Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , KATIA97 είπε:

Καμιά φορά μπερδεύονται και αυτοί όταν έχουν μάθει να λειτουργούν με συγκεκριμένο τρόπο. Εγω προς το παρόν δεν τον έχω βάλει στη διαδικασία με γόνιμες, ωορρηξίες κλπ. για να μην το κάνω ίσως πολύ αγχωτικό. Αναλαμβάνω συνήθως εγώ πρωτοβουλία όταν πρέπει.

Ούτε κ εγώ ήθελα να του πω για γόνιμες αλλά αναγκαστικά αλλιώς δεν θα έπαιρνε μπρος εκείνες τις μέρες .. βλέπεις λάθος μέρες έχει ορέξεις ο δικός μ 😂😂😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Eg93 είπε:

Ούτε κ εγώ ήθελα να του πω για γόνιμες αλλά αναγκαστικά αλλιώς δεν θα έπαιρνε μπρος εκείνες τις μέρες .. βλέπεις λάθος μέρες έχει ορέξεις ο δικός μ 😂😂😂

Δεν γίνεται να συγχρονιζόμαστε πάντα. Γελάω κι εγώ τώρα με αυτό που συνέβη αλλά εκείνη τη στιγμή είχα κάτι νεύρα! Πάντως αν δεν γίνει κάτι, από τον επόμενο μπαίνουμε σε εντατικό πρόγραμμα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , KATIA97 είπε:

Δεν γίνεται να συγχρονιζόμαστε πάντα. Γελάω κι εγώ τώρα με αυτό που συνέβη αλλά εκείνη τη στιγμή είχα κάτι νεύρα! Πάντως αν δεν γίνει κάτι, από τον επόμενο μπαίνουμε σε εντατικό πρόγραμμα.

Κ εγώ γελάω τώρα αλλά εκείνη τη μέρα έκλαιγα από τα νεύρα μ χωρίς πλάκα 😂😂

δεν μας καταλαβαίνουν οι άντρες γτ δεν έχουν ιδέα από το τι συμβαίνει στο σώμα μας για να επιτευχθεί μια εγκυμοσύνη !! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια σε μένα τελικά κατέβηκε η περίοδος, λίγο βέβαια, δλδ το πρωί έβαλα σερβιέτα και δεν γέμισε ούτε για πλάκα... πάλι δηλαδή έχω πρόβλημα με τη ροή και φοβάμαι μην μου πει ότι θέλει δείγμα από τη μήτρα κ χρειαστώ απόξεση.. 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 16 λεπτά , Eg93 είπε:

Κ εγώ γελάω τώρα αλλά εκείνη τη μέρα έκλαιγα από τα νεύρα μ χωρίς πλάκα 😂😂

δεν μας καταλαβαίνουν οι άντρες γτ δεν έχουν ιδέα από το τι συμβαίνει στο σώμα μας για να επιτευχθεί μια εγκυμοσύνη !! 

Μια από τα ίδια κι εγώ, από τον εκνευρισμό μου τότε έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι έτσι όπως ήμουν γυμνή κανένα τέταρτο😂. Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε να υπολογίσουμε πολύ περισσότερα σε όλο αυτό. Εκείνοι μόνο ένα πράγμα (που δεν το λες και δυσάρεστο😊) και μετά ούτε μέτρημα ημερών, ούτε συμπτώματα, ούτε τίποτα.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, rodok είπε:

Κορίτσια σε μένα τελικά κατέβηκε η περίοδος, λίγο βέβαια, δλδ το πρωί έβαλα σερβιέτα και δεν γέμισε ούτε για πλάκα... πάλι δηλαδή έχω πρόβλημα με τη ροή και φοβάμαι μην μου πει ότι θέλει δείγμα από τη μήτρα κ χρειαστώ απόξεση.. 

εντάξει μην σε τρομάζει αυτό .. ούτε που θα το καταλάβεις .. ούτε κάποιο κουσούρι θα σου αφήσει .. ισως έπρεπε να είχες κάνει την θεραπεία με τα φάρμακα κ μετά να ξανά προσπαθούσες και ισως αν την κανεις τώρα να μην χρειαστείς απόξεση .. θα μάθουμε μόλις πας στον γιατρο !

1 ώρα πρίν, KATIA97 είπε:

Μια από τα ίδια κι εγώ, από τον εκνευρισμό μου τότε έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι έτσι όπως ήμουν γυμνή κανένα τέταρτο😂. Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε να υπολογίσουμε πολύ περισσότερα σε όλο αυτό. Εκείνοι μόνο ένα πράγμα (που δεν το λες και δυσάρεστο😊) και μετά ούτε μέτρημα ημερών, ούτε συμπτώματα, ούτε τίποτα.

