Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

@rodok ουτε εμενα ακξμα κατεβηκε! Ποναω λιγο στη κοιλια βοιωθω κατι σαν περίοδο αλλα τιποτα ακομα! Στις 20 μου ειχε ερθει. Αλλα παντα ερχεται τρεις μερες πιο νωρις δε ξερω τι γινεται και απο προχθρς που ειδα λιγο καφε τιποτα ακομα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Eg93 είπε:

Ελπίζω να μην επηρεάσει μόνο την όλη κατάσταση γιατί εμένα πιο πλ αυτό με άγχωσε .. 13 μέρες υπομονή τώρα και θα ξέρουμε !

@rodok @Girls πως είστε ; Τι έγινε με το αίμα ;;

Τίποτα ακόμη! Αν και πονάω πού κ πού σαν να είναι περίοδος! Που δεν πονάω τόσο πολύ στις περιόδους μου

πρίν από 43 λεπτά , souz13 είπε:

@rodok ουτε εμενα ακξμα κατεβηκε! Ποναω λιγο στη κοιλια βοιωθω κατι σαν περίοδο αλλα τιποτα ακομα! Στις 20 μου ειχε ερθει. Αλλα παντα ερχεται τρεις μερες πιο νωρις δε ξερω τι γινεται και απο προχθρς που ειδα λιγο καφε τιποτα ακομα

Τι να πω μυστήρια πράγματα! Να φταίει η νηστεία της Μ. Βδομάδας; Γιατί δεν έχω και τόσο άγχος, ξέρω ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι 

2 ώρες πρίν, rodok είπε:

Τίποτα ακόμη! Αν και πονάω πού κ πού σαν να είναι περίοδος! Που δεν πονάω τόσο πολύ στις περιόδους μου

Τι να πω μυστήρια πράγματα! Να φταίει η νηστεία της Μ. Βδομάδας; Γιατί δεν έχω και τόσο άγχος, ξέρω ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι 

Τι να πω όλα τα περίεργα σε σένα ;;;😂

Δεν νομίζω να έχει να κάνει με την νηστεία .. τωρα αυτό η είναι εγκυμοσύνη η κάποια ανωμαλία του κύκλου λόγο της βιοχημικής ισως .. Τρίτη πρωί πάνε για χοριακη αν δεν έχει κατέβει .. 

@souz13 κ εσυ για χοριακη την Τρίτη !!

Κορίτσια, καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες! Ψιλοχάθηκα αυτές τις μέρες, γιατί είχαμε πάει στους γονείς του συζύγου, τρεχάματα κλπ., είχαμε και κάποια θεματάκια με το ίντερνετ και δεν μπόρεσα να είμαι ιδιαίτερα ενεργή. Βλέπω ότι αρκετές κοπέλες είναι στις μέρες που περιμένουν αποτελέσματα, οπότε να ευχηθώ τα καλύτερα και τα ευχάριστα να έρχονται το ένα μετά το άλλο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

13 ώρες πρίν, Eg93 είπε:

Δεν νομίζω να έχει να κάνει με την νηστεία .. τωρα αυτό η είναι εγκυμοσύνη η κάποια ανωμαλία του κύκλου λόγο της βιοχημικής ισως .. Τρίτη πρωί πάνε για χοριακη αν δεν έχει κατέβει .. 

Έλα μου ντε!! Μάλλον για ανωμαλία το κόβω! Γιατί αυξήθηκε το καφέ κ το αίμα στο σκούπισμα απλά δεν κατεβαίνει καθόλου! Θα δω πώς θα πάει και θα πάρω τον γυναικολόγο! Ακόμη και με σπασμοαποτελ διπλώνομαι στους πόνους

Διαφημίσεις

1 hour ago, rodok είπε:

Έλα μου ντε!! Μάλλον για ανωμαλία το κόβω! Γιατί αυξήθηκε το καφέ κ το αίμα στο σκούπισμα απλά δεν κατεβαίνει καθόλου! Θα δω πώς θα πάει και θα πάρω τον γυναικολόγο! Ακόμη και με σπασμοαποτελ διπλώνομαι στους πόνους

Να τον πάρεις αύριο κιόλας , μην περιμένεις !! Δεν είναι νορμαλ αυτό !

εγω εχθές είχα όλη μέρα πονοκέφαλο .. μιλάμε για ανυπόφορο πόνο, μέχρι κ αναγούλα με έπιασε , ήθελα να βαρεσω το κεφάλι μ στον τοίχο !  στο Τσακ ήμουν να πάρω παυσίπονο αλλά διάβασα ότι όταν προσπαθούμε καλά είναι να τα αποφεύγουμε .. δεν ξέρω πως κατάφερα κ κοιμήθηκα τελικά και το απέφυγα .. 

πρίν από 23 λεπτά , Eg93 είπε:

Να τον πάρεις αύριο κιόλας , μην περιμένεις !! Δεν είναι νορμαλ αυτό !

