Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Alice20 είπε:

Δεν είναι κακό να κυνηγήσεις τις γόνιμες μέρες ώστε να αυξήσεις κατακόρυφα τις πιθανότητες σου! Απλώς πρέπει να γίνει συνειδητοποιημένα ότι υπάρχει η πιθανότητα μη σύλληψης απο τις πρώτες φορές! Δεν υπάρχει λόγος να σε αγχωνει αλλά επίσης δεν υπάρχει λόγος ξα αποφεύγεις τις γόνιμες μέρες... Αν θέλεις άσε εντελώς τα ημερολόγια και να έρχεστε σε επαφή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μέρα παρά μέρα, ή κάθε 2 μέρες...

εύχομαι να τα καταφέρεις με την πρώτη ❤️

Το ξέρω έχετε δίκιο. Απλά ακόμα μέσα μου επεξεργάζομαι και το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης. Δεν ξέρω τι θέλω με λίγα λόγια. Απλά ξέρω ότι θα χαρώ αν έρθει 😅

πρίν από 26 λεπτά , KATIA97 είπε:

Απλά είμαι συγκρατημένη, άλλωστε σύντομα θα ξέρω και επίσημα. Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά μαθαίνοντας για μακροχρόνιες προσπάθειες, παίρνω κι εγώ δύναμη.

Καλά κάνεις και είσαι συγκροτημένη για να μην απογοητευτείς. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει η στιγμή που θα μας πεις τα ευχάριστα.

πρίν από 6 λεπτά , Eg93 είπε:

Έχεις ακόμα δυο μερουλες για να σιγουρευτείς .. όμως αν έρθει μετά προσπάθησε πιο στοχευμένα στον νέο σου κύκλο .. μακάρι όλες να κρατήσουμε σύντομα ένα θετικό τεστακι !! ❤️🙏

Καλώς ήρθες πίσω στην καθημερινότητα .. ελπίζω να περάσατε όμορφα και να χαλαρώσατε !

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια για αυτό με τις επαφές σου .. κ εφόσον θέλεις ένα μωράκι θα ήταν πιο καλά να έχεις τις επαφές πιο κοντά στην ημέρα της ωορρηξιας .. όπως κ να έχει όμως, κάνε όπως νιώθεις εσυ καλύτερα .. γιατί το παν είναι να μην αγχωθείς ! Εύχομαι σύντομα θετικά αποτελέσματα 😁

εγω έχω ακόμα .. περιμένω σε 11 ημέρες και εύχομαι να μην έρθει 🙏

Περάσαμε πολύ όμορφα είναι η αλήθεια και με γέμισε θετική ενέργεια και ψυχική ξεκούραση αυτό το ταξίδι.

Αχ αυτή η αναμονή...Είναι πραγματικά από τα πιο δύσκολα πράγματα να διαχειριστεί μια wanna be mom, γιατί όσο και να μην θέλεις να το σκέφτεσαι, συνέχεια το μυαλό είναι κολλημένο εκεί και ξαφνικά οι μέρες φαντάζουν αιωνιότητα. 

• Μου αρέσει 3

yixDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εκανααα και εβγαλε δυο γραμμές και έτρεμα! Πίστευα θα εβγαινε αρνητικο γιατί εχω και πονάκια στη κοιλιά που σας είπα περιόδου! Πηγα και εκανα χοριακή και θα βγει αύριο το πρωί

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

7 minutes ago, souz13 said:

Κορίτσια εκανααα και εβγαλε δυο γραμμές και έτρεμα! Πίστευα θα εβγαινε αρνητικο γιατί εχω και πονάκια στη κοιλιά που σας είπα περιόδου! Πηγα και εκανα χοριακή και θα βγει αύριο το πρωί

🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍 ... Δεν το πιστεύω !!! .. υπέροχα νέα!! ... Ανυπομονούμε για τη χοριακη!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , souz13 είπε:

Πόσο τέλεια νέα κορίτσι μου 😍

Όταν διάβαζα τα νέα σας και είδα ότι είχες απλά λίγο καφέ και μετά τίποτα ήμουν σίγουρη ότι ήταν αίμα εμφύτευσης.

Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη.

