Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, lilbern είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα γλυκά σου λόγια 🥰❤️

Καλημέρα και καλό μήνα κοριτσάκια μου γλυκά 🌸🌷

Εύχομαι σε όλες με ένα θετικό τεστάκι αυτό τον μήνα και να γεμίσουν ευτυχία οι ψυχές σας.

Ήθελα πολύ να σας γράψω αλλά δεν μπορούσα γιατί δεν με βολεύει από το κινητό. 

Λοιπόν την Πέμπτη περιμένω περίοδο. Από προχτές είδα μια γραμμή χαμηλά. Από τα μισά του αφαλού και κάτω. Όχι από τον αφαλό και κάτω. Αυτή την γραμμή την είχα βγάλει όταν ήμουν έγκυος, αλλά αρκετά πιο αργά στην εγκυμοσύνη. Εννοείται ότι μετά την γέννα έφυγε και την ξαναείδα προχτές. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι σημάδι από το εσώρουχο αλλά την έχω μέχρι σήμερα.

Μπορεί να έχεις πάλι 2 αυγουλάκια, δεν αποκλείεται. Σου εύχομαι να το πιάσατε αυτό το μήνα και η βόλτα στην θάλασσα να σας χαλάρωσε και να σας έφερε γούρι 🍀

Αυτό με τη γραμμή περίεργο! Είχες ύποπτη επαφή αυτόν τον μήνα; Για θύμισε μου! Μακάρι να είναι καλό σημάδι και να έρθει ένα θετικό τεστακι 🤞

Είτε μας έφερε είτε δεν μας έφερε γούρι, πιο πολύ χάρηκα που βρήκαμε χρόνο να κάνουμε μια μίνι απόδραση από την καθημερινότητα! Ασχέτως που σήμερα κουτουλαω από τη νύστα 🤣 (25χρονη να σου πετύχει 😂

Τώρα ανυπομονώ λίγο για να μάθω, αλλά από αύριο που μπαίνω για τα καλά πίσω στο πρόγραμμα της δουλειάς θα το ξεχνάω αναγκαστικά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, rodok είπε:

Αυτό με τη γραμμή περίεργο! Είχες ύποπτη επαφή αυτόν τον μήνα; Για θύμισε μου! Μακάρι να είναι καλό σημάδι και να έρθει ένα θετικό τεστακι 🤞

Είτε μας έφερε είτε δεν μας έφερε γούρι, πιο πολύ χάρηκα που βρήκαμε χρόνο να κάνουμε μια μίνι απόδραση από την καθημερινότητα! Ασχέτως που σήμερα κουτουλαω από τη νύστα 🤣 (25χρονη να σου πετύχει 😂

Τώρα ανυπομονώ λίγο για να μάθω, αλλά από αύριο που μπαίνω για τα καλά πίσω στο πρόγραμμα της δουλειάς θα το ξεχνάω αναγκαστικά!

Είχε κολλήσει και εσάς το θεματάκι? Ενώ μου έδειχνε ειδοποίηση και έμπαινα να δω, δεν μου εμφάνιζε το μήνυμα.

Είχαμε μια ύποπτη επαφή αυτό το μήνα. Την δεύτερη μέρα των γόνιμων ημερών. 

Δεν κρατιέμαι να κάνω τεστ. Επίσης δεν περιμένω Πέμπτη, έκανα λάθος, την Παρασκευή περιμένω περίοδο.

Εκτός από την γραμμή έχω και πονάκια στη μέση (στη μήτρα δηλαδή), ενώ συνήθως όταν περιμένω περίοδο πονάω δεξία αριστερά.

Τώρα δεν ξέρω... δεν περίμενα να έγινε κάτι αυτό το μήνα γι αυτό δεν είχα σκοπό να κάνω ούτε τεστ, όμως αυτή η γραμμή είμαι σίγουρη ότι δεν υπήρχε πιο πριν γι αυτό μου έκανε εντύπωση.

yixDp2.png

3 minutes ago, lilbern said:

Είχε κολλήσει και εσάς το θεματάκι? Ενώ μου έδειχνε ειδοποίηση και έμπαινα να δω, δεν μου εμφάνιζε το μήνυμα.

Είχαμε μια ύποπτη επαφή αυτό το μήνα. Την δεύτερη μέρα των γόνιμων ημερών. 

Δεν κρατιέμαι να κάνω τεστ. Επίσης δεν περιμένω Πέμπτη, έκανα λάθος, την Παρασκευή περιμένω περίοδο.

Εκτός από την γραμμή έχω και πονάκια στη μέση (στη μήτρα δηλαδή), ενώ συνήθως όταν περιμένω περίοδο πονάω δεξία αριστερά.

