-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:
Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.
Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη. Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).
Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6 αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια.
- 1
-
Εγκυμοσύνη η όχι ;
-
Θέματα
-
- 7.826 απαντήσεις
- 941.979 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 474.460 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 128.097 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.163.442 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.170 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.826 απαντήσεις
- 941.979 εμφανίσεις
-
- 1.120 απαντήσεις
- 44.639 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 184 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 67
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 997 απαντήσεις
- 53.472 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 564 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 19.534 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 93 εμφανίσεις
-
- 1.789 απαντήσεις
- 228.129 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 2.499 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 387 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα