Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

3 minutes ago, Dimitra97 said:

Καλησπέρα κορίτσια  εγώ είμαι από τις μανουλες οκτομβριου 2022 έχω ήδη ένα κοριτσάκι εξίμισι μηνών  και είμαι στις προσπάθειες για δεύτερο μωράκι  είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών στις 22 του μήνα  περιμένω να αδιαιθετησω  αν και ελπίζω να μην αδιαιθετησω κ να δω θετικό τεστακι σκέφτομαι να το κάνω νοριτερα το τεστ περίπου τρεις με τέσσερις μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο έτσι είχα κάνει και στην προηγούμενη εγγυμοσινη μου μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα κάνει τεστ και έμαθα πως είμαι έγγυος ❤️ 

Σου ευχομαι τα καλύτερα και να δεις θετικό τεστ! Εγω ειχα κανει το πρεντίκτορ 3 μέρες πριν την περίοδο!!! Και βγήκε θετικό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , Dimitra97 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια  εγώ είμαι από τις μανουλες οκτομβριου 2022 έχω ήδη ένα κοριτσάκι εξίμισι μηνών  και είμαι στις προσπάθειες για δεύτερο μωράκι  είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών στις 22 του μήνα  περιμένω να αδιαιθετησω  αν και ελπίζω να μην αδιαιθετησω κ να δω θετικό τεστακι σκέφτομαι να το κάνω νοριτερα το τεστ περίπου τρεις με τέσσερις μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο έτσι είχα κάνει και στην προηγούμενη εγγυμοσινη μου μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα κάνει τεστ και έμαθα πως είμαι έγγυος ❤️ 

Καλη τύχη λένε πως την δεύτερη μένεις πιο εύκολα πάντως ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, souz13 είπε:

@lilbernκαλα ειναιιιιι!!! Περιμενουμε να περασουν οι μερες να παμε στο γιατρο στις 22 θα πάμε !!!! Απο ναυτια και φουσκωμα ευτυχως δεν εχω ! Μονο το στηθος! Λογικα δεν θα με ξαναπιασει;;; Δε ξερώ

εσυ πως είσαι;

Και εγώ 22 έχω ραντεβού την άλλη Δευτέρα!!

@lilbern και εγώ καλά είμαι !πολλά πονακια στην κοιλιά και δεν μπορώ και να ξεκουραστώ πολύ με ένα δίχρονο 🥴🥴🥴🥴

1 ώρα πρίν, Dimitra97 είπε:

Γεια σου !εγώ είμαι από τις Μανουλες Μαρτίου 2021 άσχετα αν γεννησα πρόωρα τελικά Ιανουάριο..τώρα είμαι έγκυος 5η εβδομάδα και το έμαθα 6 μέρες πριν την αναμενόμενη !ποτε θα κάνεις τεστακι?

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

aDqFp2.png

On 10/5/2023 at 10:53 ΜΜ, Eg93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου ! Να μαι και εγώ .. χάθηκα λίγο αλλά επανήλθα ! Νομίζω έχω χάσει επεισόδια κ έχετε πει πολλά κ δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα .. πως είστε ; Πείτε μ τα νέα σας .. 

@Alice20 κάτι για κολπίτιδα πήρε το μάτι μ .. σοβαρά ;; Πάλι;; 

@rodok θα μας κανεις την τιμή να δούμε θετικό τεστ ;; Τι θα γίνει ; Ποτε περιμένεις; 

εμένα χαμένος αυτός ο μήνας κορίτσια .. σήμερα λογικά γίνεται η ωορρηξία μ γιατί νιώθω έντονους πόνους κ είδα κ ελάχιστο αίμα στο σκούπισμα κ η τελευταία μ επαφή ήταν το Σάββατο όποτε χλωμό το κόβω .. δεν πειράζει πάω για τον άλλο μήνα !!

Καλησπέρα κορίτσι, πώς είσαι; Ψιλοχαθήκαμε, είχα κι εγώ μέρες να μπω με κάτι τρεχάματα που είχαν προκύψει. Τι έγινε τελικά με την ωορρηξία; Πάντως αν υπήρξε επαφή χθες ή μπορεί να υπάρξει σήμερα, πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες, ιδίως αν υπήρξε και καμια μέρα απόκλιση στην ωορρηξία.

