Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , souz13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγω ακομα! Βεβαια το φλεβαρη μου ειχε ερθει 1 μερα πριν απο τη προηγουμενη περιοδο! Τωρα μου ειχε ερθει 20 το προηγουμενο μηνα! Σημερα ποναει πολυ το στηθος

καλημέρα κορίτσι μ.. δεν καταλαβαίνω πως κρατιέσαι κ δεν κανεις ένα τεστ .. το έκανες πλ νωρίς το άλλο κ τώρα αν κανεις , αυτό π θα δείξει θα είναι ένα πιο σίγουρο κ ξεκάθαρο αποτέλεσμα .. τουλάχιστον να σ φύγει η ιδέα αν είσαι η όχι .. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, πώς είστε; Εγώ έκανα ένα τεστ σήμερα το πρωί, το οποίο όπως περίμενα βασικά ήταν αρνητικό. Βέβαια ήμουν προετοιμασμένη βάσει των όσων είχαν γίνει  αλλά πάντα υπάρχει μια ελπίδα μέχρι την επιβεβαίωση. Νιώθω τώρα και ένα βάρος χαμηλά στο κέντρο, οπότε αύριο-μεθαύριο την περιμένω, όπως αναμενόταν και ημερολογιακά. Εύχομαι πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τις κοπέλες που περιμένουν σύντομα.

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλες.

Εμείς λείπαμε ταξίδι οπότε τώρα μπήκα και διάβασα τα νέα σας και με μπερδέψατε πολύ.

Εκεί που διάβαζα για καθυστερήσεις κλπ, μετά διάβαζα για αίμα και τελικά καμία δεν ξέρει σίγουρα αν είναι έγκυος ή όχι 😅

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε όλες θετικά αποτελέσματα.

Εγώ ευτυχώς έχω μικρό κύκλο και τώρα είναι πάλι οι μέρες ωορρηξίας μου και να σας πω την αλήθεια σκαλώνω λίγο 😅 

Κάναμε χτες βράδυ ελεύθερα που είμαι στην δεύτερη γόνιμη μέρα. Ωορρηξία έχω την Παρασκευή και νιώθω ότι δεν θέλω να γίνει ελεύθερα εκείνη την μέρα γιατί -μην με περάσατε για βλαμμένη 😂- αλλά προτιμώ να έρθει, αν είναι να έρθει τυχαία, παρά να γίνει στην ωορρηξία και να μην μείνω έγκυος γιατί μετά θα αγχωθώ φουλ και θα μου γίνει εμμονή. Ενώ τώρα ξέρω ότι είναι μειωμένες οι πιθανότητες και αν έρθει θα είναι μια όμορφη έκπληξη.

Δύο φορές που έχω μείνει έγκυος πάντως έγινε την δεύτερη μέρα των γόνιμων με μία μόνο επαφή. Οπότε γι αυτό φοβάμαι την "απόρριψη" αν δεν μείνω ενώ γίνει πάνω στην ωορρηξία.

Έχω ακόμα μέρες να το διαχειριστώ βέβαια μέσα μου. 

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

πρίν από 28 λεπτά , lilbern είπε:

Εμείς λείπαμε ταξίδι οπότε τώρα μπήκα και διάβασα τα νέα σας και με μπερδέψατε πολύ.

Εκεί που διάβαζα για καθυστερήσεις κλπ, μετά διάβαζα για αίμα και τελικά καμία δεν ξέρει σίγουρα αν είναι έγκυος ή όχι 😅

Εγώ ευτυχώς έχω μικρό κύκλο και τώρα είναι πάλι οι μέρες ωορρηξίας μου και να σας πω την αλήθεια σκαλώνω λίγο 😅 

Κάναμε χτες βράδυ ελεύθερα που είμαι στην δεύτερη γόνιμη μέρα. Ωορρηξία έχω την Παρασκευή και νιώθω ότι δεν θέλω να γίνει ελεύθερα εκείνη την μέρα γιατί -μην με περάσατε για βλαμμένη 😂- αλλά προτιμώ να έρθει, αν είναι να έρθει τυχαία, παρά να γίνει στην ωορρηξία και να μην μείνω έγκυος γιατί μετά θα αγχωθώ φουλ και θα μου γίνει εμμονή. Ενώ τώρα ξέρω ότι είναι μειωμένες οι πιθανότητες και αν έρθει θα είναι μια όμορφη έκπληξη.

