Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου χάθηκα λίγο είναι η αλήθεια! 

Ήθελα να ηρεμήσω μπας και το δω πιο χαλαρά αλλά η αλήθεια είναι πως έχω πεισμωσει αρκετά... Ο κύκλος μου τους δύο τελευταίους μήνες προφανώς και έχει αναστατωθεί πολύ και επειδή είχα δύο τρεις ταινίες ωορρηξίας, έκανα μια όταν γύρισα από τον γιατρό την Πέμπτη και βγήκε μια άχνη γραμμή. Οπότε λέω στις επόμενες μέρες θα σκουρινει! (Είχα λίγο αιματακι ακόμη είναι η αλήθεια) Κάνω το Σάββατο, με το ζόρι βγαινει γραμμή, σημάδια ωορρηξίας δεν είχα κ δεν γινόταν. Κάνω σήμερα ξανά τα ίδια όπως της Πέμπτης, άρα φαντάζομαι Τετάρτη- Πέμπτη θα ζωντανέψει η δεύτερη γραμμουλα μπας και γίνει το θαύμα! Παρήγγειλα αρκετές ταινίες ωορρηξίας να υπάρχουν, και δίνουν δώρο 10 ταινίες τεστ εγκυμοσύνης (μακάρι να μην χρειαστούν όλες οι ταινίες ωορρηξίας, αλλά τις πήρα αρκετές και ας βγουν και άχρηστες, θα είναι καλός ο λόγος) 

Η γραμμουλα κάποια στιγμή θα γίνει έντονη, τον άντρα που σκοτώνεται στη δουλειά 12 ώρες τώρα που άνοιξε ο καιρός να δούμε πώς θα τον ψήσουμε! 😂 Δεν θέλω να του πω κάτι γιατί θα αγχωθει ο καλός μου με το να τα κάνει όλα σωστά! 

@Eg93 @Alice20 εύχομαι σε λίγες μέρες να μας έχετε θετικά νέα! ❤️ Και αν όχι σίγουρα τον επόμενο μήνα ❤️ 

@Evdokia Panόλα καλά θα πάνε θα το δεις και θα μας τα μοιραστείς όλα ❤️

@souz13καταπληκτικά τα νέα σου, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Θα το δεις θα πάνε όλα καλά ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 2
  • Λουλούδια 1

@Eg93 κορίτσι μου νομίζω είναι νωρίς για να δείξει το τεστ ούρων. Οπότε μην απογοητευεσαι! Αυτό το καφέ υγρό, δεν μπορεί, εμφύτευσης θα είναι!

@Evdokia Pan καταλαβαίνω το άγχος που μπορεί να υπάρχει για το αποτέλεσμα. Εύχομαι το μωράκι σου να είναι υγιέστατο. Τώρα όσον αφορά αυτό που λες με τα κιλά, να μην αφήσεις ποτέ κανένα να σε μειώσει και για κανένα λόγο! Όλοι αυτοί οι αγενείς που εκφέρουν άποψη χωρίς να τους ζητηθεί βασίζονται στο γεγονός ότι αυτός που θυμάτοπείται λεκτικά θα σιωπήσει απο ντροπή! Να μην σιωπήσεις αν τολμήσει να σου μιλήσει έτσι! 

@souz13 με τέτοια χοριακη υπάρχει η πιθανότητα δίδυμης κύησης; 🤩🤩 Δεν ξέρω πώς πάει 🤭🤭 .. χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!