4 ώρες πρίν, souz13 είπε:

@lilbernκαλα ειναιιιιι!!! Περιμενουμε να περασουν οι μερες να παμε στο γιατρο στις 22 θα πάμε !!!! Απο ναυτια και φουσκωμα ευτυχως δεν εχω ! Μονο το στηθος! Λογικα δεν θα με ξαναπιασει;;; Δε ξερώ

εσυ πως είσαι;

Αααα τι καλααα!! Άρα περιμένουμε τα νέα για τα μωράκια σας μαζί με @Pepi88 😍

Καλά είμαι, λογικά τώρα ξεκινάνε οι γόνιμες αλλά η ωορρηξία πρέπει να είναι μέσα στις μέρες της άλλης εβδομάδας οπότε δεν θα γίνει κάτι γιατί μεσοβδόμαδα και να τα πούμε είμαστε συνήθως σπίτι μου, εκτός αν βγούμε έξω για ποτάκι και θυμηθούμε τις αρχές στο αμάξι, γιατί στο πατρικό μου δεν παίζει με όλους εκεί μέσα 😂 Δεν ανοίγω εφαρμογή για να δω πότε ακριβώς είναι οι γόνιμες για να μην σκαλώσω και του πω να βάλει πάλι προφύλαξη 😂

Ψυχολογικά είμαι τέλεια πάντως. Πόσο μάλλον σήμερα που είναι Παρασκευή.

4 ώρες πρίν, Dimitra97 είπε:

Καλώς ήρθες Δήμητρα. Να χαίρεσαι την μπουμπού σου 🥰

Συνήθως μετά την γέννα είναι φουλ γόνιμη η γυναίκα. Το μόνο θέμα είναι όμως αν έχεις σταθερή περίοδο. Γιατί στην αρχή μπορεί να έρθει περίοδος και μετά να κάνει 2 μήνες να ξαναφανεί. Κυρίως αν θηλάζεις. Εύχομαι με ένα θετικό τεστάκι 😍

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Dimitra97 είπε:

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Οι 3-4 μέρες είναι ένα καλό διάστημα πιστεύω και μπορείς πάντα να το επαναλάβεις αργότερα σε περίπτωση αρνητικού, ειδικά αν υπάρξει καθυστέρηση.

• Μου αρέσει 1

@bonita31 τα τελευταία 2 χρόνια δεν είχα ποτέ μου καθυστέρηση 😂 απλά με το τεστ ωορρηξίας πήγα αυτή τη φορά. Είχα θετικό τέστ 2/5 και οι οδηγίες γράφουν ότι το επόμενο 48ωρο να γίνει η επαφή! Τώρα πότε ακριβώς γίνεται δεν ξέρουμε 

19 ώρες πρίν, KATIA97 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, πώς είσαι; Ψιλοχαθήκαμε, είχα κι εγώ μέρες να μπω με κάτι τρεχάματα που είχαν προκύψει. Τι έγινε τελικά με την ωορρηξία; Πάντως αν υπήρξε επαφή χθες ή μπορεί να υπάρξει σήμερα, πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες, ιδίως αν υπήρξε και καμια μέρα απόκλιση στην ωορρηξία.

Καλημέρα! κ εγώ με την δουλειά δεν πολύ προλαβαίνω τώρα τελευταία .. εγώ με μια επαφή την 10η κ ωορρηξία την 14η δεν έχω καμία πιθανότητα .. δυστυχώς έλειπε ο δικός μ και ήρθε εχθές το βραδάκι όμως η αλήθεια είναι ότι έχω δυνατούς πόνους ακόμα, τώρα δεν ξέρω ισως είναι κ το έντερο αλλά από την Τετάρτη το βράδυ που είχα το θετικό τεστ μέχρι σήμερα πονάω .. όποτε δεν μπόρεσα ούτε εχθές να έχω επαφή ! Επομένως δεν μετράω καν μέρες απλά περιμένω να έρθει η περίοδος 😂 ! Εσυ πως είσαι ; Σε τι φάση βρίσκεσαι ; 

@rodok νομίζω πως έκανες πλ νωρίς χοριακη κορίτσι μ ! Ιδίως αν έκανες κ δεύτερη ωορρηξία !! Περίμενε λίγο ακόμα μην τρως τζάμπα απογοητεύσεις !! ❤️

@Pepi88 σου εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μ! Δλδ εσυ πόσες μέρες πριν την ωορρηξία είχες την επαφή; Είσαι σίγουρη πως η ωορρηξία δεν έγινε νωρίτερα ; 

@Alice20 μήπως να πήγαινες στον γιατρο να σε δει; Μήπως χρειάζεσαι κάποια θεραπεία πάλι με χάπια ! 

