Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

10 hours ago, Girls said:

Καλησπερα και σε εσενα κοριτσι μου.ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολο να ξεχωρισουμε τα συμπτωματα περιοδου με εγκυμοσυνης γτ ειναι ιδια.κατι αλλο με παρεξενεψε εβγαλα μια σκουρα γραμμη απο τον οφαλο μεχρι κατω δεν την ειχα πιο πριν εκτοε στην πρωτη εγκυκοσυνη μου φανηκε πολυ περιεργο .δν ξερω ολο νιωθω πως ολα τα συμπτωματα ειναι εγκυνοσυνης γτ θελω τοσο πολυ και ενα δευτερο παιδακι🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ελπιζω ολες νας να εχουμε θετικα αποτελεσματα🤩🤩

Καλημερα κοριτσι μου .

Ναι ειναι δυσκολα ειναι η αληθεια  να διαχωρισουμε τα συμπτωματα .εγω γτ αισθανομαι εγκυος δν ξερω χαχα.εχθες το βραδυ ειχα κραμπες αρκετες γυρω γυρω απο την κοιλια πονουσα .προσπαθω να μην εχω αγχος το παιζω και χαλαρη τρομαρα μου χαχα😂😂😂εμεις 1.5 χρονο περιπου .εχω ενα παιδακι αλλα θελουμε κι'αλλο ειναι η αληθεια .εσεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 47 λεπτά , Eg93 είπε:

Ανυπομονώ να μ χαμογελάσει επιτέλους αυτό το τεστ 😂😂 

ααα είναι ιερός ο σκοπός μας όποτε δεν πιάνεται ως αμαρτία .. όποτε βουρ ! Βέβαια για τον δικό μ δεν είναι θέμα μεγάλης εβδομάδας αλλά μεγάλης βαρεμάρας 😂😂😂

Αααα άσε αυτά τα πράγματα δεν χωράει βαρεμάρα 😂 έτσι θα λες 😂😂😂 

Πάντως καλά είμαστε ακόμη, δεν έχω προεόρτια περιόδου 🤞 μην το ματιαξω 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, rodok είπε:

Αααα άσε αυτά τα πράγματα δεν χωράει βαρεμάρα 😂 έτσι θα λες 😂😂😂 

Πάντως καλά είμαστε ακόμη, δεν έχω προεόρτια περιόδου 🤞 μην το ματιαξω 

Ααα αυτό είναι καλό .. άντε να δουμεεεε!! Αύριο περιμένεις κανονικά Ε; Σε ποια μέρα του κύκλου εισαι; 

@Girls να το χαίρεσαι το παιδάκι σου κ σου εύχομαι σύντομα ένα δεύτερο ❤️ σε ποια μέρα καθυστέρησης είσαι τώρα ; Έκανες άλλο τεστακι ; Εμένα ουσιαστικά είναι ο δεύτερος μήνας που προσπαθώ , είχαμε τον Γενάρη ένα ατύχημα αλλά δεν έγινε τπτ κ τελικά καταλάβαμε ότι θελουμε ένα νινακι ! 

εγω βρε κορίτσια έχω πρηστεί σαν να περιμένω περίοδο.. στήθος , κοιλιά .. διάβασα κάπου στο Ίντερνετ ότι μπορεί να συμβεί στην ωορρηξία αυτό αλλά πρώτη φορά το παρατηρώ πάνω μ κ έχω εκνευριστεί γτ με σφίγγουν τα τζιν μου 😩

11 minutes ago, Eg93 said:

Ααα αυτό είναι καλό .. άντε να δουμεεεε!! Αύριο περιμένεις κανονικά Ε; Σε ποια μέρα του κύκλου εισαι; 

@Girls να το χαίρεσαι το παιδάκι σου κ σου εύχομαι σύντομα ένα δεύτερο ❤️ σε ποια μέρα καθυστέρησης είσαι τώρα ; Έκανες άλλο τεστακι ; Εμένα ουσιαστικά είναι ο δεύτερος μήνας που προσπαθώ , είχαμε τον Γενάρη ένα ατύχημα αλλά δεν έγινε τπτ κ τελικά καταλάβαμε ότι θελουμε ένα νινακι ! 

εγω βρε κορίτσια έχω πρηστεί σαν να περιμένω περίοδο.. στήθος , κοιλιά .. διάβασα κάπου στο Ίντερνετ ότι μπορεί να συμβεί στην ωορρηξία αυτό αλλά πρώτη φορά το παρατηρώ πάνω μ κ έχω εκνευριστεί γτ με σφίγγουν τα τζιν μου 😩

Απο ωορρηξία θα είναι! Ξεκίνησε και το τεστ ωορρηξίας να δείχνει θετικό, αυτό θα είναι μάλλον!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Eg93 είπε:

συμφωνώ με την @Alice20!! 
και να σου πω την αλήθεια, γι'αυτό δεν χωνεύω τα τζιν! μην πρηστούμε λίγο κατευθείαν για άλλο νούμερο είμαστε

@Alice20 εσένα πώς πάει η θεραπεία με τους μύκητες; ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@rodok @Alice20 και εγώ έτσι νομίζει όμως μέχρι να βγει η φατσούλα θα με σκάσει το σκασμένο 😂

αντε κορίτσιαααα , άντε να βγούμε όλες με φουσκωμένες κοιλίτσες στην παραλία φέτος 😁🙏🙏

• Μου αρέσει 1

κορίτσιααααα μου χαμογελασεεε επιτέλους 😁😁 τώρα αυτό σημαίνει πως η ωορρηξία θα γίνει μέσα στις επόμενες 2 ημέρες σωστά ; Δλδ να κάνω πάλι αύριο κ μεθαύριο να δω αν έπεσε η ορμόνη ;

