Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Marianne είπε:

Καλημερααα!!!❤️

@KATIA97 καλή επιτυχία🥰 ελπίζουμε σε ένα θετικότατο αποτέλεσμα!!❤️🤞

@Alice20 μου έκανε τρομερό πονοκέφαλο, ευτυχώς σήμερα ξύπνησα σχετικά καλύτερα!!! Θα την δοκιμάσω ομως 🥰

Ευχαριστώ πολύ! Άντε να περάσουν οι μέρες να ξαναρχίσουμε τις προσπάθειες, ελπίζοντας σε καλά αποτελέσματα για όλες μας!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 ώρες πρίν, Marianne είπε:

Γεια σας κοριτσουδια μου!!!❤️😜

@Alice20 υπομονή, τουλάχιστον να περάσει να μπορεί να ξεκινήσετε προσπάθειες!! Μη σε παίρνει από κάτω, όλα θα πάνε καλά❤️

@lilbern ότι θετικό τεστ βλέπουμε παίρνουμε όλες μας δυνάμη να προχωράμε 🥰 ότι είναι να έρθει, θα έρθει😜

@Pepi88 @souz13 @Dimitra97 πως πάνε οι εγκυουλες μας ;;;❤️

@rodok σε σκεφτόμαστε❤️🥰

Εγώ κορίτσια δύο μέρες τώρα με έχει τσακίσει το αυχενικό, είμαι όλη μέρα τεζα 💩 Παίρνω μια αγωγη και από ότι διάβασα και στις οδηγίες των φαρμάκων απαγορεύονται οι ελεύθερες επαφές ή κάποια πιθανή σύλληψη 💩 όπως καταλαβαίνετε βάλαμε πάγο για αυτό το μήνα γιατί με την τύχη που κουβαλάω ποτέ δεν ξέρεις!!!! 😜 Το πήραμε στην πλάκα και προχωράμε, τουλάχιστον να ισιωσω γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση!!!😂😂 Αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι😂😂 

Καλά είμαστε!!περιμένουμε αύριο το ραντεβού με τρομερή αγωνία !!🤞🤞🤞🙏🙏🙏

Ναι περίμενε πρώτα να ισιωσεις δεν βγαίνει αλλιώς 😂😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

aDqFp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλά είμαστε!!περιμένουμε αύριο το ραντεβού με τρομερή αγωνία !!🤞🤞🤞🙏🙏🙏

Ναι περίμενε πρώτα να ισιωσεις δεν βγαίνει αλλιώς 😂😂

Oo τελειαα άντε με το καλό κορίτσι Μ να πας να δεις το μικρακι σου 🥰 κορίτσια εσείς πως είστε γενικά από συμπτώματα εγώ μέχρι στιγμής έχω ξαφνική δυσκιλιοτητα  και μικρά τραβιγματακια στην κοιλίτσα αυτά τα είχα και στην μικρή Μ όταν ήμουνα έγγυος βάση περιόδου αύριο θα είμαι  3+6  ❤️ από τι είδα κάθε Τρίτη αλάζω εβδομάδα 

πρίν από 11 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Oo τελειαα άντε με το καλό κορίτσι Μ να πας να δεις το μικρακι σου 🥰 κορίτσια εσείς πως είστε γενικά από συμπτώματα εγώ μέχρι στιγμής έχω ξαφνική δυσκιλιοτητα  και μικρά τραβιγματακια στην κοιλίτσα αυτά τα είχα και στην μικρή Μ όταν ήμουνα έγγυος βάση περιόδου αύριο θα είμαι  3+6  ❤️ από τι είδα κάθε Τρίτη αλάζω εβδομάδα 

Αυτά τα είχα και εγώ έντονα στην αρχή τα πονακια τώρα είναι πιο αραιά...κατά τα άλλα μόνο στήθος δεν έχω κάτι άλλο !εγώ σήμερα 6+2 ❤️

Να τρως σαλάτες και φρούτα για την τουαλέτα!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

πρίν από 43 λεπτά , Pepi88 είπε:

Αυτά τα είχα και εγώ έντονα στην αρχή τα πονακια τώρα είναι πιο αραιά...κατά τα άλλα μόνο στήθος δεν έχω κάτι άλλο !εγώ σήμερα 6+2 ❤️

Να τρως σαλάτες και φρούτα για την τουαλέτα!

