Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

1 hour ago, Dimitra97 είπε:

Ήθελα να έχουν μικρή διαφορα  το ξέρω είναι κοντά κορίτσια αυτό π  με τρομάζει είναι η καισαρική  π θα ξανακάνω φοβάμαι πολύ αλλά χαλαλι.... Εσύ ποτέ με το καλό περιμένει Να κάνεις τεστακι ??

Εγώ έχω κάνει είμαι 5×2 και σε μια βδομάδα έχω το πρώτο ραντεβού στον γιατρό πρώτα ο Θεός ! επειδή και εγώ γέννησα με καισαρική θυμάμαι μου είχε πει για ένα χρόνο να μην μείνω έγκυος αλλά νομίζω είναι και θέμα γιατρού ..όπως και να έχει με το καλό να έρθει ένα μπεμπακι ακόμα !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , Pepi88 είπε:

Εγώ έχω κάνει είμαι 5×2 και σε μια βδομάδα έχω το πρώτο ραντεβού στον γιατρό πρώτα ο Θεός ! επειδή και εγώ γέννησα με καισαρική θυμάμαι μου είχε πει για ένα χρόνο να μην μείνω έγκυος αλλά νομίζω είναι και θέμα γιατρού ..όπως και να έχει με το καλό να έρθει ένα μπεμπακι ακόμα !

Με το καλό κορίτσι Μ το μωράκι σου  άντε να πας να δεις το μικρό σπορακι σου να περάσουν γρήγορα οι μέρες ❤️ εμένα Μ είχε πει ότι μπορώ ακόμα και μετά από τρεις μήνες π γενησα με καισαρική μαλον ειναι θέμα γιατρού έχεις δίκιο..... Σε ευχαριστώ πολυ❤️ 

• Ευχή 1

23 ώρες πρίν, KATIA97 είπε:

Θεωρητικά με βάση τον χρόνο ζωής του σπέρματος, υπάρχουν πιθανότητες ακόμη και για την δική σου περίπτωση. Σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα αν υπήρχαν επαφές πιο κοντά στην ωορρηξία αλλά προς το παρόν μένουμε με αυτό που έχουμε. Η ατυχία είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο υπήρξε έντονη δραστηριότητα (για κάποιο λόγο η λίμπιντο του συζύγου ήταν ανεβασμένη 😳) αλλά δυστυχώς χάσαμε τις κρισιμότερες μέρες.

Ναι θεωρητικά θα μπορούσε , αλλά με βάση τον προηγούμενο μήνα π είχα τις 2-3 επαφές πλ κοντά στην ωορρηξία δεν έγινε κ έτσι το αποκλείω να γίνει τώρα ! Αλλά ποτε δεν ξέρεις καμία φορά από εκεί που δεν το περιμένουμε μας έρχεται 😉

και εσένα οι επαφές σου ήταν αρκετά κοντά όποτε έχεις ελπίδες 🙏

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Dimitra97 είπε:

Με το καλό κορίτσι Μ το μωράκι σου  άντε να πας να δεις το μικρό σπορακι σου να περάσουν γρήγορα οι μέρες ❤️ εμένα Μ είχε πει ότι μπορώ ακόμα και μετά από τρεις μήνες π γενησα με καισαρική μαλον ειναι θέμα γιατρού έχεις δίκιο..... Σε ευχαριστώ πολυ❤️ 

Καλησπέρα κορίτσι, σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γι'αυτό ίσως διαφέρουν και οι προσεγγίσεις αλλά ακολουθώντας τις ιατρικές οδηγίες, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

πρίν από 3 λεπτά , Eg93 είπε:

Ναι θεωρητικά θα μπορούσε , αλλά με βάση τον προηγούμενο μήνα π είχα τις 2-3 επαφές πλ κοντά στην ωορρηξία δεν έγινε κ έτσι το αποκλείω να γίνει τώρα ! Αλλά ποτε δεν ξέρεις καμία φορά από εκεί που δεν το περιμένουμε μας έρχεται 😉

