Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

Κοπέλες μου σας χαιρετώ. Επιτέλους σπίτι, μετά απο μια μεγάλη μέρα! Αρχικά, στεναχωρέθηκα λίγο με την περίοδο. Έπειτα όμως ένιωσα και ένα μεγάλο ξαλαφρωμα μιας και μου ειχαν σπάσει τα νευρα τα συμπτώματα μου! Παραδόξως δεν με πήρε πολύ απο κάτω. Ίσως γιατί νιώθω πιο σίγουρη μετά τις εξετάσεις μου ότι θα γίνει! Πήρα και κάτι βιταμίνες για τη γονιμότητα (βασικά άλλαξα μάρκα) που ξέρω 2-3 περιπτώσεις που από τον πρώτο μήνα που τις πήραν έμειναν έγκυες (βεβαίως υπάρχουν και οι συμπτώσεις, αλλά είπαμε:ο πνιγμένος απο τα μαλλιά..)

@Eg93 πάλι μαζί θα το περάσουμε 🤩. . Ελπίζω να ειναι ο τυχερός μηνας και για τις 2 μας😘

@lilbern το είχα ψιλοκαταλαβει ότι ερχόταν περίοδος αλλά ήλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή. ..Χαίρομαι που εχεις εναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου. Ειναι πολύ σημαντικό να μπορεί να αγαπήσει το παιδί σου ❤️❤️

@KATIA97 επιβάλλεται να ανασυγκροτηθούμε. . Ειναι ωραίο το ταξίδι και με την αγωνία μας ξεχνάμε να το απολαύσουμε 😇😇

@souz13 παρ'οτι πονάς ειμαι σίγουρη πως αυτός ο πόνος έχει άλλη γλύκα. Δεν ανυπομονεις να δεις κοιλίτσα; 🤩🤩🤩

@Evdokia Pan πώς περνάς; Απο συμπτώματα; Άγχος;❤️❤️

@rodok απόψε κανόνισε 😘😘

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 2
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 minutes ago, souz13 said:

@Alice20 πολυυυυυ ποτε θα φουσκώσει 💛🥺🥺🥺

μα πονο περιόδου σου λεω αληθεια

Ώσπου να το καλοσκεφτείς θα ξεπηδήσει 😍 ... Αυτό με τον πόνο περιόδου πρέπει να είναι πολύ σπαστικό... Εδώ ποναμε 2-3 μέρες και παρακαλάμε να τελειώσει...

1 ώρα πρίν, Alice20 είπε:

Κοπέλες μου σας χαιρετώ. Επιτέλους σπίτι, μετά απο μια μεγάλη μέρα! Αρχικά, στεναχωρέθηκα λίγο με την περίοδο. Έπειτα όμως ένιωσα και ένα μεγάλο ξαλαφρωμα μιας και μου ειχαν σπάσει τα νευρα τα συμπτώματα μου! Παραδόξως δεν με πήρε πολύ απο κάτω. Ίσως γιατί νιώθω πιο σίγουρη μετά τις εξετάσεις μου ότι θα γίνει! Πήρα και κάτι βιταμίνες για τη γονιμότητα (βασικά άλλαξα μάρκα) που ξέρω 2-3 περιπτώσεις που από τον πρώτο μήνα που τις πήραν έμειναν έγκυες (βεβαίως υπάρχουν και οι συμπτώσεις, αλλά είπαμε:ο πνιγμένος απο τα μαλλιά..)

@Eg93 πάλι μαζί θα το περάσουμε 🤩. . Ελπίζω να ειναι ο τυχερός μηνας και για τις 2 μας😘

@lilbern το είχα ψιλοκαταλαβει ότι ερχόταν περίοδος αλλά ήλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή. ..Χαίρομαι που εχεις εναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου. Ειναι πολύ σημαντικό να μπορεί να αγαπήσει το παιδί σου ❤️❤️

@KATIA97 επιβάλλεται να ανασυγκροτηθούμε. . Ειναι ωραίο το ταξίδι και με την αγωνία μας ξεχνάμε να το απολαύσουμε 😇😇

@souz13 παρ'οτι πονάς ειμαι σίγουρη πως αυτός ο πόνος έχει άλλη γλύκα. Δεν ανυπομονεις να δεις κοιλίτσα; 🤩🤩🤩

