Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , KATIA97 είπε:

Λογικό είναι να υπάρχει περισσότερη όρεξη εκείνες τις μέρες και βιολογικά και συναισθηματικά. Το κακό είναι ότι δεν ταυτίζονται πάντα και οι ορέξεις των αντρών 😊

Ο δικός μου ευτυχώς είναι στον αυτόματο. Δεν λέει ποτέ όχι και έχει πάντα όρεξη χαχαχα 😂

πρίν από 11 λεπτά , souz13 είπε:

@lilbern εχεις δρόμο ακόμα τοτε!!! Δωστου να καταλαβει 😂 σιγουρα μετα τις γονιμες υπαρχει μια αδιαφορια αλλα μην το κανεις γιατι ποτέ δε ξέρεις!!!! 
εγω καλα ειμαι μονο αυτο με τη μήτρα που με ενοχλει οταν πηγαινω τουαλέτα!!! Κατα τα αλλα ειμαι καλά! Αν εξαιρεσεις που με πιανει υπνηλια απο τις εννια το βράδυ! Ανυπομονω για τη δευτέρα!!! Λγκα θα ανεβει και η χοριακή

Εντάξει εννοείται ότι δεν σταματάμε μετά τις γόνιμες, απλά το σκεφτόμουν τώρα και ελπίζω να μην μου φαίνεται πιο "ανούσιο" 🤣

Μεγαλώνει η μήτρα για να χωρέσει το μωράκι σου. Τι όμορφη αίσθηση αυτή ❤️ Γιατί δεν κάνεις αύριο μια χοριακή? Εμένα μου είχε πει ο γυναικολόγος να την επανλαάβω σε 2 μέρες. Το λέω γιατί είναι μακριά η Δευτέρα. Αντέχεις? 😂 Βέβαια το μωράκι είναι εκεί και δεν πάει πουθενά, οπότε ίσως είναι καλύτερα Δευτέρα για να έχει ανέβει ακόμα πιο πολύ η χοριακή και να πας μετά στον γιατρό. Νομίζω πάνω από 1600 αρχίζει και φαίνεται στον υπέρηχο κάτι. Αλλά επειδή είχες μεγάλη πρώτη χοριακή εσύ θα είναι τερααααστια την Δευτέρα 😍🙏 

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , lilbern είπε:

Ο δικός μου ευτυχώς είναι στον αυτόματο. Δεν λέει ποτέ όχι και έχει πάντα όρεξη χαχαχα 😂

Εντάξει εννοείται ότι δεν σταματάμε μετά τις γόνιμες, απλά το σκεφτόμουν τώρα και ελπίζω να μην μου φαίνεται πιο "ανούσιο" 🤣

Μεγαλώνει η μήτρα για να χωρέσει το μωράκι σου. Τι όμορφη αίσθηση αυτή ❤️ Γιατί δεν κάνεις αύριο μια χοριακή? Εμένα μου είχε πει ο γυναικολόγος να την επανλαάβω σε 2 μέρες. Το λέω γιατί είναι μακριά η Δευτέρα. Αντέχεις? 😂 Βέβαια το μωράκι είναι εκεί και δεν πάει πουθενά, οπότε ίσως είναι καλύτερα Δευτέρα για να έχει ανέβει ακόμα πιο πολύ η χοριακή και να πας μετά στον γιατρό. Νομίζω πάνω από 1600 αρχίζει και φαίνεται στον υπέρηχο κάτι. Αλλά επειδή είχες μεγάλη πρώτη χοριακή εσύ θα είναι τερααααστια την Δευτέρα 😍🙏 

Θετικό αυτό, σίγουρα διευκολύνει την προσπάθεια😊

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , KATIA97 είπε:

Λογικό είναι να υπάρχει περισσότερη όρεξη εκείνες τις μέρες και βιολογικά και συναισθηματικά. Το κακό είναι ότι δεν ταυτίζονται πάντα και οι ορέξεις των αντρών 😊

Αυτό είναι το δικό μ θέμα ! Ο κακός συγχρονισμός 😂😂

πρίν από 10 λεπτά , lilbern είπε:

Χαχα είσαι τυχερή που έχει πάντα όρεξη 😉

• Μου αρέσει 2

6 minutes ago, lilbern said:

Λες;;;;; Θα τρελαθώ 😅😅

μου ειπε να την κανω δευτέρα πρωί για να βγει μεσημέρι που θα παω, οποτε θα παω πρωι πρωι εξι που ανοιγουν για να βγει 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Eg93 είπε:

Αυτό είναι το δικό μ θέμα ! Ο κακός συγχρονισμός 😂😂

Είναι σημαντικό θέμα, ειδικά στα ξεκινήματα που είναι κάτι καινούριο. Σε αυτόν τον κύκλο π.χ. έκανα προγραμματισμούς κλπ. και τελικά προέκυψαν μόνο δύο επαφές από τις οποίες αξιοποιήθηκε μόνο η μία.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , lilbern είπε:

Ααα ΄πολύ τα θέλουμε αυτά τα πονάκια, τα αγαπάμε αυτά τα πονάκια. Λίγο έμεινε για να ξεκινήσεις τα τεστ 😍

Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν μένουμε μαζί, όταν βρισκόμαστε του δίνουμε και καταλαβαίνει χαχαχα 😂 Αλλά βρε κορίτσια, έπαθα το άλλο τώρα. Τώρα που σκέφτομαι και το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης μου κάνει πιο πολύ όρεξη τώρα που είναι οι γόνιμες και φοβάμαι τις υπόλοιπες μέρες του μήνα μήπως γίνω κι εγώ από εκείνες που δεν βρίσκω κάποιο νόημα χαχαχα. Με νιώθετε? Θα το ξέρω όταν περάσουν οι γόνιμες αυτό. Απλά εννοώ ότι τώρα έχω μια λαχτάρα παραπάνω 🤣 Νομίζω καταλαβαίνετε πως το εννοώ.

Για την περίοδο έχω ακόμα μέρες μιας και προς το παρόν είμαι στις γόνιμες. Σύμφωνα με το ημερολόγιο περιμένω 5 Μαίου. 

Εσύ πως είσαι σήμερα??? 😍

Ναιι αν κ είναι νωρίς ακόμα για τεστ .. έχω αρκετό απόθεμα όποτε θα τα ξεκινήσω από νωρίς !! 

ενταξει λογικό να νιώθεις μεγαλύτερη επιθυμία στις γόνιμες όχι μόνο λογο της εγκυμοσύνης αλλα γενικότερα οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη επιθυμία  εκείνες τις ημέρες ! .. αλλα προσπάθησε να μην γίνεις εμμονική κ απολαμβάνεις τον έρωτα κ τις υπόλοιπες μέρες 😉

πρίν από 9 λεπτά , souz13 είπε:

Λες;;;;; Θα τρελαθώ 😅😅

μου ειπε να την κανω δευτέρα πρωί για να βγει μεσημέρι που θα παω, οποτε θα παω πρωι πρωι εξι που ανοιγουν για να βγει 

Άντε καλε μην τρελαίνεσαι ! Θα είναι σούπερ η χοριακη σ την Δευτέρα ! Κ σίγουρα θα φανεί και στον υπέρηχο !! 😁😁

πρίν από 10 λεπτά , KATIA97 είπε:

Είναι σημαντικό θέμα, ειδικά στα ξεκινήματα που είναι κάτι καινούριο. Σε αυτόν τον κύκλο π.χ. έκανα προγραμματισμούς κλπ. και τελικά προέκυψαν μόνο δύο επαφές από τις οποίες αξιοποιήθηκε μόνο η μία.

Ας ελπίσουμε ότι ο επόμενος κύκλος θα είναι πιο τυχερός !! Βαλτον κάτω κ μην τον αφήσεις να σηκωθεί εκείνες τις μέρες 😂

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Eg93 είπε:

Ναιι αν κ είναι νωρίς ακόμα για τεστ .. έχω αρκετό απόθεμα όποτε θα τα ξεκινήσω από νωρίς !! 