Τώρα δεν ξέρω... δεν περίμενα να έγινε κάτι αυτό το μήνα γι αυτό δεν είχα σκοπό να κάνω ούτε τεστ, όμως αυτή η γραμμή είμαι σίγουρη ότι δεν υπήρχε πιο πριν γι αυτό μου έκανε εντύπωση.

Αρα αν δεν ερθει μέχρι παρασκευή κανεις τεστ 😱😱😱😱

πολύ υποπτα μας τα λεεεεες 😂

πρίν από 7 λεπτά , souz13 είπε:

Αρα αν δεν ερθει μέχρι παρασκευή κανεις τεστ 😱😱😱😱

πολύ υποπτα μας τα λεεεεες 😂

Λες να υπάρχει κάποια πιθανοτητα;

Ενα σας λέω, κοιτάω συνέχεια την γραμμή να δω ότι είναι εκεί 🤣

yixDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , lilbern είπε:

Λες να υπάρχει κάποια πιθανοτητα;

Ενα σας λέω, κοιτάω συνέχεια την γραμμή να δω ότι είναι εκεί 🤣

καλησπερα αυτη η γραμμη ποτε σου ειχε βγει στην προηγουμενη εγκυμοσυνη?

πρίν από 5 λεπτά , bonita31 είπε:

καλησπερα αυτη η γραμμη ποτε σου ειχε βγει στην προηγουμενη εγκυμοσυνη?

Έλα ντε 😐 Θυμόμουν 6-7 μηνών αλλά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Σίγουρα πάντως όχι από τόσο νωρίς.

yixDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , lilbern είπε:

Έλα ντε 😐 Θυμόμουν 6-7 μηνών αλλά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Σίγουρα πάντως όχι από τόσο νωρίς.

νταξει παντασ υπαρχει πιθανοτητα να συμβει γτ ηταν μεσα στην γονιμη βδομαδα οποτε why not? απλα μην αγχωνεσαι θα περασουν οι μερες και θα δεις ❤️

• Λουλούδια 1

πρίν από 1 λεπτό , bonita31 είπε:

νταξει παντασ υπαρχει πιθανοτητα να συμβει γτ ηταν μεσα στην γονιμη βδομαδα οποτε why not? απλα μην αγχωνεσαι θα περασουν οι μερες και θα δεις ❤️

Ναι έχεις δίκιο. 3 μέρες μείνανε όποτε αντέχουμε χαχα!!

Εσυ σε τι φάση είσαι; Δεν θυμάμαι αν έχουμε μιλήσει. Έχεις παιδάκι; Είσαι εγκυουλα ή είσαι σε φάση για μωρακι; 🥰

yixDp2.png

σημερα εκανα εγγραφη :D βεβαια διαβαζω το φορουμ πολυ καιρο,οποτε ειχα αγχος καπωσ με βοηθαει! ειμαστε στην προσπαθεια 1 χρονο κ δεν εχω παιδι ειμαι 31 αυτα :D

πρίν από 8 λεπτά , lilbern είπε:

Ναι έχεις δίκιο. 3 μέρες μείνανε όποτε αντέχουμε χαχα!!

Εσυ σε τι φάση είσαι; Δεν θυμάμαι αν έχουμε μιλήσει. Έχεις παιδάκι; Είσαι εγκυουλα ή είσαι σε φάση για μωρακι; 🥰

σημερα εκανα εγγραφη :D βεβαια διαβαζω το φορουμ πολυ καιρο,οποτε ειχα αγχος καπωσ με βοηθαει! ειμαστε στην προσπαθεια 1 χρονο κ δεν εχω παιδι ειμαι 31 αυτα :D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , bonita31 είπε:

σημερα εκανα εγγραφη :D βεβαια διαβαζω το φορουμ πολυ καιρο,οποτε ειχα αγχος καπωσ με βοηθαει! ειμαστε στην προσπαθεια 1 χρονο κ δεν εχω παιδι ειμαι 31 αυτα :D

σημερα εκανα εγγραφη :D βεβαια διαβαζω το φορουμ πολυ καιρο,οποτε ειχα αγχος καπωσ με βοηθαει! ειμαστε στην προσπαθεια 1 χρονο κ δεν εχω παιδι ειμαι 31 αυτα :D

Εύχομαι να σου φέρει γούρι το φόρουμ και να έχεις σύντομα ένα μωρακι στην κοιλιτσα σου 🥰 

yixDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , lilbern είπε:

Εύχομαι να σου φέρει γούρι το φόρουμ και να έχεις σύντομα ένα μωρακι στην κοιλιτσα σου 🥰 

ευχαριστω ευχομαι τα ευχαριστα να χτυπησουν και την δικη σου πορτα :)

• Ευχή 1

1 hour ago, bonita31 said:

Και εγώ 31 ειμαι :) 

σου ευχομαι να σου πανε ολα καλά!!!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...