@rodok απόψε κανόνισε 😘😘

Ο χρόνος άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις περνάει σχετικά γρήγορα γιατί οι προσπάθειες είναι αλλεπάλληλες και η μια φάση του κύκλου διαδέχεται την άλλη. Έτσι το μυαλό δεν μπορεί να μείνει για πολύ σε μια μη ευχάριστη εξέλιξη.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

@rodok απόψε κανόνισε 😘😘

Χαίρομαι που το πήρες χαλαρά .. πάμε δυναμικά για τον Μάιο 💪💪

εγώ όπως είπα .. πλ χαλαρά αυτό το μήνα δεν θα κοιτάξω καν το ημερολόγιο κ ο θεός βοηθος 😂ξεκίνησα κ γυμναστήριο σήμερα ώστε να απασχολώ το μυαλό μ κ να μην το σκέφτομαι πολύ κ με την ευκαιρία να χάσω κ κανένα κιλό γιατί καλοκαίρι έρχεται ..! 

πως λέγονται οι βιταμίνες που παίρνεις ; Σου τις έδωσε ο γιατρός η τις πήρες από μόνη ;; 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

13 minutes ago, Eg93 said:

Χαίρομαι που το πήρες χαλαρά .. πάμε δυναμικά για τον Μάιο 💪💪

εγώ όπως είπα .. πλ χαλαρά αυτό το μήνα δεν θα κοιτάξω καν το ημερολόγιο κ ο θεός βοηθος 😂ξεκίνησα κ γυμναστήριο σήμερα ώστε να απασχολώ το μυαλό μ κ να μην το σκέφτομαι πολύ κ με την ευκαιρία να χάσω κ κανένα κιλό γιατί καλοκαίρι έρχεται ..! 

πως λέγονται οι βιταμίνες που παίρνεις ; Σου τις έδωσε ο γιατρός η τις πήρες από μόνη ;; 

Της έδωσε μια πολύ καλή γιατρός σε γνωστές μου. Πριν έπαιρνα τις cyclofert. Τώρα πήρα τις fertilimax της AMS. Ειναι αμερικάνικες..

1 hour ago, Alice20 είπε:

Της έδωσε μια πολύ καλή γιατρός σε γνωστές μου. Πριν έπαιρνα τις cyclofert. Τώρα πήρα τις fertilimax της AMS. Ειναι αμερικάνικες..

Τις είδα τώρα στο Ίντερνετ . Καλές φαίνονται έχουν κ φυλλικό οξύ , αλλά ακριβουτσικες  ! Ελπίζω να βοηθήσουν !  Ξεκίνησα κ εγώ από τον περασμένο μήνα το φυλλικό οξύ ! 

διάβασα τρ τελευταία και για ένα συμπλήρωμα λέγεται λυγαριά (vitex , agnus castus) είναι λέει η άγρια λεβάντα και βοηθάει στο να στρώσει τον κύκλο κ να αυξήσει την γονιμότητα , και ειδικά σε γυναίκες πολυκυστικες ωοθήκες  .. βέβαια αν δεν ρωτήσω γιατρο δεν παίρνω τπτ πέρα από φυλλικό οξύ!! Αν θέλεις ρωτα τον γιατρο σου για αυτό μήπως μάθουμε λεπτομέρειες .. 

• Μου αρέσει 1

@Alice20 αυτό που σου έτυχε μου θύμισε τη φοιτητική μου ζωή! Όποτε είχα τρομάρα (αμαθη τότε νόμιζα ότι το προφυλακτικό μπορεί να έχει μικρές τρύπες ή το οτιδήποτε) και όποτε είχα καθυστέρηση πήγαινα να κάνω τεστ εγκυμοσύνης και εκείνη τη στιγμή ερχόταν περίοδος! Αφού εσκαγα τα 15€ 😂😂😂  τουλάχιστον ήρθε. Πιστεύω θα ανησυχούσαμε περισσότερο αν είχες άφαντη περίοδο και αρνητική χοριακή!

