Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

27 minutes ago, Alice20 said:

Όλα καλά θα πάνε!! Να σκέφτεσαι θετικά.. το έχει ανάγκη το σώμα σου να σκέφτεσαι θετικά!! .. τα συμπτώματα που θυμίζουν περίοδο ειναι λογικό να υποχωρούν μετα από κάποιο χρονικό διάστημα στην αρχή! ... Οι περισσότερες βιοχημικές ειναι τυχαίο γεγονός και δεν πρέπει να σκέφτεσαι ότι εφόσον συνέβηκε μια φορά, θα ξανασυμβεί! ❤️❤️😇😇

Ανυπομονούμε για τη Δευτέρα!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Η βιοχημική είναι ιδια με παλλίνδομη; Εγώ παλλίνδρομη είχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 minutes ago, souz13 said:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Η βιοχημική είναι ιδια με παλλίνδομη; Εγώ παλλίνδρομη είχα

Ναι...ειναι το ίδιο πράγμα απ'ότι γνωρίζω! Στις πόσες εβδομάδες παλινδρόμησε (αν επιτρέπεται);

• Δύναμη! 1

2 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

3 μέρες και απόψε κορίτσια μου αλλά έχω ολα τα τυπικά συμπτώματα της περιόδου! Βάρος χαμηλά, πόνο στο στήθος, μερικά σπυράκια...και εννοείται ξηρασία... Αχχ, ξεκίνησαν να εξανεμίζονται οι ελπίδες μου! 

Πώς είστε όλες οι υπόλοιπες;! 

Καλε τι 3;; Εγώ είμαι 7 και σήμερα .. εσυ λογικά είσαι 5.. όμως μην το προδικάζεις άνομα .. εχεις μερεσ , κ να μην ξεχνάμε ότι είναι σχεδόν τα ίδια συμπτώματα με της περιόδου !

κ εγώ μια από τα ίδια είμαι .. το στήθος έχει κατά πρηστεί κ πονάει .. υγρά δεν νιώθω να έχω ιδιεραιρα και δεν νιώθω κάποιον πόνο σήμερα ..

η μόνη διαφορα από τις άλλες φορές είναι ότι δεν πονάω συστηματικά .. πχ τις άλλες φορές πονούσα συνέχεια από την ωορρηξία μέχρι να έρθει η περίοδος.. τώρα τα πονακια έχουν ελαττωθεί αρκετά ! Έχω μόνο κάτι ενοχλήσεις μέσα στην μέρα ! Ελπίζω να μην είναι κ αυτό κάτι τυχαίο 😏

1 hour ago, souz13 είπε:

Έχουμε ακόμα καιρό μην απελπίζεσαι…

εγω θα παω δευτέρα πρωί να κάνω χοριακή και το μεσημέρι θα πάω στη γιατρό! Ανυπομονώ πολύ γιατί την τελευταία φορα που είχα παει δεν ηταν για καλό 😓 ελπίζω τώρα να πάνε όλα καλά! Από συμπτώματα το στηθος ειναι καλύτερα μπορώ να πω κοιμαμαι και μπρούμυτα λιγο με μια ενόχληση! Και ο πονος της μήτρας με πιάνει που και που αλλα χθες λιγότερο! 

Όλα θα πάνε μια χαρά κορίτσι μ .. θετική σκέψη μόνο ! Όσο έχεις αυτά τα πονακια ειναι καλό .. ! Κ εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε τα ευχάριστα νέα σου 🙏❤️

• Ευχαριστώ 1

Εχουν ελλατωθει τα πονάκια στο στηθος με ενοχλει λιγοτερο απο τις αλλες μέρες βέβαια! Η παλλινδρόμηση εγινε κοντα στο μήνα απο οσο θυμάμαι…η μήτρα δεν με ενοχλει τοσο οσο προχθες δηλαδη 

πρίν από 21 λεπτά , souz13 είπε:

Εχουν ελλατωθει τα πονάκια στο στηθος με ενοχλει λιγοτερο απο τις αλλες μέρες βέβαια! Η παλλινδρόμηση εγινε κοντα στο μήνα απο οσο θυμάμαι…η μήτρα δεν με ενοχλει τοσο οσο προχθες δηλαδη 

Εντάξει μην σε αγχώνει αυτό .. δεν σημαίνει ότι θα τα έχεις σε όλο το πρώτο τρίμηνο αυτά τα συμπτώματα .. υπομονή .. σε κάποιες υποχωρούν νωρίτερα σε κάποιες αργότερα κ σε άλλες καθόλου ! όλα θα πάνε καλά ! 😁

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Eg93 said:

Καλε τι 3;; Εγώ είμαι 7 και σήμερα .. εσυ λογικά είσαι 5.. όμως μην το προδικάζεις άνομα .. εχεις μερεσ , κ να μην ξεχνάμε ότι είναι σχεδόν τα ίδια συμπτώματα με της περιόδου !

κ εγώ μια από τα ίδια είμαι .. το στήθος έχει κατά πρηστεί κ πονάει .. υγρά δεν νιώθω να έχω ιδιεραιρα και δεν νιώθω κάποιον πόνο σήμερα ..

η μόνη διαφορα από τις άλλες φορές είναι ότι δεν πονάω συστηματικά .. πχ τις άλλες φορές πονούσα συνέχεια από την ωορρηξία μέχρι να έρθει η περίοδος.. τώρα τα πονακια έχουν ελαττωθεί αρκετά ! Έχω μόνο κάτι ενοχλήσεις μέσα στην μέρα ! Ελπίζω να μην είναι κ αυτό κάτι τυχαίο 😏

Όλα θα πάνε μια χαρά κορίτσι μ .. θετική σκέψη μόνο ! Όσο έχεις αυτά τα πονακια ειναι καλό .. ! Κ εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε τα ευχάριστα νέα σου 🙏❤️

Έτσι μου δείχνει το ημερολόγιο μου. 28 μέρες ο κύκλος μου συνήθως. Εννοείται με σκαμπανεβάσματα αλλά ο μέσος όρος ειναι 28... Κανονικά ειναι να αδιαθετησω την τρίτη... Εσύ γιατί 7; Νόμιζα ήμασταν πιο κοντά!

Να σου πω ούτε εγώ πονώ συστηματικά αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ήταν άλλες φορές και δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Η μόνη διαφορά που μπορώ να εντοπίσω είναι οτι το στήθος με πονάει πιο μπροστά απ'ότι συνήθως! 

5 minutes ago, Alice20 said:

Έτσι μου δείχνει το ημερολόγιο μου. 28 μέρες ο κύκλος μου συνήθως. Εννοείται με σκαμπανεβάσματα αλλά ο μέσος όρος ειναι 28... Κανονικά ειναι να αδιαθετησω την τρίτη... Εσύ γιατί 7; Νόμιζα ήμασταν πιο κοντά!

Να σου πω ούτε εγώ πονώ συστηματικά αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ήταν άλλες φορές και δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Η μόνη διαφορά που μπορώ να εντοπίσω είναι οτι το στήθος με πονάει πιο μπροστά απ'ότι συνήθως! 

Δεν ξέρω πώς τα μέτρησα προχθές και μου έβγαιναν 7 ... Τώρα πήγα με το app του κινητού.. μπερδεύτηκα κάπως. Δεν ξέρω. Δεν είμαι καλά !😆😆😆😆

πρίν από 9 λεπτά , Alice20 είπε:

Δεν ξέρω πώς τα μέτρησα προχθές και μου έβγαιναν 7 ... Τώρα πήγα με το app του κινητού.. μπερδεύτηκα κάπως. Δεν ξέρω. Δεν είμαι καλά !😆😆😆😆