δυστιχος έτσι είχα και στην προηγούμενη εγγυμοσινη   μόνο όταν είχα ξεκηνησει μαγνησιο  κ σιδιρο  για κάπιο περίεργο λόγο εμένα ο σιδιρο π επερνα με είχε βοηθήσει αρκετά στο θέμα τουαλέτας ημουν λίγο καλύτερα τα τρώω όλα μέχρι στιγμής πάλι καλά δεν έχω ναυτίες βεβεα με είχαν πιάσει στην έκτη εβδομάδα στην προηγούμενη είναι Νόρις ακόμα τώρα ξεκινάνε τα συμπτώματα μαλον και σε αυτήν την εγγυμοσινη θα την βγάλω με ντουφαλακ και υπόθετα γλυκερίνης 🙄

εντομεταξυ το στήθος Μ βγάζει γάλα συνεχια   πάλι  και είχα αποθηλασει τελιως από τις ορμόνες λογικά 

Διαφημίσεις

Εγω εκανα χθες εμετο με το που εφαγα! Τωρα βεβαια το μεσημερι εφαγα σιγα σιγα και ευτυχως τιποτα!!!! Χθες βεβαια ειχα ολη μέρα μάτι οποτε μπορεί να επαιξε και αυτο ρολο! Τωρα θα δω πως θα παει!!!! Ακομα ειμαι καλά!!! Αυριο εχουμε και εμεις γιατρό και η αγωνία είναι στα ύψη! Την τρίτη μπαίνω στην 9η εβδομαδα ! Τωρα ειδικα που ειναι αρχη θελω να πηγαινω να βλεπω οτι ειναι καλά ολα πφφφ

On 19/5/2023 at 9:28 ΜΜ, KATIA97 είπε:

Τουλάχιστον κορίτσι μου ξεκαθαρίστηκε ότι το "σύστημα" λειτουργεί κανονικά και δεν υπάρχει κάποια διαταραχή του κύκλου. Μπορείτε επομένως είτε στον επόμενο κύκλο είτε όποια στιγμή εσείς κρίνετε κατάλληλη, να προσπαθήσετε ξανά. Όσο για την τρέχουσα κατάσταση, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μια απ' τα ίδια κι εγώ: Πόνος (ευτυχώς σχετικά διαχειρίσιμος), νεύρα και φαγητό!

αυτό ακριβώς! από τη μία στεναχωρήθηκα, από την άλλη νιώθω ευλογημένη που ήρθε η περίοδος χωρίς χάπια, γιατί το φοβόμουν κι αυτό! δόξα το θεό βγαίνει και ποσότητα! καλά τις δύο πρώτες μέρες ήμουν χάλια από αιμορραγία και πόνο! Δεν μπορώ να πάρω κανένα παυσίπονο γιατί θα μου σταματήσει τη ροή! Τώρα τρίτη μέρα είμαι καλύτερα, αλλά εννοείται ότι έχω λερώσει πολλά ρούχα 😂 

Πάντως χθες έκανα μια παραγγελία με ρούχα για να "ξεσπάσω" και σε σκέφτηκα! 😂 γενικά χθες κάθησα στο γραφείο μου, οργάνωσα τις σκέψεις μου, κοίταξα και για ένα μεταπτυχιακό και λέω να κάνω την προσπάθεια μου και να μην "κολώσω" τελευταία στιγμή και δεν στείλω τα χαρτιά μου!

