Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

1 minute ago, lilbern said:

Εννοείται ότι είναι καλό που έχεις συμπτώματα. Μεγαλώνει/ουν το/α μπεμπάκι/ια. Όμως να ξέρεις -στο λέω γιατί οι περισσότερες έχουμε τρομάξει με αυτό- ότι τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν. Μην σε πιάσει άγχος δηλαδή αν μια-δυο μέρες δεν νιώθεις κάτι. Πάλι καλά θα είναι όλα 🥰 Τετάρτη έχεις υπέρηχο πάλι??? Μετράμε αντίστροφα?

Χαχχαχ με εχεις καταλαβει ποσο αγχώνομαι! Οχι δυστυχώς την αλλη δευτέρα οκτώ του μήνα…και στον ενδοκρινολογο μαζι εχω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, Eg93 said:

Ναι εμένα τις περισσότερες φορές ετσι ξεκινάει .. βλέπω λίγο ροζ στο σκούπισμα κ μετά μέσα στην ημέρα αρχιζει η κανονική ροή ! 

Κουράγιο.... Και να έρθει, ένας νέος κύκλος ξεκινά για σενα ❤️❤️

πρίν από 4 λεπτά , rodok είπε:

Ισως ναι να είχες και καθυστερημένη ωορρηξία! Συμπτώματα δεν είχες για να καταλάβεις; Εγώ θα έλεγα να πας για μια χοριακη αύριο πρωί πρωί για να είσαι οκ ψυχολογικά το τριήμερο! 

Πάντως με τόσα τεστακια, και για τεστ που μιλάμε, είδα ότι έκανα τεστ εγκυμοσύνης αρκετά και έβγαιναν θετικά και ένα αντί για δύο γραμμές είχε τρεις κ αναρωτιομουν τι σήμαινε 😂😂

@Eg93 δεν απογοητευομαστε μέχρι να κατέβει! Η σουζυ στην αναμενόμενη μέρα περίοδο είχε καφέ για αρκετές μέρες και νόμιζε ότι ήταν περίοδος! Μέχρι να δεις ροή δεν απογοητευομαστε! ❤️ 

Λες να πας για δίδυμα κι εσύ?? 🤣

πρίν από 9 λεπτά , Eg93 είπε:

Θα το ήθελα πλ να είναι η περίπτωση μου σαν της σουζ αλλά δεν το πιστεύω πλέον .. γιατί αν ελπίζω κ τώρα μετά θα έχω ακόμη πιο μεγάλη απογοήτευση !! 😏

οπως κ να έχει αν όντως είναι περίοδος μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να έχω κανονική ροη..

Δεν θα έρθει, δεν θα έρθει, δεν θα έρθει. Το λέω 3 φορές να ξορκίσω το κακό. 

πρίν από 11 λεπτά , souz13 είπε:

Χαχχαχ με εχεις καταλαβει ποσο αγχώνομαι! Οχι δυστυχώς την αλλη δευτέρα οκτώ του μήνα…και στον ενδοκρινολογο μαζι εχω

Αχ φαντάζομαι πόσο μακριά σου φαίνεται η άλλη Δευτέρα. Αλλά οι μέρες θα περάσουν πολύ γρήγορα θα το δεις. Εδώ επιβίωσες τις ημέρες αναμονής από την ωορρηξία μέχρι την αναμενόμενη περίοδο 😂 Τώρα είναι εκεί και θα το/τα δεις σε 1 εβδομάδα ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

πρίν από 12 λεπτά , lilbern είπε:

Λες να πας για δίδυμα κι εσύ?? 🤣

Δεν θα έρθει, δεν θα έρθει, δεν θα έρθει. Το λέω 3 φορές να ξορκίσω το κακό. 

χαχαχα μωρέ ας γίνει η προσπάθεια και ας έχει όποια κατάληξη θέλει! Η αλήθεια έχω κάτι διακριτικά πονάκια δεξιά και αριστερά (περισσότερο δεξιά είναι η αλήθεια) και σκέφτηκα μήπως πέφτουν 2 αυγουλάκια, αλλά και το ένα να γονιμοποιηθεί μου φτάνει! 😂 άντε από αύριο θα μετράω κι εγώ αντίστροφα!

