Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

1 hour ago, Alice20 είπε:

@souz13 υπέροχα νέα κορίτσι μου❤️ μην σε αγχωνει το ιστορικό σου. Ολα καλά θα πάνε!!

@Eg93 θα κάνω αύριο πρωί πρωί. Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια. Τα συμπτώματα μου αλλάζουν μέσα στην μέρα καμιά 10αρια φορές 😵🙈 

@lilbern πάρε τον χρόνο σου και λειτούργησε όπως εσύ νιώθεις!! Όπως βλέπεις δεν υπάρχει "συνταγή επιτυχίας"

@KATIA97 βάλε τα μεγάλα μέσα! Εσύ οδηγάς τώρα την κατάσταση. Μην τον αφήνεις να πάρει πρωτοβουλία 🤭😉😇

Ναι φαντάζομαι .. κ εγώ μια από τα ίδια .. τώρα έχω πάλι κάτι τσιμπήματα κ όλη τη μέρα πονακια περιόδου.. όσο πλησιάζουν οι μέρες κ δεν βλέπω θετικό τεστ απογοητεύομαι κ στεναχωριέμαι .. 😏 

Πάλι έκανα το λάθος κ πήγα πήρα clearblue κ πάλι νομίζω ότι βλέπω άχνη γραμμή .. μυαλό δεν έβαλα από την τελευταία φορά μου φαίνεται ! Καλά να πάθω ..🤣

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 minutes ago, Eg93 said:

Ναι φαντάζομαι .. κ εγώ μια από τα ίδια .. τώρα έχω πάλι κάτι τσιμπήματα κ όλη τη μέρα πονακια περιόδου.. όσο πλησιάζουν οι μέρες κ δεν βλέπω θετικό τεστ απογοητεύομαι κ στεναχωριέμαι .. 😏 

Πάλι έκανα το λάθος κ πήγα πήρα clearblue κ πάλι νομίζω ότι βλέπω άχνη γραμμή .. μυαλό δεν έβαλα από την τελευταία φορά μου φαίνεται ! Καλά να πάθω ..🤣

Μην απογοητευεσαι επειδή έχεις μέρες ακόμα! Αν υποθέσουμε ότι τα καφέ (τα πρώτα) ηταν εμφύτευση, πόσες μέρες έχουν περάσει απο τότε;

πρίν από 16 λεπτά , Alice20 είπε:

Μην απογοητευεσαι επειδή έχεις μέρες ακόμα! Αν υποθέσουμε ότι τα καφέ (τα πρώτα) ηταν εμφύτευση, πόσες μέρες έχουν περάσει απο τότε;

Τα πρώτα τα είχα δει την 21η μέρα κ σήμερα είμαι 25η.. δεν θα έπρεπε να είχε αρχίσει να φαίνεται στο τεστ ;; 🤔

πρίν από 36 λεπτά , Eg93 είπε:

Τα πρώτα τα είχα δει την 21η μέρα κ σήμερα είμαι 25η.. δεν θα έπρεπε να είχε αρχίσει να φαίνεται στο τεστ ;; 🤔

Μόνο στις Αμερικανίδες YouTubers βγαίνουν θετικά τα τεστ από την 9η μέρα μετά την ωορρηξία ;; Εμείς δλδ στο πηγάδι κατουρήσαμε ;; 😂😂

• Χαχα 2

Κοπέλες μου καλημέρα.

Ήταν αρνητικό το τέστ μου. Άρα τώρα περιμένουμε περίοδο.😞 Τόσο πολύ ήθελα να δω θετικό τεστ που το έβλεπα και στο όνειρο μου ! 🙈😆

@Eg93 λογικά θα έδειχνε αλλά υπάρχει ακόμα η πιθανότητα λάθους αποτελεσματος!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Κοπέλες μου καλημέρα.

Ήταν αρνητικό το τέστ μου. Άρα τώρα περιμένουμε περίοδο.😞 Τόσο πολύ ήθελα να δω θετικό τεστ που το έβλεπα και στο όνειρο μου ! 🙈😆

@Eg93 λογικά θα έδειχνε αλλά υπάρχει ακόμα η πιθανότητα λάθους αποτελεσματος!

