Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Pepi88 είπε:

Ελαααα να κάνουμε τεστακια 😂😂😂😂ήρθε ο διάολος της ομάδας 😂😂

Ελαααα να κάνουμε τεστακια 😂😂😂😂ήρθε ο διάολος της ομάδας 😂😂

Πολύ φίλη μου 😂

• Χαχα 2

yixDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , rodok είπε:

συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα γράφεις! δεν παύει όμως να είναι και το πιο όμορφα θαύμα της φύσης ❤️ έλα και ο δικός σου μια χαρά νεότατος είναι! έχετε και το μωράκι σας που σε αυτή την ηλικία είναι το τσιμπάς τα μάγουλα, θα έρθει και το δεύτερο και θα τα κυνηγάτε παντού! ❤️❤️ ναι λίγο έμεινε! θα δείξει! εύχομαι όποιο να είναι το αποτέλεσμα, να έχουμε την υγεία μας ❤️❤️

Ενοητε και είναι το πιο όμορφο θαύμα αχ και π να δεις όταν το νιοθεις απίστευτο συναίσθημα να νιοθεις το μωρό χαλάλι και οι αιπνια και το κατούρημα κάθε τρεις και λίγο 😂 και όλα... Χαχα ασεε μυλαμε τρώει τετιο ζουληγμα η μικρή αφού την ρουφάω και λέω θα τη Αφήσω καμία πιπίλα χαχα😂 έτσι υγεία πάνω από όλα 🙏

• Χαχα 2

@lilbern @Pepi88 κλαίω 😂😂😂😂 είστε οι δαίμονες των τεστ! 😂 
είναι το τελευταίο κρίσιμο 24ωρο προ της καθυστέρησης και το κάθε τι που νιώθω, λέω στον εαυτό μου "αυτό το είχα τον προηγούμενο μήνα;" "τώρα αυτό τι μπορεί να είναι; " "βρε μήπως έρχεται και κάνεις όνειρα;" Μια παράνοια από μόνη μου, νιώθω σαν έχω περίοδο χωρίς να έχω και να παραμένει το πρήξιμο σήμερα! θα δείξει, μέχρι να δω καθυστέρηση δεν πιστεύω τίποτα! 😂😂

Αν όχι κι εγώ, εύχομαι οι υπόλοιπες 2 της παρέας που περιμένουν αυτές τις μέρες να είναι εγκυούλες ❤️

@Dimitra97 ΄τωρα τρέλανε την γιατι σε λίγα χρόνια στην εφηβεία δεν θα σηκώνει πολλά πολλά 😂😂😂

• Ευχή 1
  • Χαχα 1

@souz13 και εγώ τίποτα ιδιαίτερο δεν έχω ακόμα μόνο στήθος πονακια κάτω στην κοιλιά συχνοουρια και υγρά σαν να κατουριεμαι πάνω μου αφού όλο τρέχω τουαλέτα να δω αν είναι αίμα 🥴🥴
@Dimitra97 στην ημέρα που είσαι τώρα έκανα το πρώτο τεστ ❤️

πρίν από 2 λεπτά , rodok είπε:

@lilbern @Pepi88 κλαίω 😂😂😂😂 είστε οι δαίμονες των τεστ! 😂 
είναι το τελευταίο κρίσιμο 24ωρο προ της καθυστέρησης και το κάθε τι που νιώθω, λέω στον εαυτό μου "αυτό το είχα τον προηγούμενο μήνα;" "τώρα αυτό τι μπορεί να είναι; " "βρε μήπως έρχεται και κάνεις όνειρα;" Μια παράνοια από μόνη μου, νιώθω σαν έχω περίοδο χωρίς να έχω και να παραμένει το πρήξιμο σήμερα! θα δείξει, μέχρι να δω καθυστέρηση δεν πιστεύω τίποτα! 😂😂

Αν όχι κι εγώ, εύχομαι οι υπόλοιπες 2 της παρέας που περιμένουν αυτές τις μέρες να είναι εγκυούλες ❤️

@Dimitra97 ΄τωρα τρέλανε την γιατι σε λίγα χρόνια στην εφηβεία δεν θα σηκώνει πολλά πολλά 😂😂😂

Είμαστε είμαστε 😂 ειδικά για σένα έχω πάρα πολύ αγωνία !!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Pepi88 είπε:

@souz13 και εγώ τίποτα ιδιαίτερο δεν έχω ακόμα μόνο στήθος πονακια κάτω στην κοιλιά συχνοουρια και υγρά σαν να κατουριεμαι πάνω μου αφού όλο τρέχω τουαλέτα να δω αν είναι αίμα 🥴🥴
@Dimitra97 στην ημέρα που είσαι τώρα έκανα το πρώτο τεστ ❤️

Είμαστε είμαστε 😂 ειδικά για σένα έχω πάρα πολύ αγωνία !!

