Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , rodok είπε:

@souz13 χαχαχα δεν ξέρω για την egg αλλά εγώ απολάμβανα το πρωινό μου καφεδάκι στο ρεπό μου! 😂😂 Για τα λευκά υγρά συμφωνώ με την Ευδοκία κι εγώ το έχω ακούσει από φίλες μου!

@Evdokia Pan Άντε καλέ που θα παρεξηγηθώ! 😂❤️ κι εγώ το σκέφτηκα μήπως αγχώνομαι υπερβολικά! Νιώθω όμως πχ. ότι τον προηγούμενο μήνα και τα Χριστούγεννα ότι τότε ήμουν όντως υπερβολικά αγχωμένη και το "έλεγε" και το σώμα μου! Για παράδειγμα, όταν αγχώνομαι, κάνω πάρα πολύ από απλούς εμετούς μέχρι και στο νοσοκομείο καταλήγω για ορό! (μακάρι Παναγία μου να συμβεί σε κανέναν αυτό)

Σε αυτή τη φάση περισσότερο ανυπόμονη θα με χαρακτήριζα παρά αγχωμένη 😂 Όσο για τον αιματολόγο ο γυναικολόγος μου είχε πει να καθαρίσει λίγο ο οργανισμός μου από τη θεραπεία, να αλλάξω λίγο τη διατροφή μου (κυρίως να κόψω το κάπνισμα) και μετά να πάω! Δεν μου το επέβαλε αλλά εφόσον θέλω, δεν μου απαγορεύει κιόλας! 

Ξέχασα να συμπληρώσω @Evdokia Pan εφόσον η αυχενική βγήκε σούπερ ντουπερ τέλεια τώρα περιμένουμε το φύλο του μωρού και να μας γράφεις για τις πρώτες κλωτσίτσες που θα νιώσεις από το μπεμπέ; 😍😍😍

Θα δεις η τριτη θα ειναι κ η τυχερη!! Ειμαι σίγουρη!!! ❤❤❤❤❤

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@souz13 αυτά τα υγρά που αναφέρεις είναι απο τα συμπτώματα που δεν έχουν λόγο ανησυχίας και σίγουρα ειναι απολύτως φυσιολογικό και επιθυμητά!😘

@Evdokia Pan επιτέλους σου έφυγε το υπερβολικό άγχος! Σε είχα μεγάλη έγνοια έτσι που ένιωθες.. ανυπομονούμε για ολα τα στάδια της εγκυμοσύνης σου ❤️ 

Όσον αφορά τις βιταμίνες θεωρώ πλέον πως θα ήταν κάτι τυχαίο που έμειναν έγκυες μετά από αυτές, μιας και ινοσιτολη σε συνδυασμό με βιταμίνες έπαιρνα για 6 μήνες. Μέχρι που κουράστηκα και σωματικά και οικονομικά και παραιτήθηκα απο αυτά... Έκανα ενα διάλειμμα από αυτά και τα ξεκίνησα τώρα ξανά!

Κοπέλες μου το λέω για όλες και πρώτα απ' ολες σε εμένα ότι πρέπει να αποβαλουμε το άγχος μας γιατί είναι ο χειρότερος μας εχθρός. Για παράδειγμα εγώ ναι μεν έχω πολυκυστικες αλλά ολες οι εξετάσεις μου ειναι καλές. Νιώθω ότι το άγχος και η αγωνία μου είναι απο τους πιο αποτρεπτικους παράγοντες. Τώρα κλείσαμε ενα τριήμερο στα Χανιά 13-15/06 και ανυπομονώ γι αυτό. Ελπίζω η σκέψη των διακοπών να μου βγάλει απο το μυαλό τα υπόλοιπα!

