Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

2 hours ago, lilbern said:

Καλώς μας ήρθες. Τουλάχιστον σημαίνει ότι το σώμα σου γνωρίζει πως να κάνει γονιμοποίηση. Αυτό να κρατήσεις από αυτό που έγινε ❤️ Εύχομαι σύντομα με ένα θετικό τεστ. Τώρα ξεκινάτε κανονικά προσπάθειες?

Εγώ τελικά είμαι σίγουρη ότι σήμερα είναι η ωορρηξία μου. Έχω αρκετά λευκά υγρά. Άρα πιστεύω ότι αυτό το μήνα θα είναι 24αρης ο κύκλος μου. 

Βάλε τα δυνατά σου για συνάντηση ;)

31 minutes ago, Eg93 said:

Ναι όντως είναι ακόμα νωρίς .. έχουμε μέρες ακόμα μπροστά μας ! 

@rodok συμφωνώ κ εγώ ! Πήρες την σωστή απόφαση .. έτσι θα χαλαρώσεις κιόλας κ ισως να σου έρθει από εκεί π δεν το περιμένεις ! Όπως κ να έχει προέχει η υγεία μας ❤️

Κοριτσάκι μου λυπάμαι για την άσχημη εξέλιξη ! Χαίρομαι όμως που είσαι καλά και έτοιμη να πας παρακάτω .. μακάρι σύντομα να έχουμε όλες όμορφα νέα ! 🙏

εγω κορίτσια σήμερα έχω έναν πόνο χαμηλά κ δεξιά περισσότερο με πιάνει όταν σκύβω η όταν παω να καθίσω , μοιάζει σαν να με τρυπούν εκείνη τη στιγμή .. επισης φόρεσα λευκό εσώρουχο για να παρατηρήσω τα υγρά μ ! Σήμερα μου φαίνεται σαν να ψιλό κιτρινίζουν και πριν από λίγο π πήγα τουαλέτα είδα δυο σταγόνες σαν καφέ-μπεζ κάπως δεν μπορώ να προσδιορίσω το χρωμα ακριβώς πάντως ήταν ανοιχτόχρωμες  .. και δεν ξέρω αν σημαίνει κ κάτι .. δεν μοιάζει με το καφέ όπως στο τέλος της περιόδου ούτε με αίμα 🤔

Πολύ παράξενο.. δεν μου έχει ξανατυχει!! Κιτρινωπό ναι, αλλά προς καφέ ποτέ... Δεν συνοδεύεται από περίεργη μυρωδιά, έτσι;! ... Δεν είναι λίγο νωρίς για να θεωρηθεί εμφύτευση; 🤔

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Alice20 είπε:

Βάλε τα δυνατά σου για συνάντηση ;)

Πολύ παράξενο.. δεν μου έχει ξανατυχει!! Κιτρινωπό ναι, αλλά προς καφέ ποτέ... Δεν συνοδεύεται από περίεργη μυρωδιά, έτσι;! ... Δεν είναι λίγο νωρίς για να θεωρηθεί εμφύτευση; 🤔

Οχι δεν μυρίζει κάπως .. κ εγώ θα έλεγα πως είναι νωρίς γτ είμαι 5-6 μέρες μετά την ωορρηξία .. κ εγώ δεν έχει τύχει να το παρατηρήσω άλλη φορά .. μπορεί να μην είναι κ τπτ .. τι να πω παράξενα πράγματα 😏

5 minutes ago, Eg93 said:

Οχι δεν μυρίζει κάπως .. κ εγώ θα έλεγα πως είναι νωρίς γτ είμαι 5-6 μέρες μετά την ωορρηξία .. κ εγώ δεν έχει τύχει να το παρατηρήσω άλλη φορά .. μπορεί να μην είναι κ τπτ .. τι να πω παράξενα πράγματα 😏

Παρακολούθησε το να δούμε πώς θα εξελιχθεί!!

Κορίτσια μου καλημέρα. Πώς είστε όλες;

Χθες κατα τπ μεσημέρι με έπιασε ενας έντονος πόνος στην κοιλιά, σαν πόνος ωορρηξίας, περιόδου, δεν μπορώ να προσδιορίσω. Έπειτα το βράδυ κατα την επαφή είχα έντονη δυσφορία στην μήτρα και πόνο, οπότε και σταματήσαμε. Έχω ψιλοαγχωθει. Λέτε να είναι κατάλοιπα της σαλπιγγογραφιας; Των μυκήτων; Δεν μου ξαναετυχε να πονάω έτσι!