@rodok πάρε τον χρόνο σου και δώστου να καταλάβει ❤️ ... Είχες 2 δύσκολους μήνες αλλά πρέπει να ανασυγκροτηθείς και να συνεχίσεις με ακμαίο ηθικό. Ειμαι σίγουρη ότι έρχονται καλύτερες μέρες 😍

• Μου αρέσει 3

@Alice20δεν εχω ιδεααααα εχω τρελαθει γιατι νομιζω υπαρχει και τετοια πιθανότητα αλλα μπορεί καο απλα να ειναι φυσιολογικο που ειναι τοσο μεγάλη δεν εχω ιδέα σου λεω

@rodok πάρτο χαλαρά οσο μπορείς περισσότερο

1 hour ago, rodok είπε:

Ήθελα να ηρεμήσω μπας και το δω πιο χαλαρά αλλά η αλήθεια είναι πως έχω πεισμωσει αρκετά... Ο κύκλος μου τους δύο τελευταίους μήνες προφανώς και έχει αναστατωθεί πολύ και επειδή είχα δύο τρεις ταινίες ωορρηξίας, έκανα μια όταν γύρισα από τον γιατρό την Πέμπτη και βγήκε μια άχνη γραμμή. Οπότε λέω στις επόμενες μέρες θα σκουρινει! (Είχα λίγο αιματακι ακόμη είναι η αλήθεια) Κάνω το Σάββατο, με το ζόρι βγαινει γραμμή, σημάδια ωορρηξίας δεν είχα κ δεν γινόταν. Κάνω σήμερα ξανά τα ίδια όπως της Πέμπτης, άρα φαντάζομαι Τετάρτη- Πέμπτη θα ζωντανέψει η δεύτερη γραμμουλα μπας και γίνει το θαύμα! Παρήγγειλα αρκετές ταινίες ωορρηξίας να υπάρχουν, και δίνουν δώρο 10 ταινίες τεστ εγκυμοσύνης (μακάρι να μην χρειαστούν όλες οι ταινίες ωορρηξίας, αλλά τις πήρα αρκετές και ας βγουν και άχρηστες, θα είναι καλός ο λόγος) 

Η γραμμουλα κάποια στιγμή θα γίνει έντονη, τον άντρα που σκοτώνεται στη δουλειά 12 ώρες τώρα που άνοιξε ο καιρός να δούμε πώς θα τον ψήσουμε! 😂 Δεν θέλω να του πω κάτι γιατί θα αγχωθει ο καλός μου με το να τα κάνει όλα σωστά! 

@Eg93 @Alice20 εύχομαι σε λίγες μέρες να μας έχετε θετικά νέα! ❤️ Και αν όχι σίγουρα τον επόμενο μήνα ❤️ 

@souz13καταπληκτικά τα νέα σου, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Θα το δεις θα πάνε όλα καλά ❤️❤️❤️

Το φαντάστηκα ! Και καλά έκανες κ πήρες μια απόσταση .. επρεπε λίγο να ξεχαστείς ! Ελπίζω να πήρες τα πάνω σου πάλι κ να είσαι έτοιμη μόλις δεις την γραμμουλα να σκουραίνει .. βάλε κάτω τον άντρα σου.😂 εγώ εύχομαι να πέτυχε αυτόν τον μήνα γιατί τον επόμενο σκούρα τα πράγματα .. δεν θα τον πολύ βλέπω τον δικό μ !! 🙏

@Evdokia Pan το ξέρω πως είναι νωρίς να δείξει το τεστ όμως το κάνω γιατί αν σε περίπτωση είμαι θέλω να το γνωρίζω εγκαίρως γιατί θα πρέπει να σταματήσω αμεσως την δουλειά .. είμαι νοσηλεύτρια σε γηροκομείο κ σηκώνω πολλά βάρη καθημερινά κ έχω κ πλ ορθοστασία .. κ αυτό είναι κάτι που με αγχώνει .. όσο για αυτό με το κάψιμο στο στήθος το νιώθω περισσότερο την ώρα που ξυπνάω .. εσυ το ένιωθες διαρκώς ;;

ευχομαι να πάνε όλα καλά με την εξέταση σου και να είναι όλα όπως πρέπει .. εχε πίστη κ θετική σκέψη ❤️❤️

@Alice20 και εγώ αυτό ελπίζω κ εύχομαι .. εσυ θα κανεις αύριο τεστ ;; 

