Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααα 🥰

@souz13 Πολύ αργεί αυτό το εργαστήριο. Παίζει με την υπομονή μας χαχαχαχα. Περιμένουμε νέα ❤️

@rodok Τι έγινε τελικά? Πήγες στο γιατρό? Ήταν τελικά περίοδος αυτό το αίμα?

@Eg93 10 και σήμερα μετράμε??

yixDp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας ❤️ με συγκινεί πολύ! 

Ραντεβού έχω αύριο στις 11! 

Η αλήθεια είναι οτι πονάω πολύ, το αίμα είναι πολύ για αίμα εμφύτευσης και λίγο για αίμα περιόδου... Θα δείξει αύριο, δεν περιμένω να γίνει ένα θαύμα είναι η αλήθεια, απλά να πάει αύριο καλά η εξέταση και να είναι κάτι που θεραπεύεται εύκολα! 

@souz13 χαίρομαι πάρα πολύ για νέα σου❤️ εύχομαι να πάνε όλα καλά ❤️❤️❤️

πρίν από 5 λεπτά , lilbern είπε:

Καλημέρααα 🥰

@souz13 Πολύ αργεί αυτό το εργαστήριο. Παίζει με την υπομονή μας χαχαχαχα. Περιμένουμε νέα ❤️

@rodok Τι έγινε τελικά? Πήγες στο γιατρό? Ήταν τελικά περίοδος αυτό το αίμα?

@Eg93 10 και σήμερα μετράμε??

Βρε ας πάρει τα θετικά αποτελέσματα και χαλάλι η αναμονή μετά ❤️

την @rodok και εγώ την σκεφτόμουν τώρα .. τι έγινε κορίτσι με εσένα; Μας έχει φάει η αγωνία ! Ενημέρωσε μας όταν μπεις !! 

εγω ναι 10 και σήμερα !! Από συμπτώματα τπτ .. μόνο κάτι διάσπαρτα πονακια που έχω κάθε μήνα τετοιεσ Μέρες .. χθες το βράδυ είχα έναν δυνατό πόνο πριν κοιμηθώ έτσι τύπου ωορρηξιας-περιόδου .. και απο υγρά τπτ ιδιαίτερο κάτι διάφανα σαν νερό και λίγα αυτές τις μέρες ! Το στήθος είναι πρησμένο ήδη απο πριν την ωορρηξία αυτή τη φορά .. όποτε τπτ καινούργιο δλδ κ κάπως απελπίζομαι ! Η μόνη διαφορα είναι ότι σε άλλους κύκλους το στήθος πρηζεται πιο αργά , λίγο πριν έρθει περίοδος . Αλλά αυτό κ πάλι δεν σημαίνει κάτι γιατί ήταν έτσι από πριν την ωορρηξία ! Δεν ξέρω απλά περιμένω !! 😏

• Μου αρέσει 1

@rodok και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα 

@Eg93 εγω χθες δε μπορουσα να κοιμηθω καθολου μπρουμητα απο το στηθος και ακομα εχω πονακια περιοδου! Ακομα ειναι νωρις νομιζω για σένα μη αγχώνεσαι από τωρα

πρίν από 5 λεπτά , rodok είπε:

Η αλήθεια είναι οτι πονάω πολύ, το αίμα είναι πολύ για αίμα εμφύτευσης και λίγο για αίμα περιόδου... Θα δείξει αύριο, δεν περιμένω να γίνει ένα θαύμα είναι η αλήθεια, απλά να πάει αύριο καλά η εξέταση και να είναι κάτι που θεραπεύεται εύκολα! 

Κορίτσι μ περαστικά ! και εγώ εύχομαι να μην είναι τπτ .. που δεν το νομίζω .. έκανες χοριακη η κάποιο τεστ για να αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο ;; Δεν σ είπε κάτι ο γιατρός από το τηλ; Τι θα μπορούσε να είναι ; 

πρίν από 13 λεπτά , souz13 είπε:

@rodok και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα 

@Eg93 εγω χθες δε μπορουσα να κοιμηθω καθολου μπρουμητα απο το στηθος και ακομα εχω πονακια περιοδου! Ακομα ειναι νωρις νομιζω για σένα μη αγχώνεσαι από τωρα

και θα τα έχεις τα πονακια για κάποιους μήνες ακόμα .. όσο τα έχεις να χαίρεσαι 😁

ναι το ξέρω είναι πλ νωρίς για να καταλάβω κάτι .. αλλά όσο να ναι το έχω στο μυαλό μ ..

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , rodok είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Πολλές φορές αλλάζει η ποσότητα του αίματος. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά. Θα δεις ❤️

πρίν από 32 λεπτά , Eg93 είπε:

Βρε ας πάρει τα θετικά αποτελέσματα και χαλάλι η αναμονή μετά ❤️

την @rodok και εγώ την σκεφτόμουν τώρα .. τι έγινε κορίτσι με εσένα; Μας έχει φάει η αγωνία ! Ενημέρωσε μας όταν μπεις !! 

