Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου! 

Καναμε την αυχενικη.  Τελειος κ ο υπερηχος κ οι αιματολογικες... τι να σας πω ρε κοριτσια 5 εκατοστά κ ειναι κανονικο ανθρωπάκι! Σας ευχομαι σε ολες απο τα βαθη της καρδιας μου να το ζησετε συντομα!!! Το αιματωμα στο δεξι κερας της μητρας μου (εχω δικερο μητρα κ το μωρό ειναι στο αριστερο κερας) μαλλον ηταν ενα μωρακι ακομα. Επεμεινα οταν άκουσα την υπερηχογραφιστρια κ την γιατρο μου να το λενε, αλλα προφανως για να μην στεναχωρηθω μου ειπαν να επικεντρωθώ στο μωρακι κι ότι αυτο μας απασχολει τώρα.  

Σας σκέφτομαι κ σας νιωθω, μεχρι πριν 3 μηνες ήμουν στη θέση σας.

@souz13 τα καλύτερα ειναι μπροστα σου! 🙏🙏🙏

@rodok μην μασας! Δωσ του να καταλαβει κ ακολουθα το ένστικτό σου! 💪💪💪💪💪

@Alice20 αν μεχρι το πρωί δεν έχεις αδιαθετησει, πηγαινε για χοριακη. Αν δεν δεις περιοδο η ελπιδα δεν τελειωνει!

@Eg93 ειναι νωρις για τεστ.  Εγω εκανα 2 την πρωτη μερα καθυστερησης. Το ενα βγηκε αρνητικο κ το αλλο αχνο. Ακομα κ η χοριακη μου, δυο μερες μετα ηταν χαμηλη. 

Η χοριακη δεν ανεβαινει με ιδια ποσοστα σε ολες. Εγω με κυκλο 28 ημερων, οωρρηξια την 14ημερα επιβεβαιωμενη, την 25η μερα ειχα εναν στιγμιαιο οξυ πονο στην κοιλιά κ μετά μια ροζ βλεννη στο σκουπισμα. Οπως ειπα οι χοριακες μου διπλασιαζονταν μεν αλλα ηταν πολυ χαμηλες κ το μωράκι μου μεχρι κ σημερα στην αυχενικη βγαινει 4 μερες μικρότερο στις μετρησεις απο οτι το υπολογιζουμε βαση περιοδου.

Αυτο που θελω να πω, ειναι πως οσο καλα υπολογισμενα κι αν είναι ολα ποτε δεν ξερουμε με ακρίβεια ποτε εγινε η συλληψη κ ακολουθως η εμφυτευση. Μην εμπιστευεστε τα τεστ ουρων. Με την 1η μερα καθυστέρησης χοριακη!

Ειμαι σιγουρη πως ολες θα τα καταφερετε!

❤❤❤❤

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Evdokia Pan είπε:

Γεια σας κοριτσια μου! 

Καναμε την αυχενικη.  Τελειος κ ο υπερηχος κ οι αιματολογικες... τι να σας πω ρε κοριτσια 5 εκατοστά κ ειναι κανονικο ανθρωπάκι! Σας ευχομαι σε ολες απο τα βαθη της καρδιας μου να το ζησετε συντομα!!! Το αιματωμα στο δεξι κερας της μητρας μου (εχω δικερο μητρα κ το μωρό ειναι στο αριστερο κερας) μαλλον ηταν ενα μωρακι ακομα. Επεμεινα οταν άκουσα την υπερηχογραφιστρια κ την γιατρο μου να το λενε, αλλα προφανως για να μην στεναχωρηθω μου ειπαν να επικεντρωθώ στο μωρακι κι ότι αυτο μας απασχολει τώρα.  

@Alice20 αν μεχρι το πρωί δεν έχεις αδιαθετησει, πηγαινε για χοριακη. Αν δεν δεις περιοδο η ελπιδα δεν τελειωνει!

@Eg93 ειναι νωρις για τεστ.  Εγω εκανα 2 την πρωτη μερα καθυστερησης. Το ενα βγηκε αρνητικο κ το αλλο αχνο. Ακομα κ η χοριακη μου, δυο μερες μετα ηταν χαμηλη. 