@Eg93 ό,τι κι αν είναι, μην απογοητεύεσαι❤️ εδώ είμαστε για όλα ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

1 ώρα πρίν, rodok είπε:

χαχαχα μωρέ ας γίνει η προσπάθεια και ας έχει όποια κατάληξη θέλει! Η αλήθεια έχω κάτι διακριτικά πονάκια δεξιά και αριστερά (περισσότερο δεξιά είναι η αλήθεια) και σκέφτηκα μήπως πέφτουν 2 αυγουλάκια, αλλά και το ένα να γονιμοποιηθεί μου φτάνει! 😂 άντε από αύριο θα μετράω κι εγώ αντίστροφα!

@Eg93 ό,τι κι αν είναι, μην απογοητεύεσαι❤️ εδώ είμαστε για όλα ❤️❤️❤️

Μακάρι τα καταφέρεις αυτή τη φορά 🙏❤️ 

εμενα κορίτσια ήρθε κανονικά η περίοδος .. στεναχωρήθηκα αρκετά η αλήθεια είναι .. αλλά τι να κάνουμε .. ισως τον επόμενο μήνα .. αποφάσισα να  προσπαθήσω να μην κοιτάξω καθόλου το ημερολόγιο ούτε τις γόνιμες ούτε τεστ ούτε τπτ .. όποτε τύχει θα έχω επαφές κ τέλος .. είναι πλ ψυχοφθόρο όλο αυτό για μένα 😞

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Eg93 είπε:

εμενα κορίτσια ήρθε κανονικά η περίοδος .. στεναχωρήθηκα αρκετά η αλήθεια είναι .. αλλά τι να κάνουμε .. ισως τον επόμενο μήνα .. αποφάσισα να  προσπαθήσω να μην κοιτάξω καθόλου το ημερολόγιο ούτε τις γόνιμες ούτε τεστ ούτε τπτ .. όποτε τύχει θα έχω επαφές κ τέλος .. είναι πλ ψυχοφθόρο όλο αυτό για μένα 😞

Κορίτσι μου μην σε παίρνει από κάτω! ❤️ Όπως λέμε πάντα! Και η περίοδος υγεία σημαίνει! Το να μην έρχεται και να μην υπάρχει εγκυμοσύνη τότε θα φοβόμαστε! Θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις! Κάτσε ηρέμησε και μετά κάνε να αναστεναξουν μέχρι και τα σεντόνια! 😂❤️❤️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Eg93 είπε:

Να κάνετε αυτό που πιστεύετε ότι λειτουργεί καλύτερα για εσάς, μόνο αυτό μπορεί να αποδώσει σε βάθος χρόνου. Δεν πρέπει αυτή η προσπάθεια να λειτουργεί σε βάρος άλλων πλευρών της ζωής μας και να μας χαλάει την ψυχολογία. Μακάρι τον άλλο μήνα το αποτέλεσμα να είναι εντελώς διαφορετικό.

• Μου αρέσει 1

@Eg93όλα καλά δε πειράζει!!! Μπορεί να κανει καλό με το να μην τα κοιτάς αυτά γιατί όντως ειναι πρόσθετο αγχος δυστυχως. Απόλαυσε τι στιγμη και όλα θα γινουν! ( μιλάω εγώ που δεν αγχώνομαι) μη στενοχωριέσαι

• Μου αρέσει 1

@Eg93 ενας απο τους λόγους που δεν χρησιμοποιώ τα τεστ ωορρηξίας είναι αυτό το επιπρόσθετο άγχος του να βρεις τη γόνιμη για να έρθεις σε επαφή. Αλλά το θέμα ειναι να κάνετε συχνά στο γόνιμο παράθυρο και όλα θα ρθουν όταν χαλαρώσεις 😚😚

Κοπέλες μου δεν μου έφταναν όλα τα άλλα νομίζω θα αρρωστήσω κιόλας με καμιά ίωση. Σήμερα όλη μερα στο σχολείο σερνομουν, είχα μια τάση για πονοκέφαλο, μια υποψία μπουκωματος.. 

