Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , lilbern είπε:

Εσύ κορίτσι μου πότε περιμένεις να (μην) έρθει?

Λένε ότι μετά την σαλπιγγογραφία είσαι φουλ γόνιμοι για τους επόμενους 3 μήνες. Ελπίζω να έχεις σύντομα ένα θετικό τεστ 🤩

Στις 18 π εχω κ γενέθλια Οποτε θα ηταν τελεια εξέλιξη να μην ερθει 😅😅 με τους μήνες εγω συνήθισα καπως παντα να μ έρχεται κ πλέον δν αγχώνομαι τοσο πολυ δλδ πιο πολυ πιστεύω θα με αγχώσει ενα θετικό τεστ 🥹 

1 ώρα πρίν, rodok είπε:

κάτι ξέρει ο γιατρός! για να σε βάζει τότε, σημαίνει ότι βαίνουν καλώς και δεν είσαι έκτακτο ραντεβού! 

ήξερα ότι ήταν νωρίς αλλά βλέπεις μια τρέλα την έχω! 😂😂 προς το παρόν δεν τα βάφω μαύρα!
σίγουρα θα περιμένω, επειδή έτυχε να έχω αρνητική χοριακή δεν σημαίνει ότι θα το ρίξω και στα μπουζούκια! 😂 έχω όμως μεγάλη περιέργεια για το πώς θα καταλήξει όλο αυτό! σήμερα το πρωί ξύπνησα και είπα "πάει αυτό ήταν έρχεται" αλλά τώρα μέσα στη μέρα μπορώ να πω ότι είμαι καλά που είναι περίεργο για μένα 

Τι βάσανο κ αυτο ρε γαμωτο να σου φαινεται σαν ν έρχεται κ ν μην έρχεται δλδ δν γινόταν να ναι πιο απλό η θετικό η περίοδος στα γρήγορα 🥲🥲

πρίν από 6 λεπτά , Pepi88 είπε:

Με λεξοτανιλ κάτι θα γίνει πιστεύω 😂

Δεν υπάρχει κάτι πιο ανώμαλο από τις ορμόνες!!!σε τρελαίνουν!!!

Ξεγέλασε το μυαλό σου βγες καμία βόλτα κανε κατι να περασει ο χρόνος ευχάριστα ❤️

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Pepi88 πραγματικά ορμόνες και αναμονή είναι το χειρότερο πράγμα! εσύ απο πόσες μέρες πριν τη περίοδο έκανες το τεστάκι και βγήκε θετικό; ❤️ (λέω ότι δεν θα κάνω πριν την καθυστέρηση αλλά κάνω και το γκάλοπ μου για να επηρεαστώ😂😂😂)

@bonita31 18 μαΐου έχει και η μαμά μου 😍💕 εύχομαι να είναι το καλύτερο δώρο 💕💕

πραγματικά αυτή η αναμονή ώρες ώρες είναι αργός θάνατος! 

2 ώρες πρίν, souz13 είπε:

@Pepi88 και εγω το κανω συνεχεια να δω αν με ενοχλει και αν πονάω αστό

Δεν πειράζει ζουπα ζουπα 😂❤️

πρίν από 11 λεπτά , rodok είπε:

@Pepi88 πραγματικά ορμόνες και αναμονή είναι το χειρότερο πράγμα! εσύ απο πόσες μέρες πριν τη περίοδο έκανες το τεστάκι και βγήκε θετικό; ❤️ (λέω ότι δεν θα κάνω πριν την καθυστέρηση αλλά κάνω και το γκάλοπ μου για να επηρεαστώ😂😂😂)

@bonita31 18 μαΐου έχει και η μαμά μου 😍💕 εύχομαι να είναι το καλύτερο δώρο 💕💕

πραγματικά αυτή η αναμονή ώρες ώρες είναι αργός θάνατος! 