Η χοριακη δεν ανεβαινει με ιδια ποσοστα σε ολες. Εγω με κυκλο 28 ημερων, οωρρηξια την 14ημερα επιβεβαιωμενη, την 25η μερα ειχα εναν στιγμιαιο οξυ πονο στην κοιλιά κ μετά μια ροζ βλεννη στο σκουπισμα. Οπως ειπα οι χοριακες μου διπλασιαζονταν μεν αλλα ηταν πολυ χαμηλες κ το μωράκι μου μεχρι κ σημερα στην αυχενικη βγαινει 4 μερες μικρότερο στις μετρησεις απο οτι το υπολογιζουμε βαση περιοδου.

Αυτο που θελω να πω, ειναι πως οσο καλα υπολογισμενα κι αν είναι ολα ποτε δεν ξερουμε με ακρίβεια ποτε εγινε η συλληψη κ ακολουθως η εμφυτευση. Μην εμπιστευεστε τα τεστ ουρων. Με την 1η μερα καθυστέρησης χοριακη!

❤❤❤❤

Καλησπέρα σ όλες σας !!! Ερωτησουλα έχω κάνει την avercap πριν ενάμιση μήνα λόγο μιας κυστης που είχα, επειδή δεν έφυγε η κύστη το κέντρο αποφάσισε να διακόψουμε το πρωτόκολλο, για να μην τα πολυλογώ πριν 10 μέρες ήταν να μου έρθει η περίοδος η οποία ακόμα είναι άφαντη, και έχει δύο βδομάδες που ταλαιπωρούσε με ανεβοκατεβασματα θερμοκρασίας εκεί που κάθομαι νιώθω ότι καίγομαι όπως επίσης και στον ύπνο!!!έχει καμία κάτι παρόμοιο να μ ενημερώσεί τι γίνεται?

πρίν από 55 λεπτά , Evdokia Pan είπε:

Γεια σας κοριτσια μου! 

❤❤❤❤

Γλυκιά μου Ευδοκία , ποσό χαίρομαι που όλα πηγαίνουν καλά με το μωράκι σου .. ειλικρινά διάβαζα το μυνημα σου και συγκινήθηκα .. ❤️ σε λίγους μήνες θα το κρατάς αγκαλίτσα σου !! 

Δεν ξερω αν είχες διαβάσει πιο πίσω, εμένα μ είχε βγει θετικό της ωορρηξιας την 15η που πιστεύω ότι το βράδυ έγινε κιόλας γτ είχα τρομερούς πόνους .. είχα επαφές 14η&16η! Ελπίζω μόνο να το είχα προλάβει .. την 21η είχα κάτι πόνους δεξιά και κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα κ είδα στο εσώρουχο μ δυο σταγόνες πορτοκαλοκαφετι κάπως .. μετά την 24η είδα πάλι κάτι ελαφρώς καφέ υγρά .. κ γενικώς δεν έχω ξανά δει κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση του κύκλου μ , τουλάχιστον το τελευταίο 3μηνο που παρατηρώ τα πάντα .. τα τεστ όμως επιμένουν να βγαίνουν αρνητικά .. θα μου πεις έχεις μέρες ακόμα αλλά δεν ξέρω γιατί με έχει πάρει τόσο πλ από κάτω ..      ψυχολογία 0 !!!

2 ώρες πρίν, Eg93 είπε:

Γλυκιά μου Ευδοκία , ποσό χαίρομαι που όλα πηγαίνουν καλά με το μωράκι σου .. ειλικρινά διάβαζα το μυνημα σου και συγκινήθηκα .. ❤️ σε λίγους μήνες θα το κρατάς αγκαλίτσα σου !! 

Δεν ξερω αν είχες διαβάσει πιο πίσω, εμένα μ είχε βγει θετικό της ωορρηξιας την 15η που πιστεύω ότι το βράδυ έγινε κιόλας γτ είχα τρομερούς πόνους .. είχα επαφές 14η&16η! Ελπίζω μόνο να το είχα προλάβει .. την 21η είχα κάτι πόνους δεξιά και κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα κ είδα στο εσώρουχο μ δυο σταγόνες πορτοκαλοκαφετι κάπως .. μετά την 24η είδα πάλι κάτι ελαφρώς καφέ υγρά .. κ γενικώς δεν έχω ξανά δει κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση του κύκλου μ , τουλάχιστον το τελευταίο 3μηνο που παρατηρώ τα πάντα .. τα τεστ όμως επιμένουν να βγαίνουν αρνητικά .. θα μου πεις έχεις μέρες ακόμα αλλά δεν ξέρω γιατί με έχει πάρει τόσο πλ από κάτω ..      ψυχολογία 0 !!!