ενταξει λογικό να νιώθεις μεγαλύτερη επιθυμία στις γόνιμες όχι μόνο λογο της εγκυμοσύνης αλλα γενικότερα οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη επιθυμία  εκείνες τις ημέρες ! .. αλλα προσπάθησε να μην γίνεις εμμονική κ απολαμβάνεις τον έρωτα κ τις υπόλοιπες μέρες 😉

Άντε καλε μην τρελαίνεσαι ! Θα είναι σούπερ η χοριακη σ την Δευτέρα ! Κ σίγουρα θα φανεί και στον υπέρηχο !! 😁😁

Ας ελπίσουμε ότι ο επόμενος κύκλος θα είναι πιο τυχερός !! Βαλτον κάτω κ μην τον αφήσεις να σηκωθεί εκείνες τις μέρες 😂

Μακάρι να το επιτρέψουν και οι συνθήκες για να μπορέσει να γίνει.

• Ευχή 1

@lilbern με τις επαφές σου νομίζω καλύπτεις τις γόνιμες.. απλώς καλό είναι να επαναληφθεί σήμερα ή αύριο! .. γενικότερα ο κανόνας μέρα παρά μέρα είναι ο πιο σίγουρος! .. τον πρώτο καιρό που προσπαθούσαμε είχα πάθει αυτό που λες. Όταν τελείωναν οι γόνιμες ψιλοβαριομουν. Η σκέψη μου ηταν στο αν πέτυχε κλπ. Όμως δεν είναι σωστό αυτό. Ούτε καν για την ίδια διαδικασία της σύλληψης. Πρέπει ο άντρας να παραμένει δραστήριος για να υπάρχει συνεχόμενη σπερμογεννεσης

@KATIA97 μην μπεις στη διαδικασία του αυστηρού προγράμματος γιατί ειναι παγίδα και προκαλεί άγχος!

@souz13 φυσιολογικά μου ακούγονται αυτά τα συμπτώματα που λες. Ανυπομονούμε για τη Δευτέρα 🤩

@Eg93 7 και σήμερα. Φφφ.. δεν τελειώνουν οι μέρες!! ... Κι εγώ εχω εντερικες διαταραχές χθες και σήμερα. Μάλλον ψιλοκρυωσαμε με αυτό τον καιρό που μας κάνει. Σκωτσέζικο ντους! Από συμπτώματα τίποτα το ιδιαίτερο... Βέβαια είναι και νωρίς!

@Evdokia Pan πώς είσαι; Σταμάτησαν εντελώς τα καφέ υγρά και.το αίμα!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Eg93 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μ ! Να κανεις ότι χρειαστεί και θα πάνε όλα μια χαρά .. δεν είναι κάτι σοβαρό η κύστη ! Μπορείς να ξανα προσπαθήσεις σε αυτή τη φάση ; Σου είπε κάτι σχετικά με αυτό η δεν κάνει λόγο της θεραπείας ; 

Δεν μου είπε κάτι ο γιατρός και δεν ήθελα να ρωτήσω γιατί με όλα αυτά στεναχωρήθηκα λίγο είναι η αλήθεια! δεν θα κάτσω να υπολογίζω γόνιμες μέρες, ελεύθερα θα κάνουμε, αν θέλει να κάτσει ας κάτσει! έτσι λέω δηλαδή αλλά θα δείξει! το περίεργο είναι (μάλλον λόγω αναπαραγωγικής ηλικίας) είδε ένα ωοθηλάκιο 14 χιλιοστά! μέχρι να φτάσει στα 22 και να σπάσει πρακτικά κιόλας ανοίγει το γόνιμο παράθυρο! Δεν θα κάνω τεστάκια, θα το αφήσω στη μοίρα του και θα κάνω ένα όμορφο προέρτιο δωράκι στον δικό μου! 

2 ώρες πρίν, lilbern είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε σήμερα?

Κανονίστε τώρα να σας γίνει μανία η περίεργη μυρωδιά και κάθε μήνα να το έχετε σύμπτωμα χαχαχα 😂

Εύχομαι βέβαια να μην χρειαστεί να το μάθουμε και να είστε όλες με θετικά τεστάκια την επόμενη φορά.