και εσένα οι επαφές σου ήταν αρκετά κοντά όποτε έχεις ελπίδες 🙏

Σίγουρα, απλά θα ήθελα να είχα εκμεταλλευτεί και τη μέρα της ωορρηξίας ή την προηγούμενη. Στην περίπτωση σου, το ότι συνέβη αυτό τον προηγούμενο μήνα δεν θεωρώ ότι δείχνει κάτι γι'αυτόν. Η κάθε φορά είναι διαφορετική και παίζουν πολλά ρόλο στο αν μια επαφή θα έχει αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε με πολλά πολλά θετικά τεστάκια και καλά νέα από τις μέλλουσες μανούλες της παρέας! ❤️❤️❤️

Έλειψα λίγο μετά τη χοριακή που έκανα και απ'ότι φαίνεται όντως την έκανα νωρίς γιατί περίοδος δεν έχει φανερωθεί! 😂😂 το στήθος μου έχει πρηστεί δεν πονούσε, αλλά από χθες το βράδυ λόγω βάρους άρχισε να με ενοχλεί στα πλάγια! Να πω τη αλήθεια αυτό το μήνα είτε δω θετικό τεστάκι είτε αρνητικό δεν με πειράζει, όλο αυτό που έχουμε περάσει με τον δικό μου μας έφερε πάρα πολύ κοντά αυτή τη περίοδο! Χθες πήγαμε μια βόλτα στη συμπρωτεύουσα και περάσαμε χαλαρά την Κυριακούλα μας, γιατί ο ίδιος δεν έχει μαμά οπότε κάνουμε πάντα κάτι για να μην την σκέφτεται πολύ!
Πέρα από το στήθος, οι πόνοι περιόδου που είχα κατάλαβα ότι ήταν γύρω στη 6-8 μέρα μετά την ωορρηξία! Για μένα ξέρω ότι τα τεστ πριν την περίοδο δεν με βοηθάνε και πολύ! 😂 έκανα ένα της one step και όπως λέει και η φίλη μου @lilbern απάτητο χιόνι, πιο λευκό πεθαίνεις 😂 καλά κάποια στιγμή με τη τσίμπλα στο μάτι νόμιζα ότι έβλεπα γραμμή, αλλά πήγα στο φως και δεν είδα κάτι 😂 παρέμεινε λευκό! πάντως υγρά παραδόξως σήμερα πλήθυναν το πρωί, ειδικά στο σκούπισμα κάτι που δεν μου συμβαίνει, αλλά είμαι εδώ κάθε μήνα με νέα συμπτώματα που δεν είχα ξαναδεί 😂😂😂 κολπικά που ελέγχθηκα ο τράχηλος παραμένει πολύ ψηλά αλλά βέβαια σε μένα όταν είναι να έρθει περίοδος κατεβαίνει τελευταία στιγμή! Επίσης τώρα τελευταία μπορώ να διακρίνω και μια ελαφριά δυσκοιλιότητα, ενώ αν κοντεύω τις μέρες περιόδου το έντερο μου γίνεται πολύ δραστήριο! τώρα θα δείξει ❤️😁

από τις εγκυούλες περιμένουμε τα νέα σας ❤️❤️❤️ @Evdokia Pan @Pepi88 @souz13 

@KATIA97 @Dimitra97 εύχομαι να αντικρύσετε το θετικό τεστάκι σύντομα κορίτσια μου ❤️❤️ και Δήμητρα να χαίρεσαι το πρώτο σου παιδάκι και χρόνια πολλά για χθες ❤️❤️❤️

@Alice20 συλλυπητήρια κορίτσι μου για την απώλεια σας ❤️ συμβαίνουν κι αυτά, δυστυχώς ❤️
@Eg93 κι εγώ μάλλον σιγά σιγά θα το ρίξω στη γυμναστική τώρα που σιγά σιγά κλείνει η σχολική σεζόν γιατί πολύ στη μάσα το έχω ρίξει 😂 βέβαια πρέπει να δω αν θα έρθει η περιβόητη περίοδος! 😂😂😂

Όποιο κορίτσι ξέχασα της εύχομαι ό,τι καλύτερο ❤️❤️

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , rodok είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε με πολλά πολλά θετικά τεστάκια και καλά νέα από τις μέλλουσες μανούλες της παρέας! ❤️❤️❤️