@Alice20 κορίτσι μου περαστικά εύχομαι! σημασία έχει να μην πονάς και να μην έχεις έντονες ενοχλήσεις! ❤️ με τη θεραπεία του γιατρού σου θα γίνεις καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! προς το παρόν ξεκούραση και υπομονή! ❤️ Σου είπε πώς τα έπαθες αυτά τα δύο; ή απλά τυχαίνει και εμφανίζονται; (Έτσι για να ξεχαστούμε λίγο από τα "άσχημα" κάνε ένα shopping therapy, εμένα με βοήθησε! 😅)

19 ώρες πρίν, Marianne είπε:

Γεια σας κοριτσουδια μου!!!❤️😜

@Alice20 υπομονή, τουλάχιστον να περάσει να μπορεί να ξεκινήσετε προσπάθειες!! Μη σε παίρνει από κάτω, όλα θα πάνε καλά❤️

@lilbern ότι θετικό τεστ βλέπουμε παίρνουμε όλες μας δυνάμη να προχωράμε 🥰 ότι είναι να έρθει, θα έρθει😜

@Pepi88 @souz13 @Dimitra97 πως πάνε οι εγκυουλες μας ;;;❤️

@rodok σε σκεφτόμαστε❤️🥰

Εγώ κορίτσια δύο μέρες τώρα με έχει τσακίσει το αυχενικό, είμαι όλη μέρα τεζα 💩 Παίρνω μια αγωγη και από ότι διάβασα και στις οδηγίες των φαρμάκων απαγορεύονται οι ελεύθερες επαφές ή κάποια πιθανή σύλληψη 💩 όπως καταλαβαίνετε βάλαμε πάγο για αυτό το μήνα γιατί με την τύχη που κουβαλάω ποτέ δεν ξέρεις!!!! 😜 Το πήραμε στην πλάκα και προχωράμε, τουλάχιστον να ισιωσω γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση!!!😂😂 Αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι😂😂 

γλυκούλα μου σε ευχαριστώ πολύ! ❤️

αχ ποιος σας μάτιαξε βρε! τι παίρνεις για το αυχενικό σου αν επιτρέπεται; εγώ όταν έχω πιάσιμο παίρνω τα νορτζέσικ, που έχουν παρακεταμόλη και κάτι άλλον! είναι ελαφριά η σύσταση τους αλλά φέρνουν υπνηλία! 

εγκυούλες της παρέας ❤️ @Dimitra97 @Pepi88 @souz13 @Evdokia Pan (από την πιο πρόσφατη στην πιο παλαίμαχη) πώς είστε; ❤️ 
Αν θυμάμαι καλά η Σούζι και η Πέπη έχουν αύριο επίσκεψη στο γιατρό! ❤️❤️εύχομαι να πάνε όλα τέλεια ❤️❤️❤️
@lilbern φιλενάδα εσύ τι κάνεις; περιμένεις; δεν περιμένεις; τον επόμενο μήνα θα περιμένεις ή θα το μπεις πιο ενεργά στην πίστα; 😂 εγώ το αποφάσισα έρχεται διάλειμμα,γυμναστικούλα, διατροφή, κόψιμο καπνίσματος (όταν στεναχωρήθηκα έκανα μερικά και τώρα είμαι 2η μέρα καθαρή 😂), το έχω ρίξει στα επαγγελματικά και πώς να γεμίσω το καλοκαίρι μου από δουλειά! (σκέφτομαι να κυκλοφορήσω ebook, να ανεβάσω youtube βίντεο για το εκπαιδευτικό site, γενικά θα γελάσω πολύ με το τι τελικά θα πρωτοκάνω αλλά είμαι δίδυμος πνίγω τον πόνο μου στις σκέψεις 😂😂), όπως είπα και πιο πάνω έσκασα 100 ευρώ σε ρούχα ησύχασε η ψυχούλα μου 😂😂 τώρα του αγίου πνεύματος θα το σκάσω και κάπου προς την ηπείρο μάλλον και ησύχασα! και δεν πειράζει που ο πρώτος σταυρός που είδα ήταν στο ψηφοδέλτιο και όχι στο τεστ θα εγκυμοσύνης! 😂 θα είναι ο τελευταίος και καλύτερος κάποια στιγμή! ❤️😂 προς το παρόν θα είμαι εδώ για να ενθαρρύνω την ομάδα ❤️ 
@Eg93 είσαι εδώ;; ❤️ τα νέα σου!! 