Δύο φορές που έχω μείνει έγκυος πάντως έγινε την δεύτερη μέρα των γόνιμων με μία μόνο επαφή. Οπότε γι αυτό φοβάμαι την "απόρριψη" αν δεν μείνω ενώ γίνει πάνω στην ωορρηξία.

Καλημέρα κορίτσι μου και χρόνια πολλά! Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, ότι κρατάς δηλαδή τις πολύ γόνιμες μέρες ως ένα είδος εφεδρείας αλλά θα σου έλεγα να μην το αφήνεις να σου δημιουργεί υπερβολικό άγχος και να δυσκολεύει ενδεχομένως την προσπάθεια σου. Ακόμη και αν γίνει στην ωορρηξία και δεν προκύψει αποτέλεσμα, δεν σημαίνει οπωσδήποτε ύπαρξη κάποιου προβλήματος.

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, Eg93 said:

Τι έγινε ; Έχεις κάποιο νέο; Περιμένουμε να μας πεις! 

Είμαστε πολύ νωρίς ακόμα .. κ εσυ ζορίστηκες αρκετά αυτό το μήνα με όλα αυτά που σ έτυχαν .. πρέπει λίγο να χαλαρώσεις .. το ότι δεν έχεις συμπτώματα πάντως δεν είναι απαραίτητα κακό .. πολλές δεν είχαν κανένα σύμπτωμα στην εγκυμοσύνη !

εγώ έχω τα κλασσικά πονακια όπως κάθε μήνα και πλέον σίγουρη πως δεν έγινε κάτι έχω καταντήσει να μπαίνω στο ημερολόγιο να κάνω σχέδια για τον επόμενο μήνα 😂 βλέπω πάλι ποτε περιπου θα γίνει η ωορρηξία , ποτε θα φύγει ο δικός μ , ποτε έχω εγώ ρεπό και τέτοια .. προσπαθώ να σταματήσω να σκέφτομαι κ δεν τα καταφέρνω !παράνοια σου λέω .. 11 μέρες και σήμερα ..

Αυτό το στρες κάθε μήνα νομίζω είναι το χειρότερο !! Είναι έτσι όμως οι ρυθμοί της ζωής που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια!!

2 hours ago, souz13 said:

Καλημέρα κορίτσια! Εγω ακομα! Βεβαια το φλεβαρη μου ειχε ερθει 1 μερα πριν απο τη προηγουμενη περιοδο! Τωρα μου ειχε ερθει 20 το προηγουμενο μηνα! Σημερα ποναει πολυ το στηθος

Μήπως να δοκίμαζες κανένα.τεστακι αύριο ή μεθαύριο;

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , KATIA97 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου και χρόνια πολλά! Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, ότι κρατάς δηλαδή τις πολύ γόνιμες μέρες ως ένα είδος εφεδρείας αλλά θα σου έλεγα να μην το αφήνεις να σου δημιουργεί υπερβολικό άγχος και να δυσκολεύει ενδεχομένως την προσπάθεια σου. Ακόμη και αν γίνει στην ωορρηξία και δεν προκύψει αποτέλεσμα, δεν σημαίνει οπωσδήποτε ύπαρξη κάποιου προβλήματος.

Έχεις δίκιο το ξέρω, ίσως είναι επειδή ποτέ δεν είχα μπει στο τρυπάκι να πω ότι προσπαθώ για παιδί και απλά ερχόταν και τώρα από τον προηγούμενο μήνα λόγω ενός "ατυχήματος" που είχαμε, μπήκα στο τρυπάκι και νιώθω έτοιμη, μιας και ο γιος μου, μου ζητάει συνέχεια αδερφάκι αλλά το θέλω κι εγώ πολύ είναι η αλήθεια.