2 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Χθες κατα τπ μεσημέρι με έπιασε ενας έντονος πόνος στην κοιλιά, σαν πόνος ωορρηξίας, περιόδου, δεν μπορώ να προσδιορίσω. Έπειτα το βράδυ κατα την επαφή είχα έντονη δυσφορία στην μήτρα και πόνο, οπότε και σταματήσαμε. Έχω ψιλοαγχωθει. Λέτε να είναι κατάλοιπα της σαλπιγγογραφιας; Των μυκήτων; Δεν μου ξαναετυχε να πονάω έτσι!

Καλημέρα κορίτσι μ . Μην ανησυχείς δεν νομίζω πως είναι κάτι .. ισως να ήταν από το έντερο . Μ έχει συμβεί κ εμένα στο παρελθόν να πονέσω τόσο κατά την επαφή ώστε να σταματήσω .. κ πιστεύω πως ήταν από το έντερο ! Έπειτα από τους μύκητες δεν θα είχες τέτοιους πονους σε καμία περίπτωση .. έχω περάσει μύκητες άπειρες φορές κ δεν συνέβη ποτε τπτ τέτοιο .. Όλα εκεί κάτω συνδέονται μεταξύ τους και οι πόνοι μας μπερδεύουν .. εκτός κ αν έγινε κάτι άλλο ευχάριστο 😉 

παρολαυτα αν συνεχιστεί καλύτερα να ρωτούσες τον γιατρο σου .. 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Καλημέρα!! 

Όταν είχα μυκητίαση είχα κι εγώ πόνο πάντως και γι' αυτό δεν ερχόμασταν σε επαφή, επειδή όταν το είχαμε δοκιμάσει με πονούσε πολύ, αλλά όχι η μήτρα, μέσα στον κόλπο πονούσα.

Μήπως ήταν έντερο όπως είπε και η @Eg93 ? Πιστεύω ότι και να ήταν πέρασε. Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η σαλπιγγογραφία πάντως.

Εμείς τελικά δεν καταφέραμε να βρεθούμε χτες, οπότε σήμερα, αύριο και μεθαύριο. Βέβαια τώρα δεν έχω υγρά. Μήπως πέρασε η ωορρηξία?

yixDp2.png

πρίν από 41 λεπτά , lilbern είπε:

Καλημέρα!! 

Όταν είχα μυκητίαση είχα κι εγώ πόνο πάντως και γι' αυτό δεν ερχόμασταν σε επαφή, επειδή όταν το είχαμε δοκιμάσει με πονούσε πολύ, αλλά όχι η μήτρα, μέσα στον κόλπο πονούσα.

Μήπως ήταν έντερο όπως είπε και η @Eg93 ? Πιστεύω ότι και να ήταν πέρασε. Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η σαλπιγγογραφία πάντως.

Εμείς τελικά δεν καταφέραμε να βρεθούμε χτες, οπότε σήμερα, αύριο και μεθαύριο. Βέβαια τώρα δεν έχω υγρά. Μήπως πέρασε η ωορρηξία?

Καλημέρααα! Κάνε εσυ και μην σε αγχώνει αυτό με τα υγρά .. κ εγώ δεν είχα πολλά στην ωορρηξία αυτή τη φορά παρόλο το θετικό μ τεστ .. και εχθές να έκανες ωορρηξία μπορεί να την προλάβεις σήμερα .. αλλά μπορεί κ να μην έχει γίνει ακόμα .. 🙂 απλώς απόλαυσε τον έρωτα με τον σύντροφο σου και μην σκέφτεσαι τπτ .. 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια! 

Εγω εχω χαθει λίγο, ειμαστε ακόμα σε mood διακοπων! Πηγαμε κ μια εκδρομη 3 μερες ως την Λαρισσα να δούμε τα διδυμακια φιλων που γέννησαν τον Ιανουαριο... έλιωσα!

Αιμα κ καφε δεν εχω δει ξανα απο την Μεγαλη Βδομάδα.  Τώρα λιγο εχω αγχωθει γιατι ειχα καποια συμπτωματα μεχρι το Μεγαλο Σαββατο κ απο την Κυριακη σχεδον τιποτα. Μονο δυσκοιλιότητα,  εξαντληση που κ που, ενω απο προχθές σταματησε να με ποναει κ το στήθος.  Προσπαθω να μην σκέφτομαι αρνητικα κ ανυπομονω για την Τριτη!

@Alice20 @Eg93 ευχομαι το τεστ να ειναι θετικο!!!!

@souz13 πολλα πολλα συγχαρητηρια κι ολα με το καλο!

