Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , souz13 είπε:

@rodokτοσο χαλια;;;;🙄

Άσε τα νεύρα μου...σήμερα δεν ξέρω τι θα γίνει ή αν έχω ελπίδες! Το καλό είναι ότι τον προηγούμενο μήνα είχα 2-3 φορές ωορρηξία, οπότε ελπίζω και σε αυτόν τον κύκλο να συμβαίνει το ίδιο! Πάντως σήμερα έχω κανονικά τα υγρά της ωορρηξίας και πονάω λίγο σαν να έρχεται περίοδος ή κάτι να με έχει πειράξει 😂 έχω και κάτι τσιμπήματα δεξιά οπότε ελπίζω να μην έχει γίνει ακόμη η ωορρηξία και να προλάβω έστω κ μια μέρα! 😞 Ήθελα μια κανονική προσπάθεια για να ελπίζω κάτι! Τώρα αυτή κουτσή θα είναι σήμερα... Δεν μπορώ να το σώσω και κάπως! 

γενικά βάσει εφαρμογών τώρα ξεκινάει το γόνιμο παράθυρο,βάσει τετ χθες ή σήμερα κάνω ωορρηξία! Βάσει σώματος τώρα ξεκινάνε τα έντονα υγρά της ωορρηξίας! και βάσει γυναικολόγου που με γίνει τη θεραπεία στις 30!τώρα με ποιο να πάω έχω μπερδευτεί, ξενερώσει κλπ... είναι αυτό που λέει η @Eg93 υπάρχουν κοιλίτσες παντού και είναι πολύ όμορφο! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

47 minutes ago, rodok said:

Όπως λέει και η @Eg93 το κυνήγι χθες δεν πήγε καλά και είμαι μέσα στα νεύρα! Το τεστακι μεν βγήκε και χθες το βράδυ θετικό, εννοώ η γραμμή ήταν πιο έντονη από αυτή που εμφανίζεται! 

Το τι νεύρα είχα δεν περιγράφονται!! 

Χαίρομαι εγκ μου που το βλέπεις με άλλη σκοπιά ❤️ πάμε στα επόμενα και καλύτερα! 

Πραγματικά στις γόνιμες πρέπει να πέφτει πόλεμος για να γίνει η επαφή μάλλον! Πρώτη φορά μου κάνει τέτοια νούμερα ο δικός μου! Λέτε σήμερα να έχω ελπίδες αφού και χθες είδα θετικό τεστακι ωορρηξίας;

Εσύ έκανες τεστ εγκυμοσύνης να μας πεις;; ❤️

Δεν έκανα γιατί με πήρε ο ύπνος και έτρεχα σαν τρελή 😵😵🙈🙈 ψες πάντως υπέφερα. Δυνατοί πόνοι περιόδου. . .

Κοπέλες μου νομίζω είναι απλώς καθυστέρηση και θα έρθει...

Όσο για την ωορρηξία, τίποτα δεν είναι σίγουρο! ... υπάρχουν εννοείται ελπίδες... αυτές τις μέρες πρέπει να γίνεται μέρα παρά μέρα για σιγουριά!! Μα τι τον έπιασε χθες; Βαριοταν;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Alice20 είπε:

Δεν έκανα γιατί με πήρε ο ύπνος και έτρεχα σαν τρελή 😵😵🙈🙈 ψες πάντως υπέφερα. Δυνατοί πόνοι περιόδου. . .

Κοπέλες μου νομίζω είναι απλώς καθυστέρηση και θα έρθει...

αχ την υπομονή σου να είχα και να μην έκανα τόσα τεστ καλά θα ήταν! 
ναι αλλά ακόμη δεν είδες τίποτα! σωστά; οι πόνοι υπάρχουν και στις 2 περιπτώσεις

• Μου αρέσει 1

6 minutes ago, rodok said:

αχ την υπομονή σου να είχα και να μην έκανα τόσα τεστ καλά θα ήταν! 
ναι αλλά ακόμη δεν είδες τίποτα! σωστά; οι πόνοι υπάρχουν και στις 2 περιπτώσεις

Τίποτα ακόμη. Δεν έχω ούτε πόνο σήμερα. Μου εχει σπάσει τα νευρα !!