• Ευχαριστώ 1

yixDp2.png

πρίν από 16 λεπτά , souz13 είπε:

ιιιιιιιιι τι ωραίο νέο ήταν αυτό;;; Έτσι μπράβο να γεμίζουμε με θετικά τεστακια ❤️❤️ όλα θα πάνε καλά !! Είδες που σ έλεγα κάνε τεστ;;; Κάτι ήξερα 😁

πρίν από 19 λεπτά , lilbern είπε:

Το ξέρω έχετε δίκιο. Απλά ακόμα μέσα μου επεξεργάζομαι και το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης. Δεν ξέρω τι θέλω με λίγα λόγια. Απλά ξέρω ότι θα χαρώ αν έρθει 😅

Καλά κάνεις και είσαι συγκροτημένη για να μην απογοητευτείς. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει η στιγμή που θα μας πεις τα ευχάριστα.

Περάσαμε πολύ όμορφα είναι η αλήθεια και με γέμισε θετική ενέργεια και ψυχική ξεκούραση αυτό το ταξίδι.

Αχ αυτή η αναμονή...Είναι πραγματικά από τα πιο δύσκολα πράγματα να διαχειριστεί μια wanna be mom, γιατί όσο και να μην θέλεις να το σκέφτεσαι, συνέχεια το μυαλό είναι κολλημένο εκεί και ξαφνικά οι μέρες φαντάζουν αιωνιότητα. 

Ναι αυτό λέγαμε και με την @Alice20 μαζί περιμένουμε ! έχουμε δυο μέρες διαφορα για να μην μας έρθει !! Περνάει πολυ αργά αυτή η αναμονή !Άντε και στα δικά μας τα ευχάριστα 😍🙏

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 2
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω παρα πολυ ευχομαι τα καλυτερα και σε εσας συντομα! Λετε να ηταν εμφυτευσης αιμα; Με ξεγελασε ο πονος συη κοιλια που εχω ακομα!!!!! Αλλα μου ειχε ερθει στις 20 και μου ειπε ο αντρας μου να παρω ενα να δούμε να μην εχω αγχος 

• Λουλούδια 2

πρίν από 1 λεπτό , souz13 είπε:

Σας ευχαριστω παρα πολυ ευχομαι τα καλυτερα και σε εσας συντομα! Λετε να ηταν εμφυτευσης αιμα; Με ξεγελασε ο πονος συη κοιλια που εχω ακομα!!!!! Αλλα μου ειχε ερθει στις 20 και μου ειπε ο αντρας μου να παρω ενα να δούμε να μην εχω αγχος 

Λογικά αυτό θα ήταν .. γιατί λίγες μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο πολλές γυναίκες βλέπουν αυτό το αίμα κ το μπερδεύουν με την περίοδο !! Θα μας πει όμως κ η χοριακη σου αύριο .. αλλά δεν χωράει αμφιβολία !! 😁

πρίν από 1 λεπτό , souz13 είπε:

Πονάκια στην κοιλιά είχα κι εγώ φουλ. Είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα.

Θυμάμαι έτρεχα συνέχεια στην τουαλέτα γιατί ήταν ίδια με τους πόνους περιόδου και ένιωθα σαν υγρό να τρέχει και νόμιζα ότι ήρθε περίοδος και τελικά δεν ήρθε πότε 😝

Άρα τα θέλουμε αυτά τα πονάκια φίλη. 

Τι όμορφα νέα 😍🤩

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

35 minutes ago, Eg93 said:

Λογικά αυτό θα ήταν .. γιατί λίγες μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο πολλές γυναίκες βλέπουν αυτό το αίμα κ το μπερδεύουν με την περίοδο !! Θα μας πει όμως κ η χοριακη σου αύριο .. αλλά δεν χωράει αμφιβολία !! 😁

Και η @Evdokia Pan ... Θυμάσαι; ... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν είπε η @souz13 για τα καφέ υγρά που σταμάτησαν! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Alice20 είπε:

Και η @Evdokia Pan ... Θυμάσαι; ... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν είπε η @souz13 για τα καφέ υγρά που σταμάτησαν! 

Ναιιι σωστά ! Έχουμε την περίπτωση της @Evdokia Pan! Παρεπιπτόντως πως είσαι εσυ κορίτσι ; Γυρίσατε από το χωριό ;; 

@rodok τι έγινε ;; Πηγές στον γιατρο ;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

49 minutes ago, lilbern said:

Πονάκια στην κοιλιά είχα κι εγώ φουλ. Είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα.

