Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , Eg93 είπε:

Ναι κάπου εκεί !! Και μου φαίνεται αιώνας αυτό το δεκαήμερο 😂

εσυ πως είσαι ; 

Εγώ είμαι πολύ καλά. Είμαι στο γραφείο τώρα, αλλά είμαστε χαλαρά σήμερα οπότε περνάει ευχάριστα η ώρα μου. Ήπια και χτες λίγο περισσότερο κρασάκι γιατί βγήκα και έχω μια μικρή αίσθηση του κρασιού ακόμα χαχα.

πρίν από 20 λεπτά , Alice20 είπε:

Εγώ κοπέλες μου σήμερα ξύπνησα με βάρος - ενόχληση στην μήτρα, πονακια περιόδου και μια αίσθηση σαν κατουριεμαι πολύ αλλά η ποσότητα δεν αντιπροσωπεύει το αίσθημα. Είναι πολύ πιο λίγα... Ειμαι 8 μέρες πριν την περίοδο. Πολυ φοβάμαι πως ούτε αυτό τον μήνα έγινε κάτι! 

@rodok μην σε αγχωνει η ποσότητα. Απο την άποψη ότι και σε φυσιολογικές συνθήκες (όχι μετά απο βιοχημική) μπορεί να πετύχεις κύκλο με μειωμένη ροή... Μου έχει συμβεί κάποιες φορές. Δεν ήταν κάτι!

@Eg93 προτιμούσα που ούτε εγώ ειχα συμπτώματα. 😕

Το βάρος χαμηλά και η αίσθηση τουαλέτας μήπως έχει να κάνει με ουρολοίμωξη? 

πρίν από 23 λεπτά , Alice20 είπε:

Εγώ κοπέλες μου σήμερα ξύπνησα με βάρος - ενόχληση στην μήτρα, πονακια περιόδου και μια αίσθηση σαν κατουριεμαι πολύ αλλά η ποσότητα δεν αντιπροσωπεύει το αίσθημα. Είναι πολύ πιο λίγα... Ειμαι 8 μέρες πριν την περίοδο. Πολυ φοβάμαι πως ούτε αυτό τον μήνα έγινε κάτι! 

@rodok μην σε αγχωνει η ποσότητα. Απο την άποψη ότι και σε φυσιολογικές συνθήκες (όχι μετά απο βιοχημική) μπορεί να πετύχεις κύκλο με μειωμένη ροή... Μου έχει συμβεί κάποιες φορές. Δεν ήταν κάτι!

@Eg93 προτιμούσα που ούτε εγώ ειχα συμπτώματα. 😕

Τώρα είδα ότι είσαι 8 ημέρες πριν την περίοδο. 

Μήπως αυτά τα πονάκια είναι κάτι θετικό. Εγώ τα είχα στον γιο μου πάνω από 1 εβδομάδα πριν την περίοδο συνέχεια 🥰

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 minutes ago, lilbern said:

Εγώ είμαι πολύ καλά. Είμαι στο γραφείο τώρα, αλλά είμαστε χαλαρά σήμερα οπότε περνάει ευχάριστα η ώρα μου. Ήπια και χτες λίγο περισσότερο κρασάκι γιατί βγήκα και έχω μια μικρή αίσθηση του κρασιού ακόμα χαχα.

Το βάρος χαμηλά και η αίσθηση τουαλέτας μήπως έχει να κάνει με ουρολοίμωξη? 

Τώρα είδα ότι είσαι 8 ημέρες πριν την περίοδο. 

Μήπως αυτά τα πονάκια είναι κάτι θετικό. Εγώ τα είχα στον γιο μου πάνω από 1 εβδομάδα πριν την περίοδο συνέχεια 🥰

Χρειάζονται και οι.χαλαρες μέρες που και που. Μακάρι να ήταν περισσότερες 😇

Δεν είναι ουρολοίμωξη επειδή για κάποιο χρονικό διάστημα πάθαινα πολύ συχνά και θέλω να πιστεύω πως μπορώ να καταλάβω ότι πρόκειται να ξεκινήσει.

