Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

20 minutes ago, Eg93 said:

Χαχαχ μήπως δεν τα έκανες σωστά ;; Κάνε ακόμη ένα ρε συ .. καλά θα κανεις όμως κ θα πας στον γιατρο .. κ εγώ από τα τεστ εγκυμοσύνης δεν έχω κ την καλύτερη εμπειρία .. τον προηγούμενο μήνα μ βγήκαν δυο με άχνη δεύτερη γραμμή κ όλα τα υπόλοιπα αρνητικά κ όντως δεν ήμουν έγκυος !

Έλα ντε κ εγώ την σκεφτόμουν τώρα .. μάλλον θα είναι στο χωριό κ δεν θα έχει χρόνο.. @Evdokia Pan πες μας τα νέα σου όταν μπεις ❤️

Δεν αντεξααααα εκαναα τεστ και λεει + 1-2 βδομαδες σοκκκκκκκκκ.θα ξανα κανω αλλο ενα 

• Λουλούδια 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 59 λεπτά , Girls είπε:

Δεν αντεξααααα εκαναα τεστ και λεει + 1-2 βδομαδες σοκκκκκκκκκ.θα ξανα κανω αλλο ενα 

Γιουχουυυυυυυ 😁😁😁 

τι όμορφο νεοοοο !! Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτό δεν παίζει να κάνει λάθος .. μπράβο κορίτσι μ .. κάνε ακόμα ένα αν θες κ από βδομάδα τρέχα για χοριακη !! Αχχ να κ μια π όντως θα κάνει ανάσταση σήμερα 🙏🙏

1 hour ago, rodok είπε:

έλα έλα έρχεται η καθυστέρηση σου!!! 
ελπίζω σε μια μεγάλη καθυστέρηση 9 μηνών με επιτυχία 😂
Κι εγώ σκεφτόμουν την @Evdokia Pan, αλλά επειδή είναι στο χωριό σκέφτηκα ότι δεν έχει ιντερνετ ή χρόνο κιόλας για να μπει! 

Αχχ μακάρι ! Από το στόμα σ και στου θεού το αυτί 🙏🙏 

Έχω λέτε καλες πιθανότητες με την προχθεσινή κ την σημερινή μέρα ; 

1 hour ago, Eg93 said:

Γιουχουυυυυυυ 😁😁😁 

τι όμορφο νεοοοο !! Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτό δεν παίζει να κάνει λάθος .. μπράβο κορίτσι μ .. κάνε ακόμα ένα αν θες κ από βδομάδα τρέχα για χοριακη !! Αχχ να κ μια π όντως θα κάνει ανάσταση σήμερα 🙏🙏

Ναι θα κανω ενα αυριο με τα πρωινα ουρα παλι  και μετα για χοριακη .θα σας κρατησω ενημερες .μακαρι ολες να πραγματοιποιηθη αυτη η επιθυμεια για παιδακιι ας κρατησουμε την θετικη ενεργεια και ας χαλαρωσουμεεε για λιγο 🙂🙂πιστευω πως θα εχεις πιθανοτητες αλλα εγω θα σου ελεγα κανε μεχρι την πιθανη ημερομηνια ελευθερα μην σκεφτεσαι μονο το τεστ .εγω αυτο τον μηνα εκανα κατι που διαβασα στο ιντερνετ οτι οτι ολοκληρωθη η επαφη να μην σηκωθεις αλλα να γυρισεις στο ενα πλευρο σε οποιο θες και να κατσεις ενα 10λεπτο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Girls είπε:

Ναι θα κανω ενα αυριο με τα πρωινα ουρα παλι  και μετα για χοριακη .θα σας κρατησω ενημερες .μακαρι ολες να πραγματοιποιηθη αυτη η επιθυμεια για παιδακιι ας κρατησουμε την θετικη ενεργεια και ας χαλαρωσουμεεε για λιγο 🙂🙂πιστευω πως θα εχεις πιθανοτητες αλλα εγω θα σου ελεγα κανε μεχρι την πιθανη ημερομηνια ελευθερα μην σκεφτεσαι μονο το τεστ .εγω αυτο τον μηνα εκανα κατι που διαβασα στο ιντερνετ οτι οτι ολοκληρωθη η επαφη να μην σηκωθεις αλλα να γυρισεις στο ενα πλευρο σε οποιο θες και να κατσεις ενα 10λεπτο.