κι εγώ έχω αγωνία! μετά από τόσα χρήματα που έχω χαραμίσει σε τεστ και χοριακές από δική μου χαζομάρα, θέλω να δω τι θα γίνει αυτό τον μήνα! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, lilbern είπε:

Καλημέρααα!!!!

Αχ @rodok έχω μεγάλη αγωνία!!! Από αύριο ξεκινάμε να μετράμε καθυστέρηση? 😍

@Evdokia Pan μου, πραγματικά υπομονή με αυτό το θέμα. Ελπίζω να μην συνεχίσει έτσι σε όλη την εγκυμοσύνη. Δεν θυμάμαι αν το είχα ποτέ σε τόσο έντονο βαθμό αλλά φαίνεται πολύ εξαντλητικό 😥

@souz13 Αχ να τις 40ντήσεις γλυκιά μου 💖 Ήδη πλησιάζεις την αυχενική 🥰

Χαχαχαχα!! Εντάξει δεν ήταν και τόσο παλιές εποχές. Εννοούσα πριν κάνα χρόνο 🤣 Μια χαρά υπάρχει χρόνος για όλα!! Ακόμα και παιδιά να έχεις 🥰

Λοιπόν γιατί έχω μπερδευτεί. Τώρα περιμένουμε @rodok και @Dimitra97 ????????

Δεν είπα ότι ήταν παλιές, απλά λίγο πιο ξένοιαστες😊. Σίγουρα μπορεί να υπάρξει χρόνος αλλά δυσκολευόμαστε λίγο με γόνιμες κλπ.

2 ώρες πρίν, rodok είπε:

Ναι εμάς τις δύο κληρώνει η ομάδα αυτές τις μέρες! 😂😂😂

α κορίτσια σαν πιο μικρή θα σας πω ότι έρωτα κάνουμε όπου θέλουμε και όχι μόνο στα παραδοσιακά μέρη! έτσι για το αλατοπίπερο στη ζωή μας! αρκεί να μην μας πιάσουν ε! 😂😂

Αύριο για μένα υποθετικά θα είναι η αναμενόμενη μέρα περιόδου! τα δέκατα ακόμη υπάρχουν, από υγρά ούτε μπεζ για δείγμα! αν βγάζω, βγάζω λευκά! έχω κάτι περίεργους πόνους αλλά όχι να λέω ότι κατεβαίνει! επίσης, επειδή το στήθος έχει πρηστεί πολύ με πονάει και η πλάτη, εκτός αν παθαίνω καρδιά, δεν ξέρω 😂😂 Τεστ θα κάνω με μεγάλη καθυστέρηση, μπορεί να μην κάνω, να πάω κατευθείαν στον γιατρό δεν ξέρω, κίντερ έκπληξη 😂 

ναι σουζι από 11η με ιδανική την 14η για να δουν και φύλο νομίζω!

Ε ναι, αν δεν τα κάνουμε αυτά τώρα, πότε θα τα κάνουμε; Με προσοχή και καλή ηχομόνωση!😃 Παλιότερα κάναμε κι εμείς περισσότερο τον χαμό μας, τώρα κρεβατάκι (πιο άνετα, μπορείς να κάνεις και περισσότερα πράγματα), άντε στις μεγάλες ορέξεις να "τιμήσουμε" και κανένα άλλο δωμάτιο😅😅. Πάντως από συμπτώματα μια απ' τα ίδια κι εγώ. Τίποτα από υγρά, ούτε λευκά και γενικώς το κάτω σύστημα σαν να κοιμάται. Η πλάτη πιθανότατα πονάει λόγω του στήθους. Με το βάρος από το πρήξιμο τραβάει προς τα κάτω και επιβαρύνει.