Έλειψα λίγο μετά τη χοριακή που έκανα και απ'ότι φαίνεται όντως την έκανα νωρίς γιατί περίοδος δεν έχει φανερωθεί! 😂😂 το στήθος μου έχει πρηστεί δεν πονούσε, αλλά από χθες το βράδυ λόγω βάρους άρχισε να με ενοχλεί στα πλάγια! Να πω τη αλήθεια αυτό το μήνα είτε δω θετικό τεστάκι είτε αρνητικό δεν με πειράζει, όλο αυτό που έχουμε περάσει με τον δικό μου μας έφερε πάρα πολύ κοντά αυτή τη περίοδο! Χθες πήγαμε μια βόλτα στη συμπρωτεύουσα και περάσαμε χαλαρά την Κυριακούλα μας, γιατί ο ίδιος δεν έχει μαμά οπότε κάνουμε πάντα κάτι για να μην την σκέφτεται πολύ!
Πέρα από το στήθος, οι πόνοι περιόδου που είχα κατάλαβα ότι ήταν γύρω στη 6-8 μέρα μετά την ωορρηξία! Για μένα ξέρω ότι τα τεστ πριν την περίοδο δεν με βοηθάνε και πολύ! 😂 έκανα ένα της one step και όπως λέει και η φίλη μου @lilbern απάτητο χιόνι, πιο λευκό πεθαίνεις 😂 καλά κάποια στιγμή με τη τσίμπλα στο μάτι νόμιζα ότι έβλεπα γραμμή, αλλά πήγα στο φως και δεν είδα κάτι 😂 παρέμεινε λευκό! πάντως υγρά παραδόξως σήμερα πλήθυναν το πρωί, ειδικά στο σκούπισμα κάτι που δεν μου συμβαίνει, αλλά είμαι εδώ κάθε μήνα με νέα συμπτώματα που δεν είχα ξαναδεί 😂😂😂 κολπικά που ελέγχθηκα ο τράχηλος παραμένει πολύ ψηλά αλλά βέβαια σε μένα όταν είναι να έρθει περίοδος κατεβαίνει τελευταία στιγμή! Επίσης τώρα τελευταία μπορώ να διακρίνω και μια ελαφριά δυσκοιλιότητα, ενώ αν κοντεύω τις μέρες περιόδου το έντερο μου γίνεται πολύ δραστήριο! τώρα θα δείξει ❤️😁

από τις εγκυούλες περιμένουμε τα νέα σας ❤️❤️❤️ @Evdokia Pan @Pepi88 @souz13 

@KATIA97 @Dimitra97 εύχομαι να αντικρύσετε το θετικό τεστάκι σύντομα κορίτσια μου ❤️❤️ και Δήμητρα να χαίρεσαι το πρώτο σου παιδάκι και χρόνια πολλά για χθες ❤️❤️❤️

@Alice20 συλλυπητήρια κορίτσι μου για την απώλεια σας ❤️ συμβαίνουν κι αυτά, δυστυχώς ❤️
@Eg93 κι εγώ μάλλον σιγά σιγά θα το ρίξω στη γυμναστική τώρα που σιγά σιγά κλείνει η σχολική σεζόν γιατί πολύ στη μάσα το έχω ρίξει 😂 βέβαια πρέπει να δω αν θα έρθει η περιβόητη περίοδος! 😂😂😂

Όποιο κορίτσι ξέχασα της εύχομαι ό,τι καλύτερο ❤️❤️

Καλημέρα βρε κορίτσι περίμενα νέα σου πως και πως !δλδ δεν έχουμε ακόμα εξελιξη ούτε θετική ούτε αρνητική οπότε αναμένουμε 🤞🤞🤞καλά κάνατε και περάσατε ωραία με τον άντρα σου !!και ότι είναι να  έρθει θα έρθει να είσαι σίγουρη !!εγω στην αναμονή του γιατρού αιώνας μου φαίνεται η μία βδομάδα 🥴 αλλα οκ θα περάσει!!

aDqFp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλημέρα βρε κορίτσι περίμενα νέα σου πως και πως !δλδ δεν έχουμε ακόμα εξελιξη ούτε θετική ούτε αρνητική οπότε αναμένουμε 🤞🤞🤞καλά κάνατε και περάσατε ωραία με τον άντρα σου !!και ότι είναι να  έρθει θα έρθει να είσαι σίγουρη !!εγω στην αναμονή του γιατρού αιώνας μου φαίνεται η μία βδομάδα 🥴 αλλα οκ θα περάσει!!