Όσο για την ωορρηξία, τίποτα δεν είναι σίγουρο! ... υπάρχουν εννοείται ελπίδες... αυτές τις μέρες πρέπει να γίνεται μέρα παρά μέρα για σιγουριά!! Μα τι τον έπιασε χθες; Βαριοταν;

πρίν από 20 λεπτά , Alice20 είπε:

Τίποτα ακόμη. Δεν έχω ούτε πόνο σήμερα. Μου εχει σπάσει τα νευρα !!

Δούλευε από τις 8 μέχρι τις 9 το βράδυ πάλι! μετά ένα μπάνιο, ένα φαγητό, λογικό να είναι πτώμα! τα νεύρα μου με αυτή τη δουλειά! 
Λες να υπάρχουν ελπίδες αυτές τις μέρες να γίνει κάτι;🤞 ας το προσπαθήσω κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει τι να πω! Πάντως είμαι ακόμη δροσερή, ενώ συνήθως όταν γίνεται η ωορρηξία νιώθω λίγο πιο ζεστή!

Διαφημίσεις

1 minute ago, rodok said:

Δούλευε από τις 8 μέχρι τις 9 το βράδυ πάλι! μετά ένα μπάνιο, ένα φαγητό, λογικό να είναι πτώμα! τα νεύρα μου με αυτή τη δουλειά! 
Λες να υπάρχουν ελπίδες αυτές τις μέρες να γίνει κάτι;🤞 ας το προσπαθήσω κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει τι να πω! Πάντως είμαι ακόμη δροσερή, ενώ συνήθως όταν γίνεται η ωορρηξία νιώθω λίγο πιο ζεστή!

Ο γιατρός μου δεν εμπιστεύεται τα τεστ ωορρηξίας. Μου έλεγε για μια περίπτωση που η κοπέλα είχε θετικό τεστ ωορρηξίας στη 16η μέρα του κύκλου της και τελικά έκανε ωορρηξία στις 21 και το ξέρει αυτό γιατί εκείνο τον μήνα είχε μόνο μια επαφή στις 21 και έμεινε έγκυος!

Οπότε το ότι είναι θετικό το τεστ δεν συνεπάγεται πως έγινε όντως η ωορρηξία. Σήμερα βγαίνει αρνητικό το τεστ;

πρίν από 4 λεπτά , Alice20 είπε:

Ο γιατρός μου δεν εμπιστεύεται τα τεστ ωορρηξίας. Μου έλεγε για μια περίπτωση που η κοπέλα είχε θετικό τεστ ωορρηξίας στη 16η μέρα του κύκλου της και τελικά έκανε ωορρηξία στις 21 και το ξέρει αυτό γιατί εκείνο τον μήνα είχε μόνο μια επαφή στις 21 και έμεινε έγκυος!

Οπότε το ότι είναι θετικό το τεστ δεν συνεπάγεται πως έγινε όντως η ωορρηξία. Σήμερα βγαίνει αρνητικό το τεστ;

με αυτα τα τεστ γίνεται κάτι το περίεργο 😂 μου λες και αυτό και νιώθω ότι πέταξα 25 ευρώ στο νερό! 😂 το μεσημέρι βγαίνουν αχνα, το βραδύ κατά τις 20.30 προχθες και χθες βγηκαν θετικα! δηλαδή η γραμμή πιο έντονη από τη γραμμή ελέγχου! όταν είχα το πρώτο θετικό, έκανα και το πρωί της επομενης (δηλ. χθες) και εβγαινα αρνητικά μέχρι που το βράδυ ξαναβγήκε θετικό! όσο βγαίνει θετικό επαναπαύομαι λίγο ότι δεν έχει γίνει ακόμη ή αν έγινε, θα γίνει κι άλλη! Πάντως σήμερα το πρωί είχα 36.4 που συνήθως μετα την ωορρηξία το πρωί που ξυπνάω έχω κάψες και έχω περίπου στα 36.8-37.2. Ε ας του δώσω να καταλάβει γιατί απ'ότι μου λες, είναι σχεδόν άγνωστο 

πάντως οι οδηγίες προτείνουν στις επόμενες 48 ώρες να γίνει η επαφή! σύμφωνα με το προχθεσινό και το χθεσινό, με τη σημερινή επαφή θα είμαι μέσα, αλλιώς τι να πω! ο Θεός ας βάλει το χέρι του 