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

@rodok ειμαστε μαζί σου και περιμενουμεεεεε!!!!!!

@Pepi88 ναι και εχω χεσμένη πήγαινα στη τουαλέτα να δω τι εχω ασε τι αγχος και αυτο αλλα ολα καλα!!!! Αντε να πάμε τηνδευτέρα να ηρεμήσουμε λιγο παλι και εμεις 🤣🙄

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , souz13 είπε:

@rodok ειμαστε μαζί σου και περιμενουμεεεεε!!!!!!

@Pepi88 ναι και εχω χεσμένη πήγαινα στη τουαλέτα να δω τι εχω ασε τι αγχος και αυτο αλλα ολα καλα!!!! Αντε να πάμε τηνδευτέρα να ηρεμήσουμε λιγο παλι και εμεις 🤣🙄

Αμ δεν τελειώνει το άγχος 🥴🥴🥴 μια το ένα μια το άλλο ...τώρα μπήκες 8η ?2μιση βδομάδες έχουμε περίπου διαφορα 

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Evdokia Pan είπε:

@rodok εγω κραταω στα πιο σημαντικα τον πονο στην πλατη! Ηταν το πρωτο πρωιμο συμπτωμα που ειχα εγω!

Η αλήθεια είναι ότι είναι σύμπτωμα. Όπως και ο πόνος στη μέση. Εγώ όταν ήμουν έγκυος είχα πολύ πόνο στην πλάτη αλλά ήταν όταν είχε μεγαλώσει η κοιλιά, επειδή ήμουν πολύ αδύνατη. Όμως τα έχουν στα πρώιμα συμπτώματα!!

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

@KATIA97 κι εγώ αυτό πιστεύω για τον πόνο στην πλάτη! ασυναίσθητα σήμερα καμπούριαζα κιόλας! δεν μπορούσα να είμαι πολύ ώρα όρθια στο μάθημα και πάλι καλά είχα καλά παιδάκια σήμερα 😂😂😂

@souz13 άσε άσε εγώ να δεις πόσο περιμένω αν αύριο έρθει ή οχι! πριν που πήγα τουαλέτα έβγαλα κάτι λευκά υγρά σαν κι αυτά της ωορρηξίας αλλά λίγο πιο στεγνά! βέβαια πονάω σαν να έχω περίοδο ήδη, κάτι που με απογοητεύει λίγο γτ ίσως έρθει, το πρήξιμο όμως παραμένει σε στήθος και κοιλιά!
@Evdokia Pan μακάρι κορίτσι μου να είναι κάτι θετικό! δεν ξέρω έχω ανάμεικτα συναισθήματα 😂😂 ό,τι είναι, ας είναι για καλό!! αυτό που με έκανε εντύπωση, αφού κοιμήθηκα καλά, γιατί πονάω 😂 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

πρίν από 32 λεπτά , rodok είπε:

@KATIA97 κι εγώ αυτό πιστεύω για τον πόνο στην πλάτη! ασυναίσθητα σήμερα καμπούριαζα κιόλας! δεν μπορούσα να είμαι πολύ ώρα όρθια στο μάθημα και πάλι καλά είχα καλά παιδάκια σήμερα 😂😂😂

@souz13 άσε άσε εγώ να δεις πόσο περιμένω αν αύριο έρθει ή οχι! πριν που πήγα τουαλέτα έβγαλα κάτι λευκά υγρά σαν κι αυτά της ωορρηξίας αλλά λίγο πιο στεγνά! βέβαια πονάω σαν να έχω περίοδο ήδη, κάτι που με απογοητεύει λίγο γτ ίσως έρθει, το πρήξιμο όμως παραμένει σε στήθος και κοιλιά!
@Evdokia Pan μακάρι κορίτσι μου να είναι κάτι θετικό! δεν ξέρω έχω ανάμεικτα συναισθήματα 😂😂 ό,τι είναι, ας είναι για καλό!! αυτό που με έκανε εντύπωση, αφού κοιμήθηκα καλά, γιατί πονάω 😂 

Μακάρι να είναι ένδειξη για κάτι άλλο! Σε κάθε περίπτωση πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...