Ναι δεν χρειάζεται στρες σε αυτή τη φάση .. απλά είναι η πρώτη μ στοχευμένη προσπάθεια κ έχω έναν ενθουσιασμό μια θετική ενέργεια και μια αγωνία ταυτόχρονα .. εγώ διάβασα ότι πρέπει να μείνεις ξαπλωμένη με ένα μαξιλάρι κάτω από την λεκάνη κ τα πόδια λίγο ψηλά ! Αυτό για το πλευρό δεν το ήξερα , θα το κάνω την επόμενη φορά .. ναι θα συνεχίσω και  τις επαφές φυσικά όσο πιο συχνά γίνεται .. 

πρίν από 26 λεπτά , Eg93 είπε:

Ναι δεν χρειάζεται στρες σε αυτή τη φάση .. απλά είναι η πρώτη μ στοχευμένη προσπάθεια κ έχω έναν ενθουσιασμό μια θετική ενέργεια και μια αγωνία ταυτόχρονα .. εγώ διάβασα ότι πρέπει να μείνεις ξαπλωμένη με ένα μαξιλάρι κάτω από την λεκάνη κ τα πόδια λίγο ψηλά ! Αυτό για το πλευρό δεν το ήξερα , θα το κάνω την επόμενη φορά .. ναι θα συνεχίσω και  τις επαφές φυσικά όσο πιο συχνά γίνεται .. 

παρεπιπτόντως μόλις έκανα τεστ ωορρηξιας κ βγήκε αρνητικό ! Άρα μάλλον έγινε το βράδυ η σήμερα το πρωί που πονούσα πολύ ! Τρ κάπως ηρέμησε ο πόνος ευτυχως ! Άντε να δούμε τώρα μετράμε αντίστροφα 🙂

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , souz13 είπε:

Κοριτσια εγω ακομα να βγαλω κοκκινο αιμα μεχρι χθες ειχα καφε και σημερα δεν εχω καθόλου!! Αλλα με ποναει η κοιλια σα περιοδο ισως κατεβαινει αλλα δε ξερω

Μήπως ήταν αίμα εμφύτευσης κ όχι περιόδου; Γιατί δεν κανεις ένα τεστ ;; Πόσες μέρες καθυστέρησης έχεις ; 

29 minutes ago, Eg93 said:

Μήπως ήταν αίμα εμφύτευσης κ όχι περιόδου; Γιατί δεν κανεις ένα τεστ ;; Πόσες μέρες καθυστέρησης έχεις ; 

1 μέρα μου λεει ακομα

αλλα εχω πόνο περιόδου στη κοιλιά βέβαια

πρίν από 58 λεπτά , souz13 είπε:

1 μέρα μου λεει ακομα

αλλα εχω πόνο περιόδου στη κοιλιά βέβαια

Τι να σ πω βρε κορίτσι μ .. η είναι εγκυμοσύνη η κάποια ανωμαλία του κύκλου σου ! κάνε ένα τεστ κ από βδομάδα πάνε για χοριακη αν δεν έχει έρθει ..  σου έχει ξανά τύχει αυτό ; 

15 minutes ago, Eg93 said:

Τι να σ πω βρε κορίτσι μ .. η είναι εγκυμοσύνη η κάποια ανωμαλία του κύκλου σου ! κάνε ένα τεστ κ από βδομάδα πάνε για χοριακη αν δεν έχει έρθει ..  σου έχει ξανά τύχει αυτό ; 

Οχι συνήθως δεύτερη μέρα πάντα έχω αίμα! Επειδη εχουν κλεισει τα φαρμακειο εδω θα πάρω από τρίτη αν δεν έρθει τι να πω..

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Girls είπε:

ΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!! ένα θετικό ποτέ δεν κάνει λάθος!!! από βδομάδα χοριακή κατευθείαν!! 

άντε και στα δικά μας!! 

6 ώρες πρίν, Eg93 είπε:

Γιουχουυυυυυυ 😁😁😁 

ναι καλε έχεις!! μακαρι η Ανάσταση του Κυρίου να κάνει το θαύμα σε όλες μας! ❤️❤️❤️

Πάντως περίοδος δεν φανερώθηκε, συμπτώματα συνεχίζω κι έχω και υγρά διάφανα με λευκά μαζί! μακάρι να είναι κάτι θετικό 🤞🤞🤞

• Ευχή 1

1 hour ago, rodok είπε:

ΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!! ένα θετικό ποτέ δεν κάνει λάθος!!! από βδομάδα χοριακή κατευθείαν!! 

άντε και στα δικά μας!! 