44 minutes ago, rodok said:

με αυτα τα τεστ γίνεται κάτι το περίεργο 😂 μου λες και αυτό και νιώθω ότι πέταξα 25 ευρώ στο νερό! 😂 το μεσημέρι βγαίνουν αχνα, το βραδύ κατά τις 20.30 προχθες και χθες βγηκαν θετικα! δηλαδή η γραμμή πιο έντονη από τη γραμμή ελέγχου! όταν είχα το πρώτο θετικό, έκανα και το πρωί της επομενης (δηλ. χθες) και εβγαινα αρνητικά μέχρι που το βράδυ ξαναβγήκε θετικό! όσο βγαίνει θετικό επαναπαύομαι λίγο ότι δεν έχει γίνει ακόμη ή αν έγινε, θα γίνει κι άλλη! Πάντως σήμερα το πρωί είχα 36.4 που συνήθως μετα την ωορρηξία το πρωί που ξυπνάω έχω κάψες και έχω περίπου στα 36.8-37.2. Ε ας του δώσω να καταλάβει γιατί απ'ότι μου λες, είναι σχεδόν άγνωστο 

πάντως οι οδηγίες προτείνουν στις επόμενες 48 ώρες να γίνει η επαφή! σύμφωνα με το προχθεσινό και το χθεσινό, με τη σημερινή επαφή θα είμαι μέσα, αλλιώς τι να πω! ο Θεός ας βάλει το χέρι του 

Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω δοκιμασμένα και κάποιες κοπέλες νιώθουν ότι χάρη σε αυτά κατάφεραν να μείνουν έγκυες. Πάντως όσο πιο πολύ κάνεις μεσα στον κύκλο τόσες πιο πολλές πιθανότητες έχεις. Και όσο πιο πολλές επαφές έχεις μεσα στο γόνιμο παράθυρο, αυτές οι πιθανότητες εκτοξεύονται.

Εξάλλου λίγο περισσότερο σεξ, δεν έβλαψε κανένα 😆😆 ... Κάνε άφοβα λοιπόν, ανεξαρτήτως των τεστ 😚

Καλημέρα σε ολες! 

Μπαινω νε αγωνια κάθε πρωι. Μην μασάτε θα έρθει!

@rodok ειχα ακριβως το ιδιο πρόβλημα. Ενω ολο τον καιρο λυσαγε, μεσα στο παραθυρο των γονιμων τον κυνηγούσα κ δεν! Λες κ κάτι τους πιάνει! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

16 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

@Eg93 ενας απο τους λόγους που δεν χρησιμοποιώ τα τεστ ωορρηξίας είναι αυτό το επιπρόσθετο άγχος του να βρεις τη γόνιμη για να έρθεις σε επαφή. Αλλά το θέμα ειναι να κάνετε συχνά στο γόνιμο παράθυρο και όλα θα ρθουν όταν χαλαρώσεις 😚😚

Κοπέλες μου δεν μου έφταναν όλα τα άλλα νομίζω θα αρρωστήσω κιόλας με καμιά ίωση. Σήμερα όλη μερα στο σχολείο σερνομουν, είχα μια τάση για πονοκέφαλο, μια υποψία μπουκωματος.. 

Αύριο θα είμαι όλη μέρα δουλειά και δεβ θα προλάβω τα χημεία. Λέτε να κάνω ενα δεύτερο τεστ που έχω; Ή να το αφήσω πιο μετά;! 🤔

Καλημέρα κορίτσιααα!!

Καλεεε κάνε ένα τεστ μας έσκασες. Μπούκωμα, πονοκέφαλος κλπ είναι κι αυτά φουλ συμπτώματα. Μην ξεχνάμε και την καθυστέρηση που έχεις. Κάνε ένα τεστ όταν πας σπίτι, πιστεύω αν είσαι κάτι θα φανεί.

