτυχως απο χθες δεν εχω αυτην την αηδια μονο το στήθος λιγο…

Σουζυ μου όταν έχω το στομάχι μου βάζω τσάι του βουνού, φασκόμηλο και χαμομήλι! Τα παίρνω χύμα κ βάζω τις δικές μου ποσότητες! Το τσάι του βουνού και το χαμομήλι δεν έχουν καφεΐνη! Επίσης προσοχή, όχι τσαι με κόκκινα φρούτα γιατί μπορεί να έχουν ιβίσκο! Από τον ιβίσκο στην εγκυμοσύνη ΜΑΚΡΙΑ.

1 ώρα πρίν, Marianne είπε:

Καλημέρα Μαριάννα! Καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας! ❤️ Έλα ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γλιτώσεις την σεζόν 😂 καλά κι εγώ που πίστευα ότι ήξερα ποιες είναι οι γόνιμες, δεν έχω ιδέα! 😂 Περίπου πότε περιμένεις;

πρίν από 42 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!σας διαβάζω εδώ και μέρες καθώς είμαι στην ίδια φάση !εχω ήδη ένα αγοράκι 2μιση χρόνων..είχα τρεις βιοχημικέςαπο τον Οκτώβριο και τελικά ενώ αποφασίσαμε να το βάλουμε λίγο στην άκρη αυτόν τον μήνα κάναμε κάνα δυο φορές ελεύθερα χωρίς να κοιτάω γόνιμες κλπ.. εδώ και λίγες μέρες είχα περίεργα συμπτώματα και ενώ ακόμα δεν έχω καθυστέρηση είπα να κάνω ενα τεστακι και το βλέπω αχνό  θετικό αλλά δεν είμαι σίγουρη ...να το ανεβάσω να μου πείτε την γνώμη σας ??

Καλημέρα Πέπη! Πόσες μέρες πριν την περίοδο έκανες το τεστ και σου βγήκε θετικό; 

πρίν από 49 λεπτά , souz13 είπε:

εγω οσο πηγαινα δουλεια ενοιωθα κατι σαν υγρα και χεστηκα!! Τελικα δεν ηταν τιποτα δε ξερω

Κι εγώ έχω πάρα πολλά νερουλά υγρά σαν να έχω κατουρήσει πάνω μου! Για σένα στην εγκυμοσύνη είναι φυσιολογικά! Για μένα θα δείξει! Έχω δρόμο μπροστά μου για να μάθω 😂

πρίν από 7 λεπτά , rodok είπε:

Σε καμία 10αρια μέρες θα μου λες "άσε τα τεστ κάτω"ξανά αλλά θα είναι αλλά θα είναι άλλα τεστ 😂😂

Σουζυ μου όταν έχω το στομάχι μου βάζω τσάι του βουνού, φασκόμηλο και χαμομήλι! Τα παίρνω χύμα κ βάζω τις δικές μου ποσότητες! Το τσάι του βουνού και το χαμομήλι δεν έχουν καφεΐνη! Επίσης προσοχή, όχι τσαι με κόκκινα φρούτα γιατί μπορεί να έχουν ιβίσκο! Από τον ιβίσκο στην εγκυμοσύνη ΜΑΚΡΙΑ.

Καλημέρα Μαριάννα! Καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας! ❤️ Έλα ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γλιτώσεις την σεζόν 😂 καλά κι εγώ που πίστευα ότι ήξερα ποιες είναι οι γόνιμες, δεν έχω ιδέα! 😂 Περίπου πότε περιμένεις;

Καλημέρα Πέπη! Πόσες μέρες πριν την περίοδο έκανες το τεστ και σου βγήκε θετικό; 

Κι εγώ έχω πάρα πολλά νερουλά υγρά σαν να έχω κατουρήσει πάνω μου! Για σένα στην εγκυμοσύνη είναι φυσιολογικά! Για μένα θα δείξει! Έχω δρόμο μπροστά μου για να μάθω 😂

6 μέρες αλλα νομίζω και βάση εμπειρίας ότι δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου ...

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , souz13 είπε:

@rodok οντως φυσιολογικο;;;;

Μπορείς να ρωτήσεις και τον γιατρό σου, αλλά στην ουσία έτσι προστατεύεται το μωράκι από τυχόν μικρόβια κλπ! ❤️ γενικά μια χ υγρασία πάντα τη χρειαζόμαστε, όσο περίεργο και αν μας φαίνεται! 

πρίν από 6 λεπτά , Pepi88 είπε:

6 μέρες αλλα νομίζω και βάση εμπειρίας ότι δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου ...

6 μέρες πριν την περίοδο μου φαίνεται νωρίς! μήπως έκανες λάθος υπολογισμούς; μπορείς να το ανεβάσεις να σου πούμε, αλλά αν όντως βλέπεις γραμμή, χοριακή! 

Just now, rodok είπε:

Μπορείς να ρωτήσεις και τον γιατρό σου, αλλά στην ουσία έτσι προστατεύεται το μωράκι από τυχόν μικρόβια κλπ! ❤️ γενικά μια χ υγρασία πάντα τη χρειαζόμαστε, όσο περίεργο και αν μας φαίνεται! 