Χαχαχα μπλέξαμε τα μπούτια μας .. εγώ τώρα υπολογίζω βάση ωορρηξίας. Σε 6-7 ημέρες λέω .. ο κύκλος μ γενικά έχει μεγαλώσει .. πέρσι τέτοια εποχή μ έρχονταν στις 24-26 μέρες μέχρι κ τον οκτωμβριο .. από Νοέμβριο μέχρι κ σήμερα είμαι στις 28-30 μόνο τον Γενάρη μ ήρθε στις 23 μέρες τότε ήταν κ η πρώτη φορά π έγινε ελεύθερα .. απο Φεβρουάριο έχω πάλι 28-30 ! Μπέρδεμα .. τελευταία περίοδο είχα 31/03 άρα περιμένω 28-29 Απριλίου .. άρα έχουμε 3-4 μέρες διαφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Eg93 είπε:

Χαχαχα μπλέξαμε τα μπούτια μας .. εγώ τώρα υπολογίζω βάση ωορρηξίας. Σε 6-7 ημέρες λέω .. ο κύκλος μ γενικά έχει μεγαλώσει .. πέρσι τέτοια εποχή μ έρχονταν στις 24-26 μέρες μέχρι κ τον οκτωμβριο .. από Νοέμβριο μέχρι κ σήμερα είμαι στις 28-30 μόνο τον Γενάρη μ ήρθε στις 23 μέρες τότε ήταν κ η πρώτη φορά π έγινε ελεύθερα .. απο Φεβρουάριο έχω πάλι 28-30 ! Μπέρδεμα .. τελευταία περίοδο είχα 31/03 άρα περιμένω 28-29 Απριλίου .. άρα έχουμε 3-4 μέρες διαφορα..

Αλλά αφού είσαι τόσο κοντά πως κρατιέσαι κ δεν κανεις κανένα τεστακι; Εγώ η παρανοϊκή ξεκίνησα ήδη .. εννοείται πως ήταν αρνητικό 😂 αλλά λέω αφού πήρα που πήρα 50 τεστ γτ να μην κάνω ;;; 😂😂😂

• Χαχα 1

πρίν από 32 λεπτά , Eg93 είπε:

Αλλά αφού είσαι τόσο κοντά πως κρατιέσαι κ δεν κανεις κανένα τεστακι; Εγώ η παρανοϊκή ξεκίνησα ήδη .. εννοείται πως ήταν αρνητικό 😂 αλλά λέω αφού πήρα που πήρα 50 τεστ γτ να μην κάνω ;;; 😂😂😂

Βλέπω έχεις εξοπλιστεί καταλλήλως! 😊 Δεν είναι κακό, αρκεί να μην προκύπτουν βιαστικά συμπεράσματα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , KATIA97 είπε:

Βλέπω έχεις εξοπλιστεί καταλλήλως! 😊 Δεν είναι κακό, αρκεί να μην προκύπτουν βιαστικά συμπεράσματα.

Φυσικά 😄 Κοιτα επειδή τον προηγούμενο μήνα ξόδεψα πάνω από 100€ για να αγοράζω τεστ από διαφορα καταστήματα , παρηγγειλα από το Ίντερνετ αυτή τη φορά 55 ταινίες είναι με 15€ .. επειδή ξέρω τι μανία με πιάνει όσο πλησιάζουν οι μέρες .. ώστε να μην φάω πάλι τον μισθό μ στα τεστ κ μαζί και τα μούτρα μ 🤣

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Eg93 είπε:

Φυσικά 😄 Κοιτα επειδή τον προηγούμενο μήνα ξόδεψα πάνω από 100€ για να αγοράζω τεστ από διαφορα καταστήματα , παρηγγειλα από το Ίντερνετ αυτή τη φορά 55 ταινίες είναι με 15€ .. επειδή ξέρω τι μανία με πιάνει όσο πλησιάζουν οι μέρες .. ώστε να μην φάω πάλι τον μισθό μ στα τεστ κ μαζί και τα μούτρα μ 🤣

Καταλαβαίνω, απλά μην βιάζεσαι να απογοητευτείς σε περίπτωση αρνητικού, λαμβάνοντας υπόψιν την στιγμή στην οποία γίνεται.