@rodok πηγαινε παρε μια γνωμη κ απο εναν γιατρο ακομα 😉 κ προς ολοταχως!!! 🤞🙏

• Δύναμη! 1

4 hours ago, Eg93 said:

Καλημέρα κορίτσι μ . Μην ανησυχείς δεν νομίζω πως είναι κάτι .. ισως να ήταν από το έντερο . Μ έχει συμβεί κ εμένα στο παρελθόν να πονέσω τόσο κατά την επαφή ώστε να σταματήσω .. κ πιστεύω πως ήταν από το έντερο ! Έπειτα από τους μύκητες δεν θα είχες τέτοιους πονους σε καμία περίπτωση .. έχω περάσει μύκητες άπειρες φορές κ δεν συνέβη ποτε τπτ τέτοιο .. Όλα εκεί κάτω συνδέονται μεταξύ τους και οι πόνοι μας μπερδεύουν .. εκτός κ αν έγινε κάτι άλλο ευχάριστο 😉 

παρολαυτα αν συνεχιστεί καλύτερα να ρωτούσες τον γιατρο σου .. 

Όντως δύσκολα διαχωριζεις απο πού προέρχεται ο πόνος!

Λες να έγινε κάτι ευχάριστο από τόσο νωρίς; 🤩🤩

Σήμερα δεν νιώθω κάτι έντονο, λίγο βάρος χαμηλά όπως όταν περιμένω περίοδο 😕

3 hours ago, lilbern said:

Καλημέρα!! 

Αγχώθηκα λίγο ειναι η αλήθεια επειδή και στηβ σαλπιγγογραφια είχα πονέσει αρκετά. Ελπίζω να ειναι το έντερο και όχι κάτι άλλο ανησυχητικό.. πάντως σήμερα δεν ένιωσα κάτι εκτός απο το βάρος που νιώθουμε όταν πρόκειται να ξεκινήσει η περίοδος..

Η ωορρηξία μπορεί να έγινε και πριν καν συνειδητοποιήσεις τα υγρά. Επίσης κάπου διάβαζα ότι ο πονος της ωορρηξίας δεν σημαίνει ότι η ωορρηξία έγινε τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί να πονέσεις πριν ή και μετά αυτή! Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει ακριβώς ;) ... Δεν πειράζει που χάσατε την μέρα χθες. Εξάλλου ένα καλό σπέρμα μπορεί να ζήσει μέχρι και 5 μέρες στο σώμα της γυναίκας!

15 minutes ago, Evdokia Pan said:

Γεια σας κοριτσια! 

Εγω εχω χαθει λίγο, ειμαστε ακόμα σε mood διακοπων! Πηγαμε κ μια εκδρομη 3 μερες ως την Λαρισσα να δούμε τα διδυμακια φιλων που γέννησαν τον Ιανουαριο... έλιωσα!

Αιμα κ καφε δεν εχω δει ξανα απο την Μεγαλη Βδομάδα.  Τώρα λιγο εχω αγχωθει γιατι ειχα καποια συμπτωματα μεχρι το Μεγαλο Σαββατο κ απο την Κυριακη σχεδον τιποτα. Μονο δυσκοιλιότητα,  εξαντληση που κ που, ενω απο προχθές σταματησε να με ποναει κ το στήθος.  Προσπαθω να μην σκέφτομαι αρνητικα κ ανυπομονω για την Τριτη!

Χαίρομαι που ολα βαίνουν καλώς... Τα πονακια μην σε αγχωνουν.. λογικά θα πηγαινοέρχονται!!❤️❤️

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου 😚😚

• Ευχή 1

πρίν από 12 λεπτά , Evdokia Pan είπε:

Γεια σας κοριτσια! 

Και πολύ καλά κάνετε! Το χρειάζεστε κ οι δυο πιστεύω !! 

πολυ θετικό το ότι δεν έχεις καθόλου αίμα ! Μην αγχώνεσαι για τίποτα .. το πιο δύσκολο κομμάτι το πέρασες πιστεύω .. 

περιμενουμε τα νέα σου την Τρίτη 🙏❤️❤️

πρίν από 6 λεπτά , Alice20 είπε:

Όντως δύσκολα διαχωριζεις απο πού προέρχεται ο πόνος!

