Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

17 minutes ago, souz13 said:

Κορίτσια κοντοζηγώνουν οι μέρες και θα φύγει η αγωνία!!! Εμένα η κοιλιά πόναγε σαν να μου κατεβαίνει περίοδος μη το ξεχνάτε !!!!

εγώ αύριο πρωί αξημέρωτα θα παω να κάνω τη χοριακή και το απόγευμα θα παω συη γιατρό!!! Ανυπομονώ να πάνε όλα καλά!!!!

Να πω την αλήθεια 3-4 μέρες πριν πονούσα περισσότερο την κοιλιά μου απ'ότι τώρα!! Νιώθω νομίζω διαφορετικά απ'ότι άλλες φορές αλλά αυτό δυστυχώς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα... απλώς περιμένω... 

Όλα καλά θα πάνε αύριο!! ❤️❤️

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Alice20 είπε:

Να πω την αλήθεια 3-4 μέρες πριν πονούσα περισσότερο την κοιλιά μου απ'ότι τώρα!! Νιώθω νομίζω διαφορετικά απ'ότι άλλες φορές αλλά αυτό δυστυχώς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα... απλώς περιμένω... 

Όλα καλά θα πάνε αύριο!! ❤️❤️

Κ εγώ ακριβώς αυτή την αίσθηση έχω .. νιώθω διαφορετικά από τις άλλες φορές … τις άλλες φορές πονούσα διαρκώς αυτές τις μέρες .. τώρα μόνο κάτι μικρό ενοχλήσεις αραιά και που ..  μακάρι να πέφτουμε μέσα 🙏

@souz13 χαχα σε βλέπω να έχεις στηθεί από έξω πριν άνοιξουν 😂 όλα θα είναι όπως πρέπει .. περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2
  • Χαχα 1

πρίν από 18 λεπτά , Eg93 είπε:

Κ εγώ ακριβώς αυτή την αίσθηση έχω .. νιώθω διαφορετικά από τις άλλες φορές … τις άλλες φορές πονούσα διαρκώς αυτές τις μέρες .. τώρα μόνο κάτι μικρό ενοχλήσεις αραιά και που ..  μακάρι να πέφτουμε μέσα 🙏

@souz13 χαχα σε βλέπω να έχεις στηθεί από έξω πριν άνοιξουν 😂 όλα θα είναι όπως πρέπει .. περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου ❤️

Πιστεύω θα μπουν πλέον τα πράγματα σε μια σειρά, θα πάει καλά ο μήνας!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, KATIA97 είπε:

Πιστεύω θα μπουν πλέον τα πράγματα σε μια σειρά, θα πάει καλά ο μήνας!

Μακάρι να είναι ο τυχερός μήνας αυτός 🙏

Εσένα ποτε ξεκινάν οι γόνιμες ;

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Κοπέλες μου καλημέρα.

Νομίζω εγώ πάω για περίοδο... υποχώρησε ο πολύς πόνος στο στήθος και αυξήθηκαν σε συχνότητα και ένταση οι κράμπες! 

@souz13 εσύ είχες παρόμοιες διακυμάνσεις;

19 minutes ago, Alice20 said:

Κοπέλες μου καλημέρα.

Νομίζω εγώ πάω για περίοδο... υποχώρησε ο πολύς πόνος στο στήθος και αυξήθηκαν σε συχνότητα και ένταση οι κράμπες! 

@souz13 εσύ είχες παρόμοιες διακυμάνσεις;

Καλημέρα καλή εβδομάδα!! Οχι μονο κοιλιά πόνο και λίγο το στηθος. Κράμπες καθόλου!!!!

εγώ σημερα πηγα και εκανα τη χοριακή και θα βγει το μεσημέρι

2 minutes ago, souz13 said:

Καλημέρα καλή εβδομάδα!! Οχι μονο κοιλιά πόνο και λίγο το στηθος. Κράμπες καθόλου!!!!

εγώ σημερα πηγα και εκανα τη χοριακή και θα βγει το μεσημέρι

Γιατρό τι ώρα θα πας; Περιμένουμε τα νέα σου... 🥰🥰

Διαφημίσεις

Καλημερα κ Καλη βδομάδα!

Μαζευτήκαμεκι εμεις επιτέλουςαπο τας εξοχας!

Εγω αυριο εχω την αυχενικη... αναμμένα καρβουνα!!! Εφαγα κ μια τεραστια ηττα απο την ζυγαρια πρωι πρωι κ κλαιω....

@Alice20 μην απογοητευεσαι ακομα, μην προδικαζεις τιποτα! Ειναι πολυ λεπτή η διαχωριστικη γραμμη μεταξυ εγκυμοσύνης κ περιοδου. Σκεψου οτι εμενα ακομα κ τωρα η κοιλιά μου ποναει ψρες ωρες λες κ θα μου ερθει περιοδος. Το στηθος χθες ολη μερα τπτ. Το βραδυ που ξαπλωσα δεν ειχα που να σταθω. Μεχρι να δεις περίοδο να ελπιζεις κ να πιστευεις το καλυτερο!

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

8 minutes ago, Evdokia Pan said:

Καλημερα κ Καλη βδομάδα!

Μαζευτήκαμεκι εμεις επιτέλουςαπο τας εξοχας!

Εγω αυριο εχω την αυχενικη... αναμμένα καρβουνα!!! Εφαγα κ μια τεραστια ηττα απο την ζυγαρια πρωι πρωι κ κλαιω....