Μακάρι αυτά τα πονακια να είναι κάτι θετικό αλλά επειδή μοιάζουν πολύ με τα συμπτώματα που είχα τους προηγούμενους μήνες σκέφτομαι κατευθείαν το αρνητικό 🤭

Να σου ζήσει ο γιος σου. Να τον χαίρεσαι! ❤️ ... Εσύ είχες.υποψιαστει ότι κάτι συνέβαινε; Εννοώ ήταν διαφορετικά τα συμπτώματα σου απ'ότι συνήθως;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Alice20 είπε:

Δεν είναι ουρολοίμωξη επειδή για κάποιο χρονικό διάστημα πάθαινα πολύ συχνά και θέλω να πιστεύω πως μπορώ να καταλάβω ότι πρόκειται να ξεκινήσει.

Μακάρι αυτά τα πονακια να είναι κάτι θετικό αλλά επειδή μοιάζουν πολύ με τα συμπτώματα που είχα τους προηγούμενους μήνες σκέφτομαι κατευθείαν το αρνητικό 🤭

Να σου ζήσει ο γιος σου. Να τον χαίρεσαι! ❤️ ... Εσύ είχες.υποψιαστει ότι κάτι συνέβαινε; Εννοώ ήταν διαφορετικά τα συμπτώματα σου απ'ότι συνήθως;

Σωστή η ερώτηση σου ! Γτ κάθε μήνα είναι τα ίδια και μπερδευόμαστε !!

@lilbern θελουμε τα φώτα σου !! Και πλ καλά έκανες κ το έριξες έξω .. το κάνω κ εγώ με κάθε ευκαιρία. 😁

Just now, souz13 είπε:

Κορίτσια λεει 952

5-930 3-4 εβδομάδες

Τέλεια νεαααα 😁😁😁 χαίρομαι πολυ για εσένα κοπέλα μου .  είδες καλε που κόντευες να σκάσεις ;; Έγινε το θαύμα τελικά !! 
Κορίτσια αφού τα κατάφερε το κορίτσι μας από εδώ με τόσο άγχος που είχε , τότε μάλλον δεν παίζει κ τόσο μεγάλο ρόλο στην σύλληψη τελικά .. 

τωρα λοιπόν Κοιτα να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις γιατί έχεις μακρύ ταξίδι 🙏🙏❤️❤️ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Eg93 said:

Τέλεια νεαααα 😁😁😁 χαίρομαι πολυ για εσένα κοπέλα μου .  είδες καλε που κόντευες να σκάσεις ;; Έγινε το θαύμα τελικά !! 
Κορίτσια αφού τα κατάφερε το κορίτσι μας από εδώ με τόσο άγχος που είχε , τότε μάλλον δεν παίζει κ τόσο μεγάλο ρόλο στην σύλληψη τελικά .. 

τωρα λοιπόν Κοιτα να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις γιατί έχεις μακρύ ταξίδι 🙏🙏❤️❤️ 

Χαχαχαχ οντωσσς σε ευχαριστω παρα πολυ και σε σενα τα καλυτερα!

αφου ειχε βγει αρνητικο το τεστ στις 7 του μηνα ειχα απογοητευθει και με βαση το νουμερο δεν ειμαι 3-4 εβδομαδες ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Alice20 είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ 

πρίν από 34 λεπτά , Eg93 είπε:

Σωστή η ερώτηση σου ! Γτ κάθε μήνα είναι τα ίδια και μπερδευόμαστε !!