6 μέρες 😋 εγώ βιαζομουν πολύ !το μόνο μειονέκτημα του να το μάθεις τόσο νωρίς είναι η αναμονή μέχρι τον γιατρό!!σου φαίνεται τεράστια !!

aDqFp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Pepi88 είπε:

Δεν πειράζει ζουπα ζουπα 😂❤️

6 μέρες 😋 εγώ βιαζομουν πολύ !το μόνο μειονέκτημα του να το μάθεις τόσο νωρίς είναι η αναμονή μέχρι τον γιατρό!!σου φαίνεται τεράστια !!

καλα γενικά όταν είναι να περιμένεις τον γιατρό ή αυτό το διβδόμαδο να δεις αν είσαι ή δεν είσαι, είναι θάνατος! ενώ όταν έχουμε περίοδο κ φτάνουμε στις γόνιμες περνάει σαν νερό

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , rodok είπε:

καλα γενικά όταν είναι να περιμένεις τον γιατρό ή αυτό το διβδόμαδο να δεις αν είσαι ή δεν είσαι, είναι θάνατος! ενώ όταν έχουμε περίοδο κ φτάνουμε στις γόνιμες περνάει σαν νερό

Απλά εσύ με εχεις μπερδέψει για το πότε περιμένεις κανονικά 🤔

aDqFp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Pepi88 είπε:

Απλά εσύ με εχεις μπερδέψει για το πότε περιμένεις κανονικά 🤔

πίστεψε με κι εγώ δεν ξέρω πότε είναι να έρθει! απλά αν είναι να έρθει, ας έρθει σύντομα να τελειώνουμε! 😂😂😂

εγώ πίστευω ότι θα έρθει στις 15, η εφαρμογή που χρησιμοποιώ χρόνια λέει στις 17, άλλες δυο χαζές γράφουν ότι θα έρθει σήμερα (αυτές δεν τις δίνω σημασία)

είτε απλά περιμένω μέχρι τις 17 να δω, είτε θα βάλω ένα όριο πως αν δεν έρθει μέχρι τότε θα πάω κατευθείαν στον γιατρό μου 😂

@souz13 άνοιξε μια κοπέλα θέμα μανουλες Δεκεμβρίου!αν νιώθεις έτοιμη και θέλεις πάνε !εγώ ήμουν στις μανουλες Μαρτίου 2021 και τελικά κάναμε ομάδα στο βαιμπερ και έχουμε γίνει κολληταρια!πολλές βρίσκονται και από κοντά σε γάμους βαφτίσια γενέθλια!

πρίν από 1 λεπτό , rodok είπε:

πίστεψε με κι εγώ δεν ξέρω πότε είναι να έρθει! απλά αν είναι να έρθει, ας έρθει σύντομα να τελειώνουμε! 😂😂😂

εγώ πίστευω ότι θα έρθει στις 15, η εφαρμογή που χρησιμοποιώ χρόνια λέει στις 17, άλλες δυο χαζές γράφουν ότι θα έρθει σήμερα (αυτές δεν τις δίνω σημασία)

είτε απλά περιμένω μέχρι τις 17 να δω, είτε θα βάλω ένα όριο πως αν δεν έρθει μέχρι τότε θα πάω κατευθείαν στον γιατρό μου 😂

Ε αν περιμένεις στις 17 ήταν πολύ νωρίς για χοριακη δεν το συζητώ...κάνε λίγες μέρες υπομονή !το Σάββατο αν δεν αντέχεις κάνε ένα τεστακι αλλά και πάλι αν δεν ερθει η αναμενόμενη δεν μπορείς να είσαι σίγουρη ...

• Ευχαριστώ 1

aDqFp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Pepi88 είπε:

@souz13 άνοιξε μια κοπέλα θέμα μανουλες Δεκεμβρίου!αν νιώθεις έτοιμη και θέλεις πάνε !εγώ ήμουν στις μανουλες Μαρτίου 2021 και τελικά κάναμε ομάδα στο βαιμπερ και έχουμε γίνει κολληταρια!πολλές βρίσκονται και από κοντά σε γάμους βαφτίσια γενέθλια!