Σε ευχαριστώ πολύ!! ❤❤❤

Ειναι νωρις για τεστ. Αληθεια σου το λεω. Μην απογοητευεσαι. Αν ανυπομονεις πολυ πηγαινε για χοριακη, αυτή θα δειξει σίγουρα.  Η ορμονη στα ουρα θα αργησει να ανεβει η μπορει κι εσυ οπως κι εγω να μην ανεβάζεις πολυ. Ομως μην απελπιζεσαι ακομα. Κι εγω ειχα απογοητευτει με το αρνητικο κ το αχνο, οπως κ τις χαμηλες χοριακες ομως να που ολα πανε καλα! Κ το εψαχνα να το επιβεβαιώσω νωρις γιατι έπρεπε να αρχίσω αντιπηκτικες! Εμενα τα συμπτωματα σου μου μοιάζουν θετικα! 🤗🤗🤗🤗🤗

• Ευχή 1

1 hour ago, Evdokia Pan είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! ❤❤❤

Ειναι νωρις για τεστ. Αληθεια σου το λεω. Μην απογοητευεσαι. Αν ανυπομονεις πολυ πηγαινε για χοριακη, αυτή θα δειξει σίγουρα.  Η ορμονη στα ουρα θα αργησει να ανεβει η μπορει κι εσυ οπως κι εγω να μην ανεβάζεις πολυ. Ομως μην απελπιζεσαι ακομα. Κι εγω ειχα απογοητευτει με το αρνητικο κ το αχνο, οπως κ τις χαμηλες χοριακες ομως να που ολα πανε καλα! Κ το εψαχνα να το επιβεβαιώσω νωρις γιατι έπρεπε να αρχίσω αντιπηκτικες! Εμενα τα συμπτωματα σου μου μοιάζουν θετικα! 🤗🤗🤗🤗🤗

Μακάρι να είναι έτσι κ στην δίκη μου περίπτωση και να αλλάξει το αποτέλεσμα .. δεν ξέρω γιατί το πήρα τόσο κατάκαρδα αυτή τη φορά .. ενώ από τη μια σκέφτομαι ότι όσο δεν βλέπω περίοδο υπάρχει ελπίδα από την άλλη έρχονται πάλι όλες οι αρνητικές σκέψεις .. τέλος πάντων ότι είναι θα φανεί σύντομα .. 🙏

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

@Eg93 μου μην το παίρνεις κατάκαρδα. Όχι ακόμη τουλάχιστον! ... Οι αριθμοί, οι μέρες,οι μέσοι όροι που μας δίνουν,δεν είναι απόλυτοι. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Δεν ξέρεις πώς εξελίσσεται δυτο δικό σου σώμα μια πιθανή εγκυμοσύνη ❤️

@Evdokia Pan μου πολύ χαίρομαι που ολα εξελίσσονται τόσο ωραία. Εύχομαι μόνο χαρές από δω και πέρα ❤️

9 hours ago, Katrin85 said:

Καλησπέρα σ όλες σας !!! Ερωτησουλα έχω κάνει την avercap πριν ενάμιση μήνα λόγο μιας κυστης που είχα, επειδή δεν έφυγε η κύστη το κέντρο αποφάσισε να διακόψουμε το πρωτόκολλο, για να μην τα πολυλογώ πριν 10 μέρες ήταν να μου έρθει η περίοδος η οποία ακόμα είναι άφαντη, και έχει δύο βδομάδες που ταλαιπωρούσε με ανεβοκατεβασματα θερμοκρασίας εκεί που κάθομαι νιώθω ότι καίγομαι όπως επίσης και στον ύπνο!!!έχει καμία κάτι παρόμοιο να μ ενημερώσεί τι γίνεται?

