Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

1 hour ago, Alice20 είπε:

@Eg93 θα τον επισκεφθω σίγουρα κάποια στιγμή. Απλώς στην παρούσα φάση έχω μπουχτισει. Ούτε καν να ασχοληθώ σεν θέλω. Το έχω γυρίσει στη γυμναστική να μην σκέφτομαι αυτά. Αν μη τι άλλο θα φτιάξω κορμι😆

@lilbern επιτέλους.. αυτό με την αποφυγή των γόνιμων μερών δεν μπορούσα να το διαχειριστώ 😆😘😘

Κοπέλες μου τελικά δεν με βλέπω να πετυχαίνω άλλη μερα στις γόνιμες γιατί πέθανε σήμερα ο παππούς του άντρα μου. Εννοείται είναι πολυ στεναχωρημένος! 😞😞

Εντομεταξυ στις γόνιμες μέρες σας πονάει το στήθος;

Το 1-2 μέρες πριν και μετά μια χαρά ακούγεται! ... Βέβαια ακόμα μια στο ενδιάμεσο θα ήταν το ιδανικό... Μην ξεχνάς ότι μια φορά είναι αρκετή αν γίνει την κατάλληλη στιγμή ❤️

Σε νιώθω απόλυτα ! Κ εγώ στην γυμναστική το έριξα τελευταία ..  συλλυπητήρια κορίτσι μ . Δεν πειράζει όπως είπαμε κ μια επαφή αρκεί αν είναι να γίνει το θαύμα ! Εμένα πονάει το στήθος κ έχει πρηστεί από προχθες όπως κ την προηγούμενη φορά π είχα ωορρηξία ! Σε άλλους κύκλους πρηζεται κ πονάει πιο αργά η και καθόλου .. 

@KATIA97 τουλάχιστον είχες δυο επαφές πλ κοντά στην ωορρηξία .. ισως κ να ήταν αρκετές .. θα μάθουμε σύντομα 🙏❤️

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Eg93 είπε:

Σε νιώθω απόλυτα ! Κ εγώ στην γυμναστική το έριξα τελευταία ..  συλλυπητήρια κορίτσι μ . Δεν πειράζει όπως είπαμε κ μια επαφή αρκεί αν είναι να γίνει το θαύμα ! Εμένα πονάει το στήθος κ έχει πρηστεί από προχθες όπως κ την προηγούμενη φορά π είχα ωορρηξία ! Σε άλλους κύκλους πρηζεται κ πονάει πιο αργά η και καθόλου .. 

@KATIA97 τουλάχιστον είχες δυο επαφές πλ κοντά στην ωορρηξία .. ισως κ να ήταν αρκετές .. θα μάθουμε σύντομα 🙏❤️

Θεωρητικά με βάση τον χρόνο ζωής του σπέρματος, υπάρχουν πιθανότητες ακόμη και για την δική σου περίπτωση. Σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα αν υπήρχαν επαφές πιο κοντά στην ωορρηξία αλλά προς το παρόν μένουμε με αυτό που έχουμε. Η ατυχία είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο υπήρξε έντονη δραστηριότητα (για κάποιο λόγο η λίμπιντο του συζύγου ήταν ανεβασμένη 😳) αλλά δυστυχώς χάσαμε τις κρισιμότερες μέρες.

On 12/5/2023 at 1:38 ΜΜ, bonita31 είπε:

Καλη τύχη λένε πως την δεύτερη μένεις πιο εύκολα πάντως ❤️❤️

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ ελπίζω να φανώ τυχερή και πάλι αλλά και θετικό να μην βγει δεν ανχονομαι τον επόμενο μήνα ❤️ 

On 12/5/2023 at 5:21 ΜΜ, lilbern είπε:

Αααα τι καλααα!! Άρα περιμένουμε τα νέα για τα μωράκια σας μαζί με @Pepi88 😍

Καλά είμαι, λογικά τώρα ξεκινάνε οι γόνιμες αλλά η ωορρηξία πρέπει να είναι μέσα στις μέρες της άλλης εβδομάδας οπότε δεν θα γίνει κάτι γιατί μεσοβδόμαδα και να τα πούμε είμαστε συνήθως σπίτι μου, εκτός αν βγούμε έξω για ποτάκι και θυμηθούμε τις αρχές στο αμάξι, γιατί στο πατρικό μου δεν παίζει με όλους εκεί μέσα 😂 Δεν ανοίγω εφαρμογή για να δω πότε ακριβώς είναι οι γόνιμες για να μην σκαλώσω και του πω να βάλει πάλι προφύλαξη 😂

Ψυχολογικά είμαι τέλεια πάντως. Πόσο μάλλον σήμερα που είναι Παρασκευή.