καλά εδώ τον Μάρτιο είχα κάνει της clear blue με καθυστέρηση νομίζω, είχε βγει αρνητικό, αλλά η χοριακή ήταν ανεβασμένη για να την διαβάσει ένα τεστ ούρων! Ασχέτως που κατέληξε σε βιοχημική... 

Επίσης έχω ακόμη ανεβασμένη θερμοκρασία τα πρωινά, το νιώθω! γενικά έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα έρθει περίοδος, αλλά κρατάω και μικρό καλάθι! 

όταν πας στον γυναικολόγο την άλλη Δευτέρα, θα ακούσεις και καρδούλα;; 😍😍

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

@rodok καλημέρα καλη εβδομαδα και σε όλες !!!! Πότε περιμένουμε δηλαδη περίοδο;;;

εγω παω την αλλη δευτέρα μαζί με @Pepi88 αγωνιούμε !!!! Σήμερα εκανα κατι εξετασεις της γυναικολόγου τοξοπλασματα κτλ !!!

χθες βραδυ ειχα λιγο ενα τσακ αηδια αλλα πολυ λιγο, μου εχει φυγει το παρα πολυ δηλαδη που ειχα! Μονο το στηθος εχω ειναι η αληθεια που νοιωθω να πονάει

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , souz13 είπε:

@rodok καλημέρα καλη εβδομαδα και σε όλες !!!! Πότε περιμένουμε δηλαδη περίοδο;;;

εγω παω την αλλη δευτέρα μαζί με @Pepi88 αγωνιούμε !!!! Σήμερα εκανα κατι εξετασεις της γυναικολόγου τοξοπλασματα κτλ !!!

χθες βραδυ ειχα λιγο ενα τσακ αηδια αλλα πολυ λιγο, μου εχει φυγει το παρα πολυ δηλαδη που ειχα! Μονο το στηθος εχω ειναι η αληθεια που νοιωθω να πονάει

η εφαρμογή λέει στις 17, εγώ θα πω ένα πλας 18/5 γιατί απ' ότι φαίνεται αν είναι να έρθει, θα κάνει ένα reset! 😂 αλλά μετα τις 17 θα το έπαιρνα για καθυστέρηση!

άντε ωραία! εύχομαι να βγούν όλες καλές οι εξετάσεις ❤️ όσο για τις αναγούλες και τα φουσκώματα, είναι η γλύκα του ότι όλα πάνε καλά στο πρώτο τρίμηνο ❤️

10 minutes ago, rodok said:

η εφαρμογή λέει στις 17, εγώ θα πω ένα πλας 18/5 γιατί απ' ότι φαίνεται αν είναι να έρθει, θα κάνει ένα reset! 😂 αλλά μετα τις 17 θα το έπαιρνα για καθυστέρηση!

άντε ωραία! εύχομαι να βγούν όλες καλές οι εξετάσεις ❤️ όσο για τις αναγούλες και τα φουσκώματα, είναι η γλύκα του ότι όλα πάνε καλά στο πρώτο τρίμηνο ❤️

Το ξερω απλα μου περασε η πολυ αηδια που ειχα ειναι αληθεια!!! Μπορει να ξαναερθει παιρνω χαπακια φυτικα που μου ειχε γραψει εδω και 4 μερες για τη αηδια και το φούσκωμα!!! Ελπιζω να ναι ολα καλα τη δευτερα γιατι υπαρχει ακομα το αγχος προφανως !!

ελπιζω και σε σενα να βγει κατι θετικο

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , souz13 είπε:

Το ξερω απλα μου περασε η πολυ αηδια που ειχα ειναι αληθεια!!! Μπορει να ξαναερθει παιρνω χαπακια φυτικα που μου ειχε γραψει εδω και 4 μερες για τη αηδια και το φούσκωμα!!! Ελπιζω να ναι ολα καλα τη δευτερα γιατι υπαρχει ακομα το αγχος προφανως !!

ελπιζω και σε σενα να βγει κατι θετικο

όλα καλά θα είναι! ❤️❤️ 
ότι και να βγει, υγεία πάνω απ'ολα! ❤️❤️

Καλημέρα! Καλη βδομάδα! 

Καναμε κι εμεις μια εξόρμηση το σ/κ στο χωριό! 