Χαχαχαχα ποσό σε καταλαβαίνω !! Τι να πεις υπομονή .. κάποια στιγμή ισως πάρουν μπρος !!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Eg93 είπε:

εντάξει μην σε τρομάζει αυτό .. ούτε που θα το καταλάβεις .. ούτε κάποιο κουσούρι θα σου αφήσει .. ισως έπρεπε να είχες κάνει την θεραπεία με τα φάρμακα κ μετά να ξανά προσπαθούσες και ισως αν την κανεις τώρα να μην χρειαστείς απόξεση .. θα μάθουμε μόλις πας στον γιατρο !

Χαχαχαχα ποσό σε καταλαβαίνω !! Τι να πεις υπομονή .. κάποια στιγμή ισως πάρουν μπρος !!

Ας το ελπίσουμε. Εσύ πως είσαι; Βέβαια έχεις αρκετές μέρες ακόμη αλλά υπάρχει καμία ένδειξη;

πρίν από 39 λεπτά , Eg93 είπε:

Λογικά ναι! Τη θεραπεία την ξεκίνησα το Σάββατο, δύο μέρες μετά απ'οτι μου είπε. Όταν είδα τις πρώτες ενδείξεις, αλλά κορίτσια τέτοιο πόνο ούτε στα εφηβικά μου χρόνια είχα! Νταξει πονάω στην περίοδο αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια, όχι αυτό που έχω τώρα! Δεν είμαι φίλη των χαπιών αλλά για να κοιμηθώ παίρνω σπασμοαποτελ ή απλα κουράζομαι από τον πόνο και κοιμάμαι! Το καλό είναι ότι κοιμάμαι γιατί τις προηγούμενες μέρες είχα τρελή κούραση και υπερένταση! 

Εσείς μετράτε αντίστροφα και θέλω να δω πολλά θετικά ανοιξιάτικα τεστακια ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 5 λεπτά , rodok είπε:

Λογικά ναι! Τη θεραπεία την ξεκίνησα το Σάββατο, δύο μέρες μετά απ'οτι μου είπε. Όταν είδα τις πρώτες ενδείξεις, αλλά κορίτσια τέτοιο πόνο ούτε στα εφηβικά μου χρόνια είχα! Νταξει πονάω στην περίοδο αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια, όχι αυτό που έχω τώρα! Δεν είμαι φίλη των χαπιών αλλά για να κοιμηθώ παίρνω σπασμοαποτελ ή απλα κουράζομαι από τον πόνο και κοιμάμαι! Το καλό είναι ότι κοιμάμαι γιατί τις προηγούμενες μέρες είχα τρελή κούραση και υπερένταση! 

Εσείς μετράτε αντίστροφα και θέλω να δω πολλά θετικά ανοιξιάτικα τεστακια ❤️❤️❤️

Κουράγιο κορίτσι μου, μακάρι να περάσει γρήγορα και όσο πιιο ανώδυνα γίνεται αυτή η κατάσταση. Αυτές οι αλλαγές που περνάμε κάθε μήνα είναι άλλο πράγμα!

πρίν από 44 λεπτά , KATIA97 είπε:

Ας το ελπίσουμε. Εσύ πως είσαι; Βέβαια έχεις αρκετές μέρες ακόμη αλλά υπάρχει καμία ένδειξη;

Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα κάτι είναι παρά πλ νωρίς .. μόνο κάτι πονακια έχω χαμηλά που πιστεύω πως οφείλονται στην ωορρηξία που έγινε προχθες .. και γενικώς τα έχω σε κάθε κύκλο από τότε που ξεκίνησα τις ελεύθερες επαφές όποτε απλά περιμένω.. να δω αν θα ξεπρηστει και το στήθος .. 

πρίν από 40 λεπτά , rodok είπε:

Περαστικά κορίτσι μ .. σκεψου μόνο ότι έρχεται νέος κύκλος σιγά σιγά κ θα ξεκινήσεις πάλι τις προσπαθειες ❤️

ναιιι μετράμε αντίστροφα !! Μέχρι εχθές είχα πολύ καλή ψυχολογία και μια αισιοδοξία .. σήμερα είμαι κάπως νταουν κ όλο σκέφτομαι ότι πάλι τπτ δεν θα έγινε κ ισως δεν ήταν αρκετές οι δυο επαφές π είχα στην ωορρηξία .. ισως φταίει κ ο καιρός που δεν λέει να βγάλει λίγο ηλιο για να φτιάξει λίγο η διάθεση .. φταίει κ ο δικός μ που δεν έχει όρεξη όταν πρέπει κ έτσι που τον βλέπω θέλω να τον βαρεσω ώρες ώρες 😂😂

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Eg93 είπε:

Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα κάτι είναι παρά πλ νωρίς .. μόνο κάτι πονακια έχω χαμηλά που πιστεύω πως οφείλονται στην ωορρηξία που έγινε προχθες .. και γενικώς τα έχω σε κάθε κύκλο από τότε που ξεκίνησα τις ελεύθερες επαφές όποτε απλά περιμένω.. να δω αν θα ξεπρηστει και το στήθος .. 

