Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , lilbern είπε:

Μπορεί τον προηγούμενο μήνα να μην ήταν ακόμα έτοιμο το σώμα σου για μια νέα εγκυμοσύνη. Ελπίζω η γόνιμη να είναι σήμερα και να μην ήταν χτες. Έχω μπερδευτεί λίγο με αυτά τα τεστακια που κάνετε. Κανονικά όταν είναι κόκκινο δεν σημαίνει ότι είναι η ωορρηξία? Όχ? 😅

Όταν βγαίνει τέρμα κόκκινο τότε σημάνει πως η ωορρηξία θα γίνει άμεσα .. ισως την ίδια η την επόμενη ημέρα .. αν ξανά κανεις τεστ την επόμενη κ βγει πάλι το ίδιο έντονη πάει να πει ότι η ωορρηξία δεν έχει γίνει ακόμα .. ουσιαστικά η ορμόνη πέφτει με το που γίνεται η ωορρηξία ! 

οσο για τα καφέ μάλλον θα ήταν κάτι τυχαίο .. δεν ξέρω .. ξέχασε να συμπληρώσω ότι αυτή τη στιγμή πονάω λες κ θα έρθει τώρα η περίοδος .. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , lilbern είπε:

Μπορεί τον προηγούμενο μήνα να μην ήταν ακόμα έτοιμο το σώμα σου για μια νέα εγκυμοσύνη. Ελπίζω η γόνιμη να είναι σήμερα και να μην ήταν χτες. Έχω μπερδευτεί λίγο με αυτά τα τεστακια που κάνετε. Κανονικά όταν είναι κόκκινο δεν σημαίνει ότι είναι η ωορρηξία? Όχ? 😅

όταν η γραμμή είναι κόκκινη το ίδιο χρώμα ή πιο έντονο χρώμα σημαίνει πως στις επόμενες 48 ώρες θα γίνει η ωορηξία! όταν γίνεται η ωορρηξία η LH πέφτει κατηφορικά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Eg93 είπε:

Όταν βγαίνει τέρμα κόκκινο τότε σημάνει πως η ωορρηξία θα γίνει άμεσα .. ισως την ίδια η την επόμενη ημέρα .. αν ξανά κανεις τεστ την επόμενη κ βγει πάλι το ίδιο έντονη πάει να πει ότι η ωορρηξία δεν έχει γίνει ακόμα .. ουσιαστικά η ορμόνη πέφτει με το που γίνεται η ωορρηξία ! 

οσο για τα καφέ μάλλον θα ήταν κάτι τυχαίο .. δεν ξέρω .. ξέχασε να συμπληρώσω ότι αυτή τη στιγμή πονάω λες κ θα έρθει τώρα η περίοδος .. 

Ε δεν μας πειράζει αυτό. Βρε τι έχουμε πει? Οι πόνοι είναι καλοί γιατί σε περίπτωση εγκυμοσύνης σημαίνει ότι μεγαλώνει η μήτρα. Πραγματικά εύχομαι να έμεινες. 

yixDp2.png

Μπα κορίτσια νομίζω έρχεται .. πέρα από τον έντονο πόνο π έχω πήγα τουαλέτα κ στο χαρτί είδα κιτρινοπα υγρά κ διέκρινα κ λίγο αίμα πολύ λίγο ήταν βέβαια .. λογικά μέχρι το βράδυ θα έχει κατέβει .. όμως γιατί σήμερα ; Είχα θετικό τεστ την 15η ημέρα εγώ υπολόγιζα ότι ισως να εγινε την επόμενη αλλά κ την 15η μέρα να εγινε θα έπρεπε να έρθει αύριο η περίοδος .. 

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 5 λεπτά , Eg93 είπε:

Μπα κορίτσια νομίζω έρχεται .. πέρα από τον έντονο πόνο π έχω πήγα τουαλέτα κ στο χαρτί είδα κιτρινοπα υγρά κ διέκρινα κ λίγο αίμα πολύ λίγο ήταν βέβαια .. λογικά μέχρι το βράδυ θα έχει κατέβει .. όμως γιατί σήμερα ; Είχα θετικό τεστ την 15η ημέρα εγώ υπολόγιζα ότι ισως να εγινε την επόμενη αλλά κ την 15η μέρα να εγινε θα έπρεπε να έρθει αύριο η περίοδος .. 

Υπάρχει περίπτωση να είναι η εμφύτευση? Ταιριάζουν οι μέρες. Γι' αυτό και ο πόνος?