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1
  • Χαχα 2

2 ώρες πρίν, souz13 είπε:

Εγω εκανα χθες εμετο με το που εφαγα! Τωρα βεβαια το μεσημερι εφαγα σιγα σιγα και ευτυχως τιποτα!!!! Χθες βεβαια ειχα ολη μέρα μάτι οποτε μπορεί να επαιξε και αυτο ρολο! Τωρα θα δω πως θα παει!!!! Ακομα ειμαι καλά!!! Αυριο εχουμε και εμεις γιατρό και η αγωνία είναι στα ύψη! Την τρίτη μπαίνω στην 9η εβδομαδα ! Τωρα ειδικα που ειναι αρχη θελω να πηγαινω να βλεπω οτι ειναι καλά ολα πφφφ

Πο πο κορίτσι Μ υπομονή μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο μετά θα περάσουν οι Εμετοι ..άντε να πάτε να δείτε το μωράκι σας θα δεις πόσο μεγάλωσε  🥰 εγώ το πρώτο τρίμηνο το είχα βγάλει με φριγανιες ήμουν πολύ χάλια  ελπίζω να μην είναι το ίδιο και σε αυτή την εγγυμοσινη  😬 έχω ακούσει ότι εγγυμοσινη με εγγυμοσινη είναι διαφορετική....

1 ώρα πρίν, rodok είπε:

αυτό ακριβώς! από τη μία στεναχωρήθηκα, από την άλλη νιώθω ευλογημένη που ήρθε η περίοδος χωρίς χάπια, γιατί το φοβόμουν κι αυτό! δόξα το θεό βγαίνει και ποσότητα! καλά τις δύο πρώτες μέρες ήμουν χάλια από αιμορραγία και πόνο! Δεν μπορώ να πάρω κανένα παυσίπονο γιατί θα μου σταματήσει τη ροή! Τώρα τρίτη μέρα είμαι καλύτερα, αλλά εννοείται ότι έχω λερώσει πολλά ρούχα 😂 

Πάντως χθες έκανα μια παραγγελία με ρούχα για να "ξεσπάσω" και σε σκέφτηκα! 😂 γενικά χθες κάθησα στο γραφείο μου, οργάνωσα τις σκέψεις μου, κοίταξα και για ένα μεταπτυχιακό και λέω να κάνω την προσπάθεια μου και να μην "κολώσω" τελευταία στιγμή και δεν στείλω τα χαρτιά μου!

@Alice20 κορίτσι μου περαστικά εύχομαι! σημασία έχει να μην πονάς και να μην έχεις έντονες ενοχλήσεις! ❤️ με τη θεραπεία του γιατρού σου θα γίνεις καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! προς το παρόν ξεκούραση και υπομονή! ❤️ Σου είπε πώς τα έπαθες αυτά τα δύο; ή απλά τυχαίνει και εμφανίζονται; (Έτσι για να ξεχαστούμε λίγο από τα "άσχημα" κάνε ένα shopping therapy, εμένα με βοήθησε! 😅)

αχ ποιος σας μάτιαξε βρε! τι παίρνεις για το αυχενικό σου αν επιτρέπεται; εγώ όταν έχω πιάσιμο παίρνω τα νορτζέσικ, που έχουν παρακεταμόλη και κάτι άλλον! είναι ελαφριά η σύσταση τους αλλά φέρνουν υπνηλία! 