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 1

1 hour ago, Alice20 είπε:

@souz13 αυτά τα υγρά που αναφέρεις είναι απο τα συμπτώματα που δεν έχουν λόγο ανησυχίας και σίγουρα ειναι απολύτως φυσιολογικό και επιθυμητά!😘

@Evdokia Pan επιτέλους σου έφυγε το υπερβολικό άγχος! Σε είχα μεγάλη έγνοια έτσι που ένιωθες.. ανυπομονούμε για ολα τα στάδια της εγκυμοσύνης σου ❤️ 

Όσον αφορά τις βιταμίνες θεωρώ πλέον πως θα ήταν κάτι τυχαίο που έμειναν έγκυες μετά από αυτές, μιας και ινοσιτολη σε συνδυασμό με βιταμίνες έπαιρνα για 6 μήνες. Μέχρι που κουράστηκα και σωματικά και οικονομικά και παραιτήθηκα απο αυτά... Έκανα ενα διάλειμμα από αυτά και τα ξεκίνησα τώρα ξανά!

Κοπέλες μου το λέω για όλες και πρώτα απ' ολες σε εμένα ότι πρέπει να αποβαλουμε το άγχος μας γιατί είναι ο χειρότερος μας εχθρός. Για παράδειγμα εγώ ναι μεν έχω πολυκυστικες αλλά ολες οι εξετάσεις μου ειναι καλές. Νιώθω ότι το άγχος και η αγωνία μου είναι απο τους πιο αποτρεπτικους παράγοντες. Τώρα κλείσαμε ενα τριήμερο στα Χανιά 13-15/06 και ανυπομονώ γι αυτό. Ελπίζω η σκέψη των διακοπών να μου βγάλει απο το μυαλό τα υπόλοιπα!

Είναι σημαντικό να αξιοποιούμε τέτοιες ευκαιρίες όποτε υπάρχει η δυνατότητα. Προσωπικά, αν δεν προκύψει τώρα, βασίζομαι αρκετά στην καλοκαιρινή περίοδο για διάφορους λόγους.

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Από βιταμίνες δεν έχω ιδέα, αλλά σίγουρα με συμβουλή γιατρού καλό θα κάνουν παρά κακό! 

Κάτι τη φτωχη μου γνώμη, θα προτιμούσα για έχω απλές βιταμίνες, φυτικές!

Όσο για τα Χανιά θα περάσετε φανταστικά! Έχω πάει σε όλη την Κρήτη και η κάθε πόλη έχει την δική της ομορφιά! ❤️ Είναι πολύ ωραιες οι εξορμήσεις! Και οι προγραμματισμένες και της τελευταίας στιγμής ❤️❤️

Καλό μήνα να έχουμε πολλά πολλά ανοιξιάτικα θετικά τεστακια ❤️ και όμορφες διαθέσεις ❤️

Τα υπόλοιπα κορίτσια πώς είστε; 🥰

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

Καλό μήνα σε όλες :)

εγω ειδικα σημερα εχω παρα πολλα φουσκωματα και μια αηδία μία μου φευγει μία μου έρχεται, δε τη παλεύω σας λεω, ισως πρέπει να το πω ατη γυναικολογο να μου δωσει τιποτα για αυτο αν υπάρχει γιατι ειναι απαίσιο🤮

Καλημέρα κορίτσια μου, καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά ! Εύχομαι να είναι ο τυχερός μας κ να δούμε επιτέλους θετικά τεστακια ❤️❤️

@Evdokia Pan νομίζω πως ήρθε η ώρα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς άγχος πλέον αφού πηγαίνουν όλα καλά ❤️

@Alice20 έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό με το άγχος .. πιστεύω πως είναι ο κύριος λόγος που παρατείνει την σύλληψη εφόσον δεν υπάρχουν προβλήματα υπογονιμότητας σε ένα ζευγάρι ! Κ εγώ παρατήρησα ότι ήμουν φουλ στρεσαρισμενη όλο τον μήνα ! Την καλύτερη απόφαση πήρατε να πάτε ταξιδάκι να χαλαρώσετε ! Κ εμείς θα πάμε το σκ Γαλλία , λίγο να ξεφύγουμε από την ρουτίνα ! 

@rodok κ εγώ πιστεύω πως απλά το φυλλικό οξύ αρκεί κ είναι καλό να το ξεκινάμε από πριν την εγκυμοσύνη .. 