Αχ σορρυ που επιμένω αλλά δεν ξέρω...απλά περίμενα να περάσουν οι μέρες να δω το θετικό τεστ σου. 

yixDp2.png

Διαφημίσεις

@Eg93 μου, αν είδες κόκκινα υγρά κράτα μικρό καλάθι μέχρι να δεις αν θα ξεκινήσει η κανονική ροή. Αυτά τα καφέ υγρά τι ήταν; Θα σκάσω!

@lilbern έχω πολλά συμπτώματα που μοιάζουν με περίοδο και δεν ξέρω αν πρέπει να ελπίζω. Απλώς δεν κορυφώνονται όπως μου συμβαίνει συνήθως στην περίοδο. Πάνε και έρχονται.

@rodok σκέφτηκα μήπως ειχα καθυστερημένη ωορρηξία λόγω αντιβίωσης κλπ! Δεν παρακολουθώ την ωορρηξία μου με τεστακια και δεν ξέρω σίγουρα πότε είχα.

Πάντως κοπέλες μου ακόμα ελπίζω να έγινε κάποιο λάθος. Αλλά με κάποια εγκράτεια

Όσον αφορά τον γιατρό που μου έκανε τη σαλπιγγογραφια, δεν με ενημέρωσε για τίποτα! Ούτε καν προβιοτικα για την αντιβίωση δεν μου έδωσε! 

• Μου αρέσει 1

7 minutes ago, Eg93 said:

και εγώ πόναγα πάρα πολύ και ημουν σγρη πως κατεβαίνει η περίοδος μου!!!

Just now, lilbern είπε:

Υπάρχει περίπτωση να είναι η εμφύτευση? Ταιριάζουν οι μέρες. Γι' αυτό και ο πόνος?

Αχ σορρυ που επιμένω αλλά δεν ξέρω...απλά περίμενα να περάσουν οι μέρες να δω το θετικό τεστ σου. 

Κ εγώ αυτό περίμενα .. 😞 δεν νομίζω κορίτσι μ λογικά περίοδος είναι τώρα είχα ροζ στο σκούπισμα .. συνήθως έτσι μ ξεκινάει κ μέσα στις επόμενες ώρες κατεβαίνει κανονικά ! 

πρίν από 2 λεπτά , Alice20 είπε:

@Eg93 μου, αν είδες κόκκινα υγρά κράτα μικρό καλάθι μέχρι να δεις αν θα ξεκινήσει η κανονική ροή. Αυτά τα καφέ υγρά τι ήταν; Θα σκάσω!

@lilbern έχω πολλά συμπτώματα που μοιάζουν με περίοδο και δεν ξέρω αν πρέπει να ελπίζω. Απλώς δεν κορυφώνονται όπως μου συμβαίνει συνήθως στην περίοδο. Πάνε και έρχονται.

@rodok σκέφτηκα μήπως ειχα καθυστερημένη ωορρηξία λόγω αντιβίωσης κλπ! Δεν παρακολουθώ την ωορρηξία μου με τεστακια και δεν ξέρω σίγουρα πότε είχα.

Όσον αφορά τον γιατρό που μου έκανε τη σαλπιγγογραφια, δεν με ενημέρωσε για τίποτα! Ούτε καν προβιοτικα για την αντιβίωση δεν μου έδωσε! 

πρίν από 2 λεπτά , souz13 είπε:

και εγώ πόναγα πάρα πολύ και ημουν σγρη πως κατεβαίνει η περίοδος μου!!!

Ναι σίγουρα θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί .. αλλά κ πάλι είμαι σίγουρη ότι θα κατέβει κανονικά ! Δεν πειράζει ισως την επόμενη φορά ! 

@Alice20 ελπίζω σε σένα .. 🙏❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 15 λεπτά , Eg93 είπε:

Κ εγώ αυτό περίμενα .. 😞 δεν νομίζω κορίτσι μ λογικά περίοδος είναι τώρα είχα ροζ στο σκούπισμα .. συνήθως έτσι μ ξεκινάει κ μέσα στις επόμενες ώρες κατεβαίνει κανονικά ! 

Έτσι ξεκινάει πάντα? Πχ εμένα κατεβαίνει κατευθείαν το αίμα. Αχ δεν ξέρω. Εγώ ακόμα ελπίζω....

@souz13 Τι κάνεις εγκυούλα μου γλυκιά?

yixDp2.png

3 minutes ago, lilbern said:

Έτσι ξεκινάει πάντα? Πχ εμένα κατεβαίνει κατευθείαν το αίμα. Αχ δεν ξέρω. Εγώ ακόμα ελπίζω....