@Eg93 ο δικός σου είναι σε δουλειά γραφείου πάλι καλά! Σε εμάς είναι το αντίθετο! Εγώ καθηγήτρια στα ιδιαίτερα κι αυτός μάστορας σε ανακαινίσεις-μονωσεις! Και τώρα που ανοίγει ο καιρός εννοείται ανοίγουν και οι δουλειές, βαράει κάτι 12ωρα τι να σε πω (Ελλάδα εδώ το 8ωρο σε τέτοιες δουλειές δεν μετράει) 

Όσο για αυτό που μένατε μαζί, χωρίσατε και τώρα ξαναπροσπαθειτε στην ουσία να συγκατοικησετε, θα σου πω αυτό που μου είπε η αδερφή του δικού μου! "Όταν κάποιοι άνθρωποι είναι να είναι μαζί, ό,τι και να γίνει η μοίρα του φέρνει πάλι μαζί" ❤️

@lilbern να ξέρεις είσαι η πιο δυνατή μανούλα ❤️ κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι και όταν έβλεπα χαρούμενη την μαμά μου με τον σύντροφο της τότε, ήμουν κι εγώ χαρούμενη γιατί της άξιζε! (Ασχέτως που με τα χρόνια είχε άλλη εξέλιξη) Εγώ πιστεύω πώς γλυκαινεσαι με την ιδέα να μεγαλώσεις την οικογένεια σου και να κάνεις το επόμενο βήμα με τη σχέση σου! Είσαι νεότατη και το παιδί σου με το μελλοντικό μπεμπακι θα έχουν καλή διαφορά ηλικίας και θα προστατεύει ο μεγάλος το μικρό ❤️

Όπως είπα δεν μένουμε μαζί, αλλά πάλι καλά τον έκοψε και είπε να πάω από το σπίτι του μετά τη δουλειά κ έκατσε κουτί γιατί ήθελα κι εγώ την άνεση μου μετά από 8 ώρες σερί να μιλάω σε παιδιά 12-16 χρονών 😂 

Η δουλίτσα έγινε, ντρέπομαι που θα το πω αλλά δεν ξέρω πόσο "βαθιά" ολοκλήρωσε. Δεν νιώθω και πολύ σίγουρη, αλλά εδώ την προηγούμενη φορά στη βιοχημική δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσε να γίνει! Οπότε θα δείξει σε 14-15 μέρες! Δεν μετράω κάτι προς το παρόν εκτός αν δω ότι δεν έχω τα καραμπινατα συμπτώματα που είδα πριν την αναμονή! (Έτσι λέω αλλά με βλέπω με ένα φακό και τα τεστακια 😂)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , rodok είπε:

@Alice20 αυτό που σου έτυχε μου θύμισε τη φοιτητική μου ζωή! Όποτε είχα τρομάρα (αμαθη τότε νόμιζα ότι το προφυλακτικό μπορεί να έχει μικρές τρύπες ή το οτιδήποτε) και όποτε είχα καθυστέρηση πήγαινα να κάνω τεστ εγκυμοσύνης και εκείνη τη στιγμή ερχόταν περίοδος! Αφού εσκαγα τα 15€ 😂😂😂  τουλάχιστον ήρθε. Πιστεύω θα ανησυχούσαμε περισσότερο αν είχες άφαντη περίοδο και αρνητική χοριακή!

@Eg93 ο δικός σου είναι σε δουλειά γραφείου πάλι καλά! Σε εμάς είναι το αντίθετο! Εγώ καθηγήτρια στα ιδιαίτερα κι αυτός μάστορας σε ανακαινίσεις-μονωσεις! Και τώρα που ανοίγει ο καιρός εννοείται ανοίγουν και οι δουλειές, βαράει κάτι 12ωρα τι να σε πω (Ελλάδα εδώ το 8ωρο σε τέτοιες δουλειές δεν μετράει) 

Όσο για αυτό που μένατε μαζί, χωρίσατε και τώρα ξαναπροσπαθειτε στην ουσία να συγκατοικησετε, θα σου πω αυτό που μου είπε η αδερφή του δικού μου! "Όταν κάποιοι άνθρωποι είναι να είναι μαζί, ό,τι και να γίνει η μοίρα του φέρνει πάλι μαζί" ❤️

@lilbern να ξέρεις είσαι η πιο δυνατή μανούλα ❤️ κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι και όταν έβλεπα χαρούμενη την μαμά μου με τον σύντροφο της τότε, ήμουν κι εγώ χαρούμενη γιατί της άξιζε! (Ασχέτως που με τα χρόνια είχε άλλη εξέλιξη) Εγώ πιστεύω πώς γλυκαινεσαι με την ιδέα να μεγαλώσεις την οικογένεια σου και να κάνεις το επόμενο βήμα με τη σχέση σου! Είσαι νεότατη και το παιδί σου με το μελλοντικό μπεμπακι θα έχουν καλή διαφορά ηλικίας και θα προστατεύει ο μεγάλος το μικρό ❤️

