Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

1 hour ago, LeneL είπε:

Εάν βάλεις στο google υπολογισμός εβδομάδας κύησης σου βγάζει διάφορες εφαρμογές. Βάζεις ΠΗΤ και θα σου γράψει. Επίσης από τη στιγμή που γίνεται υπέρηχος και μετά πας με τον υπέρηχο. Παλιά μετραγαν με την τελευταία περίοδο που δεν ήταν τόσο ακριβείς οι υπέρηχοι! 

Με το καλό!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ !! 🩵🩵

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια τι κάνετε ;; 
Έκανα Β επιπέδου και μου βρήκαν αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες αρτηρίες μου με μέση τιμή 1,55 ! Το μωράκι είναι μια χαρά έχει πάρει το βάρος που πρέπει και ο πλακούντας είναι μια χαρά ! 
μου είπε να μετράω την πίεση μ η οποία είναι χαμηλή ομολογώ ! 
και κάποια στιγμή να ξεκινήσω αντιπηκτικές ! Είχε κάποια παρόμοια ιστορία ;; 
Να ανησυχώ ;; 

1 ώρα πρίν, Anii είπε:

Κορίτσια τι κάνετε ;; 
Έκανα Β επιπέδου και μου βρήκαν αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες αρτηρίες μου με μέση τιμή 1,55 ! Το μωράκι είναι μια χαρά έχει πάρει το βάρος που πρέπει και ο πλακούντας είναι μια χαρά ! 
μου είπε να μετράω την πίεση μ η οποία είναι χαμηλή ομολογώ ! 
και κάποια στιγμή να ξεκινήσω αντιπηκτικές ! Είχε κάποια παρόμοια ιστορία ;; 
Να ανησυχώ ;; 

να μην ανησυχεις

ειχε η αδερφη μου,το βρηκε απο την αυχενικη,κ επαιρνε σαλοσπιρ

γεννησε 37+2 γτ ξεκινησε μια μικρη διαρροη υγρων,δ εσπασαν κανονικα τα νερα κ μπηκε τοτε.ξεκινησε με φυσοολογικο,κατεληξε σε καισαρικη για αλλο λογο

θα μετρας πιεση  κ ολα θα πανε καλα.αφου το ξερεις,θα προσεχεις

το ανηψακι μου ηταν καλο σε βαρος,περιπου 2.700-2.900γρ,δ θυμαμαι ακριβως,εχουν περασει 9χρ

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, vikib είπε:

να μην ανησυχεις

ειχε η αδερφη μου,το βρηκε απο την αυχενικη,κ επαιρνε σαλοσπιρ

γεννησε 37+2 γτ ξεκινησε μια μικρη διαρροη υγρων,δ εσπασαν κανονικα τα νερα κ μπηκε τοτε.ξεκινησε με φυσοολογικο,κατεληξε σε καισαρικη για αλλο λογο

θα μετρας πιεση  κ ολα θα πανε καλα.αφου το ξερεις,θα προσεχεις

το ανηψακι μου ηταν καλο σε βαρος,περιπου 2.700-2.900γρ,δ θυμαμαι ακριβως,εχουν περασει 9χρ

Αυτό που μας απασχολεί είναι να μην ανεβάσω πίεση σωστά ; 

• 2 εβδομάδες μετά...

@Lila ki @Anii @Fofi! @Myrto24 @LeneL κορίτσια καλησπέρα πριν τέσσερις μέρες είχα καφέ υγρά σταγόνες εν τελη ενώ περίμενα περίοδο δεν Μ ήρθε με μια μέρα καθυστέρηση έκανα χοριακη βγήκε 9 .87 ο γιατρός Μ είπε τηλεφωνικά ότι είναι θετικό αλλά το θέμα είναι να ξανακάνω χοριακη μετά από δύο μέρες Γιά να δούμε αν διπλασιαστεί εμένα η απορία μου είναι επειδή σήμερα έβγαλα πάλι λίγο καφέ ροζ στο χαρτί που σκουπισθηκα πανικοβλήθηκα τι μπορεί να είναι λέτε να μην προχώρησε η εγκυμοσύνη η κάτι δεν πάει καλά πείτε μου σας παρακαλώ θέλω βοήθεια μέχρι να πάω στο γιατρό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , dragonbox61 είπε:

@Lila ki @Anii @Fofi! @Myrto24 @LeneL κορίτσια καλησπέρα πριν τέσσερις μέρες είχα καφέ υγρά σταγόνες εν τελη ενώ περίμενα περίοδο δεν Μ ήρθε με μια μέρα καθυστέρηση έκανα χοριακη βγήκε 9 .87 ο γιατρός Μ είπε τηλεφωνικά ότι είναι θετικό αλλά το θέμα είναι να ξανακάνω χοριακη μετά από δύο μέρες Γιά να δούμε αν διπλασιαστεί εμένα η απορία μου είναι επειδή σήμερα έβγαλα πάλι λίγο καφέ ροζ στο χαρτί που σκουπισθηκα πανικοβλήθηκα τι μπορεί να είναι λέτε να μην προχώρησε η εγκυμοσύνη η κάτι δεν πάει καλά πείτε μου σας παρακαλώ θέλω βοήθεια μέχρι να πάω στο γιατρό 

