Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
      οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
      για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, KATIA97 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Έτσι, να συμβαίνουν ευχάριστα γύρω γύρω για να αναπτερώνεται το ηθικό. Τα τεστ είναι σημαντική βοήθεια θεωρώ, στην περίπτωση που γνωρίζεις ότι μπορείς να αξιοποιήσεις τις κρίσιμες μέρες, οπότε είναι σίγουρα μια επιλογή. Πότε περιμένεις τώρα; Εγώ θέλω 5-6 μέρες ακόμα και από συμπτώματα τίποτα. Κατά τα άλλα, μια ίδια κατάσταση με τρέξιμο και κούραση και να δούμε τι θα γίνει και με τις ζέστες.

Καλησπέρα κορίτσι, καλή εβδομάδα! Θέλει λίγο προσοχή η φροντίδα της περιοχής εκεί, ειδικά όσον αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία επ' αυτού, κάνε μια ερώτηση στον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή επιτυχία, άλλωστε τόση δουλειά έπεσε😃😃. Τουλάχιστον περάσατε καλά, είναι κι αυτό σημαντικό κέρδος!

Καλημέρααα!!

Μόνο της Frezyderm χρησιμοποιώ και μου το έχει συστήσει ο γυναικολόγος μου. Απλά δεν κάνει συνέχεια να βάζεις σαπούνια κάτω γιατί χαλάει το PH. 

Ανυπομονώ να μάθω τα νέα σου ❤️

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@KATIA97 πώς πάει; Ελπίζω να μην σου ήρθε η καταραμένη! 

@lilbern πήρα ξανά αντιβίωση και τελείωσα τη Δευτέρα. Τώρα περιμένω το κλασικό 10ημερο για να ξανακάνω καλλιέργεια. Τη Δευτέρα με το που τελείωσε η αντιβίωση είχα ακόμα συμπτώματα και μυρωδιά. Ξεκίνησε κατευθείαν ενδοκολπικα προβιοτικα και απο το στόμα. Τώρα δεν νιώθω κάτι. Ελπίζω να υποχώρησε. Δεν αντέχω άλλο! Ξεκινήσαμε αντίστροφη μέτρηση; Πόσες έχεις ακόμα; Εγώ 6!

Κορίτσια μου ελπίζω το γκρουπ μας να παραμένει σιωπηλό επειδή περνάτε φανταστικά με ταξίδια και αγαπουλες 🥰🥰

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

@lilbern πήρα ξανά αντιβίωση και τελείωσα τη Δευτέρα. Τώρα περιμένω το κλασικό 10ημερο για να ξανακάνω καλλιέργεια. Τη Δευτέρα με το που τελείωσε η αντιβίωση είχα ακόμα συμπτώματα και μυρωδιά. Ξεκίνησε κατευθείαν ενδοκολπικα προβιοτικα και απο το στόμα. Τώρα δεν νιώθω κάτι. Ελπίζω να υποχώρησε. Δεν αντέχω άλλο! Ξεκινήσαμε αντίστροφη μέτρηση; Πόσες έχεις ακόμα; Εγώ 6!

Κορίτσια μου ελπίζω το γκρουπ μας να παραμένει σιωπηλό επειδή περνάτε φανταστικά με ταξίδια και αγαπουλες 🥰🥰

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Όντως έχει ηρεμίσει το θεματάκι μας, εύχομαι να περνάτε όμορφα όλες λόγω καλοκαιριού. 
Εμείς τελευταία έχουμε αρκετή δουλειά στο γραφείο και γι αυτό δεν προλαβαίνω να μπαίνω πολύ, αλλά επίσης προσπαθώ να μην σκέφτομαι συνέχεια αν θα έρθει περίοδος ή όχι και μπαίνοντας σε φόρουμ νομίζω το σκέφτεσαι πιο έντονα 😅

Δεν ξέρω πότε περιμένω γιατί δεν έχω κοιτάξει καθόλου το ημερολόγιο, λογικά κάπου την άλλη εβδομάδα και αγχώνομαι περισσότερο γιατί την άλλη Κυριακή γίνομαι νονά και φοβάμαι μην έχω περίοδο τότε μιας και το φόρεμα είναι άσπρο 😓😓

Ελπίζω Αλις μου να μην σε ξανά ταλαιπωρήσει αυτό και από εδώ και πέρα να απολαμβάνεις τις επαφές χωρίς άγχος.