Όπως είπα δεν μένουμε μαζί, αλλά πάλι καλά τον έκοψε και είπε να πάω από το σπίτι του μετά τη δουλειά κ έκατσε κουτί γιατί ήθελα κι εγώ την άνεση μου μετά από 8 ώρες σερί να μιλάω σε παιδιά 12-16 χρονών 😂 

Η δουλίτσα έγινε, ντρέπομαι που θα το πω αλλά δεν ξέρω πόσο "βαθιά" ολοκλήρωσε. Δεν νιώθω και πολύ σίγουρη, αλλά εδώ την προηγούμενη φορά στη βιοχημική δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσε να γίνει! Οπότε θα δείξει σε 14-15 μέρες! Δεν μετράω κάτι προς το παρόν εκτός αν δω ότι δεν έχω τα καραμπινατα συμπτώματα που είδα πριν την αναμονή! (Έτσι λέω αλλά με βλέπω με ένα φακό και τα τεστακια 😂)

Χαχαχα κατάλαβα !! Ε δικαιολογημένη η κούραση του του παιδιού τότε !! Έλα αφού έγινε σήμερα πάλι καλά ! Ελπίζω να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα ! Τώρα απλά χαλάρωσε και προσπάθησε να μην το πολύ σκέφτεσαι (είπε η παρανοϊκή ) 😂😂 και ότι είναι να γίνει θα γίνει ! Πάντως αν τον καταφέρεις κ αύριο καλά θα ήταν ..

ναι κ εγώ έτσι νομίζω .. είναι γραφτό τελικά να είμαστε μαζί .. δεν καταφέραμε να μείνουμε πολύ καιρό χωρια .. τώρα αυτό που μας δυσκολεύει στο να μείνουμε μαζί είναι το θέμα δουλειάς .. αλλά είπαμε τελικά θα έρθει αυτός εδώ μετά το καλοκαίρι πρώτα ο θεός και θα πηγαινοέρχοται για δουλειά! Μέχρι τότε πάντως δεν το βλέπω να μένω έγκυος 😂😂

• Δύναμη! 1

9 ώρες πρίν, Eg93 είπε:

Χαχαχα κατάλαβα !! Ε δικαιολογημένη η κούραση του του παιδιού τότε !! Έλα αφού έγινε σήμερα πάλι καλά ! Ελπίζω να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα ! Τώρα απλά χαλάρωσε και προσπάθησε να μην το πολύ σκέφτεσαι (είπε η παρανοϊκή ) 😂😂 και ότι είναι να γίνει θα γίνει ! Πάντως αν τον καταφέρεις κ αύριο καλά θα ήταν ..

ναι κ εγώ έτσι νομίζω .. είναι γραφτό τελικά να είμαστε μαζί .. δεν καταφέραμε να μείνουμε πολύ καιρό χωρια .. τώρα αυτό που μας δυσκολεύει στο να μείνουμε μαζί είναι το θέμα δουλειάς .. αλλά είπαμε τελικά θα έρθει αυτός εδώ μετά το καλοκαίρι πρώτα ο θεός και θα πηγαινοέρχοται για δουλειά! Μέχρι τότε πάντως δεν το βλέπω να μένω έγκυος 😂😂

Να σου πω την αλήθεια, επειδή κάτσαμε χαλαρά μετά από πολύ καιρό με όλα αυτά τα τρεχαματα, αυτό είναι που απόλαυσα περισσότερο! Αν έγινε κάτι καλώς! Προς το παρόν είμαι χαλαρή αλλά ξέρω ότι μετά από καμιά βδομάδα θα δελεαζομαι για το αν καταφέραμε κάτι ή όχι 😂

Γενικά οι άντρες αν "δένουν" με μια κοπέλα πάντα ξαναργυνανε στον "τόπο του εγκλήματος" 😂 Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει! Και η μαμά μου με μια τυχαία φορά έμεινε έγκυος σε μένα!