Υπάρχει η πιθανότητα εγκυμοσύνης; Μήπως όλα αυτά σου τα δημιουργεί η κύστη; Νομίζω πως ενα ακόμα υπερηχογράφημα θα σου έδειχνε σε ποια φάση βρίσκεται η κύστη, το ενδομήτριο κλπ . Ίσως χρειαστείς προγεστερόνη για να ρυθμιστεί ο κύκλος σου!

• Μου αρέσει 2

@Eg93 δώσε πόνο σου λεω!!!! Πόσες και σήμερα ;;;

@Evdokia Panσου ευχομαι τα καλύτερα! Στην αυχενικη βλεπεις το φυλο ή πιο μετά;

εμένα με εχει πεθάνει το στήθος μου συνεχεια τρωω σουβλιές απο τα απογευματα μεχρι το βραδυ συνηθως μου δινει πόνο!!! Πολυ εκνευριστικο και πονάει 😢 επισης εχω πολυ αγχος τι θα γινει τλκα με τον σάκο οταν παω και οταν με δει σε 15 μέρες εχω πολυ αγωνια και ειπε ιδανικα πρεπει να ειναι σε διαφορετικους ή να το αποβαλει ο οργανισμος το ενα απο μόνο του 🙄🙄🙄🙄

καταλαβαίνεται οτι το σκεφτομαι συνέχεια μέχρι να παω στις 8 του μήνα

• Δύναμη! 1

Καλημέρα κορίτσια μου! 
@Evdokia Pan Πραγματικά συγκινούμαι πάρα πολύ που όλα πήγαν μια χαρά! το φύλο πότε θα το δεις; ο,τι και να είναι θα είναι τυχερό γιατί θα έχει εσένα μαμά ❤️
Προσπαθώ να επιμείνω αλλά οι δουλειές του άντρα μας βασανίζουν λιγάκι είναι η αλήθεια! Αν δεν τον καταφέρω σήμερα ή αύριο, δεν νομίζω να έχω ελπίδες αυτόν τον μήνα! το μόνο που με κρατάει σε αναπτερωμένο ηθικό είναι πως είμαστε και οι δύο 25, που σημαίνει ότι και μια φορά μπορεί να είναι αρκετή! 
@souz13 αυτή τη στιγμή το άγχος δεν είναι και ο καλύτερο σύμμαχος σου! ό,τι και να είναι 1 ή 2 σημασία έχει ότι υπάρχει! τα συμπτώματα να τα χαίρεσαι είναι κάτι φυσιολογικό! ❤️ μεγαλώνει η μήτρα για να φιλοξενήσει το μπεμπάκι ή μπεμπάκια ❤️

@Eg93 βρήκα τις οδηγίες χρήσεις, όντως γράφει όταν δω ίδιου χρώματος ή και πιο έντονη τότε στις επόμενες 48 ώρες γίνεται η ωορρηξία! έχω κατεβάσει και την εφαμοργή premom και περνάω εκεί τα τεστάκια και μου λέει πότε είναι καλό ή οχι! ξέρω ότι δεν κάνει να κάνω ωορρηξίας με τα πρωινά ούρα, αλλά το δοκίμασα και βγήκε πιο αχνή! θα κάνω ένα το μεσημέρι και ένα το απόγευμα για να δω αν υπάρχει διαφορά! πάντως τα υγρά της ωορρηξίας τώρα άρχισαν να βγαίνουν! εύχομαι να κάνω σήμερα ζουζουνιές για να έχω κάποιες ελπίδες, έστω και λίγες!

Tο φυλο αρχιζει να ειναι εμφανες μετα τις 12 βδομαδες. Οσες κανουν αυχενικη 12 βδομαδες αν έχει καλη θέση το μωρο συνηθως φαινεται. Σίγουρα σου λενε στις 15 βδομάδες.  Εμας ειναι μικρούλι κ δεν φανηκε. Γερο να ειναι, καθολου δεν με απασχολεί το φυλο.

