Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Εγκυμοσύνη η όχι ;

Eg93

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , rodok είπε:

είδες που στο λέγαμε; καταπληκτικάααααα! άντε και στα δικά μου χαχαχα 

ηθικό δίδαγμα: το iq test δεν έχει iq 😂😂😂

Άντε και στα δικά σου !!εύχομαι να ακούσουμε και άλλα ωραία νέα !!καλά το iq τρομερή διαφήμιση απορώ γιατί τα κυκλοφορούν 😖

• Χαχα 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 minutes ago, Pepi88 said:

Άντε και στα δικά σου !!εύχομαι να ακούσουμε και άλλα ωραία νέα !!καλά το iq τρομερή διαφήμιση απορώ γιατί τα κυκλοφορούν 😖

Τσαμπα τα λεφτα! Ποσο εκανε η αηδια;;; Μπραβο μια χαρά ολα καλά θα πάνε!!!! :)

• Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια μου ! Να μαι και εγώ .. χάθηκα λίγο αλλά επανήλθα ! Νομίζω έχω χάσει επεισόδια κ έχετε πει πολλά κ δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα .. πως είστε ; Πείτε μ τα νέα σας .. 

@Alice20 κάτι για κολπίτιδα πήρε το μάτι μ .. σοβαρά ;; Πάλι;; 

@rodok θα μας κανεις την τιμή να δούμε θετικό τεστ ;; Τι θα γίνει ; Ποτε περιμένεις; 

εμένα χαμένος αυτός ο μήνας κορίτσια .. σήμερα λογικά γίνεται η ωορρηξία μ γιατί νιώθω έντονους πόνους κ είδα κ ελάχιστο αίμα στο σκούπισμα κ η τελευταία μ επαφή ήταν το Σάββατο όποτε χλωμό το κόβω .. δεν πειράζει πάω για τον άλλο μήνα !!

• Μου αρέσει 1

7 hours ago, bonita31 said:

Aytes einai San to inofert? @Alice20

Βασικά το γκουγκαρα ναι δν εχουν ινοσιτολη σαν το inofert

Καταλαθος έγραψα γκρικλις 😅

Ποσο καιρό τα παιρνεις; 

Ινοσιτολη έπαιρνα μαζί με τις cyclofert. Ηταν της ίδιας σειράς! Celine ονομάζονται... Αυτό τον συνδυασμό τον έπαιρνα γύρω στους 6-7μηνες. Δεν πέτυχα κάτι αλλά έχω πολυκυστικες. Δεν ξέρω αν δεν είχα ΣΠΩ αν θα λειτουργούσαν κάπως πιο θετικά. Αυτές τις καινούργιες τώρα τις ξεκίνησα. Δεν θα εχει καν μήνα ακόμη! 

3 hours ago, Pepi88 said:

Βγήκε η δεύτερη 300,46 !!!!μου φαίνεται απίστευτο!!!ας συνεχίσουμε έτσι !!!!🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏

Τόσο άγχος προχθές για το τίποτα! Ήμουν σίγουρη ότι ολα θα ήταν ακριβώς όπως πρέπει... Πολύ χαίρομαι για σένα ❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

24 minutes ago, Eg93 said:

Καλησπέρα κορίτσια μου ! Να μαι και εγώ .. χάθηκα λίγο αλλά επανήλθα ! Νομίζω έχω χάσει επεισόδια κ έχετε πει πολλά κ δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα .. πως είστε ; Πείτε μ τα νέα σας .. 

@Alice20 κάτι για κολπίτιδα πήρε το μάτι μ .. σοβαρά ;; Πάλι;; 

@rodok θα μας κανεις την τιμή να δούμε θετικό τεστ ;; Τι θα γίνει ; Ποτε περιμένεις; 

εμένα χαμένος αυτός ο μήνας κορίτσια .. σήμερα λογικά γίνεται η ωορρηξία μ γιατί νιώθω έντονους πόνους κ είδα κ ελάχιστο αίμα στο σκούπισμα κ η τελευταία μ επαφή ήταν το Σάββατο όποτε χλωμό το κόβω .. δεν πειράζει πάω για τον άλλο μήνα !!

Άστα... Εκεί που πάω να ηρεμήσω με τους μύκητες και ξεκινώ με τόση αισιοδοξία τον νέο κύκλο, κολπιτιδα... Ε νισαφι πια!! Δεν του τη χαριζω όμως 😆😆 .. πάντως δεν έχω κάποιο σύμπτωμα τώρα. Δεν ξέρω στην επαφή!