Πάντως θυμάμαι τον προηγούμενο μήνα την επόμενη μέρα μετά την επαφή είχα κάτι πονακια! Τώρα τίποτα, θα το εκλαβω ως θετικό 😂 (είχα δεν είχα ξεκίνησα 😂😂😂

@Evdokia Pan τα αποτελέσματα της αυχενικής πότε βγαίνουν για να ξέρεις ότι όλα βαίνουν καλώς; ❤️ Πώς είσαι αυτές τις μέρες; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , rodok είπε:

Να σου πω την αλήθεια, επειδή κάτσαμε χαλαρά μετά από πολύ καιρό με όλα αυτά τα τρεχαματα, αυτό είναι που απόλαυσα περισσότερο! Αν έγινε κάτι καλώς! Προς το παρόν είμαι χαλαρή αλλά ξέρω ότι μετά από καμιά βδομάδα θα δελεαζομαι για το αν καταφέραμε κάτι ή όχι 😂

Γενικά οι άντρες αν "δένουν" με μια κοπέλα πάντα ξαναργυνανε στον "τόπο του εγκλήματος" 😂 Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει! Και η μαμά μου με μια τυχαία φορά έμεινε έγκυος σε μένα!

Πάντως θυμάμαι τον προηγούμενο μήνα την επόμενη μέρα μετά την επαφή είχα κάτι πονακια! Τώρα τίποτα, θα το εκλαβω ως θετικό 😂 (είχα δεν είχα ξεκίνησα 😂😂😂

@Evdokia Pan τα αποτελέσματα της αυχενικής πότε βγαίνουν για να ξέρεις ότι όλα βαίνουν καλώς; ❤️ Πώς είσαι αυτές τις μέρες; 

Χαχαχα κλασικά αρχίζει η παράνοια τώρα ως που να περάσουν οι μέρες ! 🤣

όλα θα γίνουν ! Θα έρθει κ σε εμάς αυτή η μαγική στιγμή που θα πάει !! Εύχομαι σύντομα σε όλες μας❤️🙏 

και μετά θα λέμε άντε να ξεπαιδιασουμε να βγαίνουμε για κανένα καφέ 😂😂

@Evdokia Pan περιμένουμε τα νέα σου! ❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

1 hour ago, Eg93 είπε:

Χαχαχα κλασικά αρχίζει η παράνοια τώρα ως που να περάσουν οι μέρες ! 🤣

όλα θα γίνουν ! Θα έρθει κ σε εμάς αυτή η μαγική στιγμή που θα πάει !! Εύχομαι σύντομα σε όλες μας❤️🙏 

και μετά θα λέμε άντε να ξεπαιδιασουμε να βγαίνουμε για κανένα καφέ 😂😂

@Evdokia Pan περιμένουμε τα νέα σου! ❤️❤️

χαχαχα! εεε μα ναι! κάποτε δηλαδή πώς περίμεναν να έχουν ένα μήνα καθυστέρηση και μετά να κάνουν εξετάσεις, δεν ξέρω! 

Πού θα πάει, θα έρθει για την κάθε μια το μαγικό φασολάκι 🤞❤️
προς το παρόν είμαι καλά, χαλαρή. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τι έγινε κι αν έγινε! ήταν ωραία στιγμή και αν έγινε κάτι θα είναι μια ωραία ανάμνηση!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

@Eg93 @rodok ρε κορίτσια τι ηπιατε και σας επιασε το κατεβατό;;;χαχχαχαχα καλημέρα 

ευχομαι ο μηνας αυτος για εσάς και για τις αλλες κοπέλες να ειναι καλύτερος!!!!απο την καρδιά μου!! Αλλιως ξέρετε το εξάσφερο!!!!!

εγω σημερα ειδα λιγα ασπρα υγρά αλλα δε ξέρω τι φάση ειναι αυτό🙄

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κοριτσια μου!!!

Τα τελικα αποτελέσματα της αυχενικής ειναι super! Οποτε προς ολοταχως! Επιτέλους ειμαι λιγοτερο αγχωμένη, οχι ομως εντελως χαλαρη! Εχω εναν συνεχη πονο στις θηλές κ μολις τρώω ανακάτεμα κ δυσπεψια, ευτυχως ομως δεν τα βγάζω. 

@souz13 οι πονοι περιοδου ειναι θετικό συμπτωμα κ το θέλουμε αρκει να μην συνοδευονται απο αιμα. Επίσης λευκες κ υπολευκες αοσμες εκκρισεις θα έχεις ανα διαστήματα κ ειναι κ αυτο φυσιολογικό.  Καθαρίζουν τον τραχηλο κ επιφυλάσσουν απο μικροβια. 