ναι καλε έχεις!! μακαρι η Ανάσταση του Κυρίου να κάνει το θαύμα σε όλες μας! ❤️❤️❤️

Πάντως περίοδος δεν φανερώθηκε, συμπτώματα συνεχίζω κι έχω και υγρά διάφανα με λευκά μαζί! μακάρι να είναι κάτι θετικό 🤞🤞🤞

Μακάρι !🙏🙏 Το καλό που της θέλω να μην έρθει πες της 😂

@souz13 ναι είναι το clearblue digital !μην τα μπερδέψεις όμως γιατί είναι δυο διαφορετικά . Το ένα είναι πρώιμης ανίχνευσης και σου γράφει απλά «έγκυος» η «όχι έγκυος» και το άλλο το κανεις από την ημέρα π περιμένεις περίοδο και σ βγάζει τις εβδομάδες αν είσαι  πχ «+1-2» και αν δεν είσαι σου βγάζει απλώς μια παύλα - 

1 ώρα πρίν, souz13 είπε:

@rodok μακαρι στο ευχομαι! Υπαρχει τεστ που σου λεει τις εβδομαδες ;;;;

εγω θα περιμενω μεχρι δευτερα να δω αν κατέβει

αυτό που είπε η @Eg93!! απλά τα ψηφιακά πιστεύω ότι θα δείξουν με σιγουριά μετά την αναμενόμενη μέρα περιόδου! αν δεν κατέβει, καλύτερα κατευθείαν χοριακή! γιατί και το ψηφιακό τεστ πανάκριβο είναι! 

Εύχομαι να έχεις κάτι καλό! 🤞❤️❤️❤️

1 hour ago, Eg93 είπε:

Μακάρι !🙏🙏 Το καλό που της θέλω να μην έρθει πες της 😂

@souz13 ναι είναι το clearblue digital !μην τα μπερδέψεις όμως γιατί είναι δυο διαφορετικά . Το ένα είναι πρώιμης ανίχνευσης και σου γράφει απλά «έγκυος» η «όχι έγκυος» και το άλλο το κανεις από την ημέρα π περιμένεις περίοδο και σ βγάζει τις εβδομάδες αν είσαι  πχ «+1-2» και αν δεν είσαι σου βγάζει απλώς μια παύλα - 

μακάρι να υπάρχει ένα σποράκι! σήμερα μετά την Ανάσταση θα βγω σαν ούσα 25χρονη της παρέας, αλλά πάλι καλά θα καθόμαστε γιατί το είχα ένα άγχος!

Τώρα ηρέμησε ο πόνος λίγο στο στήθος και ανησυχώ μήπως έρθει αλλά είμαι και με χωρίς σουτιέν πόσες ώρες και ξεκούραστη! γενικά έχω υγρά και κάθε τρεις και λίγο πηγαίνω τουαλέτα να δω μήπως ήρθε η τρισκατάρατη! πάλι καλά δεν μου κάνει τη χάρη 😁😁😁

πρίν από 26 λεπτά , rodok είπε:

αυτό που είπε η @Eg93!! απλά τα ψηφιακά πιστεύω ότι θα δείξουν με σιγουριά μετά την αναμενόμενη μέρα περιόδου! αν δεν κατέβει, καλύτερα κατευθείαν χοριακή! γιατί και το ψηφιακό τεστ πανάκριβο είναι! 

Εύχομαι να έχεις κάτι καλό! 🤞❤️❤️❤️

μακάρι να υπάρχει ένα σποράκι! σήμερα μετά την Ανάσταση θα βγω σαν ούσα 25χρονη της παρέας, αλλά πάλι καλά θα καθόμαστε γιατί το είχα ένα άγχος!

Τώρα ηρέμησε ο πόνος λίγο στο στήθος και ανησυχώ μήπως έρθει αλλά είμαι και με χωρίς σουτιέν πόσες ώρες και ξεκούραστη! γενικά έχω υγρά και κάθε τρεις και λίγο πηγαίνω τουαλέτα να δω μήπως ήρθε η τρισκατάρατη! πάλι καλά δεν μου κάνει τη χάρη 😁😁😁

Χαχαχα έλα ρε νιατοοοο! Εμείς οι 30ριδες εκκλησία και σπίτι για ύπνο 😂

εντάξει αφού θα κάθεσαι δεν έχεις θέμα .. γενικά έχεις τέτοια υγρά όταν είναι να έρθει ;

Εγώ ας πούμε δεν θυμάμαι δεν τα παρατηρούσα πριν .. μόνο τον προηγούμενο μήνα εκεί κοντά στην ωορρηξία ήμουν λες και κατουρούσα πάνω μ για τρεις μέρες κ μετά είχα αυτή τη λευκή πάστα μετά σταμάτησαν τελειως κ μ ήρθε περίοδος .. τώρα ας πούμε δεν θα έπρεπε να έχω ήδη υγρά; Εγώ νιώθω εντελώς στεγνή κάτω .. μόνο προχθες είχα έτσι λίγα σαν νερό εχθές ελάχιστα κ σήμερα τπτ σχεδόν .. κάθε φορά και κάτι καινούργιο ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...