κατα τα αλλά πως είστε κορίτσια ; 

πρίν από 13 λεπτά , souz13 είπε:

Καλό μήνα σε όλες :)

εγω ειδικα σημερα εχω παρα πολλα φουσκωματα και μια αηδία μία μου φευγει μία μου έρχεται, δε τη παλεύω σας λεω, ισως πρέπει να το πω ατη γυναικολογο να μου δωσει τιποτα για αυτο αν υπάρχει γιατι ειναι απαίσιο🤮

Υπομονή κορίτσι μ .. είναι λογικό ! Όλο το πρώτο τρίμηνο μπορεί να κρατήσουν αυτά .. ισως κ λιγότερο !  Ναι ρωτα σίγουρα θα υπάρχει κάτι που μπορείς να πάρεις για τις αναγούλες ! 

• Ευχή 1

1 hour ago, Eg93 said:

Καλημέρα κορίτσια μου, καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά ! Εύχομαι να είναι ο τυχερός μας κ να δούμε επιτέλους θετικά τεστακια ❤️❤️

@Evdokia Pan νομίζω πως ήρθε η ώρα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς άγχος πλέον αφού πηγαίνουν όλα καλά ❤️

@Alice20 έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό με το άγχος .. πιστεύω πως είναι ο κύριος λόγος που παρατείνει την σύλληψη εφόσον δεν υπάρχουν προβλήματα υπογονιμότητας σε ένα ζευγάρι ! Κ εγώ παρατήρησα ότι ήμουν φουλ στρεσαρισμενη όλο τον μήνα ! Την καλύτερη απόφαση πήρατε να πάτε ταξιδάκι να χαλαρώσετε ! Κ εμείς θα πάμε το σκ Γαλλία , λίγο να ξεφύγουμε από την ρουτίνα ! 

@rodok κ εγώ πιστεύω πως απλά το φυλλικό οξύ αρκεί κ είναι καλό να το ξεκινάμε από πριν την εγκυμοσύνη .. 

κατα τα αλλά πως είστε κορίτσια ; 

Υπομονή κορίτσι μ .. είναι λογικό ! Όλο το πρώτο τρίμηνο μπορεί να κρατήσουν αυτά .. ισως κ λιγότερο !  Ναι ρωτα σίγουρα θα υπάρχει κάτι που μπορείς να πάρεις για τις αναγούλες ! 

Ναι ναι και οχι τοσο αναγούλα αλλα ενα φούσκωμα και μια αηδία που φεύγει και έρχεται ειναι πολυ σπαστικό! Εχω το φιλικο οξυ το ειχα αρχίσει μολις ξανααρχισαμε προσπαθειες δυο φορες την εβδομαδα δηλαδη! Κανει καλο απο πριν μου το ειχε πει και ο γιατρός

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, souz13 είπε:

Ναι ναι και οχι τοσο αναγούλα αλλα ενα φούσκωμα και μια αηδία που φεύγει και έρχεται ειναι πολυ σπαστικό! Εχω το φιλικο οξυ το ειχα αρχίσει μολις ξανααρχισαμε προσπαθειες δυο φορες την εβδομαδα δηλαδη! Κανει καλο απο πριν μου το ειχε πει και ο γιατρός

Είναι σύμπτωμα, οπότε λιιιγη υπομονή! ❤️ Αν μπορεί ο γιατρός σου να σου δώσει κάτι, θα σου δώσει! 

Εμείς εκμεταλλευτήκαμε το τριήμερο, κάναμε μια ημερισια εκδρομή στη θάλασσα, μας χτύπησε το αλμυρό αεράκι! Γόνιμες ξεγονιμες δεν μας ένοιαξε, κάναμε ο,τι θέλαμε! 🤣

Το μόνο που με έφερε σε μια μικρή ανησυχία είναι ότι έχω πολλά υγρά ακόμη, αλλά θυμάμαι τα λόγια του γιατρού μου "όταν δεν έχουν περίεργο χρώμα και οσμή, δεν ανησυχούμε" οπότε ηρεμώ λίγο με αυτό 😅 κατά τ'αλλα πάλι καλά δεν έχω κανένα πονακι, σύμπτωμα κλπ για να αρχίζω να ψαχνομαι, ξεκινάμε και κανονικά τη δουλειά, οπότε χρόνος για υπεραναλυση των σκέψεων δεν υπάρχει 😂