@Alice20 δεν θέλω να σε στεναχωρήσω... fertilimax ειχα παρει κ εγω με συμβουλη της πρωτης πανηλιθιας γυναικολόγου που ειχα πριν 4 χρονια. Πανακριβες, 150 ευρω αν θυμαμσι καλα κ δεν κανουν τιποτα. Οι καλύτερες του εμποριου (οδηγια απο πολυ γνωστο κεντρο εξωσωματικής στο οποιο ειχα κανει την σαλπιγγιγραφια) και σε προσιτη τιμη ειναι η pregnacare. Λογικη τιμη κ μεταξυ αλλων περιεχουν κ ινοσιτιολη, μια αρκετα σημαντικη  βιταμινη που ρυθμιζει κυκλο κ συμβάλλει στην ποιοτητα ωαριων.

Ξεκινηστε δυναμικα, με πίστη κ αισιοδοξια τις νεες προσπαθειες ολες σας! 

@rodok θέλω μερες να σου πω κατι με πολυ αγαπη κ δεν θελω να με παρεξηγησεις. Διαβαζω τα μνμ σου κ  φοβάμαι πως εχεις αγχωθει πολυ πολυ πολυ πολυ! Καμια μας σε αυτη τη φαση, αλλα κ στις επόμενες που θα ακολουθησουν δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι αγχωμενη. Ομως νομιζω οτιεσυ εισαι αρκετα παραπανω (κ τωρα θα πω μια φραση κλισε που ολες μας εκνευριζει) εχεις μπλοκαρει τομ εαυτο σου. Εννοείται να μην σταματήσεις να ελπιζεις, να προσπαθείς κ να παρακολουθείς τον οργανισμό σου, όμωςκανε ενα βημα πισω. Παρε τον αγαπημένο σου κ φυγετε εστω για 1 μονοημερο. Θα σας ανανεωσει, θα σας ξεκουρασει, θα σας δωσει δύναμη.  Κι επειδη εχεις ηδη 2 βιοχημικες κ μαλιστα η δευτερη με πολυ εντονα συμπτωματα εγκυμοσύνης πηγαινε σε εναν αιματολογο.  Τωρα, πριν μεινεις εγκυος. Θα σε βοηθησει! Το πιστεύω! Μην νε παρεξηγησεις, μην μου θυμωσεις, σουτα λεω με πληρη ενσυναισθηση κ αγαπη!!

Ειμαι σίγουρη για ολες @rodok @Alice20 @Eg93 @lilbern κ ολες τις υπολοιπες, οτι ο Μαιος θα φερει ευχαριστες ανακοινωσεις!!

Go go go 💪💪💪💪

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Λουλούδια 1

@souz13 χαχαχα δεν ξέρω για την egg αλλά εγώ απολάμβανα το πρωινό μου καφεδάκι στο ρεπό μου! 😂😂 Για τα λευκά υγρά συμφωνώ με την Ευδοκία κι εγώ το έχω ακούσει από φίλες μου!

@Evdokia Pan Άντε καλέ που θα παρεξηγηθώ! 😂❤️ κι εγώ το σκέφτηκα μήπως αγχώνομαι υπερβολικά! Νιώθω όμως πχ. ότι τον προηγούμενο μήνα και τα Χριστούγεννα ότι τότε ήμουν όντως υπερβολικά αγχωμένη και το "έλεγε" και το σώμα μου! Για παράδειγμα, όταν αγχώνομαι, κάνω πάρα πολύ από απλούς εμετούς μέχρι και στο νοσοκομείο καταλήγω για ορό! (μακάρι Παναγία μου να συμβεί σε κανέναν αυτό)

Σε αυτή τη φάση περισσότερο ανυπόμονη θα με χαρακτήριζα παρά αγχωμένη 😂 Όσο για τον αιματολόγο ο γυναικολόγος μου είχε πει να καθαρίσει λίγο ο οργανισμός μου από τη θεραπεία, να αλλάξω λίγο τη διατροφή μου (κυρίως να κόψω το κάπνισμα) και μετά να πάω! Δεν μου το επέβαλε αλλά εφόσον θέλω, δεν μου απαγορεύει κιόλας! 

Ξέχασα να συμπληρώσω @Evdokia Pan εφόσον η αυχενική βγήκε σούπερ ντουπερ τέλεια τώρα περιμένουμε το φύλο του μωρού και να μας γράφεις για τις πρώτες κλωτσίτσες που θα νιώσεις από το μπεμπέ; 😍😍😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...