Ε αν περιμένεις στις 17 ήταν πολύ νωρίς για χοριακη δεν το συζητώ...κάνε λίγες μέρες υπομονή !το Σάββατο αν δεν αντέχεις κάνε ένα τεστακι αλλά και πάλι αν δεν ερθει η αναμενόμενη δεν μπορείς να είσαι σίγουρη ...

πιστεύω πως θα προσπαθήσω να ηρεμήσω, να χαλαρώσω και αν δεν έρθει μέχρι τις εκλογές, τότε θα κάνω κανένα τεστ 😂 
γενικά όμως από το μεσημέρι άρχισαν να πονάνε τα γόνατα μου, η μέση μου και η πλάτη μου 😂 τώρα μπορεί να γερνάω και από τα 25 δεν ξέρω 😂 αλλά δεν έκανα κάτι χθες ή σήμερα για να πονάω 😂 και νιώθω κλασικά περισσότερη υγρασία! θα δείξει, εύχομαι να έκανα νωρίς την εξέταση και να έρθει το θαύμα, αλλιώς μετά με βλέπω σε παύση για το καλοκαίρι 

• Καλή τύχη! 1
  • Δύναμη! 1

@rodok βιαστηκες κορίτσι μου. Είναι κρίμα να σε αγχωνει ενα ίσως ψευδώς αρνητικό αποτέλεσμα! 

@Pepi88 @Evdokia Pan @souz13 χαρείτε την εγκυμοσύνη σας και περάστε τη όσο πιο ήρεμα και όμορφα γίνεται! Και μην ξεχνάτε πως ότι νιώθετε εσείς νιωθει και το μωράκι σας!

@bonita31 με καθησυχάζει που δεν υο έπαθα μόνο εγώ αυτό με τη σαλπιγγογραφια. Σκεφτόμουν ότι ίσως κάτι να πήγε λάθος κλπ 😆😆 .. ήταν καλά τα αποτελέσματα σου;

Κοπέλες μου χθες που ήρθαμε σε επαφή δεν υπήρχε κάποια κακοσμία όμως ένιωθα έτσι μια ενόχληση, εναν ερεθισμό. Λέτε να είναι κατάλοιπα ή δεν πέρασε; Κατα τα άλλα δεν έχω κάποια άλλη ενόχληση!

• Ευχαριστώ 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Alice20 είπε:

@rodok βιαστηκες κορίτσι μου. Είναι κρίμα να σε αγχωνει ενα ίσως ψευδώς αρνητικό αποτέλεσμα! 

@Pepi88 @Evdokia Pan @souz13 χαρείτε την εγκυμοσύνη σας και περάστε τη όσο πιο ήρεμα και όμορφα γίνεται! Και μην ξεχνάτε πως ότι νιώθετε εσείς νιωθει και το μωράκι σας!

@bonita31 με καθησυχάζει που δεν υο έπαθα μόνο εγώ αυτό με τη σαλπιγγογραφια. Σκεφτόμουν ότι ίσως κάτι να πήγε λάθος κλπ 😆😆 .. ήταν καλά τα αποτελέσματα σου;

Κοπέλες μου χθες που ήρθαμε σε επαφή δεν υπήρχε κάποια κακοσμία όμως ένιωθα έτσι μια ενόχληση, εναν ερεθισμό. Λέτε να είναι κατάλοιπα ή δεν πέρασε; Κατα τα άλλα δεν έχω κάποια άλλη ενόχληση!

Έχεις δίκιο! Συνήθως λένε 11-12 μέρες μετά την ωορρηξία και με μεγάλη επιφύλαξη, κι εγώ πήγα την 8η μπορεί και νωρίτερα αν άργησε η ωορρηξία 😂

Άντε ωραία κορίτσι μου ❤️❤️ μπορεί να ήταν και κατάλοιπα πιστεύω,αλλά όσο να'ναι χρειάζεται μια πρόληψη! 