@souz13 ετσι ποναει το στηθος. Κάνε υπομονη. Καποιες μερες θα ειναι πιο εντονος ο πονος και αλλες δεν θα τον νιώθεις  καθολου.  Στην πορεια το συνηθιζεις. Στις 8 βδομάδες μπορει να σου εμφανιστουν κ συμπτωματα οπως ανακατοσουρες κτλ. Με το αγχος μονο κακο μπορεις να κανεις κ στο λεω εγω που τις πρωτες βδομάδες κοντεψα να σκασω απο την στεναχώρια μου, αν δεις κ πισω τα μνμ σε αυτο το θεμα. Ουτε ο γιατρος, ουτε κανενας δεν μπορει να προδικασει την εξελιξη μιας εγκυμοσύνης.  Φυσικα κ τα μονοχωριακα επιβιώνουν.  Ισως ο γιατρος σου να μην ειναι πολυ εμπειρος κ να φοβαται γιατι καποιες φορες τα μονοχωριακα παρουσιαζουν το συνδρομο μεταγγισεις αιματος,  ομως στις μερες μας ολα αντιμετωπιζονται. Κι εγω συνελαβα διδυμα κ μαλιστα σε χωριστούς σακους, ακομα κ σε χωριστα χωριά της μητρας μου κ το ενα τελικα δεν εξελιχθηκε. Καλως η κακως η εγκυμοσύνη δεν ειναι αυτο το ονειρικο παραμυθι που μας πασάρουν στην τηλεοραση κ οι influencers.  Είναι μια αμφιβολη κατασταση πριν καν συμβει μεχρι κ το τελος,  οπότε επιστρατευσε την υπομονη σου, τις θετικές σου σκεψεις κ με πιστη ολα θα πανε καλα!❤

• Ευχαριστώ 1

26 minutes ago, Evdokia Pan said:

Tο φυλο αρχιζει να ειναι εμφανες μετα τις 12 βδομαδες. Οσες κανουν αυχενικη 12 βδομαδες αν έχει καλη θέση το μωρο συνηθως φαινεται. Σίγουρα σου λενε στις 15 βδομάδες.  Εμας ειναι μικρούλι κ δεν φανηκε. Γερο να ειναι, καθολου δεν με απασχολεί το φυλο.

@souz13 ετσι ποναει το στηθος. Κάνε υπομονη. Καποιες μερες θα ειναι πιο εντονος ο πονος και αλλες δεν θα τον νιώθεις  καθολου.  Στην πορεια το συνηθιζεις. Στις 8 βδομάδες μπορει να σου εμφανιστουν κ συμπτωματα οπως ανακατοσουρες κτλ. Με το αγχος μονο κακο μπορεις να κανεις κ στο λεω εγω που τις πρωτες βδομάδες κοντεψα να σκασω απο την στεναχώρια μου, αν δεις κ πισω τα μνμ σε αυτο το θεμα. Ουτε ο γιατρος, ουτε κανενας δεν μπορει να προδικασει την εξελιξη μιας εγκυμοσύνης.  Φυσικα κ τα μονοχωριακα επιβιώνουν.  Ισως ο γιατρος σου να μην ειναι πολυ εμπειρος κ να φοβαται γιατι καποιες φορες τα μονοχωριακα παρουσιαζουν το συνδρομο μεταγγισεις αιματος,  ομως στις μερες μας ολα αντιμετωπιζονται. Κι εγω συνελαβα διδυμα κ μαλιστα σε χωριστούς σακους, ακομα κ σε χωριστα χωριά της μητρας μου κ το ενα τελικα δεν εξελιχθηκε. Καλως η κακως η εγκυμοσύνη δεν ειναι αυτο το ονειρικο παραμυθι που μας πασάρουν στην τηλεοραση κ οι influencers.  Είναι μια αμφιβολη κατασταση πριν καν συμβει μεχρι κ το τελος,  οπότε επιστρατευσε την υπομονη σου, τις θετικές σου σκεψεις κ με πιστη ολα θα πανε καλα!❤

Σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο! Εσενα ηταν σε ξεχωριστο σακο και εμεινε το ενα τωρα; Ειναι πολύ εμπειρη απλα μου ειπε ποιες ειναι οι πιθανοτητες και τι γινεται συνηθως απλα αγχωθηκα περισσοτερο εγβ για το τι θα γινει και στη συνεχεια λογω και του ιστορικου της προηγουμενης αποβολής ξέρεις ειναι ενα τσακ ακομα πιο δύσκολο!! Αλλα προσπαθω να σκεφτομαι θετικα! Ακομα ειμαι συγκρατημενη θα ελεγα! 
μου εδωσε και τα σαλοσπίρ προληπτικα! Εγω εχω και διαβητη μαζι νεανικο δλδ δεν προεκυψε τωρα! Ασχετο απλα το αναφέρω!