@lilbern θελουμε τα φώτα σου !! Και πλ καλά έκανες κ το έριξες έξω .. το κάνω κ εγώ με κάθε ευκαιρία. 😁

Λοιπόν για να απαντήσω και στην απορία σας 🥰

Εκτός από τα πονάκια που είχα καθημερινά λίγο μετά την ωορρηξία, είχα επίσης ,όσο πλησίαζαν οι μέρες, πολύ ευαίσθητη μύτη. Θυμάμαι ακόμα που είχε καθαρίσει η κοπέλα την πολυκατοικία και άνοιξα την πόρτα και μου βρωμούσε κατσαριδοκτόνο και  φώναξα τους γονείς μου και μου λένε "καλέ μοσχοβολάει καθαριστικό λεμόνι" 🤣 Το ίδιο πάθαινα και με τις κολόνιες. Το άλλο που είχα ήταν ότι με το που έτρωγα μου καθόντουσαν όλα στο στομάχι ψηλά και δεν μπορούσα να φάω περισσότερο από μισή μερίδα φαγητό. Επίσης κάθε φορά που ήθελα να βάλω κάτι σε ψηλό ράφι με έπιανε σκοτοδίνη. Αυτά τα είχα πριν την καθυστέρηση και έτσι θυμήθηκα ότι μια μέρα είχαμε ατύχημα απλά τότε δεν ήξερα πότε είναι γόνιμες και κάθισα και υπολόγισα και είδα ότι ήταν την 1η-2η μέρα των γόνιμων ημερών και άρχισε σιγά σιγά να με υποψιάζει όλο αυτό. Επίσης είχα υπνηλία φουλ. Αυτά από όσο θυμάμαι. Την ημέρα που περίμενα περίοδο είχα έντονους πόνους και υγρά και έτρεχα συνέχεια στην τουαλέτα γιατί νόμιζα ότι κατέβαινε το αίμα, αλλά τελικά δεν ήρθε ποτέ. Το στήθος εμένα δεν με πονούσε καθόλου τότε. Το μόνο που είχα βγάλει ήταν ένα σημάδι/σπυράκι στην θηλή που το έχω ακόμα και σήμερα και κάπως λέγεται αυτό στην εγκυμοσύνη αλλά δεν θυμάμαι τώρα το όνομα.

πρίν από 33 λεπτά , souz13 είπε:

Κορίτσια λεει 952

5-930 3-4 εβδομάδες

Καλεεεε τι όμορφο νούμερο που είναι αυτό????? 😍😍 Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🎆🎉Εύχομαι μια ήρεμη και όμορφη εγκυμοσύνη να έχεις και να κρατήσεις το πιο όμορφο μωράκι του κόσμου αγκαλιά!!!!

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

1 hour ago, souz13 είπε:

Κορίτσια λεει 952

5-930 3-4 εβδομάδες

Υπέροχα νέα, εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!

Καλησπέρα κορίτσια, εμένα με επεσκέφθη σήμερα η περίοδος, όπως το περίμενα άλλωστε μετά και το χθεσινό αρνητικό τεστ. Ok, πάμε τώρα για το επόμενο κύκλο με μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη προσπάθεια.

• Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

@KATIA97 εννοείται δεν πτοουμαστε! Ο επόμενος μήνας ίσως σταθεί πιο τυχερός! Τουλάχιστον τώρα προχωράς πιο συνειδητοποιημένα και οργανωμένα 😇❤️

@lilbern το σύμπτωμα της ευαίσθητης μύτης νομίζω είναι το πιο ξεκάθαρο μιας και είναι κάτι που δεν σου συμβαίνει στην περίοδο! Το πιο σπαστικό ειναι οι πόνοι περιόδου που οδηγούν τη σκέψη σου κατευθείαν στο αρνητικό!

Ξέχασα να πω ότι με πονάει και το στήθος αλλά μπορεί να είναι και απο τη γυμναστική (δεν μας αρκούσε που ήταν ήδη μπερδεμένο αυτό σαν σύμπτωμα 😆😆)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Alice20 είπε:

@KATIA97 εννοείται δεν πτοουμαστε! Ο επόμενος μήνας ίσως σταθεί πιο τυχερός! Τουλάχιστον τώρα προχωράς πιο συνειδητοποιημένα και οργανωμένα 😇❤️

@lilbern το σύμπτωμα της ευαίσθητης μύτης νομίζω είναι το πιο ξεκάθαρο μιας και είναι κάτι που δεν σου συμβαίνει στην περίοδο! Το πιο σπαστικό ειναι οι πόνοι περιόδου που οδηγούν τη σκέψη σου κατευθείαν στο αρνητικό!