• Μου αρέσει 2

Καλο μηνα, με υγεια κ ευχαριστα νεα!!! 🙏🤞😉❤❤❤❤

@rodok εγω πολλά διαφανα υγρα ειχαμε μετα την γονιμοποιηση. Διαφανα κ υπολευκα εφοσον δεν έχουν οσμη, δεν ειναι λογος ανησυχιας (κανε οτι δεν το διάβασες κ συνεχισε την καθημερινοτητα σου).

@souz13 αυτη θα ειναι η καθημερινότητα τωρα, στην καλυτερη μεχρι να συμπληρώθει το 1ο τρίμηνο.  Εγω παρ ολο που εφτασα 12η βδομαδα, τώρα εχω πιο έντονα απο πριν καουρα, δυσπεψια κ μια μονη μη ας το πουμε αηδια ότι εχω φαει κατι γλυκο που μου εχει σταθει στον οισοφάγο.  Εμένα μου εδωσε κατι σκευασματα η γυναικολόγος αλλα δεν εχω παρει να σου πω την αληθεια. Προτιμώ να κανω υπομονή.  Μα παρακαλας να μην σε πιάσει δυσκοιλιότητα... δεν υπαρχει χειροτερο!

• Δύναμη! 2

πρίν από 2 λεπτά , Evdokia Pan είπε:

@rodok εγω πολλά διαφανα υγρα ειχαμε μετα την γονιμοποιηση. Διαφανα κ υπολευκα εφοσον δεν έχουν οσμη, δεν ειναι λογος ανησυχιας (κανε οτι δεν το διάβασες κ συνεχισε την καθημερινοτητα σου).

@souz13 αυτη θα ειναι η καθημερινότητα τωρα, στην καλυτερη μεχρι να συμπληρώθει το 1ο τρίμηνο.  Εγω παρ ολο που εφτασα 12η βδομαδα, τώρα εχω πιο έντονα απο πριν καουρα, δυσπεψια κ μια μονη μη ας το πουμε αηδια ότι εχω φαει κατι γλυκο που μου εχει σταθει στον οισοφάγο.  Εμένα μου εδωσε κατι σκευασματα η γυναικολόγος αλλα δεν εχω παρει να σου πω την αληθεια. Προτιμώ να κανω υπομονή.  Μα παρακαλας να μην σε πιάσει δυσκοιλιότητα... δεν υπαρχει χειροτερο!

Καλημέρα Ευδοκία μου! πώς είσαι εσύ; πώς περνάνε οι μέρες σου; ❤️ 
χαχαχα είναι πάρα πολύ νωρίς για να σκέφτομαι τις πιθανότητες! γενικά πιστεύω ότι άμα ήταν κάτι "κακό" θα το καταλάβαινα! διάβασα κιόλας ότι το κάνει η μήτρα για να αυτοκαθαριστεί! οπότε είμαστε οκ! 
Αυτό που μπορώ να πω τουλάχιστον για μένα είναι πως τα τεστάκια ωορρηξίας για μένα μάλλον είναι μούφα, γιατί όταν βγήκε θετικό δεν είχα την επομένη τα χαρακτηριστικά υγρά της ωορρηξίας, τα είχα το Σάββατο κ άκουσα το σώμα μου να πω την αλήθεια! Σήμερα κάνω ένα έτσι για την πλάκα κ από εκεί που ήταν αρνητικότατο, ξαναβγαίνει θετικό! 😂 ό,τι να'ναι για μένα! Πόσα αυγουλάκια να πέσουν δλδ; στον προηγούμενο κύκλο είχα 2, ξανά 2 πολύ σπάνιο μου ακούγεται!

Δεν θυμάμαι ποια το είπε εδώ στην ομάδα, αλλά όποια είπε "πολύ σεξ χωρίς να κοιτάμε γόνιμες" έχει πολύ δίκιο! χαλαρώνουμε κι εμείς οι ίδιες!