εγω ναι 10 και σήμερα !! Από συμπτώματα τπτ .. μόνο κάτι διάσπαρτα πονακια που έχω κάθε μήνα τετοιεσ Μέρες .. χθες το βράδυ είχα έναν δυνατό πόνο πριν κοιμηθώ έτσι τύπου ωορρηξιας-περιόδου .. και απο υγρά τπτ ιδιαίτερο κάτι διάφανα σαν νερό και λίγα αυτές τις μέρες ! Το στήθος είναι πρησμένο ήδη απο πριν την ωορρηξία αυτή τη φορά .. όποτε τπτ καινούργιο δλδ κ κάπως απελπίζομαι ! Η μόνη διαφορα είναι ότι σε άλλους κύκλους το στήθος πρηζεται πιο αργά , λίγο πριν έρθει περίοδος . Αλλά αυτό κ πάλι δεν σημαίνει κάτι γιατί ήταν έτσι από πριν την ωορρηξία ! Δεν ξέρω απλά περιμένω !! 😏

Άρα θα ξέρουμε το 3ημερο της πρωτομαγιάς. Για να δούμε !!! Εντάξει για συμπτώματα θα ήταν πολύ νωρίς.

yixDp2.png

πρίν από 41 λεπτά , lilbern είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Πολλές φορές αλλάζει η ποσότητα του αίματος. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά. Θα δεις ❤️

Άρα θα ξέρουμε το 3ημερο της πρωτομαγιάς. Για να δούμε !!! Εντάξει για συμπτώματα θα ήταν πολύ νωρίς.

Ναι κάπου εκεί !! Και μου φαίνεται αιώνας αυτό το δεκαήμερο 😂

εσυ πως είσαι ; 

Εγώ κοπέλες μου σήμερα ξύπνησα με βάρος - ενόχληση στην μήτρα, πονακια περιόδου και μια αίσθηση σαν κατουριεμαι πολύ αλλά η ποσότητα δεν αντιπροσωπεύει το αίσθημα. Είναι πολύ πιο λίγα... Ειμαι 8 μέρες πριν την περίοδο. Πολυ φοβάμαι πως ούτε αυτό τον μήνα έγινε κάτι! 

@rodok μην σε αγχωνει η ποσότητα. Απο την άποψη ότι και σε φυσιολογικές συνθήκες (όχι μετά απο βιοχημική) μπορεί να πετύχεις κύκλο με μειωμένη ροή... Μου έχει συμβεί κάποιες φορές. Δεν ήταν κάτι!

@Eg93 προτιμούσα που ούτε εγώ ειχα συμπτώματα. 😕

πρίν από 3 λεπτά , Alice20 είπε:

Εγώ κοπέλες μου σήμερα ξύπνησα με βάρος - ενόχληση στην μήτρα, πονακια περιόδου και μια αίσθηση σαν κατουριεμαι πολύ αλλά η ποσότητα δεν αντιπροσωπεύει το αίσθημα. Είναι πολύ πιο λίγα... Ειμαι 8 μέρες πριν την περίοδο. Πολυ φοβάμαι πως ούτε αυτό τον μήνα έγινε κάτι! 

@rodok μην σε αγχωνει η ποσότητα. Απο την άποψη ότι και σε φυσιολογικές συνθήκες (όχι μετά απο βιοχημική) μπορεί να πετύχεις κύκλο με μειωμένη ροή... Μου έχει συμβεί κάποιες φορές. Δεν ήταν κάτι!

@Eg93 προτιμούσα που ούτε εγώ ειχα συμπτώματα. 😕

Εντάξει είμαστε κ οι δυο μας πολύ νωρίς ακόμα ! Και εξάλλου αν είναι τα ίδια συμπτώματα εγκυμοσυνης - περιόδου τότε δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι εντελως Αλλιώτικο !

Εγώ απλώς πονάω σχεδόν όλη τη μέρα .. μόνο όταν ξυπνάω νιώθω καλά .. μετά από καμία ώρα ξεκινάν οι πόνοι .. σταματούν για λίγο κ μετά πάλι το ίδιο! Αλλά νομίζω κ τον προηγούμενο μήνα έτσι ήμουν , όποτε δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό … 🤔

• Δύναμη! 1

3 minutes ago, Eg93 said:

Εντάξει είμαστε κ οι δυο μας πολύ νωρίς ακόμα ! Και εξάλλου αν είναι τα ίδια συμπτώματα εγκυμοσυνης - περιόδου τότε δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι εντελως Αλλιώτικο !

Εγώ απλώς πονάω σχεδόν όλη τη μέρα .. μόνο όταν ξυπνάω νιώθω καλά .. μετά από καμία ώρα ξεκινάν οι πόνοι .. σταματούν για λίγο κ μετά πάλι το ίδιο! Αλλά νομίζω κ τον προηγούμενο μήνα έτσι ήμουν , όποτε δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό … 🤔

Κι εγώ όλους τους προηγούμενους μήνες είχα παρόμοια συμπτώματα και απο πολύ νωρίς... Οπότε βλέπω την ομοιότητα και απογοητεύομαι ήδη! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...