Ξέχασα να πω ότι με πονάει και το στήθος αλλά μπορεί να είναι και απο τη γυμναστική (δεν μας αρκούσε που ήταν ήδη μπερδεμένο αυτό σαν σύμπτωμα 😆😆)

Συμφωνώ ότι το πιο ξεκάθαρο είναι αυτή η ευαισθησία στις μυρωδιές. Τα άλλα συμπτώματα μπορεί να τα είχαμε κι άλλες φορές πριν την περίοδο αλλά να μην τους δίναμε σημασία. Ποιος ξέρει χαχα. 

Όταν προσπαθείς για μωράκι η αλήθεια είναι ότι τα παρατηρείς όλα πιο έντονα και μην πω ότι από την πολύ "επεξεργασία" συμπτωμάτων οδηγούμαστε σε ανεμογκάστρι ξέρω γω χαχαχα 🤣

Είμαστε τρελές. Μας αγαπώ 😂

1 ώρα πρίν, KATIA97 είπε:

Υπέροχα νέα, εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!

Καλησπέρα κορίτσια, εμένα με επεσκέφθη σήμερα η περίοδος, όπως το περίμενα άλλωστε μετά και το χθεσινό αρνητικό τεστ. Ok, πάμε τώρα για το επόμενο κύκλο με μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη προσπάθεια.

Τον επόμενο μήνα κάντε αν μπορείτε μέρα παρά μέρα για να δυναμώσει και το σπέρμα. Πιστεύω στον επόμενο μήνα 🥰

• Μου αρέσει 2

yixDp2.png

πρίν από 5 λεπτά , lilbern είπε:

Συμφωνώ ότι το πιο ξεκάθαρο είναι αυτή η ευαισθησία στις μυρωδιές. Τα άλλα συμπτώματα μπορεί να τα είχαμε κι άλλες φορές πριν την περίοδο αλλά να μην τους δίναμε σημασία. Ποιος ξέρει χαχα. 

Όταν προσπαθείς για μωράκι η αλήθεια είναι ότι τα παρατηρείς όλα πιο έντονα και μην πω ότι από την πολύ "επεξεργασία" συμπτωμάτων οδηγούμαστε σε ανεμογκάστρι ξέρω γω χαχαχα 🤣

Τον επόμενο μήνα κάντε αν μπορείτε μέρα παρά μέρα για να δυναμώσει και το σπέρμα. Πιστεύω στον επόμενο μήνα 🥰

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό!

• Καλή τύχη! 1
  • Λουλούδια 1

12 minutes ago, lilbern said:

Ανεμογκαστρι ξεκάθαρα α α... Ξέρεις πόσες φορές την έπαθα; 😆😆😆

Είμαστε τοπ. Τέλος!! ❤️😇

• Χαχα 2

πρίν από 19 λεπτά , Alice20 είπε:

Ανεμογκαστρι ξεκάθαρα α α... Ξέρεις πόσες φορές την έπαθα; 😆😆😆

Είμαστε τοπ. Τέλος!! ❤️😇

Χαχαχα είμαστε κάθε μήνα κατάφαντασιαν έγκυες !! 😂😂 αυτό είναι το θέμα με αυτούς τους πόνους .. ότι τους έχουμε κάθε μήνα όποτε τώρα περιμένουμε για τυχόν περίεργες μυρωδιές ! 

@KATIA97 δεν πειράζει πάμε γερά για τον επόμενο μήνα και πιο στοχευμένα !! 

εγω θα ήμουν πιο αισιόδοξη αν είχα παραπάνω επαφές η αλήθεια είναι .. αλλά ελπίζω σε ένα θαύμα !!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...