Αύριο θα είμαι όλη μέρα δουλειά και δεβ θα προλάβω τα χημεία. Λέτε να κάνω ενα δεύτερο τεστ που έχω; Ή να το αφήσω πιο μετά;! 🤔

• Μου αρέσει 2

κορίτσια μου , σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση .. μου δίνετε δύναμη ❤️εντάξει είναι η απογοήτευση της στιγμής .. μπαίνω κ στα σοσιαλ βλέπω τελευταία όλες τις γνωστές μου με φουσκωμένη κοιλιτσα και με πιάνει το παράπονο ! Κ έχω καταντήσει σαν την Δήμητρα από το «σαγαπω μαγαπας» να λέω «εγω ποτε θα γίνω μανααα ;;;»🤣

Φυσικά κ χαίρομαι για αυτές μην το πάρετε διαφορετικά .. όπως θα χαρώ κ για εσάς να ακούσω τα ευχάριστα .. άντε μια μια να παίρνουμε σειρά ! άντε να περάσουν οι μέρες να αρχίσω πάλι το κυνήγι 😂😂😂

@Alice20 εγώ ψηφίζω να κανεις το τεστ πρωί πρωί αύριο .. πάντως χωρίς να θέλω να σε γεμίσω ψεύτικες ελπίδες και το μπούκωμα είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης !! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Eg93 said:

κορίτσια μου , σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση .. μου δίνετε δύναμη ❤️εντάξει είναι η απογοήτευση της στιγμής .. μπαίνω κ στα σοσιαλ βλέπω τελευταία όλες τις γνωστές μου με φουσκωμένη κοιλιτσα και με πιάνει το παράπονο ! Κ έχω καταντήσει σαν την Δήμητρα από το «σαγαπω μαγαπας» να λέω «εγω ποτε θα γίνω μανααα ;;;»🤣

Φυσικά κ χαίρομαι για αυτές μην το πάρετε διαφορετικά .. όπως θα χαρώ κ για εσάς να ακούσω τα ευχάριστα .. άντε μια μια να παίρνουμε σειρά ! άντε να περάσουν οι μέρες να αρχίσω πάλι το κυνήγι 😂😂😂

@Alice20 εγώ ψηφίζω να κανεις το τεστ πρωί πρωί αύριο .. πάντως χωρίς να θέλω να σε γεμίσω ψεύτικες ελπίδες και το μπούκωμα είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης !! 

Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν λες κυνήγι το σκέφτομαι να συμβαίνει στην κυριολεξία 😆😆🙈🙈🙈

Θα έρθει και η σειρά μας. Πού θα πάει;!

Απογοητεύτηκα επειδή πήρα την αδερφή μου και της έλεγα τα συμπτώματα και μου έλεγε "κι εγώ οταν θα δω περίοδο έτσι ακριβώς" , δεν έβλεπε τίποτα διαφορετικό 😆🙈 θα δεις περίοδο σύντομα μου λέει! Αλλά νιώθω ότι πρέπει να κάνω και το δεύτερο τεστ! Βέβαια και πιο παλιά μου έτυχαν κύκλοι 30-32 ημερών αλλά δεν θυμάμαι να είχα φουλ συμπτώματα περιόδου πριν και μετά να εξασθενίσουν. Αύριο θα ειναι 30η μέρα του κύκλου μου.

πρίν από 59 λεπτά , Alice20 είπε:

Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν λες κυνήγι το σκέφτομαι να συμβαίνει στην κυριολεξία 😆😆🙈🙈🙈

Θα έρθει και η σειρά μας. Πού θα πάει;!