@souz13 λογικά τώρα θα είσαι στον γιατρο .. περιμένουμε νέα 🙏

δεν ξέρω κορίτσια γενικά νιώθω περίεργα σήμερα .. έτσι μια αναγούλα από το πρωί .. αλλά μπορεί να είναι κ κάτι άσχετο η από το μυαλό μ.. θα φανεί ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, rodok είπε:

Πράγματι με τις δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις, τις σκοτούρες της καθημερινότητας κλπ. είναι συχνά δύσκολο να βρεθεί και ένα πεντάλεπτο για να γίνει δουλίτσα😊. Πιστεύω ότι η καλύτερη προσέγγιση είναι να προσπαθούμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χαλαρότητα και αυθορμητισμό. Ευτυχώς η φύση έχει προνοήσει και οι άντρες το έχουν σχετικά εύκολα υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις τις οποίες προσπαθούμε κάθε φορά να δημιουργήσουμε.

πρίν από 23 λεπτά , Eg93 είπε:

Το φαντάστηκα ! Και καλά έκανες κ πήρες μια απόσταση .. επρεπε λίγο να ξεχαστείς ! Ελπίζω να πήρες τα πάνω σου πάλι κ να είσαι έτοιμη μόλις δεις την γραμμουλα να σκουραίνει .. βάλε κάτω τον άντρα σου.😂 εγώ εύχομαι να πέτυχε αυτόν τον μήνα γιατί τον επόμενο σκούρα τα πράγματα .. δεν θα τον πολύ βλέπω τον δικό μ !! 🙏

@Evdokia Pan το ξέρω πως είναι νωρίς να δείξει το τεστ όμως το κάνω γιατί αν σε περίπτωση είμαι θέλω να το γνωρίζω εγκαίρως γιατί θα πρέπει να σταματήσω αμεσως την δουλειά .. είμαι νοσηλεύτρια σε γηροκομείο κ σηκώνω πολλά βάρη καθημερινά κ έχω κ πλ ορθοστασία .. κ αυτό είναι κάτι που με αγχώνει .. όσο για αυτό με το κάψιμο στο στήθος το νιώθω περισσότερο την ώρα που ξυπνάω .. εσυ το ένιωθες διαρκώς ;;

ευχομαι να πάνε όλα καλά με την εξέταση σου και να είναι όλα όπως πρέπει .. εχε πίστη κ θετική σκέψη ❤️❤️

@Alice20 και εγώ αυτό ελπίζω κ εύχομαι .. εσυ θα κανεις αύριο τεστ ;; 

@souz13 λογικά τώρα θα είσαι στον γιατρο .. περιμένουμε νέα 🙏

δεν ξέρω κορίτσια γενικά νιώθω περίεργα σήμερα .. έτσι μια αναγούλα από το πρωί .. αλλά μπορεί να είναι κ κάτι άσχετο η από το μυαλό μ.. θα φανεί ! 

Οτιδήποτε πρωτόγνωρο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα (εφόσον βέβαια δεν είναι κάτι που δημιουργεί προβλήματα) θεωρώ ότι είναι ελπιδοφόρα ένδειξη. Μακάρι αυτό να επιβεβαιωθεί!

• Ευχή 1

3 ώρες πρίν, souz13 είπε:

Κορίτσια η εξεταση 8693  βγηκε

παρα πολυ ανέβηκε απο την τετάρτη δηλαδη που ηταν 950

Πωπω ουάου!!! Υπέροχη τιμή!! Πραγματικά ανυπομονούμε για τα νέα από τον γιατρό.

@Eg93 Καλέεεεεεε!!! Λίγο έλειψα και έμεινες έγκυος?😍 Οκ οκ το ξέρω ότι ακόμα δεν έχουμε δει θετικό τεστάκι αλλά όλα τα άλλα συμπτώματα που έχεις είναι θετικά. Πραγματικά το έχω δεδομένο για εσένα. Μόνο την επιβεβαίωση περιμένουμε τώρα. 4 και σήμερα??????