καποιες φορες εχω και φουσκωμα η νοιωθω σαν να εχω φαει πολυ! Αυριο κλεινω μήνα καθε 27 δηλαδ

γερο να ειναι και ολα καλα θα πανε το φυλο ειναι το λιγοτερο μεσα σε ολα αυτα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

@Eg93 μου μην το παίρνεις κατάκαρδα. Όχι ακόμη τουλάχιστον! ... Οι αριθμοί, οι μέρες,οι μέσοι όροι που μας δίνουν,δεν είναι απόλυτοι. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Δεν ξέρεις πώς εξελίσσεται δυτο δικό σου σώμα μια πιθανή εγκυμοσύνη ❤️

@Evdokia Pan μου πολύ χαίρομαι που ολα εξελίσσονται τόσο ωραία. Εύχομαι μόνο χαρές από δω και πέρα ❤️

Υπάρχει η πιθανότητα εγκυμοσύνης; Μήπως όλα αυτά σου τα δημιουργεί η κύστη; Νομίζω πως ενα ακόμα υπερηχογράφημα θα σου έδειχνε σε ποια φάση βρίσκεται η κύστη, το ενδομήτριο κλπ . Ίσως χρειαστείς προγεστερόνη για να ρυθμιστεί ο κύκλος σου!

Είχα κάνει πριν τρεις βδομάδες υπέρηχο και είχε φύγει από μόνη της η κύστη, ελεύθερο σεξ Ναι κάνουμε αλλά με την συγκεκριμένη ένεση γίνεται να μείνεις έγκυος???φοβάμαι να πάω να το δω για να μην απογοητεύτω πάλι, ξέρω λάθος μου

35 minutes ago, Katrin85 said:

Είχα κάνει πριν τρεις βδομάδες υπέρηχο και είχε φύγει από μόνη της η κύστη, ελεύθερο σεξ Ναι κάνουμε αλλά με την συγκεκριμένη ένεση γίνεται να μείνεις έγκυος???φοβάμαι να πάω να το δω για να μην απογοητεύτω πάλι, ξέρω λάθος μου

Όλα είναι πιθανά. Μετά απο αυτή την ένεση πολλές έχουν ωορρηξία ακόμη και στον αμέσως επόμενο κύκλο. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται με τις δοσολογίες κλπ και πώς επηρεάζεται ο κύκλος σου με βάση αυτή. Ο γιατρός τι σου είχε πει αρχικά; Πότε να περιμένεις περίοδο; Μπορεί να ειναι και παρενέργειες της ένεσης αλλά μπορεί να είναι και εγκυμοσύνη... γιατί δεν κάνεις μια χοριακη να αποκλείσουμε την εγκυμοσύνη; 

Καλημέρα κορίτσια μου .. 

@Alice20 πως είσαι ; Δεν ήρθε η καταραμένη Ε;; Έτσι να μην έρθει να κάτσει στα αυγά της .. έκανες άλλο τεστ; Η θα πας για χοριακη ; 

@rodok δημιούργησε ένα ρομαντικό κλίμα .. φορά και κανένα σεξυ εσώρουχο να ξεχάσει την κούραση ο δικός σου , αν όχι σήμερα έχεις τις επόμενες 3 μέρες σίγουρα να προσπαθήσεις κ ο θεός βοηθος .. σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό το κομμάτι γιατί κ εγώ το ίδιο θέμα είχα στις γόνιμες αν θυμάσαι τον κυνηγούσα 😂😂

@souz13 σταματα να αγχώνεσαι κορίτσι μ γιατί κανεις κακό στο μωράκι σου .. αν είναι γραφτό να μείνουν και τα δυο θα μείνουν .. αλλά έστω κ ένα να μείνει πάλι θα γίνεις μανούλα .. κ όσο έχεις συμπτώματα να νιώθεις τυχερή γιατί δείχνουν ότι όλα πάνε καλά !! 🙏❤️