Λες να έγινε κάτι ευχάριστο από τόσο νωρίς; 🤩🤩

Σήμερα δεν νιώθω κάτι έντονο, λίγο βάρος χαμηλά όπως όταν περιμένω περίοδο 😕

Μακάρι κοριτσάκι μου .. ποτε δεν ξέρεις .. είσαι κοντά στις ημέρες που θα μπορούσε να υπάρξει εμφύτευση ! όσο δεν έρχεται η περίοδος έχουμε ελπίδες 🙏

Εγώ εχθές είχα αυτόν τον πόνο δεξιά ο οποίος με έπιανε όταν πήγαινα να σκύψω και να καθίσω .. και το βράδυ κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα .. αυτές τις σταγόνες που είδα στο εσώρουχο δεν τις ξανά είδα μέχρι τώρα .. δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν .. κ το χρωμα δεν ήταν κόκκινο η καφετί .. ήταν ανοιχτόχρωμο όπως του ιωδίου για να σου δώσω να καταλάβεις ..

σημερα έχω μια ενόχληση απλώς στην δεξιά μεριά κ την νιώθω κ στο δεξί μ πόδι .. πρώτη φορά νιώθω κάτι τέτοιο .. κάπως σαν να πονάει - μουδιάζει 🤔 

@rodok πως είσαι εσυ κορίτσι ;;

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Eg93 said:

Και πολύ καλά κάνετε! Το χρειάζεστε κ οι δυο πιστεύω !! 

πολυ θετικό το ότι δεν έχεις καθόλου αίμα ! Μην αγχώνεσαι για τίποτα .. το πιο δύσκολο κομμάτι το πέρασες πιστεύω .. 

περιμενουμε τα νέα σου την Τρίτη 🙏❤️❤️

Μακάρι κοριτσάκι μου .. ποτε δεν ξέρεις .. είσαι κοντά στις ημέρες που θα μπορούσε να υπάρξει εμφύτευση ! όσο δεν έρχεται η περίοδος έχουμε ελπίδες 🙏

Εγώ εχθές είχα αυτόν τον πόνο δεξιά ο οποίος με έπιανε όταν πήγαινα να σκύψω και να καθίσω .. και το βράδυ κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα .. αυτές τις σταγόνες που είδα στο εσώρουχο δεν τις ξανά είδα μέχρι τώρα .. δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν .. κ το χρωμα δεν ήταν κόκκινο η καφετί .. ήταν ανοιχτόχρωμο όπως του ιωδίου για να σου δώσω να καταλάβεις ..

σημερα έχω μια ενόχληση απλώς στην δεξιά μεριά κ την νιώθω κ στο δεξί μ πόδι .. πρώτη φορά νιώθω κάτι τέτοιο .. κάπως σαν να πονάει - μουδιάζει 🤔 

@rodok πως είσαι εσυ κορίτσι ;;

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να εοχες ωορρηξία πιο νωρίς κι αυτά τα συμπτώματα να είναι απο εμφύτευση;! ... Εγώ ξέρω κοπέλα που έμεινε έγκυος τη 10η μέρα του κύκλου της!

πρίν από 14 λεπτά , Alice20 είπε:

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να εοχες ωορρηξία πιο νωρίς κι αυτά τα συμπτώματα να είναι απο εμφύτευση;! ... Εγώ ξέρω κοπέλα που έμεινε έγκυος τη 10η μέρα του κύκλου της!

Δεν νομίζω με θετικό τεστ ωορρηξιας την 15η 😏 τώρα είμαι στην 22η μέρα .. αποκλείεται να ήταν εχθές η εμφύτευση Ε ; 21η μέρα .. αλλά και πάλι νωρίς μ φαίνεται ! 

6 minutes ago, Eg93 said:

Δεν νομίζω με θετικό τεστ ωορρηξιας την 15η 😏 τώρα είμαι στην 22η μέρα .. αποκλείεται να ήταν εχθές η εμφύτευση Ε ; 21η μέρα .. αλλά και πάλι νωρίς μ φαίνεται ! 

Τι αλλο νοιωθεις; Πόνο περιόδου;;

πρίν από 2 λεπτά , souz13 είπε:

Τι αλλο νοιωθεις; Πόνο περιόδου;;

Είχα κάτι πονακια τις προηγούμενες ημέρες , εχθές κάτι τσιμπήματα μόνο στην μήτρα κ αυτόν τον πόνο δεξιά που έχω κ σήμερα .. τπτ άλλο .. το στήθος είχε πρηστεί έτσι κ αλλιώς από την ωορρηξία κ σήμερα άρχισε να με πονάει λίγο περισσότερο απλά από ότι πριν .. κ γενικότερα έχω ένα πρήξιμο από εχθές .. αλλά αυτό με το εσώρουχο με παραξένεψε .. δεν έχω ξανά δει τέτοιο χρωμα στα υγρά μου .. 

49 minutes ago, Eg93 said:

Απο την 6η μέρα μετα την ωορρηξία είναι πιθανόν να γίνει η εμφύτευση αλλά δεν είναι συνηθες .. 🤔

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...