Καλώς ήρθες Δήμητρα. Να χαίρεσαι την μπουμπού σου 🥰

Συνήθως μετά την γέννα είναι φουλ γόνιμη η γυναίκα. Το μόνο θέμα είναι όμως αν έχεις σταθερή περίοδο. Γιατί στην αρχή μπορεί να έρθει περίοδος και μετά να κάνει 2 μήνες να ξαναφανεί. Κυρίως αν θηλάζεις. Εύχομαι με ένα θετικό τεστάκι 😍

Καλησπέρα κορίτσι Μ σε ευχαριστώ πολύ έβγαζα με θηλαστρο μέχρι και ένα μήνα πριν και Μ είχε έρθει η περίοδος από τον τρίτο μήνα μετά την γέννα Μ δεν ήταν τελιος σταθερή η πρώτη φορά ήταν μια εβδομάδα νοριτερα τώρα οι τελευταίες περίοδοι ήταν σταθερές με μια δυο μέρες μόνο διάφορα τώρα είμαι στην φάση  του αποθηλασμου βγάζω με το χέρι Μ όταν το νιοθω γεμάτο ..... Μ είπε και ο γιατρός αν έχω σκοπό να μην εγγγος να αποθηλασω 

On 12/5/2023 at 5:50 ΜΜ, KATIA97 είπε:

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Οι 3-4 μέρες είναι ένα καλό διάστημα πιστεύω και μπορείς πάντα να το επαναλάβεις αργότερα σε περίπτωση αρνητικού, ειδικά αν υπάρξει καθυστέρηση.

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ  ναι είπα να το κάνω τρεις με τεσερειςυ μέρες πριν την περίοδο στην προηγούμενη εγγυμοσινη το είχα κάνεις στις έξι μέρες δεν μπορούσα να περιμένω από την αγονια τώρα είμαι λίγο πιο χαλαρή η αλήθεια είναι και είπα να το κάνω στις πιο κοντινές ημέρες της αναμενόμενης περιόδου

On 12/5/2023 at 2:47 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Και εγώ 22 έχω ραντεβού την άλλη Δευτέρα!!

@lilbern και εγώ καλά είμαι !πολλά πονακια στην κοιλιά και δεν μπορώ και να ξεκουραστώ πολύ με ένα δίχρονο 🥴🥴🥴🥴

Γεια σου !εγώ είμαι από τις Μανουλες Μαρτίου 2021 άσχετα αν γεννησα πρόωρα τελικά Ιανουάριο..τώρα είμαι έγκυος 5η εβδομάδα και το έμαθα 6 μέρες πριν την αναμενόμενη !ποτε θα κάνεις τεστακι?

Καλησπέρα οοο τελειααα με το καλό το μωρουλινι σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και εύκολη εγγυμοσινη και να σου ζήσει το άλλο σου μωράκι ❤️ εγώ θα το κάνω τρεις η τεσερεις μέρες πριν την περίοδο...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ ελπίζω να φανώ τυχερή και πάλι αλλά και θετικό να μην βγει δεν ανχονομαι τον επόμενο μήνα ❤️ 

Καλησπέρα κορίτσι Μ σε ευχαριστώ πολύ έβγαζα με θηλαστρο μέχρι και ένα μήνα πριν και Μ είχε έρθει η περίοδος από τον τρίτο μήνα μετά την γέννα Μ δεν ήταν τελιος σταθερή η πρώτη φορά ήταν μια εβδομάδα νοριτερα τώρα οι τελευταίες περίοδοι ήταν σταθερές με μια δυο μέρες μόνο διάφορα τώρα είμαι στην φάση  του αποθηλασμου βγάζω με το χέρι Μ όταν το νιοθω γεμάτο ..... Μ είπε και ο γιατρός αν έχω σκοπό να μην εγγγος να αποθηλασω 

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ  ναι είπα να το κάνω τρεις με τεσερειςυ μέρες πριν την περίοδο στην προηγούμενη εγγυμοσινη το είχα κάνεις στις έξι μέρες δεν μπορούσα να περιμένω από την αγονια τώρα είμαι λίγο πιο χαλαρή η αλήθεια είναι και είπα να το κάνω στις πιο κοντινές ημέρες της αναμενόμενης περιόδου

Υπάρχουν και τα τεστ πρώιμης ανίχνευσης. Προσωπικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει γιατί δεν έχω νιώσει μέχρι στιγμής την ανάγκη να προσπαθήσω να μάθω τόσο νωρίς, αλλά απ' ότι ξέρω οι προδιαγραφές τους μιλούν για δυνατότητα ανίχνευσης έως και έξι μέρες πριν.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , KATIA97 είπε:

Υπάρχουν και τα τεστ πρώιμης ανίχνευσης. Προσωπικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει γιατί δεν έχω νιώσει μέχρι στιγμής την ανάγκη να προσπαθήσω να μάθω τόσο νωρίς, αλλά απ' ότι ξέρω οι προδιαγραφές τους μιλούν για δυνατότητα ανίχνευσης έως και έξι μέρες πριν.