Εγω εχω τεραααααστιο πρόβλημα με την δυσκοιλιότητα! Δεν ειχα ποτε στη ζωη μου,  δεν ηξερα καν τι σημαίνει κ τωρα ΥΠΟΦΕΡΩ! Πινω κ σιδηρο που το κανει ακομα πιο δύσκολο κ γενικά οτι κι αν εχω κανει η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Κ φυσικα εχω σχεδον ολη την ωρα ενα χαλια στομαχι. Πειναω, θελω να φαω κ δεν μου αρεσει τιποτα. Τρωω κ μετα ανακατεύουμαι οσο δεν παει. Σταθερη ενοχληση στις θηλες κ κουράζομαι παααααρα πολυ!

Περιμένουμε με αγωνία τα επόμενα θετικά τεστ! 🙏

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, rodok είπε:

καλά εδώ τον Μάρτιο είχα κάνει της clear blue με καθυστέρηση νομίζω, είχε βγει αρνητικό, αλλά η χοριακή ήταν ανεβασμένη για να την διαβάσει ένα τεστ ούρων! Ασχέτως που κατέληξε σε βιοχημική... 

Επίσης έχω ακόμη ανεβασμένη θερμοκρασία τα πρωινά, το νιώθω! γενικά έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα έρθει περίοδος, αλλά κρατάω και μικρό καλάθι! 

όταν πας στον γυναικολόγο την άλλη Δευτέρα, θα ακούσεις και καρδούλα;; 😍😍

Αχ αυτά τα τεστ!!εσύ να ελπίζεις για το καλύτερο ❤️

Ναι θεωρητικά θα ακούσουμε καρδούλα!αν και εγώ πιστεύω ότι είμαι κάποιες μέρες πίσω ..δλδ βάση τελευταίας περιόδου θα είμαι 6 × 3 αλλά λόγο μεγάλου  κύκλου πιστεύω είμαι 2-3 μέρες πίσω οπότε μπορεί να μην ακούσουμε ...όπως και να έχει ελπίζω για το καλύτερο ❤️🙏🤞

πρίν από 3 λεπτά , Evdokia Pan είπε:

Καλημέρα! Καλη βδομάδα! 

Καναμε κι εμεις μια εξόρμηση το σ/κ στο χωριό! 

Εγω εχω τεραααααστιο πρόβλημα με την δυσκοιλιότητα! Δεν ειχα ποτε στη ζωη μου,  δεν ηξερα καν τι σημαίνει κ τωρα ΥΠΟΦΕΡΩ! Πινω κ σιδηρο που το κανει ακομα πιο δύσκολο κ γενικά οτι κι αν εχω κανει η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Κ φυσικα εχω σχεδον ολη την ωρα ενα χαλια στομαχι. Πειναω, θελω να φαω κ δεν μου αρεσει τιποτα. Τρωω κ μετα ανακατεύουμαι οσο δεν παει. Σταθερη ενοχληση στις θηλες κ κουράζομαι παααααρα πολυ!

Περιμένουμε με αγωνία τα επόμενα θετικά τεστ! 🙏

Το έπαθα και εγώ στον γιο μου ...το τι υπόθετο έφαγα δεν λέγεται...ήταν μεγάλο ζόρι καθώς ήμουν και κλινιρρης και δεν έπρεπε και να σηκώνομαι και να ζοριζομαι...τρωγε οσο μπορεις δαμάσκηνα πράσινες σαλάτες και πολύ πολύ νερό ...

1 hour ago, souz13 είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!!!

• Ευχαριστώ 1

aDqFp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Pepi88 είπε:

Αχ αυτά τα τεστ!!εσύ να ελπίζεις για το καλύτερο ❤️

Ναι θεωρητικά θα ακούσουμε καρδούλα!αν και εγώ πιστεύω ότι είμαι κάποιες μέρες πίσω ..δλδ βάση τελευταίας περιόδου θα είμαι 6 × 3 αλλά λόγο μεγάλου  κύκλου πιστεύω είμαι 2-3 μέρες πίσω οπότε μπορεί να μην ακούσουμε ...όπως και να έχει ελπίζω για το καλύτερο ❤️🙏🤞

άσε με τα τεστ έχω πονεμένη ιστορία! 😂😂 νομίζω κι η μαμά μου δεν είχε θετικό τεστ, στο γυναικολόγο το έμαθε! βέβαια τότε άλλης τεχνολογίας ήταν τα τεστ!
εντάξει, ο γιατρός θα δει τις μετρήσεις και θα σου πει με σιγουριά! ❤️❤️❤️ όλα καλά θα πάνε ❤️❤️

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου.