εγκυούλες της παρέας ❤️ @Dimitra97 @Pepi88 @souz13 @Evdokia Pan (από την πιο πρόσφατη στην πιο παλαίμαχη) πώς είστε; ❤️ 
Αν θυμάμαι καλά η Σούζι και η Πέπη έχουν αύριο επίσκεψη στο γιατρό! ❤️❤️εύχομαι να πάνε όλα τέλεια ❤️❤️❤️
@lilbern φιλενάδα εσύ τι κάνεις; περιμένεις; δεν περιμένεις; τον επόμενο μήνα θα περιμένεις ή θα το μπεις πιο ενεργά στην πίστα; 😂 εγώ το αποφάσισα έρχεται διάλειμμα,γυμναστικούλα, διατροφή, κόψιμο καπνίσματος (όταν στεναχωρήθηκα έκανα μερικά και τώρα είμαι 2η μέρα καθαρή 😂), το έχω ρίξει στα επαγγελματικά και πώς να γεμίσω το καλοκαίρι μου από δουλειά! (σκέφτομαι να κυκλοφορήσω ebook, να ανεβάσω youtube βίντεο για το εκπαιδευτικό site, γενικά θα γελάσω πολύ με το τι τελικά θα πρωτοκάνω αλλά είμαι δίδυμος πνίγω τον πόνο μου στις σκέψεις 😂😂), όπως είπα και πιο πάνω έσκασα 100 ευρώ σε ρούχα ησύχασε η ψυχούλα μου 😂😂 τώρα του αγίου πνεύματος θα το σκάσω και κάπου προς την ηπείρο μάλλον και ησύχασα! και δεν πειράζει που ο πρώτος σταυρός που είδα ήταν στο ψηφοδέλτιο και όχι στο τεστ θα εγκυμοσύνης! 😂 θα είναι ο τελευταίος και καλύτερος κάποια στιγμή! ❤️😂 προς το παρόν θα είμαι εδώ για να ενθαρρύνω την ομάδα ❤️ 

Σε βλέπω καλά ψυχολογικά και χαίρομαι παρα πολύ !!! οργάνωνε πράγματα και ότι από αυτά σου βγει !!

Εγώ είμαι καλά και φυσικά περιμένω με μεγάλη αγωνία το αυριανό ραντεβού !!

aDqFp2.png

@rodok έχεις μια τρέλα που μας φτιάχνει την διάθεση 😂😂 

Νορτζεστικ σε συνδιασμό με ναπροζιν 🤔🤪 άμα δεν δουλεύεις καλά είναι, αλλά χθες πήγαμε για δουλειά και κόντευε να με πάρει ο ύπνος😂😂 ευτυχώς είμαι κομπλέ σήμερα και πήρα απλά Ντεπον, δεν αντέχω αλλά 🤔 πάντως τον μήνα αυτό σίγουρα τον αφήνουμε, δεν εμπιστεύομαι με τόσα χάπια που πήρα. 

Όσο για τις αγορές σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Αχχ και εγώ κάτι τέτοια κάνω 🤞 τώρα έχω έτοιμο και εγώ ένα καλάθι και σκέφτομαι να την ολοκλήρωση ή όχι;;😂😂 

@Pepi88 περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!!!🥰

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, rodok είπε:

Χαχα καλά έκανες  και ψωνησες  και εγώ το κάνω αυτό καμία φορά 😂 καλέ ενοητε να κάνεις την προσπάθεια σου για μεταπτυχιακό τελικά εστηλες τα χαρτιά π έλεγε?🥳   Εντάξει τώρα μετά την περίοδο ξέρεις πάρτυ με τον αντρουλη σου 🥳🥳  δώστε πόνο και ευχαριστηθητετο ....Και εμένα οι περιοδοι π είχα ήταν κάθε φορά ένα μαρτυριο κλαίω κάθε φορά από τους πόνους υποτίθεται ότι με την γέννα φτιάχνει αυτό αλλά τίποτα τεσερεις μήνες μετά την γέννα π είχα περιδοι χάλια χάλια υπέφερα από πόνους ... Καλέ δεν το ήξερα ότι μιωνετε η ροή με παυσίπονο  δλδ εγώ π επερνα παυσίπονα φουλ φουλ όμως μισό αίμα θα ειχααα😮

πρίν από 13 λεπτά , Marianne είπε:

Νορτζεστικ σε συνδιασμό με ναπροζιν 🤔🤪 άμα δεν δουλεύεις καλά είναι, αλλά χθες πήγαμε για δουλειά και κόντευε να με πάρει ο ύπνος😂😂 ευτυχώς είμαι κομπλέ σήμερα και πήρα απλά Ντεπον, δεν αντέχω αλλά 🤔 πάντως τον μήνα αυτό σίγουρα τον αφήνουμε, δεν εμπιστεύομαι με τόσα χάπια που πήρα. 