Καλώς την !! Εγώ πιστεύω κορίτσι μ είναι νωρίς ακόμα !! Ίσως να μεγάλωσε κ ο κύκλος σου κ γ αυτό να είναι ακόμα χαμηλή η χοριακη ! Επανέλαβε την σε δυο μέρες να δούμε αν έχει διπλασιαστεί !! Και μην αγχώνεσαι !! Τα υγρά που βγάζεις μπορεί να είναι και από την εμφύτευση ή υπολείμματα !! Εύχομαι να διπλασιαστεί κι όλα να είναι καλά !! Καλά θετικά αποτελέσματα 💝

εγω σήμερα έκανα αιματολογικές και τα ηπατικά μου είχαν μια αύξηση από το φυσιολογικό 4-5 μονάδες ! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό ! 

@Aniiτα ηπατικά τι σχέση έχουν με την εγκυμοσύνη δεν γνωρίζω ναι είναι νωρίς μου είπε ο γιατρός σύμφωνα με τις μονάδες χοριακης είμαι 1 εβδομάδα όμως αυτά τα υγρά τα καφετί όταν τα βλέπω εκνευρίζομαι πολλές κοπέλες λένε ότι έχουν το πρώτο τρίμηνο επίσης το ultrogestan πόσες φορές τη μέρα το παιρνετς για όσες πήραν 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, dragonbox61 είπε:

@Aniiτα ηπατικά τι σχέση έχουν με την εγκυμοσύνη δεν γνωρίζω ναι είναι νωρίς μου είπε ο γιατρός σύμφωνα με τις μονάδες χοριακης είμαι 1 εβδομάδα όμως αυτά τα υγρά τα καφετί όταν τα βλέπω εκνευρίζομαι πολλές κοπέλες λένε ότι έχουν το πρώτο τρίμηνο επίσης το ultrogestan πόσες φορές τη μέρα το παιρνετς για όσες πήραν 

ευχομαι ολα να πανε καλα!

εγω ειχα δει δυο φορες καφε κ αρκετα πονακια.επαιρνα ουτρο πρωι-μεσημερι-βραδυ,το βραδυ δυο,χαπια των 200αν θυμαμαι καλα.κ γενικα ξεκουραση

ειχαμε δει ομως σακο,κ ηταν καπως χαμηλα

11 ώρες πρίν, dragonbox61 είπε:

Καλημέρα! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Υπομονή και ψυχραιμία θέλει τώρα αυτή η φάση ( καλά, όλες οι φάσεις στην εγκυμοσύνη θέλουν υπομονή και ψυχραιμία, εδώ που τα λέμε). Τα υγρά, όπως σου είπε και η Anii, δεν είναι απαραίτητα κακό. Πολλές κοπέλες έχουν τους πρώτους μήνες και όλα πάνε καλά. Επειδή έκανες νωρίς μάλλον τη χοριακη, θα πρέπει να κάνεις τώρα μερικές για να δεις πως αυξάνεται!

Να μας ενημερώσεις!!!! 

• Μου αρέσει 1

@dragonbox61 καλημερα καλημερα...τι νεα ομορφα ειναι αυτα....που σας χασαμε τοσο καιρο....με το καλο μια γερη και τελειομηνη εγκυμοσυνη...και εγω που ειχα καφε υγρα επαιρνα utrogestan 3 φορες την ημερα...ειναι νωρις ακομη...παρε μια βαθεια ανασα..υπομονη λιγο και ξεκουραση...και θα δουμε στην επομενη χοριακη!!!

12 ώρες πρίν, dragonbox61 είπε:

Αγάπη ίσως με πείραξε το ασβέστιο ! Μου έκοψε το ασβέστιο και σε δυο εβδομαδεσ Θα ξανακάνω εξετάσεις ! Πάντως τα ηπατικά ελέγχονται κατά την κύηση !! 
περιμενουμε νέα σου !! 

4 ώρες πρίν, Anii είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια εύχομαι σε όλες τις έγκυο ύλες μια τελειομανή εγκυμοσύνη και σε όσες θέλουν να γίνουν μανούλες γρήγορα τα ευχάριστα!!περιμενω κι εγώ να μην αδιαθετήσω σε 10 ημέρες.να σας παραθεσω και την δίκη μου ιστορία για γνώμες είμαι στην Τετάρτη ημέρα μετά την ωορρηξία το ξέρω γιατί το παρακολούθησα με τεστ σκιά σήμερα νιώθω λίγο βαρύ το στήθος μου και λίγα πονάκια στην μέση συνηθισμένα όμως πριν μου έρθει περίοδος!!ελπιζω να μην έρθει η άτιμη αυτήν την φορα

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...