Χαχα προσπαθώ να δουλέψω!!! Εχω κάτι πονάκια στο στήθος αλλα λιγο καλύτερα απο χθες και προχθές ειναι η αλήθεια ! Σημερα μπήκα στο δεύτερο βαση της ημερομηνίας δλδ καθε 27 αλλάζω μήνα!!! Κατα τα αλλα ειμαι καλά δεν έχω κάτι αλλο!!! Οσο πονάω νοιωθω οτι ολα πανε καλά νομιζω δηλαδη 🥹🥹

Βεβαια σκεφτομαι και αυτο με το σακο και οτι ιδανικα πρέπει να μείνει το ενα απο τα δύο αλλα κανω υπομονή μέχρι να παω και να μαθουμε

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Alice20 είπε:

Ισως ναι να είχες και καθυστερημένη ωορρηξία! Συμπτώματα δεν είχες για να καταλάβεις; Εγώ θα έλεγα να πας για μια χοριακη αύριο πρωί πρωί για να είσαι οκ ψυχολογικά το τριήμερο! 

Πάντως με τόσα τεστακια, και για τεστ που μιλάμε, είδα ότι έκανα τεστ εγκυμοσύνης αρκετά και έβγαιναν θετικά και ένα αντί για δύο γραμμές είχε τρεις κ αναρωτιομουν τι σήμαινε 😂😂

@Eg93 δεν απογοητευομαστε μέχρι να κατέβει! Η σουζυ στην αναμενόμενη μέρα περίοδο είχε καφέ για αρκετές μέρες και νόμιζε ότι ήταν περίοδος! Μέχρι να δεις ροή δεν απογοητευομαστε! ❤️ 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , lilbern είπε:

Ναι εμένα τις περισσότερες φορές ετσι ξεκινάει .. βλέπω λίγο ροζ στο σκούπισμα κ μετά μέσα στην ημέρα αρχιζει η κανονική ροή ! 

• Δύναμη! 1

πρίν από 1 λεπτό , souz13 είπε:

Χαχα προσπαθώ να δουλέψω!!! Εχω κάτι πονάκια στο στήθος αλλα λιγο καλύτερα απο χθες και προχθές ειναι η αλήθεια ! Σημερα μπήκα στο δεύτερο βαση της ημερομηνίας δλδ καθε 27 αλλάζω μήνα!!! Κατα τα αλλα ειμαι καλά δεν έχω κάτι αλλο!!! Οσο πονάω νοιωθω οτι ολα πανε καλά νομιζω δηλαδη 🥹🥹

Βεβαια σκεφτομαι και αυτο με το σακο και οτι ιδανικα πρέπει να μείνει το ενα απο τα δύο αλλα κανω υπομονή μέχρι να παω και να μαθουμε

Εννοείται ότι είναι καλό που έχεις συμπτώματα. Μεγαλώνει/ουν το/α μπεμπάκι/ια. Όμως να ξέρεις -στο λέω γιατί οι περισσότερες έχουμε τρομάξει με αυτό- ότι τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν. Μην σε πιάσει άγχος δηλαδή αν μια-δυο μέρες δεν νιώθεις κάτι. Πάλι καλά θα είναι όλα 🥰 Τετάρτη έχεις υπέρηχο πάλι??? Μετράμε αντίστροφα?

yixDp2.png

3 minutes ago, rodok said:

Ισως ναι να είχες και καθυστερημένη ωορρηξία! Συμπτώματα δεν είχες για να καταλάβεις; Εγώ θα έλεγα να πας για μια χοριακη αύριο πρωί πρωί για να είσαι οκ ψυχολογικά το τριήμερο! 

Πάντως με τόσα τεστακια, και για τεστ που μιλάμε, είδα ότι έκανα τεστ εγκυμοσύνης αρκετά και έβγαιναν θετικά και ένα αντί για δύο γραμμές είχε τρεις κ αναρωτιομουν τι σήμαινε 😂😂

@Eg93 δεν απογοητευομαστε μέχρι να κατέβει! Η σουζυ στην αναμενόμενη μέρα περίοδο είχε καφέ για αρκετές μέρες και νόμιζε ότι ήταν περίοδος! Μέχρι να δεις ροή δεν απογοητευομαστε! ❤️ 

Λόγω σαλπιγγογραφιας, μετά μύκητες, δεν μπορούσα να διακρίνω τίποτα... Συνήθως το καταλαβαίνω απο τα υγρά. Δεν έχω συχνά πόνους ωορρηξίας. Αλλά και να είχα, πονούσα παντού 🤭🤭🤭

πρίν από 2 λεπτά , rodok είπε:

Θα το ήθελα πλ να είναι η περίπτωση μου σαν της σουζ αλλά δεν το πιστεύω πλέον .. γιατί αν ελπίζω κ τώρα μετά θα έχω ακόμη πιο μεγάλη απογοήτευση !! 😏

οπως κ να έχει αν όντως είναι περίοδος μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να έχω κανονική ροη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...