• Μου αρέσει 2

5 hours ago, Eg93 said:

Ευχαριστω πολυ και εγω σου ευχομαι να αποκτησεις γρηγορα παιδακι 🤩.σημερ ειναι η δευτερη μερα καθυστερησης εχθες το βρσδυ ειχα πονο στην κοιλια κραμπες πολυ δυνατες αλλα περασαν το στηθος παντως εχει πρηστει αρκετα .οχι δν εκανα αλλο τεστ θα περιμενω και λιγο .με τρωει η αγωνια μου βα ξανακανω αλλα οχι θα περιμενω μεχρι αυριο και βλεπουμε 🤷‍♀️🤷‍♀️.εγω παντως στο πρωτο εμεινα με την πρωτη εγκυος τωρα κατι αλλαξε μαλλον

1 hour ago, Eg93 said:

κορίτσιααααα μου χαμογελασεεε επιτέλους 😁😁 τώρα αυτό σημαίνει πως η ωορρηξία θα γίνει μέσα στις επόμενες 2 ημέρες σωστά ; Δλδ να κάνω πάλι αύριο κ μεθαύριο να δω αν έπεσε η ορμόνη ;

Εγω θα σου ελεγα να ερθετε σε επαφη σημερα και μεθαυριο κανε το τεστ και ξανα σε επαφη .ξερω οτι ενα δυνατο σπερμα ζει εως και 5 μερες ομως.ομως το καλυτερο ειναι ανα 2 μερες να ερθετε σε επαφη

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Eg93 είπε:

Ναι σημαίνει πως την επόμενη μέρα θα έχει ωορρηξία! Δως του να καταλάβει 🤞💪 

Εγώ έξω που ήμουν ένιωθα κάτι να κατεβαίνει και φοβήθηκα, αλλά τελικά ήταν λευκά υγρά σαν πάστα πάλι 😁😁 

• Μου αρέσει 2

1 minute ago, rodok said:

Ναι σημαίνει πως την επόμενη μέρα θα έχει ωορρηξία! Δως του να καταλάβει 🤞💪 

Εγώ έξω που ήμουν ένιωθα κάτι να κατεβαίνει και φοβήθηκα, αλλά τελικά ήταν λευκά υγρά σαν πάστα πάλι 😁😁 

@rodok ποσες μερες εχεις καθυστερηση???

Διαφημίσεις

23 minutes ago, souz13 said:

Εμένα κορίτσια τελικα μου ηρθε😞😞😞μπορει να μην ειναη ετοιμος ο οργανισμος ακόμα απο την απόξιση που έκανα το δεκέβριο τι να πω δε ξερω

Δεν πειραζει κοριτσι μου τοβ επομενω μηνα νην σε περνει απο κατω κρατα θετικη ενεργεια🤩εγω εχω 2 μερες καθυστερηση αλλα μολις ειδα στο εσωρουχο μικρες τελιτσες σε καφε χρωμα ☹️☹️βλεπουμε μεχρι αυριο 🤷‍♀️🤷‍♀️

• Καλή τύχη! 2

2 ώρες πρίν, Girls είπε:

@rodok ποσες μερες εχεις καθυστερηση???

δεν έχω καθυστέρηση ακόμη, αύριο είναι να μου έρθει! κάποιες φορές έχω κάποια μικρά "προεόρτια" από τη προηγούμενη μέρα! τον προηγούμενο μήνα είχα μια βιοχημική, η χοριακή που είχα κάνει ήταν 0.100 και χθες που έκανα ήταν στο 2,30 που θεωρείται αρνητική αλλά μέχρι να δω περίοδο, ελπίζω λίγο μήπως έγινε το θαύμα

πρίν από 25 λεπτά , souz13 είπε:

Εμένα κορίτσια τελικα μου ηρθε😞😞😞μπορει να μην ειναη ετοιμος ο οργανισμος ακόμα απο την απόξιση που έκανα το δεκέβριο τι να πω δε ξερω

Δεν πειράζει κορίτσι μου! Δεν απογοητευόμαστε!! ❤️ και η περίοδος υγεία σημαίνει!! ❤️❤️ τον επόμενο μήνα!

• Ευχή 1

1 hour ago, Girls said:

Δεν πειραζει κοριτσι μου τοβ επομενω μηνα νην σε περνει απο κατω κρατα θετικη ενεργεια🤩εγω εχω 2 μερες καθυστερηση αλλα μολις ειδα στο εσωρουχο μικρες τελιτσες σε καφε χρωμα ☹️☹️βλεπουμε μεχρι αυριο 🤷‍♀️🤷‍♀️

Μακάρι να μην ξαναδεις!! Και εγωδεν εχω ακόμα ροή αλλα αύριο θα κατέβει λογικα…γιατι πονάω κιόλας 

10 hours ago, rodok said:

συμφωνώ με την @Alice20!! 
και να σου πω την αλήθεια, γι'αυτό δεν χωνεύω τα τζιν! μην πρηστούμε λίγο κατευθείαν για άλλο νούμερο είμαστε

@Alice20 εσένα πώς πάει η θεραπεία με τους μύκητες; ❤️

Δυστυχώς δεν μου πέρασε ακόμη... Θα μου πάρει καμιά εβδομάδα έτσι σίγουρα!! αυτός ο μήνας ήταν άστα! Σαλπιγγογραφια, αντιβίωση, μύκητες... Δεν έχω καμιά ελπίδα νομίζω με 2 επαφές που είχαμε! ... Πότε θα ξαναπάς για χοριακη; Τρίτη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...