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , KATIA97 είπε:

Καταλαβαίνω, απλά μην βιάζεσαι να απογοητευτείς σε περίπτωση αρνητικού, λαμβάνοντας υπόψιν την στιγμή στην οποία γίνεται.

Ναι εννοείται .. ξερω πως είναι αρκετά νωρίς ακόμα.. κ ξερω ήδη ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό .. και εύχομαι πραγματικά να δω ένα θετικό τεστ τις επόμενες ημέρες 🙏

• Ευχή 1

1 hour ago, Eg93 said:

Δεν κρατιεμαι αλλά ευτυχώς δεν έχω σπίτι 😆😆 ... Αν είχα θα έκανα οπωσδήποτε! ... Αυτό όμως που γενικά πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες καθυστέρηση, απο την πρώτη μέρα καθυστέρησης αγοράζω και κάνω 😆🤭

Αυτά απο το διαδίκτυο που αναφέρεις είναι αξιόπιστα ;

πρίν από 2 λεπτά , Alice20 είπε:

Δεν κρατιεμαι αλλά ευτυχώς δεν έχω σπίτι 😆😆 ... Αν είχα θα έκανα οπωσδήποτε! ... Αυτό όμως που γενικά πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες καθυστέρηση, απο την πρώτη μέρα καθυστέρησης αγοράζω και κάνω 😆🤭

Αυτά απο το διαδίκτυο που αναφέρεις είναι αξιόπιστα ;

Δεν τα έχω ξανά πάρει όμως μου τα πρότεινε μια φίλη μ που της είχαν βγάλει θετικό αποτέλεσμα 5 μέρες πριν την αναμενόμενη ημέρα περιόδου .. κ ήταν όντως έγκυος ! Κ μ λέει παρε αυτά κ άμα δεις θετικό παρε κ κάνε μετά τα πιο ακριβά για να σιγουρευτείς.. αλλά τα είδα κ σε μια στο YouTube που τα χρησιμοποίησε κ έμεινε ευχαριστημένη .. mommed λέγονται ! 

14 minutes ago, Eg93 said:

Δεν τα έχω ξανά πάρει όμως μου τα πρότεινε μια φίλη μ που της είχαν βγάλει θετικό αποτέλεσμα 5 μέρες πριν την αναμενόμενη ημέρα περιόδου .. κ ήταν όντως έγκυος ! Κ μ λέει παρε αυτά κ άμα δεις θετικό παρε κ κάνε μετά τα πιο ακριβά για να σιγουρευτείς.. αλλά τα είδα κ σε μια στο YouTube που τα χρησιμοποίησε κ έμεινε ευχαριστημένη .. mommed λέγονται ! 

Χμμ... Θα τα πάρω κι εγώ τότε! .. είναι νωρίς όμως για σένα. Δεν απογοήτευσε με το αρνητικό αποτέλεσμα;! 

πρίν από 8 λεπτά , Alice20 είπε:

Χμμ... Θα τα πάρω κι εγώ τότε! .. είναι νωρίς όμως για σένα. Δεν απογοήτευσε με το αρνητικό αποτέλεσμα;! 

Εγώ τα βρήκα στο αμαζον αυτά.. δεν ξέρω στην Ελλάδα σε τι τιμή θα τα βρεις .. ψαξτο όμως .. πάντως είχα βρει επίσης και τις ταινίες one step από την σελίδα mother to be είναι ελληνικό σάιτ κ έχει τα 10 κομμάτια 8€ κάπου εκεί .. 

για την ώρα δεν απογοητεύομαι όχι , ξέρω πως είναι νωρίς .. αλλά προετοιμάζομαι κ ψυχολογικά για ένα τελικό αρνητικό αποτέλεσμα ! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...