@Eg93 αχ κορίτσι μου στενοχωρήθηκα πολύ με τα νέα σου γιατί πιστεύω είχες αρκετά συμπτώματα και ελπίδες για μια εγκυμοσύνη. Τουλάχιστον ήρθε στην ώρα της και θα προσπαθήσεις αυτόν τον μήνα ❤️

@rodok όσο κουρασμένος και να είναι το σεξ ξεκουράζει πες του 🤣 Έχει τύχει να είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, να έχει πάει αργά και να με έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ που βλέπαμε ταινία και μετά στο κρεβάτι μια χαρά μου ήρθε η όρεξη όταν έκανε τα δικά του 🤣

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

7 minutes ago, lilbern said:

Καλημέρα κορίτσιααα!!

Καλεεε κάνε ένα τεστ μας έσκασες. Μπούκωμα, πονοκέφαλος κλπ είναι κι αυτά φουλ συμπτώματα. Μην ξεχνάμε και την καθυστέρηση που έχεις. Κάνε ένα τεστ όταν πας σπίτι, πιστεύω αν είσαι κάτι θα φανεί.

@Eg93 αχ κορίτσι μου στενοχωρήθηκα πολύ με τα νέα σου γιατί πιστεύω είχες αρκετά συμπτώματα και ελπίδες για μια εγκυμοσύνη. Τουλάχιστον ήρθε στην ώρα της και θα προσπαθήσεις αυτόν τον μήνα ❤️

@rodok όσο κουρασμένος και να είναι το σεξ ξεκουράζει πες του 🤣 Έχει τύχει να είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, να έχει πάει αργά και να με έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ που βλέπαμε ταινία και μετά στο κρεβάτι μια χαρά μου ήρθε η όρεξη όταν έκανε τα δικά του 🤣

Τελικά βρήκα ενα ενδιάμεσο κενό και μόλις έκανα χοριακη. Αυτή θα δείξει 100%

Όμως ρε κοπέλες μου έφτασα σε φάση που δεν αντέχω την απογοήτευση! Δηλαδή, τώρα νιώθω πως θα είναι αρνητικό και σε 1 - 2 μέρες θα μου έρθει! Αφού θα με σπάσει πρώτα!

• Ευχή 1

6 minutes ago, Alice20 said:

Όμως ρε κοπέλες μου έφτασα σε φάση που δεν αντέχω την απογοήτευση! Δηλαδή, τώρα νιώθω πως θα είναι αρνητικό και σε 1 - 2 μέρες θα μου έρθει! Αφού θα με σπάσει πρώτα!

Ποτε θα βγει;;;;; Απογευμα;

πρίν από 12 λεπτά , Alice20 είπε:

Θα ξέρουμε σήμερα δηλαδή?? Καλύτερα που έκανες χοριακή. Σε περίπτωση που (ευχομαι οχι) βγει αρνητική τουλάχιστον θα χαλαρώσεις και θα έρθει. Πιστεύω όμως...λίγο έτσι...να...απλά πιστεύω ❤️

Αν βγει θετική να κάνεις μετά και ένα τεστάκι εγκυμοσύνης το πρωί, έτσι για να δεις το θετικό που τόσο λαχταρούσες 😄

Θα σκάσω τώρα μέχρι να περάσει η ώρα. Λογικά κατά τις 7 θα βγει???

Εγώ κορίτσια σήμερα πονάω αρκετά χαμηλά, όπως την ημέρα που περιμένω περίοδο (αντε την προηγούμενη) και στην αρχή νόμιζα ότι περιμένω Τρίτη περίοδο και έλεγα οτι απλά μπορεί να έρθει Δευτέρα και γι αυτό πονάω έτσι. Κοίταξα όμως το ημερολόγιο και είδα ότι περιμένω σε 7 μέρες. Καλά έτσι κουβέντα να γίνεται. Όχι ότι είναι σύμπτωμα, απλά τα γράφω για το πιρι πιρι χαχα 🤣

yixDp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Alice20 είπε:

@rodok @lilbern θα βγει γύρω στις 4... Και βλέπω περίοδο ως τότε 😆😆😆😆😆

@lilbern αυτό το παθαίνω κι εγώ μερικές φορές!! Τι στο καλό είναι αυτός ο πόνος μου λες;! 

Σταματα μωρε 🤣 Δεν θα έρθει η καταραμένη. Το επόμενο αίμα που θα δεις θα είναι όταν γεννήσεις χαχα!!!

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και το έντερο ξέρω γω χαχαχα

• Ευχή 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...