Άρα με λίγα λόγια όλα καλά έτσι? Εννοώ την θεραπεία θα την έκανες ούτως ή άλλως. Απλά μας στενοχώρησε γιατί είχαμε μια ελπίδα μήπως ήταν αίμα εμφύτευσης αυτό. 

Αν κάνεις δηλαδή την θεραπεία αυτό τον μήνα μπορείς να κάνεις και προσπάθεια για εγκυμοσύνη ή δεν επιτρέπεται? Σορρυ αν είναι χαζή η ερώτηση μου. 

Εγώ κορίτσια χτες είχα κάτι λευκά υγρά, υπάρχει λέτε περίπτωση να ήταν χτες η ωορρηξία μου ή είναι νωρίς? (Παρασκευή μου δείχνει το ημερολόγιο). Αν έκανα χτες-σήμερα τότε χάνεται η Παρασκευή και το Σάββατο που έλεγα χαχαχα. Το Σάββατο βασικά γιατί την Παρασκευή το σκεφτόμουν ούτως ή άλλως. Βέβαια αν έκανα χτες τότε την Δεύτερα που έγινε ελεύθερα είναι 2 μέρες πριν. Άρα υπάρχει μια ελπίδα. Δεν μένουμε και μαζί ακόμα κάθε μέρα όποτε δεν είναι εύκολο χαχα.  

ήταν πάρα πολύ αίμα για να ήταν αίμα εμφύτευσης! για αυτό ήμουν σίγουρη! Ναι η θεραπεία δεν επηρεάζει την περίπτωση εγκυμοσύνης και μάλλον γι' αυτό δεν μου δίνει και πιο βαριά χάπια! Είδαμε ένα ωοθηλάκιο 14 εκατοστών και μπορεί να κάνω την προσπάθεια μου αυτές τις μέρες και ο Θεός βοηθός! 
Πάντως δόξα το θεό αυγουλάκια κατεβαίνουν! ένα να γονιμοποιηθεί! 🤞

Συνήθως λευκά υγρά έχουμε πριν ή μετά την περίοδο, όταν ο οργανισμός μας προετοιμάζεται για το γόνιμο παράθυρο! Εμένα ο καλός μου δουλεύει κάτι 10ωρα και 12ωρα με το ζόρι τον βλέπω! οπότε σε καταλαβαίνω!

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 42 λεπτά , Alice20 είπε:

@lilbern με τις επαφές σου νομίζω καλύπτεις τις γόνιμες.. απλώς καλό είναι να επαναληφθεί σήμερα ή αύριο! .. γενικότερα ο κανόνας μέρα παρά μέρα είναι ο πιο σίγουρος! .. τον πρώτο καιρό που προσπαθούσαμε είχα πάθει αυτό που λες. Όταν τελείωναν οι γόνιμες ψιλοβαριομουν. Η σκέψη μου ηταν στο αν πέτυχε κλπ. Όμως δεν είναι σωστό αυτό. Ούτε καν για την ίδια διαδικασία της σύλληψης. Πρέπει ο άντρας να παραμένει δραστήριος για να υπάρχει συνεχόμενη σπερμογεννεσης

@KATIA97 μην μπεις στη διαδικασία του αυστηρού προγράμματος γιατί ειναι παγίδα και προκαλεί άγχος!

@souz13 φυσιολογικά μου ακούγονται αυτά τα συμπτώματα που λες. Ανυπομονούμε για τη Δευτέρα 🤩

@Eg93 7 και σήμερα. Φφφ.. δεν τελειώνουν οι μέρες!! ... Κι εγώ εχω εντερικες διαταραχές χθες και σήμερα. Μάλλον ψιλοκρυωσαμε με αυτό τον καιρό που μας κάνει. Σκωτσέζικο ντους! Από συμπτώματα τίποτα το ιδιαίτερο... Βέβαια είναι και νωρίς!

@Evdokia Pan πώς είσαι; Σταμάτησαν εντελώς τα καφέ υγρά και.το αίμα!