εγω εχθές είχα όλη μέρα πονοκέφαλο .. μιλάμε για ανυπόφορο πόνο, μέχρι κ αναγούλα με έπιασε , ήθελα να βαρεσω το κεφάλι μ στον τοίχο !  στο Τσακ ήμουν να πάρω παυσίπονο αλλά διάβασα ότι όταν προσπαθούμε καλά είναι να τα αποφεύγουμε .. δεν ξέρω πως κατάφερα κ κοιμήθηκα τελικά και το απέφυγα .. 

Καλημέρα κορίτσι μου, εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα. Είναι πολύ δύσκολη σίγουρα μια τέτοια κατάσταση, ειδικά όταν προστίθεται στο άγχος για το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, KATIA97 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα. Είναι πολύ δύσκολη σίγουρα μια τέτοια κατάσταση, ειδικά όταν προστίθεται στο άγχος για το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Καλημέρα και σε εσένα ! Ναι είμαι καλά σήμερα ευτυχώς ! Σευχαριστω ! 
εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι ; Περιμένεις περίοδο η ωορρηξία; 🙂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Eg93 είπε:

Καλημέρα και σε εσένα ! Ναι είμαι καλά σήμερα ευτυχώς ! Σευχαριστω ! 
εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι ; Περιμένεις περίοδο η ωορρηξία; 🙂

Χαίρομαι που βελτιώθηκε η κατάσταση! Εγω περιμένω περίοδο σε 2-3 μέρες. Βέβαια οι προσδοκίες μου δεν είναι μεγάλες γιατί δεν μας πήγαν καλά πολλά πράγματα σε αυτόν τον κύκλο και καταφέραμε να έχουμε μόνο μια ολοκληρωμένη επαφή (και μια αποτυχημένη 😂😂). Αν τώρα είμαστε τόσο τυχεροί... Πάντως κρατάω μικρό καλάθι.

πρίν από 34 λεπτά , KATIA97 είπε:

Χαίρομαι που βελτιώθηκε η κατάσταση! Εγω περιμένω περίοδο σε 2-3 μέρες. Βέβαια οι προσδοκίες μου δεν είναι μεγάλες γιατί δεν μας πήγαν καλά πολλά πράγματα σε αυτόν τον κύκλο και καταφέραμε να έχουμε μόνο μια ολοκληρωμένη επαφή (και μια αποτυχημένη 😂😂). Αν τώρα είμαστε τόσο τυχεροί... Πάντως κρατάω μικρό καλάθι.

Χαχα σε καταλαβαίνω .. κ εγώ δεν έχω πολλές ελπίδες με μόνο δυο επαφές τόσο κοντά στην ωορρηξία .. αλλά πιστεύω πως αν είναι να γίνει θα γίνει κ με μια επαφή .. όσο να ναι όμως θα ένιωθα περισσότερη ασφάλεια αν είναι παραπάνω επαφές ..

έχεις κάνει κανένα τεστ; Από συμπτώματα πως είσαι;

Εγώ έχω πολλές μέρες ακόμα μπροστά μ και περιμένω με αγωνία 🙏🙂

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Eg93 είπε:

Χαχα σε καταλαβαίνω .. κ εγώ δεν έχω πολλές ελπίδες με μόνο δυο επαφές τόσο κοντά στην ωορρηξία .. αλλά πιστεύω πως αν είναι να γίνει θα γίνει κ με μια επαφή .. όσο να ναι όμως θα ένιωθα περισσότερη ασφάλεια αν είναι παραπάνω επαφές ..

έχεις κάνει κανένα τεστ; Από συμπτώματα πως είσαι;

Εγώ έχω πολλές μέρες ακόμα μπροστά μ και περιμένω με αγωνία 🙏🙂

Απο συμπτώματα, τα κλασσικά που έχω σχεδόν πάντα σε αυτή τη φάση. Πρήξιμο στο στήθος, ευαίσθητες θηλές στο άγγιγμα και σήμερα είδα μια μικρή ποσότητα διάφανου υγρού στο εσώρουχο. Τεστ προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην κάνω ακόμα αλλά να περιμένω  τυχόν καθυστέρηση. Σίγουρα οι περισσότερες επαφές αυξάνουν τις πιθανότητες αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα εφικτό. Βλέπεις μου τα έκανε μαντάρα ο κύριος! Παρασύρθηκε από παλιότερες συνήθειες και δεν ολοκλήρωσε την διαδικασία όπως θα έπρεπε 😅😂. Τι να γίνει, συμβαίνουν κι αυτά 😊

Καλημέρα κορίτσια!! Εμένα ουτε σημεδα ακόμα αν και εχω αυτο στη κοιλια που και που το πονο περιόδου οχι πολυ βεβαια και υο στηθος με ενοχλει ακομα λιγο! Μου είχε ερθει στις 20 καο αυνηθως ερχεται 3 μερες πιο νωρις σιγουρα! Το φεβρουάριο βεβαια μου ειδε ερθει μια μέρα πριν απο οτι ειχα αδιαθετήσει αρα ξερβ γω περιμενω λιγες μέρες ακόμα μη πληρωνω τσάμπα τεστ! Και 10 μέρες πριν αδιαθετήσω ειχα πάρει και τεστ αρνητικο

19 hours ago, Eg93 said:

Καλησπερα κοριτσια 

Εγω ειδα αιμα κανονικο αλλα οχι πολυ ροη κανονικη σημερα εχω πιο λιγη .αυριο θα παω στον γιατρο και θα δουμε τι γινεται.εσεις πως ειστε??