Όσο για τις αγορές σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Αχχ και εγώ κάτι τέτοια κάνω 🤞 τώρα έχω έτοιμο και εγώ ένα καλάθι και σκέφτομαι να την ολοκλήρωση ή όχι;;😂😂 

Θα συμφωνησωωωε την φίλη εδώ ω μας Φτιάχνεις την διάθεση @rodok κοριτσια και εγώ έκανα μια παραγγελία για την μικρή προχτές του δωσα και κατάλαβε ...

Χαχα να το ολοκληρώσεις καλέ το καλάθι τι το έχεις εκεί και το βλέπεις 😂 πάρτα ντε εγώ δεν άντεξα και τα πήρα😂 και τώρα σκέφτομαι να κάνω άλλη μια παραγγελία αλλά Πίος ακούει τον σύζυγό😂😂 

• Χαχα 2

7 hours ago, Dimitra97 said:

Ναι μπορεί αλλά εντάξει θα είναι μικρούλα τώρα είναι εφτά μηνών τους θα είναι ενάμισι χρόνον σχεδόν εντάξει και η ζήλια είναι απόλυτα φυσιολογική πυστευω θα τα πάνε πολύ καλά αχ ανοιπομωνω τόσο πολύ να δω τα δύο Μ τα παιδάκια αγκαλίτσα 🥰 αυτό π με ανχονει είναι π θελει αγκαλιές τώρα και ο γιατρός Μ θα Μ πει να μην σηκώνω βάρη και να μην σκύβω έτσι Μ είχε πει και στην μικρή όταν  ήμουν έγγυος  και αυτό π με ανχονει πάλι είναι να μην έχω τις ζαλάδες και τις ναυτίες π είχα στην μικρή ενιοθα σαν αρωστη με ανχονουν πολύ όλα αυτά .. ....

Να μην αγχώνεσαι.. θα βρεις έξυπνους τρόπους για να δώσεις σημασία και στη μικρή χωρίς να επιβαρύνεις την τρέχουσα εγκυμοσύνη. Για παράδειγμα, οι αγκαλίτσες να γίνονται στον καναπέ και να σου τη φέρνει εκεί όποιος ειναι διαθέσιμος. Σίγουρα δεν θα είναι πάντα εφικτό αλλά θα προσέχεις όσο γίνεται! 

Ζαλαδες και αναγουλες δεν έπαιρνες κάτι γι αυτά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη; Ζήτα απο τον γιατρό να σου δώσει κάτι γιατί δυστυχώς αν ξεκινήσουν δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το αποφύγεις! 

Βέβαια η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μπορεί αυτή να την περάσεις ανώδυνα. Κάτι που σου εύχομαι να γίνει ❤️

3 hours ago, rodok said:

Χαχαχαχαχα... Πολύ ωραία τα λες! .. μου φτιάχνεις το κέφι!!

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι συνδυασμός χαμηλού ανοσοποιητικού και αντιβίωσης - σαλπιγγογραφιας τον προηγούμενο μήνα.