6 μέρες πριν την περίοδο μου φαίνεται νωρίς! μήπως έκανες λάθος υπολογισμούς; μπορείς να το ανεβάσεις να σου πούμε, αλλά αν όντως βλέπεις γραμμή, χοριακή! 

Την ανέβασα μόλις ..απλά δεν μπορούσα να την πάω πιο άκρη πφφφφ

aDqFp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου 😍

1 ώρα πρίν, Marianne είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. 

Εύχομαι γρήγορα να έχεις ένα θετικό τεστ. Πότε (δεν) περιμένεις περίοδο?

1 hour ago, souz13 είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Πολλές εγκυούλες έχουν αναφέρει αυτό το πράγμα και μάλιστα λένε ότι όσο προχωράει η εγκυμοσύνη γίνεται και πιο έντονο. Νιώθουν σαν να έχουν κάνει τσίσα πάνω τους, αλλά είναι υγρά 🥰

πρίν από 6 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλεεεεε φαίνεται ξεκάθαρα γραμμή. Ούτε καν μικροσκόπιο δεν θέλουμε για να την δούμε 🤣 Τόσο έντονη 6 ημέρες πριν ε? Άρα κάτι βιντεάκια στο τικ τοκ που κάνουν κάτι κοπέλες και λένε πχ "9 μέρες μετά την ωορρηξία" και τους βγαίνει έτσι, δεν είναι τόσο σπάνιο. 

Αχ με το καλό εύχομαι 😍 Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!! Εννοείται ότι ο λαός ζητάει και άλλο τεστ χαχα. Είναι εθιστικά τα άτιμα τα θετικά. Από συμπτώματα έχεις κάτι?

Εγώ κορίτσια ένα θα σας πω. Τελικά την γραμμή αυτή σε εκείνο το σημείο την είχα και παλιότερα. Μάλλον μου έμεινε απο την εγκυμοσύνη, απλά δεν την είχα προσέξει. Γιατί είδα χτες μια φωτό μου απο την παραλία το καλοκαίρι και ήταν εκεί 🤣 Άρα το τεστ δεν το έκανα νωρίς, απλά όντως δεν είμαι χαχαχαχχα.

• Χαχα 1

yixDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , lilbern είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 😍

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. 

Εύχομαι γρήγορα να έχεις ένα θετικό τεστ. Πότε (δεν) περιμένεις περίοδο?

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Πολλές εγκυούλες έχουν αναφέρει αυτό το πράγμα και μάλιστα λένε ότι όσο προχωράει η εγκυμοσύνη γίνεται και πιο έντονο. Νιώθουν σαν να έχουν κάνει τσίσα πάνω τους, αλλά είναι υγρά 🥰

Καλεεεεε φαίνεται ξεκάθαρα γραμμή. Ούτε καν μικροσκόπιο δεν θέλουμε για να την δούμε 🤣 Τόσο έντονη 6 ημέρες πριν ε? Άρα κάτι βιντεάκια στο τικ τοκ που κάνουν κάτι κοπέλες και λένε πχ "9 μέρες μετά την ωορρηξία" και τους βγαίνει έτσι, δεν είναι τόσο σπάνιο. 

Αχ με το καλό εύχομαι 😍 Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!! Εννοείται ότι ο λαός ζητάει και άλλο τεστ χαχα. Είναι εθιστικά τα άτιμα τα θετικά. Από συμπτώματα έχεις κάτι?

Εγώ κορίτσια ένα θα σας πω. Τελικά την γραμμή αυτή σε εκείνο το σημείο την είχα και παλιότερα. Μάλλον μου έμεινε απο την εγκυμοσύνη, απλά δεν την είχα προσέξει. Γιατί είδα χτες μια φωτό μου απο την παραλία το καλοκαίρι και ήταν εκεί 🤣 Άρα το τεστ δεν το έκανα νωρίς, απλά όντως δεν είμαι χαχαχαχχα.

Καταρχήν με έκανες και γέλασα να είσαι καλά !!!λόγο των βιοχημικών έχω τρομερό φόβο ....επίσης να σου πω ότι στην δεύτερη αποβολη βγήκε θετικό 10 μέρες πριν την καθυστέρηση!!!όπως το ακούς ...νομίζω είχα διαβάσει ότι σε κάποιες γυναίκες η ορμόνη είναι πιο πολύ ανεβασμένη στο αίμα και σε άλλες στα ούρα αλλά χωρίς να είμαι σίγουρη ...

aDqFp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ξανακάνε όταν περάσουν 2-3 μέρες και αν έχει σκουρύνει, κατευθείαν για χοριακή! ❤️❤️❤️

Αυτό με τις βιοχημικές σε καταλαβαίνω απόλυτα! ❤️ έχω περάσει 2 και μάλιστα η μια τώρα πρόσφατα και είναι απαίσιο το συναίσθημα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...