Εγώ κορίτσια τζίφος το ΠΣΚ. Εννοείται ότι έγινε η πράξη αλλά του είπα να βάλει προφύλαξη στο τέλος (όλες τις φορές). Είμαι χαζή ναι, αλλά θέλω σιγά σιγά. Δεν θέλω από τώρα να κάνουμε προσπάθειες γιατί σκέφτομαι πρώτα να μείνουμε μαζί, αλλά δεν με χαλάει και αυτή η προσμονή του "την Δευτέρα έγινε ελεύθερα, ποτέ δεν ξέρεις". Αν έκανα Πέμπτη ωορρηξία υπάρχει μια ελπίδα. Βέβαια τελικά είδα και παρασκευή λευκά υγρά οπότε ίσως έγινε στην ώρα της. Δεν το σκέφτομαι καθόλου πάντως. Συνεχίζω κανονικά την ζωή μου. Επίσης πήρα και τεστάκια να έχω σπίτι, αυτές τις ταινίες που έχουν 8€ τα δέκα, να τα έχω σπίτι. Χαμένα δεν πάνε.

22 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Να πω την αλήθεια 3-4 μέρες πριν πονούσα περισσότερο την κοιλιά μου απ'ότι τώρα!! Νιώθω νομίζω διαφορετικά απ'ότι άλλες φορές αλλά αυτό δυστυχώς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα... απλώς περιμένω... 

Όλα καλά θα πάνε αύριο!! ❤️❤️

Πότε περιμένεις εσύ? Πονάκια είχα κι εγώ στην εγκυμοσύνη μου σαν περίοδο, οπότε αν δεν έρθει έχουμε ελπίδες 🥰

• Ευχή 1

yixDp2.png

@Eg93 θα κάνεις τέστ ή θα μας σκάσεις ;;; 😂😂😂 πλάκα κάνω άσε ακόμα 2-3 μέρες και το βλέπειςςς

εγώ πήγα στη γυναικολόγο, μου ειπε υπάρχουν πιθανότητες να είναι δίδυμη κύηση αλλά επειδή είναι στον ίδιο σάκο και οχι σε διαφορετικό όπως είναι πιο συνηθισμένο και φυσιολογικό μπορεί να μείνει μόνο το ένα έμβρυο οταν γινουν εμβρυα γιατι ακομα δεν ειναι κι με είδε από κάτω οχι με υπέρηχο! Οποτε σε 15 μέρες που θα ξαναπάω θα δούμε τελικά αν είναι δίδυμη κύηση η όχι! Δεν μου το απέκλεισε εκατο τοις εκατό οτι δεν θα είναι απλά μου ειπε πως συνηθες ειναι σε διαφορετικούς σάκους! 
εκτός απο το φιλισίν θα παίρνω και σαλοσπίρ προληπτικά λόγω της προηγουμενης αποβολής…

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, souz13 είπε:

@Eg93 θα κάνεις τέστ ή θα μας σκάσεις ;;; 😂😂😂 πλάκα κάνω άσε ακόμα 2-3 μέρες και το βλέπειςςς

εγώ πήγα στη γυναικολόγο, μου ειπε υπάρχουν πιθανότητες να είναι δίδυμη κύηση αλλά επειδή είναι στον ίδιο σάκο και οχι σε διαφορετικό όπως είναι πιο συνηθισμένο και φυσιολογικό μπορεί να μείνει μόνο το ένα έμβρυο οταν γινουν εμβρυα γιατι ακομα δεν ειναι κι με είδε από κάτω οχι με υπέρηχο! Οποτε σε 15 μέρες που θα ξαναπάω θα δούμε τελικά αν είναι δίδυμη κύηση η όχι! Δεν μου το απέκλεισε εκατο τοις εκατό οτι δεν θα είναι απλά μου ειπε πως συνηθες ειναι σε διαφορετικούς σάκους! 
εκτός απο το φιλισίν θα παίρνω και σαλοσπίρ προληπτικά λόγω της προηγουμενης αποβολής…

Τέλεια τα νέα σου 😍😍 Είμαι πολύ χαρούμενη για εσένα. Λες τελικά αντί για 1 να έρθουν 2 μωράκια;; Όπως και να έχει σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη ♥️