@Alice20 μην απογοητευεσαι ακομα, μην προδικαζεις τιποτα! Ειναι πολυ λεπτή η διαχωριστικη γραμμη μεταξυ εγκυμοσύνης κ περιοδου. Σκεψου οτι εμενα ακομα κ τωρα η κοιλιά μου ποναει ψρες ωρες λες κ θα μου ερθει περιοδος. Το στηθος χθες ολη μερα τπτ. Το βραδυ που ξαπλωσα δεν ειχα που να σταθω. Μεχρι να δεις περίοδο να ελπιζεις κ να πιστευεις το καλυτερο!

Ευχαριστώ Ευδοκία μου. Προσπαθώ να σκεφτώ θετικά αλλά δεν τα πολυκαταφερνω 😆 εσύ πριν το θετικό τεστ σου ειχαν δυναμώσει οι πόνοι σε σχέση με προηγούμενες μέρες;! Εμένα συνήθως σταματά να με πονά το στήθος, αυξάνεται η συχνότητα στον πόνο της κοιλιάς και την επομένη μου έρχεται περίοδος!

Αυχενική αγχώνεσαι για τα αποτελέσματα ή τη διαδικασία;

Όλοι έχουμε πάρει λίγο βάρος στις γιορτές.κανε μια συντηρητική διατροφή τις επόμενες μέρες και θα επιστρέψεις στα κανονικά σου κιλά!!❤️

καλημέρα κορίτσια μου! 

@Alice20 σίγουρα γνωρίζεις καλά το σωμα σου κ ισως όντως να είναι έτσι, όμως μέχρι να δούμε περίοδο δεν έχει τελειώσει τπτ .. μέχρι τελευταία στιγμή ελπίζουμε .. 

@Evdokia Pan όλα θα πάνε μια χαρά ..μην φοβάσαι τπτ !! όσο για τα κιλάκια συμφωνώ με την @Alice20 ! Όλες πήραμε τώρα με τις γιορτές .. αν προσέξεις λίγο αυτές τις μέρες θα επανέλθεις .. 

@souz13περιμενουμε να μας πεις τι θα γίνει στον γιατρο ! ❤️

εγω κορίτσια είχα χαρεί λίγο εχθές με το καφετί που είδα κ που δεν είχα πονακια περιόδου , σήμερα όμως με καλοδέχτηκαν .. το στήθος παραμένει πρησμένο και με καίει κάπως όταν ξυπνάω ένα κάψιμο - τσούξιμο να το πω εκεί γύρω από τις θηλές .. σήμερα είμαι 5 μέρες πριν την περίοδο .. φυσικά το τεστ αρνητικό ! Ισως να είναι κ νωρίς να δείξει δεν ξέρω .. 

• Ευχή 1

πρίν από 23 λεπτά , Eg93 είπε:

καλημέρα κορίτσια μου! 

@Alice20 σίγουρα γνωρίζεις καλά το σωμα σου κ ισως όντως να είναι έτσι, όμως μέχρι να δούμε περίοδο δεν έχει τελειώσει τπτ .. μέχρι τελευταία στιγμή ελπίζουμε .. 

@Evdokia Pan όλα θα πάνε μια χαρά ..μην φοβάσαι τπτ !! όσο για τα κιλάκια συμφωνώ με την @Alice20 ! Όλες πήραμε τώρα με τις γιορτές .. αν προσέξεις λίγο αυτές τις μέρες θα επανέλθεις .. 

@souz13περιμενουμε να μας πεις τι θα γίνει στον γιατρο ! ❤️

εγω κορίτσια είχα χαρεί λίγο εχθές με το καφετί που είδα κ που δεν είχα πονακια περιόδου , σήμερα όμως με καλοδέχτηκαν .. το στήθος παραμένει πρησμένο και με καίει κάπως όταν ξυπνάω ένα κάψιμο - τσούξιμο να το πω εκεί γύρω από τις θηλές .. σήμερα είμαι 5 μέρες πριν την περίοδο .. φυσικά το τεστ αρνητικό ! Ισως να είναι κ νωρίς να δείξει δεν ξέρω .. 

Εμενα με μια μερα καθυστερηση της clear blue ειχε βγει αρνητικο κ ενα αλλο φτηνιαρικο πολυ αχνο θετικο. Ακομα κ η χοριακη μουμε 2 μερες καθυστέρηση ηταν πολυ χαμηλη. Ειναι νωρίς για τεστ.

Πονο σαν καψιμο- τσουξιμο στις θηλες εγω ειχα απο την πρωτη στιγμη!

@Alice20 αρχικά αγχώνομαι να ειναι καλα το μωρό.  Δεν το εχω δει απο τη Μ.Δευτερα. Μετα σαφως κ φοβάμαι παρα πολυ για τα αποτελέσματα κ στο τέλος για κερασακι με αγχωνει κ η ιδια η εξεταση γιατι ειμαι υπερβαρη κ εχω διαβασει απειρες εμπειρίες απο κακη συμπεριφορα του υπερηχογραφιστη στην εγκυο λογω κιλών μεχρι κ οτι ειναι δυσχερης η απεικόνιση... Πιστευω πως δεν θα γλιτώσω ουτε τον κολπικο υπερηχο κ δεν είμαι καθολου χαρούμενη για αυτο... 😓

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...