Έχω να πω ότι κι εγώ ήδη ψώνισα κάτι παπούτσια 113€ με τη "δανεικη" κάρτα του συζύγου 😆😆😆 .. επίσης το έχω ρίξει στη γυμναστική και στο σχεδιασμό 3ημερων διάσπαρτα στο καλοκαίρι... Τώρα έκλεισα άλλο τριήμερο στο τελ Αβίβ με μια φίλη μου 🙈🙈😇😇

Ααα... @rodok με όλα τα παυσίπονα σου σταματά η ροή; Εγώ είχα παρόμοιο θέμα με την παρακεταμόλη αλλά δεν με πειράζει η ιβουπροφαινη. Έχεις δοκιμάσει και κάτι άλλο εκτός απο παρακεταμόλη;

• Χαχα 1

1 hour ago, Marianne είπε:

χαχα εεε για αυτό δεν θα λείψω από την ομάδα, θα είμαι εδώ να την κοουτσάρω 😂😂 καμιά θερμαντική κρέμα δεν βοηθάει; δες εγω, επειδή ακριβώς με κάνει να κοιμάμαι λες και πέφτω σε χειμερία νάρκη, παίρνω μισό και με βοηθάει! νταξ αν έχω αυπνίες από κούραση, επειδή για ζαναξ είμαι μικρή κουμπώνω ένα ολόκληρο νορτζέσικ! 😂😂 
αχ τα νιάτα στη σεζόν!! γερνανε πριν την ώρα τους! 😂❤️

@Pepi88 μου ναι! είχαμε όμορφες συζητήσεις με τον δικό μου, και σεβάστηκε την απόφαση μου! ίσως γι'αυτό είμαι και πιο ήρεμη! Η αλήθεια είναι ότι ήξερα από την χοριακή, αφού δεν βγήκε ούτε 5, εκεί κάπου σταμάτησαν οι ελπίδες μου, αλλά μετά όσο δεν είχα συμπτώματα άρχισα να γλυκαίνομαι ότι ίσως και να έγινε κάτι! απλά το καφέ κι έπειτα αίμα ήρθε πολύ απροσδόκητα και έπαθα σοκ, γιατί δεν ένιωθα κάτι! μετά ντάξει, έκλαψα με μαύρο δάκρυ, έζησα το δράμα μου αλλά μετά κάθησα και σκέφτηκα "πάλι καλά που ήρθε, αφού δεν είμαι έγκυος, άλλα κορίτσια εύχοντια απλά να έχουν μια υγιή περίοδο"! και η περίοδος υγεία είναι! 😁 Περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα σου από αύριο! 

@Dimitra97 καλέ καλά έκανες και πήρες για την μικρή σου! αλλά η μανούλα γιατί έμεινε στην απ'έξω καλε; 😂 πάρε εκεί καλοκαιρινά μαγιό να είστε σετ μαμά και κόρη με την κοιλίτσα! ❤️❤️

πρίν από 14 λεπτά , Alice20 είπε:

Να μην αγχώνεσαι.. θα βρεις έξυπνους τρόπους για να δώσεις σημασία και στη μικρή χωρίς να επιβαρύνεις την τρέχουσα εγκυμοσύνη. Για παράδειγμα, οι αγκαλίτσες να γίνονται στον καναπέ και να σου τη φέρνει εκεί όποιος ειναι διαθέσιμος. Σίγουρα δεν θα είναι πάντα εφικτό αλλά θα προσέχεις όσο γίνεται! 

Ζαλαδες και αναγουλες δεν έπαιρνες κάτι γι αυτά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη; Ζήτα απο τον γιατρό να σου δώσει κάτι γιατί δυστυχώς αν ξεκινήσουν δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το αποφύγεις! 

Βέβαια η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μπορεί αυτή να την περάσεις ανώδυνα. Κάτι που σου εύχομαι να γίνει ❤️

Χαχαχαχαχα... Πολύ ωραία τα λες! .. μου φτιάχνεις το κέφι!!

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι συνδυασμός χαμηλού ανοσοποιητικού και αντιβίωσης - σαλπιγγογραφιας τον προηγούμενο μήνα.