• Ευχαριστώ 1

yixDp2.png

10 minutes ago, lilbern said:

Τέλεια τα νέα σου 😍😍 Είμαι πολύ χαρούμενη για εσένα. Λες τελικά αντί για 1 να έρθουν 2 μωράκια;; Όπως και να έχει σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη ♥️

Τι να σου πω δεν μου το απέκλισε ούτε οτι ειναι σιγουρο κιόλας! Θα φανεί σε 15 μέρες , απλα οτι συνηθως αν ειναι στον ιδιο σάκο μένει μόνο το ένα…ήταν αναγνωριστικό σήμερα δεν είδαμε και παρα πολλά αλλα ήταν όλα καλά και ευχομαι να συνεχίσουν

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, lilbern είπε:

Πωπω ουάου!!! Υπέροχη τιμή!! Πραγματικά ανυπομονούμε για τα νέα από τον γιατρό.

@Eg93 Καλέεεεεεε!!! Λίγο έλειψα και έμεινες έγκυος?😍 Οκ οκ το ξέρω ότι ακόμα δεν έχουμε δει θετικό τεστάκι αλλά όλα τα άλλα συμπτώματα που έχεις είναι θετικά. Πραγματικά το έχω δεδομένο για εσένα. Μόνο την επιβεβαίωση περιμένουμε τώρα. 4 και σήμερα??????

Εγώ κορίτσια τζίφος το ΠΣΚ. Εννοείται ότι έγινε η πράξη αλλά του είπα να βάλει προφύλαξη στο τέλος (όλες τις φορές). Είμαι χαζή ναι, αλλά θέλω σιγά σιγά. Δεν θέλω από τώρα να κάνουμε προσπάθειες γιατί σκέφτομαι πρώτα να μείνουμε μαζί, αλλά δεν με χαλάει και αυτή η προσμονή του "την Δευτέρα έγινε ελεύθερα, ποτέ δεν ξέρεις". Αν έκανα Πέμπτη ωορρηξία υπάρχει μια ελπίδα. Βέβαια τελικά είδα και παρασκευή λευκά υγρά οπότε ίσως έγινε στην ώρα της. Δεν το σκέφτομαι καθόλου πάντως. Συνεχίζω κανονικά την ζωή μου. Επίσης πήρα και τεστάκια να έχω σπίτι, αυτές τις ταινίες που έχουν 8€ τα δέκα, να τα έχω σπίτι. Χαμένα δεν πάνε.

Πότε περιμένεις εσύ? Πονάκια είχα κι εγώ στην εγκυμοσύνη μου σαν περίοδο, οπότε αν δεν έρθει έχουμε ελπίδες 🥰

Χαχαχα κατσε μην είσαι τόσο σίγουρη κ πέσεις από τα σύννεφα 😂 μακάρι όμως να βγεις αληθινή 🙏 5 είμαι και σήμερα .. ναι έχω διαφορα συμπτώματα αλλά φοβάμαι μην είναι της περιόδου πάλι 😏 

να κανεις όπως νιώθεις .. αν δεν νιώθεις ακόμα έτοιμη κ θέλεις να περιμένεις τότε καλά κανεις .. αν είναι γραφτό του ισως έρθει κ με την μια ελεύθερη επαφή .. ποτε δεν ξέρεις 😉

1 ώρα πρίν, souz13 είπε:

Σουζιιιι τι ευχάριστα νέα είναι αυτά κορίτσι μου!! Πλ χαίρομαι για εσένα .. άρα περιμένουμε τώρα να μάθουμε αν έχεις ένα η δυο μωράκια !! Τι καλαααα 😄😄 με τέτοια χοριακη είναι αρκετά πιθανό !! 

Ο αδερφός του δικού μ έκανα δίδυμα που ήταν στον ίδιο σάκο κ όλα πήγαν μια χαρά .. κρατήθηκαν και τα δυο ..  