Ίσως αφήσω την Παρασκευή που είναι η ωορρηξία (έχω εφαρμογή και πέφτει πάντα μέσα μιας και η περίοδος μου είναι πολύ σταθερή) και κάνουμε το Σάββατο ελεύθερα.

Αχ να ξέρετε θα είμαι εδώ και θα σας πρήξω μέχρι την επόμενη περίοδο 😂

Εσύ πότε περιμένεις? 

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , lilbern είπε:

Έχεις δίκιο το ξέρω, ίσως είναι επειδή ποτέ δεν είχα μπει στο τρυπάκι να πω ότι προσπαθώ για παιδί και απλά ερχόταν και τώρα από τον προηγούμενο μήνα λόγω ενός "ατυχήματος" που είχαμε, μπήκα στο τρυπάκι και νιώθω έτοιμη, μιας και ο γιος μου, μου ζητάει συνέχεια αδερφάκι αλλά το θέλω κι εγώ πολύ είναι η αλήθεια.

Ίσως αφήσω την Παρασκευή που είναι η ωορρηξία (έχω εφαρμογή και πέφτει πάντα μέσα μιας και η περίοδος μου είναι πολύ σταθερή) και κάνουμε το Σάββατο ελεύθερα.

Εσύ πότε περιμένεις? 

Το να κάνεις μια μέρα πριν ή μετά απ' ότι ξέρω είναι σχεδόν εξίσου αποτελεσματικό οπότε θεωρώ ότι αυξάνει τις πιθανότητες. Εγώ περιμένω λογικά αύριο ή μεθαύριο. Σήμερα είχα και αρνητικό τεστ οπότε μου έρχεται😊

πρίν από 4 λεπτά , KATIA97 είπε:

Το να κάνεις μια μέρα πριν ή μετά απ' ότι ξέρω είναι σχεδόν εξίσου αποτελεσματικό οπότε θεωρώ ότι αυξάνει τις πιθανότητες. Εγώ περιμένω λογικά αύριο ή μεθαύριο. Σήμερα είχα και αρνητικό τεστ οπότε μου έρχεται😊

Ποιο τεστ έκανες?

Εγώ στον γιο μου είχα κάνει με 1 μέρα καθυστέρηση και ήταν πάρα πολύ αχνή η γραμμή, τόσο που νόμιζα ότι ήταν η γραμμή που έχουν τα τεστ ούτως ή άλλως 😂 Απλά είχα κάτι περίεργα συμπτώματα και γι αυτό έκανα το τεστ. Άρα σε εσένα θα ήταν δύσκολο να δείξει 2 μέρες πριν. Αν δεν δεις αίμα δεν χάνεις τις ελπίδες σου.

Αν σε βοηθάει να σου πω ότι τα συμπτώματα που είχα ήταν:

1) Φουλ ζαλάδα κάθε φορά που πήγαινα να πάρω κάτι από ψηλό ράφι.

2) Πονάκια χαμηλά που τα είχα από την ωορρηξία και μετά.

3) Μου βρωμούσαν φουλ τα καθαριστικά κυρίως αυτά με γεύση λεμόνι. Σε υπερβολικό βαθμό όμως.

4) Υπνηλία.

Βέβαια η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, αλλά επειδή λένε ότι τα συμπτώματα είναι ακριβώς ίδια πριν την καθυστέρηση είτε αφορά περίοδο, είτε εγκυμοσύνη, εμένα δεν ήταν. Γιατί μόνο στις εγκυμοσύνες είχα αυτό το θέμα με τις μυρωδιές και τόσο έντονη ζαλάδα και υπνηλία.

yixDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , lilbern είπε:

Ποιο τεστ έκανες?