Έχω να πω ότι κι εγώ ήδη ψώνισα κάτι παπούτσια 113€ με τη "δανεικη" κάρτα του συζύγου 😆😆😆 .. επίσης το έχω ρίξει στη γυμναστική και στο σχεδιασμό 3ημερων διάσπαρτα στο καλοκαίρι... Τώρα έκλεισα άλλο τριήμερο στο τελ Αβίβ με μια φίλη μου 🙈🙈😇😇

Ααα... @rodok με όλα τα παυσίπονα σου σταματά η ροή; Εγώ είχα παρόμοιο θέμα με την παρακεταμόλη αλλά δεν με πειράζει η ιβουπροφαινη. Έχεις δοκιμάσει και κάτι άλλο εκτός απο παρακεταμόλη;

παρακεταμόλη ναι μου σταματάει τη ροή! ιβουπροφαίνη την αποφεύγω, ο φαρμακοποιός μου είπε ότι δεν κάνει να την παίρνουμε συχνά! στο εξωτερικό κιόλα είναι σχεδόν "απαγορευμένη"! έπαιρνα τα feldene το 20άρι, πολύ καλά! απλά επειδή είχα θέμα με το στομάχι μου ο γυναικολόγος μου είπε να τα αποφύγω! Αυτή την περίοδο αν και βαρβατη περίοδο, τις 2 πρώτες ζόρικες μέρες τις άντεξα χωρίς χάπια! 
εντάξει, αφού ο γιατρός σου σου έδωσε την εξήγηση και είναι κάτι λογικό, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι! ❤️❤️

Φίλη τέλεια! ταξιδάκια ακούω από εδώ κι από εκεί! αυτά είναι! Να πας να μοιραστείς τις όμορφες αναμνήσεις μαζί μας! όλα τα καλά έρχονται πάντα από εκεί που δεν το περιμένουμε! ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

@Dimitra97το ίδιο θέμα έχω ..ο μικρός 2μιση όλη μέρα θέλει κάτι συν τις δουλειές του σπιτιού δεν υπάρχει αρκετή ξεκούραση ..εντάξει έρχεται μια γυναίκα με βοηθάει κάποιες μέρες και ο άντρας μου όσο μπορεί αλλά και πάλι είμαι πολλές ώρες μόνη μαζί του..τα δεύτερα πιστεύω ο θεός τα προστατεύει αλλιώς δεν εξηγείται

@rodokελπίζω να έχω καλά νέα να σας πω ❤️

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

2 hours ago, Dimitra97 said:

Πο πο κορίτσι Μ υπομονή μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο μετά θα περάσουν οι Εμετοι ..άντε να πάτε να δείτε το μωράκι σας θα δεις πόσο μεγάλωσε  🥰 εγώ το πρώτο τρίμηνο το είχα βγάλει με φριγανιες ήμουν πολύ χάλια  ελπίζω να μην είναι το ίδιο και σε αυτή την εγγυμοσινη  😬 έχω ακούσει ότι εγγυμοσινη με εγγυμοσινη είναι διαφορετική....

Το μεσημέρι έφαγα και όλα καλά ευτυχως αρα η ήταν τυχαίο ή θα ξαναγίνει πιο μετά πάλι ή επαιζε ρόλο και το μάτι που είχα δε ξέρω!! Προς το παρόν εχω το στήθος παλι λιγότερο πονο βεβαια αυτές τις μέρες ! Και για αυριο αγωνια μεχρι να πάμε και να δω οτι ειναι καλα ολα 🙄

@rodok μου εισαι πλ δυνατη και πολυ νεα επίσης οποτε μη αγχώνεσαι και ολα θα κυλήσουν με το καιρό! Κλ κανεις και ξεχνίεσαι και οργανώνεις πραγματα! Οπως μου λεει κι ο αντρας μου το παιδι μπαίνει μέσα στην ζωή σου και προσαρμόζεται δεν αφήνεις τη ζωη σου χωρις σχέδια κι προγραμματισμό μέχρι να κανεις το  παιδί και την φτιάχνεις μετά! Όλα γίνονται στην ώρα τους 

εγω για τη περίοδο επαιρνα το νούροφεν το ροζ και με βοηθούσε πάντως 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...