Τι εννοείς είδες αίμα; Έχεις αιμα στην ωορρηξία σου;

1 minute ago, bonita31 said:

Η ινοσιτολη δν σ ρύθμισε καθολου τον κύκλο; Καπως να τον σταθεροποιήσει; @Alice20

Δεν είχα άστατο κύκλο. Ήταν και είναι καλός. Υπάρχουν κάποιες μικρές διακυμάνσεις αλλά συνήθως βλέπω στις 27-28 μέρες! 

Τα πήρα περισσότερο για την ποιότητα των ωαρίων παρά για τον κύκλο. Δεν έμεινα έγκυος παρόλαυτα οπότε δεν ξέρω τι έγινε και πώς θα βοηθούσαν υπό άλλες συνθήκες...

πρίν από 15 λεπτά , Alice20 είπε:

Δεν είχα άστατο κύκλο. Ήταν και είναι καλός. Υπάρχουν κάποιες μικρές διακυμάνσεις αλλά συνήθως βλέπω στις 27-28 μέρες! 

Τα πήρα περισσότερο για την ποιότητα των ωαρίων παρά για τον κύκλο. Δεν έμεινα έγκυος παρόλαυτα οπότε δεν ξέρω τι έγινε και πώς θα βοηθούσαν υπό άλλες συνθήκες...

Εχεις άγχος πολυ γενικά; Δλδ πανω απο το κανονικό σου; 

Γτ παίζει αυτο να επηρεάζει το με την κολπίτιδα εγω παντα σε περιόδους άγχους εκανα μύκητες κ τέτοια 

Γενικά το ανοσοποιητικό σ κοιτά να το δυναμώσεις  οσο μπορεις κ με την διατροφή σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Alice20 είπε:

Άστα... Εκεί που πάω να ηρεμήσω με τους μύκητες και ξεκινώ με τόση αισιοδοξία τον νέο κύκλο, κολπιτιδα... Ε νισαφι πια!! Δεν του τη χαριζω όμως 😆😆 .. πάντως δεν έχω κάποιο σύμπτωμα τώρα. Δεν ξέρω στην επαφή!

Τι εννοείς είδες αίμα; Έχεις αιμα στην ωορρηξία σου;

Πωπω τι τραβας κ εσυ βρε κορίτσι μ ! πες να σε ξεματιάσουνε 😂 αν δεν έχεις ενόχληση στην επαφή δώσε πόνο .. αν και συνήθως στην κολπίτιδα δεν έχεις την ενοχλήσει π έχεις στους μύκητες όποτε μπορείς να έχεις επαφή .. 

ναι έχω αρκετά έντονο πόνο αριστερά εδώ και κανένα δίωρο κ πριν που πήγα τουαλέτα στο σκούπισμα είδα παρά πλ λίγο αιμα κάπου ανάμεσα στα υγρά ελάχιστο όμως μια σταγόνα ! Κ διάβασα ότι μπορεί να συμβεί στην ωορρηξία .. πρώτη φορά μ συμβαίνει κ μένα βέβαια ! 

10 minutes ago, bonita31 said:

Εχεις άγχος πολυ γενικά; Δλδ πανω απο το κανονικό σου; 

Γτ παίζει αυτο να επηρεάζει το με την κολπίτιδα εγω παντα σε περιόδους άγχους εκανα μύκητες κ τέτοια 

Γενικά το ανοσοποιητικό σ κοιτά να το δυναμώσεις  οσο μπορεις κ με την διατροφή σου 

Νομίζω ήταν κάπως αλυσιδωτή κατάσταση και προέκυψαν όλα αυτά . . Έχω κάποιο άγχος αλλά όχι υπερβολικό! Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν απο την διαταραχή της κολπικής ισορροπίας λόγω αντιβίωσης και σαλπιγγογραφιας καθώς και το άγχος που είχα πριν αυτή για το τι θα δείξει!

Η αλήθεια είναι ότι δεν φημιζομαι και για το ανοσοποιητικό παρότι τρεφομαι αρκετά ισορροπημένα. Συνέχεια άρρωστη ειμαι τον χειμώνα 😵😆

8 minutes ago, Eg93 said:

Πωπω τι τραβας κ εσυ βρε κορίτσι μ ! πες να σε ξεματιάσουνε 😂 αν δεν έχεις ενόχληση στην επαφή δώσε πόνο .. αν και συνήθως στην κολπίτιδα δεν έχεις την ενοχλήσει π έχεις στους μύκητες όποτε μπορείς να έχεις επαφή .. 