καλημέρα κορίτσι μου! λίγο νωρίς δεν είναι για να δείξει κάτι; περίμενε μέχρι να εμφανιστεί περίοδος κ αν εμφανιστεί! 
εγώ επιτέλους άρχισα να έχω πολλά υγρά και όχι αίμα! όταν ειχα πάει στο γυναικολόγο ήμουν στην 4η μέρα που είχε κοπεί και μετά μάλλον με τον ενδοκολπικό ερεθίστηκε ο κόλπος και έβγαλα κι άλλη ποσότητα αίματος, άρα το ενδομήτριο θα είχε πιο φυσιολογικές τιμές! κάνω τεστάκια ωορρηξίας και βλέπουμε! ελπίζω να δω την έντονη γραμμή σύντομα γτ ανυπομονώ!

σήμερα είχα κάτι πονάκια δεξιά οπότε κάτι μαγειρεύεται! έτσι θέλω να ελπίζω! θα ήθελα να ξερα πόσα χιλιοστά μεγαλώνει το ωοθηλακίο με την μέρα γιατί ξέρω ότι γύρω στα 20 εκατοστά αυτά σκάνε... δεν έχω ελπίδες, αλλά έχω πείσμα σε αυτή τη φάση!

@Eg93 άσε και εμένα ο ιούνιος καμμένος μήνας μάλλον θα είναι γιατί θα έχει δουλειά μακριά και για πολλές μέρες! πάντως τα συμπτώματά σου πολύ περίεργα μπορώ να πω! 😉😉😉 

18 minutes ago, rodok said:

καλημέρα κορίτσι μου! λίγο νωρίς δεν είναι για να δείξει κάτι; περίμενε μέχρι να εμφανιστεί περίοδος κ αν εμφανιστεί! 
εγώ επιτέλους άρχισα να έχω πολλά υγρά και όχι αίμα! όταν ειχα πάει στο γυναικολόγο ήμουν στην 4η μέρα που είχε κοπεί και μετά μάλλον με τον ενδοκολπικό ερεθίστηκε ο κόλπος και έβγαλα κι άλλη ποσότητα αίματος, άρα το ενδομήτριο θα είχε πιο φυσιολογικές τιμές! κάνω τεστάκια ωορρηξίας και βλέπουμε! ελπίζω να δω την έντονη γραμμή σύντομα γτ ανυπομονώ!

σήμερα είχα κάτι πονάκια δεξιά οπότε κάτι μαγειρεύεται! έτσι θέλω να ελπίζω! θα ήθελα να ξερα πόσα χιλιοστά μεγαλώνει το ωοθηλακίο με την μέρα γιατί ξέρω ότι γύρω στα 20 εκατοστά αυτά σκάνε... δεν έχω ελπίδες, αλλά έχω πείσμα σε αυτή τη φάση!

@Eg93 άσε και εμένα ο ιούνιος καμμένος μήνας μάλλον θα είναι γιατί θα έχει δουλειά μακριά και για πολλές μέρες! πάντως τα συμπτώματά σου πολύ περίεργα μπορώ να πω! 😉😉😉 

Σήμερα είναι να ξεκινήσει η περίοδος μου κανονικά. Δεν έχω καθυστέρηση ουσιαστικά αλλά νομίζω θα έδειχνε ! Τη μια στιγμή λέω θα ξεκινήσει και την άλλη μου φεύγει αυτό το αίσθημα εντελώς!

Καλύτερα να ηρεμήσεις λίγο απο τους γιατρούς κλπ. Θα μπορούσες να το παρακολουθεις ώστε να δεις το μέγεθος του αλλά δεν νομίζω να ωφελεί κάτι. Τουναντίον θα σου προκαλέσει έξτρα άγχος!

Οι ελπίδες πάντα πρέπει να υπάρχουν γιατί δεν ξέρεις τι συγχρονισμός θα γίνει στο σώμα σου ❤️

Καλημέρα κορίτσια μου.

@Alice20 σήμερα περιμένεις? Έχεις κάποιο σύμπτωμα? Όσο δεν έρχεται θα ελπίζουμε.

@Eg93 έκανες άλλο τεστάκι σήμερα?

@rodok μήπως τα υγρά σημαίνουν ότι σιγά σιγά έρχεται η ωορρηξία? Κάποιες κοπέλες που κάνουν τεστ ωορρηξίας είχαν γράψει ότι το πρωί έβγαινε αχνό και μετά το απόγευμα ήταν θετικό. Εννοώ ότι πρέπει να πετύχεις και την ώρα από ότι έχω καταλάβει με αυτά τα τεστ. Άκου το σώμα σου, αφού σου δείχνει σημάδια τότε μπορείτε να έρχεστε σε επαφή κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα και να μην βάζεις έξτρα άγχος στο κεφάλι σου. Μαρέσει το πείσμα σου όμως και πιστεύω σε εσένα. Αφού έμεινες μία φορά τότε θα ξαναμείνεις πολύ σύντομα ❤️

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

57 minutes ago, lilbern said:

Καλημέρα κορίτσια μου.

@Alice20 σήμερα περιμένεις? Έχεις κάποιο σύμπτωμα? Όσο δεν έρχεται θα ελπίζουμε.

@Eg93 έκανες άλλο τεστάκι σήμερα?

@rodok μήπως τα υγρά σημαίνουν ότι σιγά σιγά έρχεται η ωορρηξία? Κάποιες κοπέλες που κάνουν τεστ ωορρηξίας είχαν γράψει ότι το πρωί έβγαινε αχνό και μετά το απόγευμα ήταν θετικό. Εννοώ ότι πρέπει να πετύχεις και την ώρα από ότι έχω καταλάβει με αυτά τα τεστ. Άκου το σώμα σου, αφού σου δείχνει σημάδια τότε μπορείτε να έρχεστε σε επαφή κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα και να μην βάζεις έξτρα άγχος στο κεφάλι σου. Μαρέσει το πείσμα σου όμως και πιστεύω σε εσένα. Αφού έμεινες μία φορά τότε θα ξαναμείνεις πολύ σύντομα ❤️

Περιμένω σήμερα κανονικά. Για συμπτώματα έχω πόνους περιόδου διάσπαρτα στη μέρα. Καποιους αρκετά δυνατούς, άλλους σαν ενόχληση. Κάποιες φορές νιώθω τσιμπιες αλλά αραιά και που. Δεν μπορώ να εντοπίσω αν είναι στην μήτρα. Κι εχω πόνο οταν ακουμπάω το στήθος μου και κάψιμο στις ρώγες. 

Ήλπιζα με αυτά να έχω θετικό τεστ. Θεωρώ πως θα έδειχνε κάτι αν ήμουν!

πρίν από 13 λεπτά , Alice20 είπε:

Περιμένω σήμερα κανονικά. Για συμπτώματα έχω πόνους περιόδου διάσπαρτα στη μέρα. Καποιους αρκετά δυνατούς, άλλους σαν ενόχληση. Κάποιες φορές νιώθω τσιμπιες αλλά αραιά και που. Δεν μπορώ να εντοπίσω αν είναι στην μήτρα. Κι εχω πόνο οταν ακουμπάω το στήθος μου και κάψιμο στις ρώγες. 

Ήλπιζα με αυτά να έχω θετικό τεστ. Θεωρώ πως θα έδειχνε κάτι αν ήμουν!

Πάντως πόνοι περιόδου υπάρχουν και στην εγκυμοσύνη. Επίσης δεν λένε ότι τα συμπτώματα σταματάνε 1-2 μέρες πριν έρθει η περίοδος? Για το κάψιμο στις θηλές εννοώ που έγραψες. Βέβαια εγώ που έχω σαν σύμπτωμα πονοκέφαλο μου παραμένει μέχρι την 1η-2η μέρα περιόδου. Έχεις σταθερό κύκλο? Μήπως έγινε καθυστερημένη σύλληψη και γι αυτο δεν φαίνεται ακόμα στο τεστ? Πολλές κοπέλες είχαν αρνητικό τεστ την ημέρα που περίμεναν και τελικά ήταν έγκυες. Λες???? 

yixDp2.png

Διαφημίσεις

51 minutes ago, lilbern said:

Πάντως πόνοι περιόδου υπάρχουν και στην εγκυμοσύνη. Επίσης δεν λένε ότι τα συμπτώματα σταματάνε 1-2 μέρες πριν έρθει η περίοδος? Για το κάψιμο στις θηλές εννοώ που έγραψες. Βέβαια εγώ που έχω σαν σύμπτωμα πονοκέφαλο μου παραμένει μέχρι την 1η-2η μέρα περιόδου. Έχεις σταθερό κύκλο? Μήπως έγινε καθυστερημένη σύλληψη και γι αυτο δεν φαίνεται ακόμα στο τεστ? Πολλές κοπέλες είχαν αρνητικό τεστ την ημέρα που περίμεναν και τελικά ήταν έγκυες. Λες???? 