• Μου αρέσει 3

On 29/4/2023 at 12:52 ΠΜ, rodok είπε:

@lilbern να ξέρεις είσαι η πιο δυνατή μανούλα ❤️ κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι και όταν έβλεπα χαρούμενη την μαμά μου με τον σύντροφο της τότε, ήμουν κι εγώ χαρούμενη γιατί της άξιζε! (Ασχέτως που με τα χρόνια είχε άλλη εξέλιξη) Εγώ πιστεύω πώς γλυκαινεσαι με την ιδέα να μεγαλώσεις την οικογένεια σου και να κάνεις το επόμενο βήμα με τη σχέση σου! Είσαι νεότατη και το παιδί σου με το μελλοντικό μπεμπακι θα έχουν καλή διαφορά ηλικίας και θα προστατεύει ο μεγάλος το μικρό ❤️

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα γλυκά σου λόγια 🥰❤️

Καλημέρα και καλό μήνα κοριτσάκια μου γλυκά 🌸🌷

Εύχομαι σε όλες με ένα θετικό τεστάκι αυτό τον μήνα και να γεμίσουν ευτυχία οι ψυχές σας.

Ήθελα πολύ να σας γράψω αλλά δεν μπορούσα γιατί δεν με βολεύει από το κινητό. 

Λοιπόν την Πέμπτη περιμένω περίοδο. Από προχτές είδα μια γραμμή χαμηλά. Από τα μισά του αφαλού και κάτω. Όχι από τον αφαλό και κάτω. Αυτή την γραμμή την είχα βγάλει όταν ήμουν έγκυος, αλλά αρκετά πιο αργά στην εγκυμοσύνη. Εννοείται ότι μετά την γέννα έφυγε και την ξαναείδα προχτές. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι σημάδι από το εσώρουχο αλλά την έχω μέχρι σήμερα.

πρίν από 4 λεπτά , rodok είπε:

Καλημέρα Ευδοκία μου! πώς είσαι εσύ; πώς περνάνε οι μέρες σου; ❤️ 
χαχαχα είναι πάρα πολύ νωρίς για να σκέφτομαι τις πιθανότητες! γενικά πιστεύω ότι άμα ήταν κάτι "κακό" θα το καταλάβαινα! διάβασα κιόλας ότι το κάνει η μήτρα για να αυτοκαθαριστεί! οπότε είμαστε οκ! 
Αυτό που μπορώ να πω τουλάχιστον για μένα είναι πως τα τεστάκια ωορρηξίας για μένα μάλλον είναι μούφα, γιατί όταν βγήκε θετικό δεν είχα την επομένη τα χαρακτηριστικά υγρά της ωορρηξίας, τα είχα το Σάββατο κ άκουσα το σώμα μου να πω την αλήθεια! Σήμερα κάνω ένα έτσι για την πλάκα κ από εκεί που ήταν αρνητικότατο, ξαναβγαίνει θετικό! 😂 ό,τι να'ναι για μένα! Πόσα αυγουλάκια να πέσουν δλδ; στον προηγούμενο κύκλο είχα 2, ξανά 2 πολύ σπάνιο μου ακούγεται!

Δεν θυμάμαι ποια το είπε εδώ στην ομάδα, αλλά όποια είπε "πολύ σεξ χωρίς να κοιτάμε γόνιμες" έχει πολύ δίκιο! χαλαρώνουμε κι εμείς οι ίδιες!

Μπορεί να έχεις πάλι 2 αυγουλάκια, δεν αποκλείεται. Σου εύχομαι να το πιάσατε αυτό το μήνα και η βόλτα στην θάλασσα να σας χαλάρωσε και να σας έφερε γούρι 🍀

yixDp2.png

8 minutes ago, Evdokia Pan said:

Δεν εχω φτασει σε σημειο να κανω εμετό αλλα εχω συνεχως μια αηδια και φουσκωμα λες και εχω φαει δε ξερω εγω τι αλλα προσπαθω να τη παλέψω!!!!! Αλλα ειναι εκνευριστικο ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...