• Καλή τύχη! 1
  • Λουλούδια 1

21 ώρες πρίν, bonita31 είπε:

Στις 18 π εχω κ γενέθλια Οποτε θα ηταν τελεια εξέλιξη να μην ερθει 😅😅 με τους μήνες εγω συνήθισα καπως παντα να μ έρχεται κ πλέον δν αγχώνομαι τοσο πολυ δλδ πιο πολυ πιστεύω θα με αγχώσει ενα θετικό τεστ 🥹 

Τι βάσανο κ αυτο ρε γαμωτο να σου φαινεται σαν ν έρχεται κ ν μην έρχεται δλδ δν γινόταν να ναι πιο απλό η θετικό η περίοδος στα γρήγορα 🥲🥲

Ξεγέλασε το μυαλό σου βγες καμία βόλτα κανε κατι να περασει ο χρόνος ευχάριστα ❤️

Πραγματικά ελπίζω να πάαρεις το πιο όμορφο δώρο στα φετινά σου γενέθλια 😍

3 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Σημασία έχει ότι δεν πήγε χαμένος ο μήνας. Αφού πέρασε έτσι ανώδυνα απλά με σαπούνι τότε εκμεταλλεύσου και τι υπόλοιπες μέρες 🥰

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε σήμερα?

Οι εγκυούλες μα καλά είναι!!

• Μου αρέσει 1

yixDp2.png

18 ώρες πρίν, rodok είπε:

Prepei na upologizeis k kala ton megalytero kuklo p eixes 

3 ώρες πρίν, Alice20 είπε:

Ναι μια χαρά δν ειχα θεμα μονο κύστη βρήκε αλλα κανω κυστες σε κάθε κύκλο π φεύγουν με την περίοδο Οποτε το χω συνηθίσει 🥲

πρίν από 18 λεπτά , lilbern είπε:

Πραγματικά ελπίζω να πάαρεις το πιο όμορφο δώρο στα φετινά σου γενέθλια 😍

Σημασία έχει ότι δεν πήγε χαμένος ο μήνας. Αφού πέρασε έτσι ανώδυνα απλά με σαπούνι τότε εκμεταλλεύσου και τι υπόλοιπες μέρες 🥰

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε σήμερα?

Οι εγκυούλες μα καλά είναι!!

Ναι κ εγω εχω μια κρυφή ελπίδα αλλα οτι γινει δν θα κάτσω να σκάσω αμα γινει έγινε εχω κουραστεί ενα χρονο και να περιμενω Οποτε την εχω δει ετσι τωρα 🥲🥲

@lilbernκαλα ειναιιιιι!!! Περιμενουμε να περασουν οι μερες να παμε στο γιατρο στις 22 θα πάμε !!!! Απο ναυτια και φουσκωμα ευτυχως δεν εχω ! Μονο το στηθος! Λογικα δεν θα με ξαναπιασει;;; Δε ξερώ

εσυ πως είσαι;

• Λουλούδια 1

Καλησπέρα κορίτσια  εγώ είμαι από τις μανουλες οκτομβριου 2022 έχω ήδη ένα κοριτσάκι εξίμισι μηνών  και είμαι στις προσπάθειες για δεύτερο μωράκι  είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών στις 22 του μήνα  περιμένω να αδιαιθετησω  αν και ελπίζω να μην αδιαιθετησω κ να δω θετικό τεστακι σκέφτομαι να το κάνω νοριτερα το τεστ περίπου τρεις με τέσσερις μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο έτσι είχα κάνει και στην προηγούμενη εγγυμοσινη μου μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα κάνει τεστ και έμαθα πως είμαι έγγυος ❤️ 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...