Εγώ στον γιο μου είχα κάνει με 1 μέρα καθυστέρηση και ήταν πάρα πολύ αχνή η γραμμή, τόσο που νόμιζα ότι ήταν η γραμμή που έχουν τα τεστ ούτως ή άλλως 😂 Απλά είχα κάτι περίεργα συμπτώματα και γι αυτό έκανα το τεστ. Άρα σε εσένα θα ήταν δύσκολο να δείξει 2 μέρες πριν. Αν δεν δεις αίμα δεν χάνεις τις ελπίδες σου.

Αν σε βοηθάει να σου πω ότι τα συμπτώματα που είχα ήταν:

1) Φουλ ζαλάδα κάθε φορά που πήγαινα να πάρω κάτι από ψηλό ράφι.

2) Πονάκια χαμηλά που τα είχα από την ωορρηξία και μετά.

3) Μου βρωμούσαν φουλ τα καθαριστικά κυρίως αυτά με γεύση λεμόνι. Σε υπερβολικό βαθμό όμως.

4) Υπνηλία.

Βέβαια η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, αλλά επειδή λένε ότι τα συμπτώματα είναι ακριβώς ίδια πριν την καθυστέρηση είτε αφορά περίοδο, είτε εγκυμοσύνη, εμένα δεν ήταν. Γιατί μόνο στις εγκυμοσύνες είχα αυτό το θέμα με τις μυρωδιές και τόσο έντονη ζαλάδα και υπνηλία.

Απο συμπτώματα δεν έχω κάτι από αυτά αλλά τα συνηθισμένα που έχω κάθε φορά πριν την περίοδο. Τεστ έκανα της clearblue με δείκτη σύλληψης που σύμφωνα με τις οδηγίες δείχνει μέχρι  και 5 μέρες πριν. Ούτως ή άλλως δεν περίμενα πολλά αφού σε αυτόν τον κύκλο είχαμε μόνο μια ολοκληρωμένη επαφή.

πρίν από 2 λεπτά , KATIA97 είπε:

Απο συμπτώματα δεν έχω κάτι από αυτά αλλά τα συνηθισμένα που έχω κάθε φορά πριν την περίοδο. Τεστ έκανα της clearblue με δείκτη σύλληψης που σύμφωνα με τις οδηγίες δείχνει μέχρι  και 5 μέρες πριν. Ούτως ή άλλως δεν περίμενα πολλά αφού σε αυτόν τον κύκλο είχαμε μόνο μια ολοκληρωμένη επαφή.

Μία μόνο επαφή αρκεί, αρκεί να είναι η τυχερή ☺️ 

Αν δεν είσαι πάμε για τον επόμενο μήνα. Προσπαθείτε καιρό?

Εύχομαι πραγματικά να μην έρθει και να μας γράψεις "κορίτσια έχω 1 μέρα καθυστέρηση, να κάνω τεστάκι; Βασικά θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί φοβάμαι🤣🙏

• Ευχαριστώ 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , lilbern είπε:

Μία μόνο επαφή αρκεί, αρκεί να είναι η τυχερή ☺️ 

Αν δεν είσαι πάμε για τον επόμενο μήνα. Προσπαθείτε καιρό?

Εύχομαι πραγματικά να μην έρθει και να μας γράψεις "κορίτσια έχω 1 μέρα καθυστέρηση, να κάνω τεστάκι; Βασικά θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί φοβάμαι🤣🙏

Όχι είμαστε καινούργιοι, στον δεύτερο μήνα, οπότε δεν θέλω να είμαι αγνώμων γιατί ξέρω ότι πολλές κοπέλες προσπαθούν πολύ περισσότερο. Πάμε λοιπόν για τον επόμενο πιο συστηματικά και ελπίζουμε για ευχάριστα αυτόν τον μήνα από εσάς τις υπόλοιπες😊

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

πρίν από 11 λεπτά , KATIA97 είπε:

Όχι είμαστε καινούργιοι, στον δεύτερο μήνα, οπότε δεν θέλω να είμαι αγνώμων γιατί ξέρω ότι πολλές κοπέλες προσπαθούν πολύ περισσότερο. Πάμε λοιπόν για τον επόμενο πιο συστηματικά και ελπίζουμε για ευχάριστα αυτόν τον μήνα από εσάς τις υπόλοιπες😊

Βρεεε περίμενε. Μην προδικάζεις. Έχεις 2 ολόκληρες μέρες ακόμα για να μην έρθει. 