Εχεις κάποιο σύμπτωμα; Εγώ πραγματικά τίποτα απολύτως. Ούτε έστω λίγο κάτι για να πω «βρε λες». Βέβαια και τον προηγούμενο μήνα που είχα τι έγινε; 🤣

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

@Marianne98 @KATIA97 @rodok

Οι εγκυουλες μας λογικά θα μιλάνε στις ομάδες με τους μήνες που θα γεννήσουν 🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

yixDp2.png

15 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Όχι ακόμη κορίτσι μου, λογικά σε δύο μέρες θα ξέρω τι έχει γίνει.

11 ώρες πρίν, lilbern είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Όντως έχει ηρεμίσει το θεματάκι μας, εύχομαι να περνάτε όμορφα όλες λόγω καλοκαιριού. 
Εμείς τελευταία έχουμε αρκετή δουλειά στο γραφείο και γι αυτό δεν προλαβαίνω να μπαίνω πολύ, αλλά επίσης προσπαθώ να μην σκέφτομαι συνέχεια αν θα έρθει περίοδος ή όχι και μπαίνοντας σε φόρουμ νομίζω το σκέφτεσαι πιο έντονα 😅

Δεν ξέρω πότε περιμένω γιατί δεν έχω κοιτάξει καθόλου το ημερολόγιο, λογικά κάπου την άλλη εβδομάδα και αγχώνομαι περισσότερο γιατί την άλλη Κυριακή γίνομαι νονά και φοβάμαι μην έχω περίοδο τότε μιας και το φόρεμα είναι άσπρο 😓😓

Ελπίζω Αλις μου να μην σε ξανά ταλαιπωρήσει αυτό και από εδώ και πέρα να απολαμβάνεις τις επαφές χωρίς άγχος.

Εχεις κάποιο σύμπτωμα; Εγώ πραγματικά τίποτα απολύτως. Ούτε έστω λίγο κάτι για να πω «βρε λες». Βέβαια και τον προηγούμενο μήνα που είχα τι έγινε; 🤣

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

@Marianne98 @KATIA97 @rodok

Οι εγκυουλες μας λογικά θα μιλάνε στις ομάδες με τους μήνες που θα γεννήσουν 🥰

Εδώ, περιμένω από μέρα σε μέρα να δω τι έχει γίνει κι αυτή τη φορά. Από συμπτώματα πάντως τίποτα.

@lilbern κανένα σύμπτωμα δεν έχω η αλήθεια. Ούτε καν το στήθος μου... Αλλά βέβαια δεν σημαίνει τίποτα απολύτως αυτό. Καλύτερα όμως που δεν έχω απο την άποψη ότι τραβάμε τόση ταλαιπωρία πριν για να μας έρθει στο τέλος η περίοδος. 

@KATIA97 ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για μα δούμε τι έγινε 🤩🤩🤩🤩

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Δεν έλεγα κάτι άλλο; (Να κερδίσει το τζόκερ μου ξέρω γω) πάνω που έλεγα δεν έχω συμπτώματα, σήμερα μου ξεκινησαν πονακια χαμηλά.. καλά πήγε κι αυτός ο μήνας 🤭🤭🥴🥴

On 16/7/2023 at 10:10 ΠΜ, Alice20 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Δεν έλεγα κάτι άλλο; (Να κερδίσει το τζόκερ μου ξέρω γω) πάνω που έλεγα δεν έχω συμπτώματα, σήμερα μου ξεκινησαν πονακια χαμηλά.. καλά πήγε κι αυτός ο μήνας 🤭🤭🥴🥴

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Έχουμε νέα???

yixDp2.png

6 hours ago, lilbern said:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Έχουμε νέα???

Καλημέρα α α... Καλή εβδομάδα να έχουμε 🥰

Τελικά μου ήρθε η καταραμένη σήμερα πρωί πρωί!! 😕

εσύ συνεχίζεις  χωρίς συμπτώματα;

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 19 λεπτά , Alice20 είπε:

Καλημέρα α α... Καλή εβδομάδα να έχουμε 🥰

Τελικά μου ήρθε η καταραμένη σήμερα πρωί πρωί!! 😕

εσύ συνεχίζεις  χωρίς συμπτώματα;

Καταλαβαίνω την απογοήτευση γλυκιά μου. Εύχομαι τον άλλο μήνα να έχεις ένα θετικό τεστ ❤️

Από χτες έχω έντονο πόνο στο στήθος, αλλά περίεργο πόνο.