Ναι τα γνωρίζω και τις δύο φορές που είχα μηνει έγγυος αυτά είχα κάνει τα predictor early έξι μέρες πριν   πάρα πολύ καλά τεστ είχα χρησιμοποιήσει και άλλης ετεριάς και είχα ανχοθει φουλ γτ είχε βγει αρνητικό και εγώ ήμουν έγγυος και όταν έκανα της predictor  είχε βγει αμέσως Θετικό  το τεστ και ενοητε ξανά πήρα πάλι τα ίδια να χρησιμοποιήσω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Ναι τα γνωρίζω και τις δύο φορές που είχα μηνει έγγυος αυτά είχα κάνει τα predictor early έξι μέρες πριν   πάρα πολύ καλά τεστ είχα χρησιμοποιήσει και άλλης ετεριάς και είχα ανχοθει φουλ γτ είχε βγει αρνητικό και εγώ ήμουν έγγυος και όταν έκανα της predictor  είχε βγει αμέσως Θετικό  το τεστ και ενοητε ξανά πήρα πάλι τα ίδια να χρησιμοποιήσω

Σίγουρα είναι εργαλεία τα τεστ, που η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται και από τον τρόπο χρήσης τους. Μια πρώτη ένδειξη του τι συμβαίνει πριν την τελική επιβεβαίωση.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , KATIA97 είπε:

Σίγουρα είναι εργαλεία τα τεστ, που η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται και από τον τρόπο χρήσης τους. Μια πρώτη ένδειξη του τι συμβαίνει πριν την τελική επιβεβαίωση.

Καλά ενοητε αυτό έχει πολύ σημασία να κάνουμε σωστά όλα τα βήματα!!!

πρίν από 10 λεπτά , KATIA97 είπε:

Εσύ ποτέ δεν περιμένεις να αδιαθετησεις ??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , KATIA97 είπε:

Ας ελπίσουμε το επόμενο διάστημα να έχουμε πολλά θετικά αποτελέσματα!

Εύχομαι όλες οι κοπέλες που προσπαθούν να μηνουν εγγυουλες να δούνε σύντομα θετικό τεστακι 🙏

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά Μ να δεις δύο ροζ γραμουλες ❤️🙏

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά Μ να δεις δύο ροζ γραμουλες ❤️🙏

Σ' ευχαριστώ πολύ. Αν και δεν μου πήγαν πολύ καλά τα πράγματα σε αυτόν τον κύκλο, περιμένω με σχετική ελπίδα. Αν θυμάμαι καλά κι εσύ είσαι λίγες μέρες αργότερα. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να έχεις θετικά αποτελέσματα! 👍

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , KATIA97 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ. Αν και δεν μου πήγαν πολύ καλά τα πράγματα σε αυτόν τον κύκλο, περιμένω με σχετική ελπίδα. Αν θυμάμαι καλά κι εσύ είσαι λίγες μέρες αργότερα. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να έχεις θετικά αποτελέσματα! 👍

και θετικό τεστ ν μην δούμε δεν χριαζετε να απογοητευομαστε κορίτσια Μ τον επόμενο μήνα❤️🙏εγώ περιμένω στις 22....μακάρι ενοητε να έχουμε θετικά αποτελέσματα 🙏🙏

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Dimitra97 είπε:

Καλησπέρα οοο τελειααα με το καλό το μωρουλινι σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και εύκολη εγγυμοσινη και να σου ζήσει το άλλο σου μωράκι ❤️ εγώ θα το κάνω τρεις η τεσερεις μέρες πριν την περίοδο...

Άντε ωραία θα περιμένουμε εξελίξεις !!πάντως μεγάλη απόφαση να κάνεις τόσο κοντά και το δεύτερο!μπράβο σου !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

πρίν από 58 λεπτά , Pepi88 είπε:

Άντε ωραία θα περιμένουμε εξελίξεις !!πάντως μεγάλη απόφαση να κάνεις τόσο κοντά και το δεύτερο!μπράβο σου !

Ήθελα να έχουν μικρή διαφορα  το ξέρω είναι κοντά κορίτσια αυτό π  με τρομάζει είναι η καισαρική  π θα ξανακάνω φοβάμαι πολύ αλλά χαλαλι.... Εσύ ποτέ με το καλό περιμένει Να κάνεις τεστακι ??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...