2 ώρες πρίν, KATIA97 είπε:

Απο συμπτώματα, τα κλασσικά που έχω σχεδόν πάντα σε αυτή τη φάση. Πρήξιμο στο στήθος, ευαίσθητες θηλές στο άγγιγμα και σήμερα είδα μια μικρή ποσότητα διάφανου υγρού στο εσώρουχο. Τεστ προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην κάνω ακόμα αλλά να περιμένω  τυχόν καθυστέρηση. Σίγουρα οι περισσότερες επαφές αυξάνουν τις πιθανότητες αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα εφικτό. Βλέπεις μου τα έκανε μαντάρα ο κύριος! Παρασύρθηκε από παλιότερες συνήθειες και δεν ολοκλήρωσε την διαδικασία όπως θα έπρεπε 😅😂. Τι να γίνει, συμβαίνουν κι αυτά 😊

Αααχ αυτοί οι άντρες ! Κ εγώ το ίδιο θέμα είχα μια από τις περασμένες μέρες 😂😂 ναι δυστυχώς δεν είμαστε ρομπότ ώστε να έχουμε πάντα πολλές επαφές .. θα δείξει .. υπομονή ! 

πρίν από 22 λεπτά , Girls είπε:

Καλησπερα κοριτσια 

Εγω ειδα αιμα κανονικο αλλα οχι πολυ ροη κανονικη σημερα εχω πιο λιγη .αυριο θα παω στον γιατρο και θα δουμε τι γινεται.εσεις πως ειστε??

Καλά θα κανεις ! Να πας να το κοιτάξεις .. αν και για να βγήκε θετικό το τεστ πιστεύω πως υπάρχει όντως εγκυμοσύνη και ισως χρειάζεται να πάρεις κάτι για το αίμα .. να μας ενημερώσεις μόλις έχεις νέα !

εγω καλά αναμένω …. 
σημερα 2η μέρα μετά την ωορρηξία έχω κάτι πονάκια χαμηλά .. εχθές δεν είχα ιδιαίτερη ενόχληση αλλά σήμερα ναι .. το στήθος μ αυτή τη φορά πρήστηκε πριν την ωορρηξία κ εξακολουθεί να πρηζεται και να πονάει .. κάθε φορά και κάτι καινούργιο ..😂😂 12 ημέρες απομένουν γράφει το ημερολόγιο .. άντε να δούμε ! 

1 hour ago, souz13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Εμένα ουτε σημεδα ακόμα αν και εχω αυτο στη κοιλια που και που το πονο περιόδου οχι πολυ βεβαια και υο στηθος με ενοχλει ακομα λιγο! Μου είχε ερθει στις 20 καο αυνηθως ερχεται 3 μερες πιο νωρις σιγουρα! Το φεβρουάριο βεβαια μου ειδε ερθει μια μέρα πριν απο οτι ειχα αδιαθετήσει αρα ξερβ γω περιμενω λιγες μέρες ακόμα μη πληρωνω τσάμπα τεστ! Και 10 μέρες πριν αδιαθετήσω ειχα πάρει και τεστ αρνητικο

Το τεστ το είχες κάνει παρά πολύ νωρίς κορίτσι μ και να ήσουν Δν θα έδειχνε θετικό!! Κάνε ένα ακόμη αύριο με τα πρωινά ουρα ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Eg93 είπε:

Αααχ αυτοί οι άντρες ! Κ εγώ το ίδιο θέμα είχα μια από τις περασμένες μέρες 😂😂 ναι δυστυχώς δεν είμαστε ρομπότ ώστε να έχουμε πάντα πολλές επαφές .. θα δείξει .. υπομονή ! 

Καλά θα κανεις ! Να πας να το κοιτάξεις .. αν και για να βγήκε θετικό το τεστ πιστεύω πως υπάρχει όντως εγκυμοσύνη και ισως χρειάζεται να πάρεις κάτι για το αίμα .. να μας ενημερώσεις μόλις έχεις νέα !

εγω καλά αναμένω …. 
σημερα 2η μέρα μετά την ωορρηξία έχω κάτι πονάκια χαμηλά .. εχθές δεν είχα ιδιαίτερη ενόχληση αλλά σήμερα ναι .. το στήθος μ αυτή τη φορά πρήστηκε πριν την ωορρηξία κ εξακολουθεί να πρηζεται και να πονάει .. κάθε φορά και κάτι καινούργιο ..😂😂 12 ημέρες απομένουν γράφει το ημερολόγιο .. άντε να δούμε ! 

Καμιά φορά μπερδεύονται και αυτοί όταν έχουν μάθει να λειτουργούν με συγκεκριμένο τρόπο. Εγω προς το παρόν δεν τον έχω βάλει στη διαδικασία με γόνιμες, ωορρηξίες κλπ. για να μην το κάνω ίσως πολύ αγχωτικό. Αναλαμβάνω συνήθως εγώ πρωτοβουλία όταν πρέπει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...