Το καλό είναι ότι ακόμα δεν με έχει πιάσει μανία για δεύτερο οπότε πραγματικά είμαι χαλαρή. Τον προηγούμενο μήνα το σκεφτόμουν κάθε μέρα που είχαμε το "ατύχημα" μέσα στην 2η γόνιμη. Τώρα η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά χαλαρή. Προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί προς το τέλος (πριν την περίοδο) θα το σκέφτομαι έντονα χαχα.

Δεν ξέρω αν καλύπτω τις μέρες γιατί Δευτέρα ήρθαμε σε επαφή. Δηλαδή πάλι την δεύτερη μέρα γόνιμων ημερών. Σήμερα λογικά θα βρεθούμε οπότε αν τα καταφέρουμε ίσως γίνει. Αλλιώς αύριο.

Εσύ σε πόσες μέρες περιμένεις?

πρίν από 37 λεπτά , rodok είπε:

Δεν μου είπε κάτι ο γιατρός και δεν ήθελα να ρωτήσω γιατί με όλα αυτά στεναχωρήθηκα λίγο είναι η αλήθεια! δεν θα κάτσω να υπολογίζω γόνιμες μέρες, ελεύθερα θα κάνουμε, αν θέλει να κάτσει ας κάτσει! έτσι λέω δηλαδή αλλά θα δείξει! το περίεργο είναι (μάλλον λόγω αναπαραγωγικής ηλικίας) είδε ένα ωοθηλάκιο 14 χιλιοστά! μέχρι να φτάσει στα 22 και να σπάσει πρακτικά κιόλας ανοίγει το γόνιμο παράθυρο! Δεν θα κάνω τεστάκια, θα το αφήσω στη μοίρα του και θα κάνω ένα όμορφο προέρτιο δωράκι στον δικό μου! 

Μην στενοχωριέσαι κορίτσι μου. Θα περάσουν γρήγορα όλα αυτά, θα δεις. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις κάπως, αλλά μην σε παίρνει από κάτω ❤️ Καλά θα κάνεις και θα το πάρεις χαλαρά. Μην κοιτάς μέρες, απλά απολαύστε ο ένας τον άλλον. Πάλια δεν ήξεραν πότε είχαν ωορρηξία κλπ και έπιαναν 10 παιδιά 🤣 

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

7 minutes ago, lilbern said:

Το καλό είναι ότι ακόμα δεν με έχει πιάσει μανία για δεύτερο οπότε πραγματικά είμαι χαλαρή. Τον προηγούμενο μήνα το σκεφτόμουν κάθε μέρα που είχαμε το "ατύχημα" μέσα στην 2η γόνιμη. Τώρα η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά χαλαρή. Προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί προς το τέλος (πριν την περίοδο) θα το σκέφτομαι έντονα χαχα.

Δεν ξέρω αν καλύπτω τις μέρες γιατί Δευτέρα ήρθαμε σε επαφή. Δηλαδή πάλι την δεύτερη μέρα γόνιμων ημερών. Σήμερα λογικά θα βρεθούμε οπότε αν τα καταφέρουμε ίσως γίνει. Αλλιώς αύριο.

Εσύ σε πόσες μέρες περιμένεις?

Μην στενοχωριέσαι κορίτσι μου. Θα περάσουν γρήγορα όλα αυτά, θα δεις. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις κάπως, αλλά μην σε παίρνει από κάτω ❤️ Καλά θα κάνεις και θα το πάρεις χαλαρά. Μην κοιτάς μέρες, απλά απολαύστε ο ένας τον άλλον. Πάλια δεν ήξεραν πότε είχαν ωορρηξία κλπ και έπιαναν 10 παιδιά 🤣 

Περιμένω σε 7 μέρες... Είναι νωρίς για οποιαδήποτε συμπτωμα πιστεύω οπότε, ο, τι νιώσω φοβάμαι ότι είναι προεόρτια της περιόδου!