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, Eg93 said:

Χαχαχα κατσε μην είσαι τόσο σίγουρη κ πέσεις από τα σύννεφα 😂 μακάρι όμως να βγεις αληθινή 🙏 5 είμαι και σήμερα .. ναι έχω διαφορα συμπτώματα αλλά φοβάμαι μην είναι της περιόδου πάλι 😏 

να κανεις όπως νιώθεις .. αν δεν νιώθεις ακόμα έτοιμη κ θέλεις να περιμένεις τότε καλά κανεις .. αν είναι γραφτό του ισως έρθει κ με την μια ελεύθερη επαφή .. ποτε δεν ξέρεις 😉

Σουζιιιι τι ευχάριστα νέα είναι αυτά κορίτσι μου!! Πλ χαίρομαι για εσένα .. άρα περιμένουμε τώρα να μάθουμε αν έχεις ένα η δυο μωράκια !! Τι καλαααα 😄😄 με τέτοια χοριακη είναι αρκετά πιθανό !! 

Ο αδερφός του δικού μ έκανα δίδυμα που ήταν στον ίδιο σάκο κ όλα πήγαν μια χαρά .. κρατήθηκαν και τα δυο ..  

ααα αληθεια;; Αρα υπάρχουν πιθανοτητες αρκετές!!! Ας ελπίσω να ειναι ολα καλα και να κυλίσουν ήρεμα γιατι δεν σας κρυβω ειμαι ακομα κρατημένη και λιγο φοβισμένη με το προηγούμενο ιστορικο αλλά προσπαθώ να το αποβάλλω

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 7 λεπτά , souz13 είπε:

ααα αληθεια;; Αρα υπάρχουν πιθανοτητες αρκετές!!! Ας ελπίσω να ειναι ολα καλα και να κυλίσουν ήρεμα γιατι δεν σας κρυβω ειμαι ακομα κρατημένη και λιγο φοβισμένη με το προηγούμενο ιστορικο αλλά προσπαθώ να το αποβάλλω

Ναι καταλαβαίνω .. όμως προσπάθησε να χαλαρώσεις κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου .. εξάλλου ότι είναι να γίνει θα γίνει ! Πιστεύω όμως ότι θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά 🙏❤️

• Ευχή 1

@souz13 υπέροχα νέα κορίτσι μου❤️ μην σε αγχωνει το ιστορικό σου. Ολα καλά θα πάνε!!

@Eg93 θα κάνω αύριο πρωί πρωί. Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια. Τα συμπτώματα μου αλλάζουν μέσα στην μέρα καμιά 10αρια φορές 😵🙈 

@lilbern πάρε τον χρόνο σου και λειτούργησε όπως εσύ νιώθεις!! Όπως βλέπεις δεν υπάρχει "συνταγή επιτυχίας"

@KATIA97 βάλε τα μεγάλα μέσα! Εσύ οδηγάς τώρα την κατάσταση. Μην τον αφήνεις να πάρει πρωτοβουλία 🤭😉😇

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , Alice20 είπε:

@souz13 υπέροχα νέα κορίτσι μου❤️ μην σε αγχωνει το ιστορικό σου. Ολα καλά θα πάνε!!

@Eg93 θα κάνω αύριο πρωί πρωί. Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια. Τα συμπτώματα μου αλλάζουν μέσα στην μέρα καμιά 10αρια φορές 😵🙈 

@lilbern πάρε τον χρόνο σου και λειτούργησε όπως εσύ νιώθεις!! Όπως βλέπεις δεν υπάρχει "συνταγή επιτυχίας"

@KATIA97 βάλε τα μεγάλα μέσα! Εσύ οδηγάς τώρα την κατάσταση. Μην τον αφήνεις να πάρει πρωτοβουλία 🤭😉😇

Άντε να δούμε τι θα γίνει! Το κακό είναι ότι έχουμε πέσει σε περίοδο που έχει πολλά αθλητικά, ποδόσφαιρα κλπ. και θα έχουμε θέμα 😃

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...