Δεν είναι αναγκαστικό να περιμένεις μήνες πριν έρθει το σποράκι.

Κάποιες πιάνουν στον 1ο μήνα, άλλες στον 2ο, άλλες στον 1 χρόνο κλπ. 

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

1 hour ago, lilbern said:

Εσύ πότε περιμένεις? 

Δεν είναι κακό να κυνηγήσεις τις γόνιμες μέρες ώστε να αυξήσεις κατακόρυφα τις πιθανότητες σου! Απλώς πρέπει να γίνει συνειδητοποιημένα ότι υπάρχει η πιθανότητα μη σύλληψης απο τις πρώτες φορές! Δεν υπάρχει λόγος να σε αγχωνει αλλά επίσης δεν υπάρχει λόγος ξα αποφεύγεις τις γόνιμες μέρες... Αν θέλεις άσε εντελώς τα ημερολόγια και να έρχεστε σε επαφή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μέρα παρά μέρα, ή κάθε 2 μέρες...

εύχομαι να τα καταφέρεις με την πρώτη ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , lilbern είπε:

Βρεεε περίμενε. Μην προδικάζεις. Έχεις 2 ολόκληρες μέρες ακόμα για να μην έρθει. 

Δεν είναι αναγκαστικό να περιμένεις μήνες πριν έρθει το σποράκι.

Κάποιες πιάνουν στον 1ο μήνα, άλλες στον 2ο, άλλες στον 1 χρόνο κλπ. 

Απλά είμαι συγκρατημένη, άλλωστε σύντομα θα ξέρω και επίσημα. Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά μαθαίνοντας για μακροχρόνιες προσπάθειες, παίρνω κι εγώ δύναμη.

• Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

2 ώρες πρίν, KATIA97 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, πώς είστε; Εγώ έκανα ένα τεστ σήμερα το πρωί, το οποίο όπως περίμενα βασικά ήταν αρνητικό. Βέβαια ήμουν προετοιμασμένη βάσει των όσων είχαν γίνει  αλλά πάντα υπάρχει μια ελπίδα μέχρι την επιβεβαίωση. Νιώθω τώρα και ένα βάρος χαμηλά στο κέντρο, οπότε αύριο-μεθαύριο την περιμένω, όπως αναμενόταν και ημερολογιακά. Εύχομαι πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τις κοπέλες που περιμένουν σύντομα.

Έχεις ακόμα δυο μερουλες για να σιγουρευτείς .. όμως αν έρθει μετά προσπάθησε πιο στοχευμένα στον νέο σου κύκλο .. μακάρι όλες να κρατήσουμε σύντομα ένα θετικό τεστακι !! ❤️🙏

2 ώρες πρίν, lilbern είπε:

Καλώς ήρθες πίσω στην καθημερινότητα .. ελπίζω να περάσατε όμορφα και να χαλαρώσατε !

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια για αυτό με τις επαφές σου .. κ εφόσον θέλεις ένα μωράκι θα ήταν πιο καλά να έχεις τις επαφές πιο κοντά στην ημέρα της ωορρηξιας .. όπως κ να έχει όμως, κάνε όπως νιώθεις εσυ καλύτερα .. γιατί το παν είναι να μην αγχωθείς ! Εύχομαι σύντομα θετικά αποτελέσματα 😁

εγω έχω ακόμα .. περιμένω σε 11 ημέρες και εύχομαι να μην έρθει 🙏

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...