Σε γενικές γραμμές έχω σταθερό κύκλο παρ'οτι έχω και πολυκυστικες..μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα περιόδου... Ως πριν 2 μέρες είχα περισσότερα συμπτώματα περιόδου και πόνο απ'οτι τώρα! 

Λες να έγινε έτσι; Δεν ξέρω τι να υπολογίσω γιατί ηταν πολυ μπερδεμένος κύκλος! Ίσως ειναι και ορμονικές διαταραχές λόγω άγχους που είχα για την σαλπιγγογραφια! ... Θα περιμένω 2-3 μέρες ακόμα και να ξανακάνω τεστ ή χοριακη! Μακάρι να είναι λάθος αυτό το σημερινό!!

17 minutes ago, souz13 said:

@Alice20αν δεν σου ερθει να πας να κανεις χοριακή; Απο το να δωσεις τα χρηματα σου παλι σε τεστ…εκτος αν αλλαξε ο κυκλος;

Ολα είναι πιθανά! ... Δεν αποκλείω να άλλαξε ο κύκλος... Πάντως κάποια στιγμή είχα έντονο πόνο στην κοιλια και τώρα διερωτουμαι μήπως ήταν αυτή η ωορρηξία μου.. θα πάω πίσω στις συνομιλίες μας μήπως το αναφερα για να δω πότε ήταν 🙈

4 minutes ago, Alice20 said:

Ολα είναι πιθανά! ... Δεν αποκλείω να άλλαξε ο κύκλος... Πάντως κάποια στιγμή είχα έντονο πόνο στην κοιλια και τώρα διερωτουμαι μήπως ήταν αυτή η ωορρηξία μου.. θα πάω πίσω στις συνομιλίες μας μήπως το αναφερα για να δω πότε ήταν 🙈

@souz13 το βρήκα ,😆 ... 21η μέρα του κύκλου μου το ένιωσα. Λες και θα μου ερχόταν περίοδος απο στιγμή σε στιγμή. Ήταν πολύ έντονο! ... Λες να έγινε τόσο μακριά η ωορρηξία;!

• Χαχα 2

πρίν από 29 λεπτά , Alice20 είπε:

Σε γενικές γραμμές έχω σταθερό κύκλο παρ'οτι έχω και πολυκυστικες..μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα περιόδου... Ως πριν 2 μέρες είχα περισσότερα συμπτώματα περιόδου και πόνο απ'οτι τώρα! 

Λες να έγινε έτσι; Δεν ξέρω τι να υπολογίσω γιατί ηταν πολυ μπερδεμένος κύκλος! Ίσως ειναι και ορμονικές διαταραχές λόγω άγχους που είχα για την σαλπιγγογραφια! ... Θα περιμένω 2-3 μέρες ακόμα και να ξανακάνω τεστ ή χοριακη! Μακάρι να είναι λάθος αυτό το σημερινό!!

Πάντα υπάρχει πιθανότητα λάθους, παρά τα υψηλά ποσοστά ακρίβειας που πλέον έχουν τα τεστ. Αν δεν υπάρξει σύντομα κάποια εξέλιξη, πιστεύω ότι μια πιο ασφαλής μέθοδος εντοπισμού θα είναι η πιο κατάλληλη.

8 minutes ago, KATIA97 said:

Πάντα υπάρχει πιθανότητα λάθους, παρά τα υψηλά ποσοστά ακρίβειας που πλέον έχουν τα τεστ. Αν δεν υπάρξει σύντομα κάποια εξέλιξη, πιστεύω ότι μια πιο ασφαλής μέθοδος εντοπισμού θα είναι η πιο κατάλληλη.

Κι εγώ χοριακη θα προτιμήσω... Αλλά να περιμένω 3-4 μέρες νομίζω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...