@rodok όσο απογοητευτικό κι αν είναι, πήρες την ορθότερη απόφαση με το να το βγάλεις απο το μυαλό σου. Αυτή ήταν και η μόνη συμβουλή που μου είχε δώσει στα πρώτα στάδια ο.γιατρος μου!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια 

Επανηλθα παλι λοιπον ειχα μια βιοχημικη κυηση ,εκανα χοριακες αλλα επεσε πολυ .δεν σταναχωριεμαι τοσο ειχα μια απογοητευση αλλα σκεφτομαι θετικα .καλη επιτυχια σε ολες μας🙂💖🤩

• Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 1

πρίν από 25 λεπτά , Girls είπε:

Γεια σας κοριτσια 

Επανηλθα παλι λοιπον ειχα μια βιοχημικη κυηση ,εκανα χοριακες αλλα επεσε πολυ .δεν σταναχωριεμαι τοσο ειχα μια απογοητευση αλλα σκεφτομαι θετικα .καλη επιτυχια σε ολες μας🙂💖🤩

Καλώς μας ήρθες. Τουλάχιστον σημαίνει ότι το σώμα σου γνωρίζει πως να κάνει γονιμοποίηση. Αυτό να κρατήσεις από αυτό που έγινε ❤️ Εύχομαι σύντομα με ένα θετικό τεστ. Τώρα ξεκινάτε κανονικά προσπάθειες?

Εγώ τελικά είμαι σίγουρη ότι σήμερα είναι η ωορρηξία μου. Έχω αρκετά λευκά υγρά. Άρα πιστεύω ότι αυτό το μήνα θα είναι 24αρης ο κύκλος μου. 

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

2 hours ago, Girls said:

Γεια σας κοριτσια 

Εύχομαι τα καλύτερα και θα περάσει σογα σιγα! Βεβαια μεταξύ μας εμένα ποτέ δεν μου έφυγε απο τον εγκέφαλο αυτο που έγινε με την παλίνδρομη κυηση που είχα αλλα θελω να μην το σκεφτομαι τωρα αφου ολα πηγαν καλα και ξαναειμαι εγκυος!!το ξερω πως ειναι δύσκολο και για σένα αλλα πρέπει να προχωρήσουμε! Θα μεινει για παντα στο μυαλό μας απλα ζούμε με αυτό και προχωράμε

• Δύναμη! 1

2 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Περιμένω σε 7 μέρες... Είναι νωρίς για οποιαδήποτε συμπτωμα πιστεύω οπότε, ο, τι νιώσω φοβάμαι ότι είναι προεόρτια της περιόδου!

@rodok όσο απογοητευτικό κι αν είναι, πήρες την ορθότερη απόφαση με το να το βγάλεις απο το μυαλό σου. Αυτή ήταν και η μόνη συμβουλή που μου είχε δώσει στα πρώτα στάδια ο.γιατρος μου!

Ναι όντως είναι ακόμα νωρίς .. έχουμε μέρες ακόμα μπροστά μας ! 

@rodok συμφωνώ κ εγώ ! Πήρες την σωστή απόφαση .. έτσι θα χαλαρώσεις κιόλας κ ισως να σου έρθει από εκεί π δεν το περιμένεις ! Όπως κ να έχει προέχει η υγεία μας ❤️

2 ώρες πρίν, Girls είπε:

Γεια σας κοριτσια 

Κοριτσάκι μου λυπάμαι για την άσχημη εξέλιξη ! Χαίρομαι όμως που είσαι καλά και έτοιμη να πας παρακάτω .. μακάρι σύντομα να έχουμε όλες όμορφα νέα ! 🙏

εγω κορίτσια σήμερα έχω έναν πόνο χαμηλά κ δεξιά περισσότερο με πιάνει όταν σκύβω η όταν παω να καθίσω , μοιάζει σαν να με τρυπούν εκείνη τη στιγμή .. επισης φόρεσα λευκό εσώρουχο για να παρατηρήσω τα υγρά μ ! Σήμερα μου φαίνεται σαν να ψιλό κιτρινίζουν και πριν από λίγο π πήγα τουαλέτα είδα δυο σταγόνες σαν καφέ-μπεζ κάπως δεν μπορώ να προσδιορίσω το χρωμα ακριβώς πάντως ήταν ανοιχτόχρωμες  .. και δεν ξέρω αν σημαίνει κ κάτι .. δεν μοιάζει με το καφέ όπως στο τέλος της περιόδου ούτε με αίμα 🤔

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...