Απογοητεύτηκα επειδή πήρα την αδερφή μου και της έλεγα τα συμπτώματα και μου έλεγε "κι εγώ οταν θα δω περίοδο έτσι ακριβώς" , δεν έβλεπε τίποτα διαφορετικό 😆🙈 θα δεις περίοδο σύντομα μου λέει! Αλλά νιώθω ότι πρέπει να κάνω και το δεύτερο τεστ! Βέβαια και πιο παλιά μου έτυχαν κύκλοι 30-32 ημερών αλλά δεν θυμάμαι να είχα φουλ συμπτώματα περιόδου πριν και μετά να εξασθενίσουν. Αύριο θα ειναι 30η μέρα του κύκλου μου.

Χαχαχαχαχα λες να πάρω και ντουφέκι αυτή τη φορά;; 😂😂😂

Μα αφού ίδια είναι τα συμπτώματα περιόδου - εγκυμοσύνης , γιαυτο δεν βγάζουμε άκρη κάθε μήνα κ δίνουνε όλη μας την ενέργεια για να μαντέψουμε αν έγινε το θαύμα!! 

κανε το τεστακι σου αύριο το πρωί κ αν βγει αρνητικό ( εύχομαι όχι !!) περίμενε μια δυο μέρες να δεις αν θα κατέβει και αν όχι τότε κάνε χοριακη .. μπορεί να άλλαξε ο κύκλος σου η να είναι μια απλή καθυστέρηση χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό !! Ταλαιπωρήθηκες κιόλας αυτό το μήνα ..

10 minutes ago, Eg93 said:

Χαχαχαχαχα λες να πάρω και ντουφέκι αυτή τη φορά;; 😂😂😂

Μα αφού ίδια είναι τα συμπτώματα περιόδου - εγκυμοσύνης , γιαυτο δεν βγάζουμε άκρη κάθε μήνα κ δίνουνε όλη μας την ενέργεια για να μαντέψουμε αν έγινε το θαύμα!! 

κανε το τεστακι σου αύριο το πρωί κ αν βγει αρνητικό ( εύχομαι όχι !!) περίμενε μια δυο μέρες να δεις αν θα κατέβει και αν όχι τότε κάνε χοριακη .. μπορεί να άλλαξε ο κύκλος σου η να είναι μια απλή καθυστέρηση χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό !! Ταλαιπωρήθηκες κιόλας αυτό το μήνα ..

Χαχαχαχαχα... Θα αε ρωτάμε "πώς κατάφερες τη σύλληψη;" "Υπό την απειλή του όπλου" θα λες😆😆

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα μιας μικρής καθυστέρησης χωρίς σημαντικό λόγο... Θα το κάνω και αύριο το πρωί και βλεπουμε αναλόγως αποτελεσμάτων!

• Χαχα 1

Όπως λέει και η @Eg93 το κυνήγι χθες δεν πήγε καλά και είμαι μέσα στα νεύρα! Το τεστακι μεν βγήκε και χθες το βράδυ θετικό, εννοώ η γραμμή ήταν πιο έντονη από αυτή που εμφανίζεται! 

Το τι νεύρα είχα δεν περιγράφονται!! 

Χαίρομαι εγκ μου που το βλέπεις με άλλη σκοπιά ❤️ πάμε στα επόμενα και καλύτερα! 

11 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Χαχαχαχαχα... Θα αε ρωτάμε "πώς κατάφερες τη σύλληψη;" "Υπό την απειλή του όπλου" θα λες😆😆

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα μιας μικρής καθυστέρησης χωρίς σημαντικό λόγο... Θα το κάνω και αύριο το πρωί και βλεπουμε αναλόγως αποτελεσμάτων!

Πραγματικά στις γόνιμες πρέπει να πέφτει πόλεμος για να γίνει η επαφή μάλλον! Πρώτη φορά μου κάνει τέτοια νούμερα ο δικός μου! Λέτε σήμερα να έχω ελπίδες αφού και χθες είδα θετικό τεστακι ωορρηξίας;

Εσύ έκανες τεστ εγκυμοσύνης να μας πεις;; ❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...