Πολύ μου λείψατε το ΣΚ αλλά περάσαμε πολύ όμορφες και γεμάτες μέρες, οπότε δεν κάθισα καθόλου στο κινητό.  Έχω και τον μικρό που το παίρνει για να παίζει τα παιχνίδια που του αρέσουν, γιατί μόνο ΣΚ του επιτρέπω να το πάρει 😂

@rodok μου πολύ σε σκεφτόμουν. Αφού δεν ήρθε η άτιμη τότε οι ελπίδες μας είναι πολύ ψηλά 😍

On 13/5/2023 at 11:32 ΠΜ, Eg93 είπε:

Καλημέρα! κ εγώ με την δουλειά δεν πολύ προλαβαίνω τώρα τελευταία .. εγώ με μια επαφή την 10η κ ωορρηξία την 14η δεν έχω καμία πιθανότητα .. δυστυχώς έλειπε ο δικός μ και ήρθε εχθές το βραδάκι όμως η αλήθεια είναι ότι έχω δυνατούς πόνους ακόμα, τώρα δεν ξέρω ισως είναι κ το έντερο αλλά από την Τετάρτη το βράδυ που είχα το θετικό τεστ μέχρι σήμερα πονάω .. όποτε δεν μπόρεσα ούτε εχθές να έχω επαφή ! Επομένως δεν μετράω καν μέρες απλά περιμένω να έρθει η περίοδος 😂 ! Εσυ πως είσαι ; Σε τι φάση βρίσκεσαι ; 

@rodok νομίζω πως έκανες πλ νωρίς χοριακη κορίτσι μ ! Ιδίως αν έκανες κ δεύτερη ωορρηξία !! Περίμενε λίγο ακόμα μην τρως τζάμπα απογοητεύσεις !! ❤️

@Pepi88 σου εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μ! Δλδ εσυ πόσες μέρες πριν την ωορρηξία είχες την επαφή; Είσαι σίγουρη πως η ωορρηξία δεν έγινε νωρίτερα ; 

@Alice20 μήπως να πήγαινες στον γιατρο να σε δει; Μήπως χρειάζεσαι κάποια θεραπεία πάλι με χάπια ! 

@souz13 @Evdokia Pan χαίρομαι που όλα κυλούν ομαλά με την εγκυμοσύνη σας κορίτσια μ ! Απολαύστε το 🙏❤️

@lilbern εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι ; Είσαι στις γόνιμες η όχι ακόμα ; 

Τώρα είναι οι γόνιμες. Το ΣΚ δεν μπήκα καθόλου να δω σε τι φάση είναι για να μην γίνει γι αυτό τον σκοπό. Τώρα είδα ότι Τετάρτη είναι η ωορρηξία οπότε δεν θα την προλάβουμε αλλά δεν πειράζει. Εκτός αν γίνει Τρίτη και την πετύχουμε από χτες χαχα. Δεν πειράζει. Έχουμε χρόνο οπότε δεν αγχώνομαι 🥰

Πάντως αφού έγινε σε εσάς στην ωορρηξία, τότε έχεις πιθανότητες. Μια φορά αρκεί 🙏

@Alice20μου είπα να ακούσω την συμβουλή σου χαχ. Συλλυπητήρια για τον παππού του άντρα σου. Όσο μεγάλοι και να είναι, πάντα θα στενοχωριόμαστε κι ας ξέρουμε ότι ίσως ήταν η ώρα τους μετά από μια όμορφη και γεμάτη ζωή ❤️

@Pepi88 @souz13 Μια εβδομάδα έμεινε για τον γιατρό. Μπορεί να σας φαίνεται αιώνας αλλά θα περάσει μπαμ μπαμ.

@Evdokia Pan μου μήπως να τρως δαμάσκηνα? Ή κάπως να τα κάνεις σε μορφή χυμού αν δεν σου αρέσουν. Μπορεί να σε βοηθήσει. Η αλήθεια είναι ότι λόγω σιδήρου είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση της δυσκοιλιότητας. Υπομονή!!!

• Ευχαριστώ 2
  • Λουλούδια 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...