εγω κορίτσια είμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά .. δεν ξέρω τι με είχε πιάσει .. 3 και σήμερα .. τεστ αρνητικό ! Από εχθές το βράδυ έχω έντονους πόνους περιόδου .. το στηθος παραμένει πρησμένο κ πονάει .. και σήμερα τα υγρά μου είναι σαν νερό , αυτό συνήθως το βλέπω μόνο στις γόνιμες λίγο πριν η μέρα την ωορρηξία … κ πριν την περίοδο ειναι λευκά σαν παστα.. σας συμβαίνει κ εσάς λίγο πριν την περίοδο η να το πάρω ως θετικό σύμπτωμα ; Τις προηγούμενες μέρες δεν ξέρω πως ήταν γιατί φορούσα σερβιετακι για τυχόν χρωματιστά υγρά .. 

• Μου αρέσει 1

@Eg93 εχουμε μερες δηλαδη ακομα βαστα γερά και βλεπεις!!! Ισως παρασκευη βα κανεις κανα τεστ να δεις λες εγω

προσπαθω να μην αγχωνομαι απλα υπαρχει αυτο στο πισω μέρος του μυαλού μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά οτι ολα θα κυλησουν ομαλά!!!

• Δύναμη! 2

18 minutes ago, Eg93 said:

Καλημέρα κορίτσια μου .. 

@Alice20 πως είσαι ; Δεν ήρθε η καταραμένη Ε;; Έτσι να μην έρθει να κάτσει στα αυγά της .. έκανες άλλο τεστ; Η θα πας για χοριακη ; 

@rodok δημιούργησε ένα ρομαντικό κλίμα .. φορά και κανένα σεξυ εσώρουχο να ξεχάσει την κούραση ο δικός σου , αν όχι σήμερα έχεις τις επόμενες 3 μέρες σίγουρα να προσπαθήσεις κ ο θεός βοηθος .. σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό το κομμάτι γιατί κ εγώ το ίδιο θέμα είχα στις γόνιμες αν θυμάσαι τον κυνηγούσα 😂😂

@souz13 σταματα να αγχώνεσαι κορίτσι μ γιατί κανεις κακό στο μωράκι σου .. αν είναι γραφτό να μείνουν και τα δυο θα μείνουν .. αλλά έστω κ ένα να μείνει πάλι θα γίνεις μανούλα .. κ όσο έχεις συμπτώματα να νιώθεις τυχερή γιατί δείχνουν ότι όλα πάνε καλά !! 🙏❤️

εγω κορίτσια είμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά .. δεν ξέρω τι με είχε πιάσει .. 3 και σήμερα .. τεστ αρνητικό ! Από εχθές το βράδυ έχω έντονους πόνους περιόδου .. το στηθος παραμένει πρησμένο κ πονάει .. και σήμερα τα υγρά μου είναι σαν νερό , αυτό συνήθως το βλέπω μόνο στις γόνιμες λίγο πριν η μέρα την ωορρηξία … κ πριν την περίοδο ειναι λευκά σαν παστα.. σας συμβαίνει κ εσάς λίγο πριν την περίοδο η να το πάρω ως θετικό σύμπτωμα ; Τις προηγούμενες μέρες δεν ξέρω πως ήταν γιατί φορούσα σερβιετακι για τυχόν χρωματιστά υγρά .. 

Δεν ήρθε ακόμη η καταραμένη. Αλλά αν είναι να ερθει ας έρθει γρήγορα τουλάχιστον. Με αποσυντονιζει

Σήμερα έχω κάποια πονακια, ειδικά οταν στέκομαι ώρα πολλή (μολις κάτσω μου περνάνε) και πονώ και τη μέση μου. Δεν καταλαβαίνω όμως απο που ξεκινά και μου χτυπά πίσω! 

Θα περιμένω 2-3 μέρες ακόμα και να κάνω χοριακη αν δεβ έχω κάποια εξέλιξη. Έχω σκάσει όμως! Λες εγώ να μου προκαλω την καθυστέρηση; Που το σκέφτομαι τόσο;!

Αυτά τα υγρά που λες δεν τα έχω δει καμιά φορά πριν την περίοδο. Μονο στις γόνιμες!! Ελπίζω να είσαι έγκυος!! Αυτά τα καφέ υγρά μας δίνουν πολλές ελπίδες!❤️

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...