@souz13 @Evdokia Pan χαίρομαι που όλα κυλούν ομαλά με την εγκυμοσύνη σας κορίτσια μ ! Απολαύστε το 🙏❤️

@lilbern εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι ; Είσαι στις γόνιμες η όχι ακόμα ; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , Eg93 είπε:

Καλημέρα! κ εγώ με την δουλειά δεν πολύ προλαβαίνω τώρα τελευταία .. εγώ με μια επαφή την 10η κ ωορρηξία την 14η δεν έχω καμία πιθανότητα .. δυστυχώς έλειπε ο δικός μ και ήρθε εχθές το βραδάκι όμως η αλήθεια είναι ότι έχω δυνατούς πόνους ακόμα, τώρα δεν ξέρω ισως είναι κ το έντερο αλλά από την Τετάρτη το βράδυ που είχα το θετικό τεστ μέχρι σήμερα πονάω .. όποτε δεν μπόρεσα ούτε εχθές να έχω επαφή ! Επομένως δεν μετράω καν μέρες απλά περιμένω να έρθει η περίοδος 😂 ! Εσυ πως είσαι ; Σε τι φάση βρίσκεσαι ; 

@rodok νομίζω πως έκανες πλ νωρίς χοριακη κορίτσι μ ! Ιδίως αν έκανες κ δεύτερη ωορρηξία !! Περίμενε λίγο ακόμα μην τρως τζάμπα απογοητεύσεις !! ❤️

@Pepi88 σου εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μ! Δλδ εσυ πόσες μέρες πριν την ωορρηξία είχες την επαφή; Είσαι σίγουρη πως η ωορρηξία δεν έγινε νωρίτερα ; 

@Alice20 μήπως να πήγαινες στον γιατρο να σε δει; Μήπως χρειάζεσαι κάποια θεραπεία πάλι με χάπια ! 

@souz13 @Evdokia Pan χαίρομαι που όλα κυλούν ομαλά με την εγκυμοσύνη σας κορίτσια μ ! Απολαύστε το 🙏❤️

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏

Να σου πω την αλήθεια δεν έκανα τεστ ωορρηξίας αυτή την φορά και ήταν μια και μοναδική  ελεύθερη επαφή πριν την ωορρηξία που την κατάλαβα από τα γνωστά πονακια και υγρά περίπου 4 μέρες μετά ...έχω μεγάλο κύκλο εγώ περίπου 31 -33 μέρες οπότε εκ των πραγμάτων δεν έγινε τόσο νωρίς ...δεν προσπαθούσαμε αυτον τον μήνα απλά κάναμε οπότε θέλαμε σεξ ελεύθερο ...

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

aDqFp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏

Να σου πω την αλήθεια δεν έκανα τεστ ωορρηξίας αυτή την φορά και ήταν μια και μοναδική  ελεύθερη επαφή πριν την ωορρηξία που την κατάλαβα από τα γνωστά πονακια και υγρά περίπου 4 μέρες μετά ...έχω μεγάλο κύκλο εγώ περίπου 31 -33 μέρες οπότε εκ των πραγμάτων δεν έγινε τόσο νωρίς ...δεν προσπαθούσαμε αυτον τον μήνα απλά κάναμε οπότε θέλαμε σεξ ελεύθερο ...

Νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο ! Γιατί όταν το προγραμματίζεις θέλοντας κ μη υπάρχει το άγχος .. κ εγώ το άφησα στο φλου αυτό το μήνα .. δεν είχα ασχοληθεί με τις γόνιμες καθόλου αλλά την μέρα που πονούσα μπήκα στον πειρασμό να κάνω τεστ να ξέρω ποτε θα έρθει τουλάχιστον η περίοδος γιατί επαφές έτσι κ αλλιώς δεν είχα ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, rodok είπε:

@bonita31 τα τελευταία 2 χρόνια δεν είχα ποτέ μου καθυστέρηση 😂 απλά με το τεστ ωορρηξίας πήγα αυτή τη φορά. Είχα θετικό τέστ 2/5 και οι οδηγίες γράφουν ότι το επόμενο 48ωρο να γίνει η επαφή! Τώρα πότε ακριβώς γίνεται δεν ξέρουμε 