ναι έχω αρκετά έντονο πόνο αριστερά εδώ και κανένα δίωρο κ πριν που πήγα τουαλέτα στο σκούπισμα είδα παρά πλ λίγο αιμα κάπου ανάμεσα στα υγρά ελάχιστο όμως μια σταγόνα ! Κ διάβασα ότι μπορεί να συμβεί στην ωορρηξία .. πρώτη φορά μ συμβαίνει κ μένα βέβαια ! 

Ούτε εμένα έχει τύχει ποτέ γι αυτό μου φάνηκε παράξενο! ... Μόλις χαλαρώσεις από τον πόνο δώστου να καταλάβει 😆  σίγουρα προλαβαίνεις! Το πρωί για παράδειγμα!!

πρίν από 11 λεπτά , Alice20 είπε:

Νομίζω ήταν κάπως αλυσιδωτή κατάσταση και προέκυψαν όλα αυτά . . Έχω κάποιο άγχος αλλά όχι υπερβολικό! Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν απο την διαταραχή της κολπικής ισορροπίας λόγω αντιβίωσης και σαλπιγγογραφιας καθώς και το άγχος που είχα πριν αυτή για το τι θα δείξει!

Η αλήθεια είναι ότι δεν φημιζομαι και για το ανοσοποιητικό παρότι τρεφομαι αρκετά ισορροπημένα. Συνέχεια άρρωστη ειμαι τον χειμώνα 😵😆

Ούτε εμένα έχει τύχει ποτέ γι αυτό μου φάνηκε παράξενο! ... Μόλις χαλαρώσεις από τον πόνο δώστου να καταλάβει 😆  σίγουρα προλαβαίνεις! Το πρωί για παράδειγμα!!

Μπα δύσκολα δεν είναι εδώ ο δικός μ την Παρασκευή θα έρθει , όποτε πάει χαμένος ο μήνας .. κ δεν πιστεύω να έχει μείνει ζωντανό σπερμα από το Σάββατο ώστε να γίνει σύλληψη σήμερα 😂

πρίν από 14 λεπτά , Eg93 είπε:

Μπα δύσκολα δεν είναι εδώ ο δικός μ την Παρασκευή θα έρθει , όποτε πάει χαμένος ο μήνας .. κ δεν πιστεύω να έχει μείνει ζωντανό σπερμα από το Σάββατο ώστε να γίνει σύλληψη σήμερα 😂

Μόλις έκανα κ ένα τεστακι για να το σιγουρεψω κ βγήκε θετικό !! Άρα δεν έχει γίνει ακόμα η ωορρηξία λογικά .. όποτε άμα γίνει αύριο ισως έχω μια μικρή ελπίδα για την Παρασκευή ! 

6 hours ago, Eg93 said:

Μόλις έκανα κ ένα τεστακι για να το σιγουρεψω κ βγήκε θετικό !! Άρα δεν έχει γίνει ακόμα η ωορρηξία λογικά .. όποτε άμα γίνει αύριο ισως έχω μια μικρή ελπίδα για την Παρασκευή ! 

Βρε εσύ να το επιδιώξεις γιατί δεν ξέρεις και ακριβώς τι γίνεται! ... Π.χ αυτό που νιώθεις τώρα μπορεί να μην είναι καν η ωορρηξία σου. Μπορεί να είναι μικρή ρίξη του ωοθυλακίου, εξού και το αίμα, αλλά να μην απελευθερώθηκε το ωάριο. Λέω εγώ τώρα. Πολλά συμβαίνουν! Κι επειδή δεν ξέρεις ποτέ με σιγουριά, όποτε σου δίνεται η ευκαιρία να την αρπάζεις!

Καλημέρα!Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια !!ο φόβος είναι πάντα παρόν μην συμβεί το ίδιο αλλά προσπαθώ να τον νικήσω !!

@Alice20 προσπάθησε να τρως πρόβειο γιαούρτι με πέτσα βοηθάει απίστευτα σε τέτοιες περιπτώσεις!

@Eg93 μην το λες εμεινα έγκυος κάπως έτσι αυτή τη φορά ..με μια επαφή μέρες πριν την ωορρηξία..εύχομαι να σου συμβεί το ίδιο 🤞

• Ευχαριστώ 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...