Περαστικά κορίτσι μ .. σκεψου μόνο ότι έρχεται νέος κύκλος σιγά σιγά κ θα ξεκινήσεις πάλι τις προσπαθειες ❤️

ναιιι μετράμε αντίστροφα !! Μέχρι εχθές είχα πολύ καλή ψυχολογία και μια αισιοδοξία .. σήμερα είμαι κάπως νταουν κ όλο σκέφτομαι ότι πάλι τπτ δεν θα έγινε κ ισως δεν ήταν αρκετές οι δυο επαφές π είχα στην ωορρηξία .. ισως φταίει κ ο καιρός που δεν λέει να βγάλει λίγο ηλιο για να φτιάξει λίγο η διάθεση .. φταίει κ ο δικός μ που δεν έχει όρεξη όταν πρέπει κ έτσι που τον βλέπω θέλω να τον βαρεσω ώρες ώρες 😂😂

Επειδή δεν γνωρίζουν, πιστεύουν ότι είναι πολύ πιο εύκολο απ΄ ότι είναι πραγματικά, ότι με την πρώτη έγινε. Μακάρι να ήταν έτσι!

• Δύναμη! 1

11 ώρες πρίν, Eg93 είπε:

Χθές πόνοι, ζαλάδες δεν μπορούσα να κουνηθώ, σήμερα τίποτα από αίμα! Βέβαια από την ξάπλα με έχει πεθάνει η μέση μου 😂 περιμένω λίγο να ανοίξει το ιατρείο και να πάω τηλ 

1 hour ago, rodok said:

Χθές πόνοι, ζαλάδες δεν μπορούσα να κουνηθώ, σήμερα τίποτα από αίμα! Βέβαια από την ξάπλα με έχει πεθάνει η μέση μου 😂 περιμένω λίγο να ανοίξει το ιατρείο και να πάω τηλ 

Αν χρειαστεί αποξεση να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Τουλάχιστον να καθαρίσεις και να μην χάνεις χρόνο... Ασε που άκουσα ότι μετά την αποξεση μένεις πολύ εύκολα έγκυος!

12 hours ago, Eg93 said:

Και εμένα με έχει πιάσει η απαισιοδοξια μου. Ήταν πολύ μπερδεμένος ο μήνας αυτός! Προς το παρόν δεν θέλω να το σκέφτομαι καν! Έχω ακόμη 9μερες μέχρι την περίοδο και εννοείται κανένα σύμπτωμα απολύτως! Μερικές φορές εύχομαι να μην εμφανιστεί κανένα σύμπτωμα αν είναι να μου θυμίζει και την περίοδο!

2 ώρες πρίν, rodok είπε:

Τι έγινε ; Έχεις κάποιο νέο; Περιμένουμε να μας πεις! 

πρίν από 34 λεπτά , Alice20 είπε:

Αν χρειαστεί αποξεση να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Τουλάχιστον να καθαρίσεις και να μην χάνεις χρόνο... Ασε που άκουσα ότι μετά την αποξεση μένεις πολύ εύκολα έγκυος!

Και εμένα με έχει πιάσει η απαισιοδοξια μου. Ήταν πολύ μπερδεμένος ο μήνας αυτός! Προς το παρόν δεν θέλω να το σκέφτομαι καν! Έχω ακόμη 9μερες μέχρι την περίοδο και εννοείται κανένα σύμπτωμα απολύτως! Μερικές φορές εύχομαι να μην εμφανιστεί κανένα σύμπτωμα αν είναι να μου θυμίζει και την περίοδο!

Είμαστε πολύ νωρίς ακόμα .. κ εσυ ζορίστηκες αρκετά αυτό το μήνα με όλα αυτά που σ έτυχαν .. πρέπει λίγο να χαλαρώσεις .. το ότι δεν έχεις συμπτώματα πάντως δεν είναι απαραίτητα κακό .. πολλές δεν είχαν κανένα σύμπτωμα στην εγκυμοσύνη !

εγώ έχω τα κλασσικά πονακια όπως κάθε μήνα και πλέον σίγουρη πως δεν έγινε κάτι έχω καταντήσει να μπαίνω στο ημερολόγιο να κάνω σχέδια για τον επόμενο μήνα 😂 βλέπω πάλι ποτε περιπου θα γίνει η ωορρηξία , ποτε θα φύγει ο δικός μ , ποτε έχω εγώ ρεπό και τέτοια .. προσπαθώ να σταματήσω να σκέφτομαι κ δεν τα καταφέρνω !παράνοια σου λέω .. 11 μέρες και σήμερα ..

Καλημέρα κορίτσια! Εγω ακομα! Βεβαια το φλεβαρη μου ειχε ερθει 1 μερα πριν απο τη προηγουμενη περιοδο! Τωρα μου ειχε ερθει 20 το προηγουμενο μηνα! Σημερα ποναει πολυ το στηθος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...