Δηλαδή αν το πιάσω δεν πονάει, αλλά πονάει και μόνο που υπάρχω. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Με πονάνε φουλ οι θηλές 

Σήμερα ξύπνησα 5μιση και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ γιατί από την μία ζεσταινόμουν και από την άλλη πονούσε το στήθος μου και ένιωθα περίεργα. Βέβαια μάλλον με περιτριγυρίζει και κάτι (ίσως λόγω ερκοντίσιον) γιατί σήμερα με ενοχλεί ο λαιμός μου και πονάει όλο μου το σώμα. 

Πάντως δεν έχω κάτι άλλο εκτός από στήθος και τα κλασσικά πονάκια χαμηλά. Δεν θέλω να δω και πότε θα μου έρθει περίοδος για να μην το σκέφτομαι, οπότε θα περιμένω να εμφανιστεί.

• Ευχή 1

yixDp2.png

34 minutes ago, lilbern said:

Καταλαβαίνω την απογοήτευση γλυκιά μου. Εύχομαι τον άλλο μήνα να έχεις ένα θετικό τεστ ❤️

Από χτες έχω έντονο πόνο στο στήθος, αλλά περίεργο πόνο.

Δηλαδή αν το πιάσω δεν πονάει, αλλά πονάει και μόνο που υπάρχω. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Με πονάνε φουλ οι θηλές 

Σήμερα ξύπνησα 5μιση και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ γιατί από την μία ζεσταινόμουν και από την άλλη πονούσε το στήθος μου και ένιωθα περίεργα. Βέβαια μάλλον με περιτριγυρίζει και κάτι (ίσως λόγω ερκοντίσιον) γιατί σήμερα με ενοχλεί ο λαιμός μου και πονάει όλο μου το σώμα. 

Πάντως δεν έχω κάτι άλλο εκτός από στήθος και τα κλασσικά πονάκια χαμηλά. Δεν θέλω να δω και πότε θα μου έρθει περίοδος για να μην το σκέφτομαι, οπότε θα περιμένω να εμφανιστεί.

Μακάρι να μην εμφανιστεί 😇😇😇❤️❤️❤️.. Με έχει κουράσει με τα καμώματα της! 🤭😛

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, bonita31 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Εχει κανει καμία σας το ψηφιακό τεστ της clearblue με το συν και το πλην που μετράει κ βδομαδες; 

Καλημέρα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά, αλλά από ότι έχω διαβάσει λένε ότι δεν πρέπει να το κάνεις πριν την καθυστέρηση γιατί δεν είναι πολύ ευαίσθητο.

yixDp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Δυστυχώς δεν μου πήγαν κι εμένα καλά τα πράγματα, είχα την γνωστή ανεπιθύμητη "επίσκεψη" χθες. Αυτή την φορά, επειδή δεν υπήρχαν τα συνήθη συμπτώματα, μου είχαν δημιουργηθεί κάποιες επιπλέον ελπίδες οι οποίες δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν. Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία μου δεν είναι στα καλύτερά της αλλά προσπαθώ να επανέλθω κάπως και να προχωρήσω. Δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό άλλωστε.

1 hour ago, KATIA97 said:

Καλησπέρα κορίτσια! Δυστυχώς δεν μου πήγαν κι εμένα καλά τα πράγματα, είχα την γνωστή ανεπιθύμητη "επίσκεψη" χθες. Αυτή την φορά, επειδή δεν υπήρχαν τα συνήθη συμπτώματα, μου είχαν δημιουργηθεί κάποιες επιπλέον ελπίδες οι οποίες δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν. Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία μου δεν είναι στα καλύτερά της αλλά προσπαθώ να επανέλθω κάπως και να προχωρήσω. Δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό άλλωστε.

Κουράγιο!! Θέλει πίστη και επιμονή... Μην τα παρατάς ❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Κουράγιο!! Θέλει πίστη και επιμονή... Μην τα παρατάς ❤️❤️

Σίγουρα αλλά η κάθε φορά έχει την δική της δυσκολία. Απ'ότι είδα και εσύ στην ίδια φάση είσαι, δεν μας πήγε καλά ο μήνας ως προς αυτό τουλάχιστον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...