Θυμάμαι έτρεχα συνέχεια στην τουαλέτα γιατί ήταν ίδια με τους πόνους περιόδου και ένιωθα σαν υγρό να τρέχει και νόμιζα ότι ήρθε περίοδος και τελικά δεν ήρθε πότε 😝

Άρα τα θέλουμε αυτά τα πονάκια φίλη. 

Τι όμορφα νέα 😍🤩

Αυτό ακριβώς έχω!!!! Άρα ειναι φυσιολογικό!! Λογικα η χοριακή θα βγει πολυ χαμηλή αλλα δεν μας πειράζει! Ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτη τη φορά και να μου φυγει και υο άγχος απο τη προηγούμενη φορά με όλα αυτα που εγιναν..

• Ευχή 2

πρίν από 3 λεπτά , souz13 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω!!!! Άρα ειναι φυσιολογικό!! Λογικα η χοριακή θα βγει πολυ χαμηλή αλλα δεν μας πειράζει! Ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτη τη φορά και να μου φυγει και υο άγχος απο τη προηγούμενη φορά με όλα αυτα που εγιναν..

Το σποράκι σου ήρθε για να μείνει, θα το δεις ❤️

Μου την σπάει που πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για την τιμή της χοριακής 😂 Συνήθως βγαίνουν ίδια μέρα. Αλλά οκ, αφού ξέρουμε ότι είσαι αυτή η αναμονή είναι το λιγότερο.

Τώρα ξεκινάνε τα όμορφα και να μην σκέφτεσαι τα παλιά ❤️

yixDp2.png

2 minutes ago, lilbern said:

Το σποράκι σου ήρθε για να μείνει, θα το δεις ❤️

Μου την σπάει που πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για την τιμή της χοριακής 😂 Συνήθως βγαίνουν ίδια μέρα. Αλλά οκ, αφού ξέρουμε ότι είσαι αυτή η αναμονή είναι το λιγότερο.

Τώρα ξεκινάνε τα όμορφα και να μην σκέφτεσαι τα παλιά ❤️

Μακάρι σε ευχαριστω για τις θετικες σκέψεις σου οπως και όλες τις κοπέλες! Απλα στις 7 του μηνα που ειχα κανει το τεστ ειχα απογοητευθεί και δε περίμενα καποια αλλαγή…αν την έκανα πρωί νομίζω θα εβγαινε σήμερα αλλα πηγα στις τρείς αρα αυριο το πρωι μου είπαν !!! Ελπιζω να μην ειναι λαθος το τεστ…

πρίν από 2 λεπτά , souz13 είπε:

Μακάρι σε ευχαριστω για τις θετικες σκέψεις σου οπως και όλες τις κοπέλες! Απλα στις 7 του μηνα που ειχα κανει το τεστ ειχα απογοητευθεί και δε περίμενα καποια αλλαγή…αν την έκανα πρωί νομίζω θα εβγαινε σήμερα αλλα πηγα στις τρείς αρα αυριο το πρωι μου είπαν !!! Ελπιζω να μην ειναι λαθος το τεστ…

Βρε συ το είχες κάνει το τεστ παρά πολύ νωρίς ήταν λογικό και αναμενόμενο το αρνητικό αποτέλεσμα !! Τωρα δεν κάνει λαθος !! Όλα θα πάνε μια χαρά μην αγχώνεσαι !! Μόνο θετική ενέργεια χρειάζεται τώρα το σποράκι 🙏❤️❤️❤️

πρίν από 2 λεπτά , souz13 είπε:

Μην σκέφτεσαι αρνητικά. Δεν είναι λάθος το τεστ και εκτός των άλλων έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης και είχες και τα καφέ της εμφύτευσης που έχουν τόσες κοπέλες. Όλα θα είναι καλά!!! 7 του μήνα ήταν πολύ νωρίς για τεστ άρα λογικό να έδειξε αρνητικό. 

Εδώ άλλες κοπέλες με καθυστέρηση και τους βγάζει αρνητικά ή μια πολύ πολύ αχνή γραμμή.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...