Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , dragonbox61 είπε:

@LeneL @linaa @Nels @vikib @Anii @Fofi! καλημςρα σας κορίτσια μου έχω κάποιες εξετάσεις στα χέρια μου από αυτές του γυναικολόγου μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πληροφοριακά από εμπειρία σας αν γνωρίζει κάποια για την ομοκυστεΐνη έχω αποτέλεσμα θετικό -ετεροζυγωτης και c677T τα είναι αυτο

προσωπικα δ εχω κανει αυτην την εξεταση,δ ξερω τι σημαινει

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , vikib είπε:

προσωπικα δ εχω κανει αυτην την εξεταση,δ ξερω τι σημαινει

@ειναι σχετικά με τη θρόμβοφιλια αν τυχόν έχει θέμα μου είπαν απλώς και εγώ δε νξςεω το αποτέλεσμα να το διαβάσω 

4 ώρες πρίν, dragonbox61 είπε:

@LeneL @linaa @Nels @vikib @Anii @Fofi! καλημςρα σας κορίτσια μου έχω κάποιες εξετάσεις στα χέρια μου από αυτές του γυναικολόγου μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πληροφοριακά από εμπειρία σας αν γνωρίζει κάποια για την ομοκυστεΐνη έχω αποτέλεσμα θετικό -ετεροζυγωτης και c677T τα είναι αυτο

Το γονίδιο αυτό συνδέεται με αποβολες κλπ, αν ήταν ομοζυγωτης θα ήταν χειρότερα αλλά και πάλι πρέπει να ξεκινήσεις αντιπηκτικη αγωγή από τη μέρα της εμφυτευσης και για όλη την εγκυμοσυνη+40 μέρες μετά. Αν κάνεις τον πλήρη γονιδιακό ελεγχο και είσαι θετική και σε άλλο γονίδιο που επηρρεαζει την εγκυμοσύνη τότε έχεις ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο αλλά ακόμη και με αυτό που έλεγξες λογικά θα σου δώσει ενέσεις.

5 ώρες πρίν, dragonbox61 είπε:

Είσαι σίγουρη ότι στο γράφει έτσι; Εμένα στις εξετάσεις, την ομοκυστεΐνη την έδινε με φυσιολογικές τιμές έως 15pmol και επειδή σε εμένα ήταν 16 μου είχε πει ότι βοηθά το φυλλικό οξύ και δεν είχε δώσει αλλη βάση.. μέχρι εκεί ξέρω δλδ για την ομοκυστεΐνη..

6 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Είσαι σίγουρη ότι στο γράφει έτσι; Εμένα στις εξετάσεις, την ομοκυστεΐνη την έδινε με φυσιολογικές τιμές έως 15pmol και επειδή σε εμένα ήταν 16 μου είχε πει ότι βοηθά το φυλλικό οξύ και δεν είχε δώσει αλλη βάση.. μέχρι εκεί ξέρω δλδ για την ομοκυστεΐνη..

Ναι είμαι σίγουρη γράφει αποτέλεσμα θετικο-ετεροζυγος ακριβώς έτσι το γράφει και παρακάτω γράφει σε υποσημείωση ότι οι γυναίκες με μετάλλαξη c677t διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών στην κύηση 

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα !! Με πητ  21/9 ποτε κάνω το επίδομα κυοφορίας ; Θέλω να δω αν τα έχω σωστά στο μυαλό μου μη πέσει αναρρωτική και επίδομα ίδια μέρα ! 32η εβδομάδα το υπολογίζω 27 Ιουλίου ! Σωστά το κάνω ; Άρα μέχρι 26 Ιουλίου βάζω αναρρωτική ; 

Κοριτσια μου καλησπερα! Δεν ξερω αν με θυμαστε. Χαθηκα απ το Μαρτιο και μετα. Εχασα το μωρακι μου στην 8η εβδομαδα και μαζι με αυτο εχασα και καθε διαθεζη για ζωη. Παλιμδρομησε. Σταματησε να χτυπαει η καρδουλα του και μαζι με αυτο ραγισε και η δικη μου. Σας γραφω και κλαιω. Νιωθω πως δε μπορει κανεις να με καταλαβει. Ισως εσεις με νιωσετε λιγο παραπανω. 

Εχω μπει σε μια διαδικασια εξετασεων. Δεν ξερω αν εχω κανει καλα. Το μωρακι στον καρυοτυπο βγηκε χωρις καποιο προβλημα. Οποτε τωρα κανουμε εμεις εξετασεις. Θρομβοφιλιας, καρυοτυπο ζευγους. Αντιπατρικα αντισωματα. Και ολα αυτα τα πολυ επωδυνα και συναμα πανακριβα και ψυχοφθορα. 

Εχω παρει και τα αποτελεσματα. Ε κατι υπαρχει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και σε αυτα που να αποτελει προβλημα. Ειχε καμια απο εσας αναλογη εμπειρια; Δεν εχω μιλησει ακομα με το γιατρο κ το κεφαλι μου παει μα σπασει. Φοβαμαι πως δε θα τα καταφερω ποτε ξανα.

• Λυπημένη/-ος 1

• 2 εβδομάδες μετά...

@Viii18καλησπέρα λυπάμαι πολύ για την παλινδρόμηση...έχω περάσει παρόμοια κατάσταση μια φορά πέρσι ...κάνα έμεινα έγκυος πάλι μέσα σε ένα χρόνο δεύτερη φορά δυστηχως όμως και εγώ ήμουν ενός μηνών σχεδον και παλινδρομησε ...στην πρώτη περίπτωση είχε θέμα το έμβρυο στην δεύτερη δεν μπορέσαμε να βρούμε τι έχει γίνει ήταν πολύ νωρίς κ δεν μπορούσαμε να πάρουμε δείγμα...γι'αυτό και έχω κάνει έως τώρα άπειρες εξαιτασεις όπως λες και εσύ ο γυναικολόγος με έστειλε σε αιματολογο και ο αιματολογος σε ρευματολόγος ίσως κάποιο αυτοάνοσο είναι και το κοιτάμε ...το οποίο μπορεί κ να μην επιρρεαζει τις εγκυμοσύνες μου είπαν αλλά ας το βρούμε για να.ξςεω τουλάχιστον....αν όμως επιρρεαζει κάτι μου είπε η γιατρός όταν μείνω έγκυος να ξέρουμε τουλάχιστο τι είναι κ να έχω μια εγκυμοσύνη σε παρακολούθηση οπότε περιμένω μια σειρά εξετάσεων ακόμη που έκανα προχθές την Τετάρτη θα έχω τα αποτελέσματα και από κει κ πέρα πράττουμε ανάλογα εσένα τι σου είπαν από τις εξαιτασεις και σε τι γιατρόυς έχεις πάει 

• 5 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...