Λοιπόν εγω αυτο που κανω με τα τεστ ωορηξιας ειναι περνώ το πρώτο θετικό τεστ κ κανω κ την επόμενη μέρα αν βγει ξανά θετικό κ την επόμενη μέχρι ν μου κατέβει η lh για να βρω το 24ωρο π εκανα την ωορρηξία δοκίμασε κ αυτή την τεχνική μηπως σε βοηθήσει στην πρόβλεψη της περιόδου 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Eg93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινώντας την προσπάθεια, δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τέτοιο θέμα με την δυνατότητα για επαφές. Πριν το σεξ ήταν πολύ πιο εύκολο. Ούτε εγώ κατάφερα αυτόν το μήνα, λόγω κάποιων θεμάτων που προέκυψαν να έχω τις επαφές που ήθελα. Οι πιο κοντινές στην ωορρηξία ήταν μία 2 μέρες πριν και άλλη μία 2 μέρες μετά. Τώρα περιμένω, συγκρατημένα βέβαια, σε 5-6 μέρες να δω τι έχει γίνει τελικά.

@Eg93 θα τον επισκεφθω σίγουρα κάποια στιγμή. Απλώς στην παρούσα φάση έχω μπουχτισει. Ούτε καν να ασχοληθώ σεν θέλω. Το έχω γυρίσει στη γυμναστική να μην σκέφτομαι αυτά. Αν μη τι άλλο θα φτιάξω κορμι😆

@lilbern επιτέλους.. αυτό με την αποφυγή των γόνιμων μερών δεν μπορούσα να το διαχειριστώ 😆😘😘

Κοπέλες μου τελικά δεν με βλέπω να πετυχαίνω άλλη μερα στις γόνιμες γιατί πέθανε σήμερα ο παππούς του άντρα μου. Εννοείται είναι πολυ στεναχωρημένος! 😞😞

Εντομεταξυ στις γόνιμες μέρες σας πονάει το στήθος;

58 minutes ago, KATIA97 said:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινώντας την προσπάθεια, δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τέτοιο θέμα με την δυνατότητα για επαφές. Πριν το σεξ ήταν πολύ πιο εύκολο. Ούτε εγώ κατάφερα αυτόν το μήνα, λόγω κάποιων θεμάτων που προέκυψαν να έχω τις επαφές που ήθελα. Οι πιο κοντινές στην ωορρηξία ήταν μία 2 μέρες πριν και άλλη μία 2 μέρες μετά. Τώρα περιμένω, συγκρατημένα βέβαια, σε 5-6 μέρες να δω τι έχει γίνει τελικά.

Το 1-2 μέρες πριν και μετά μια χαρά ακούγεται! ... Βέβαια ακόμα μια στο ενδιάμεσο θα ήταν το ιδανικό... Μην ξεχνάς ότι μια φορά είναι αρκετή αν γίνει την κατάλληλη στιγμή ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Alice20 είπε:

@Eg93 θα τον επισκεφθω σίγουρα κάποια στιγμή. Απλώς στην παρούσα φάση έχω μπουχτισει. Ούτε καν να ασχοληθώ σεν θέλω. Το έχω γυρίσει στη γυμναστική να μην σκέφτομαι αυτά. Αν μη τι άλλο θα φτιάξω κορμι😆

@lilbern επιτέλους.. αυτό με την αποφυγή των γόνιμων μερών δεν μπορούσα να το διαχειριστώ 😆😘😘

Κοπέλες μου τελικά δεν με βλέπω να πετυχαίνω άλλη μερα στις γόνιμες γιατί πέθανε σήμερα ο παππούς του άντρα μου. Εννοείται είναι πολυ στεναχωρημένος! 😞😞

Εντομεταξυ στις γόνιμες μέρες σας πονάει το στήθος;

Το 1-2 μέρες πριν και μετά μια χαρά ακούγεται! ... Βέβαια ακόμα μια στο ενδιάμεσο θα ήταν το ιδανικό... Μην ξεχνάς ότι μια φορά είναι αρκετή αν γίνει την κατάλληλη στιγμή ❤️

Μακάρι! Αυτή την κατάλληλη στιγμή ψάχνουμε αλλά δεν μας ''κάθεται'' 😄 Συλλυπητήρια κορίτσι μου και για την απώλειά σας.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...