Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mία Νέα Αρχή... στην Γερμανία;;;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 687
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ MELYDIA. Η κόρη μου είναι τον Αύγουστο. Πρέπει να έρθω και εγώ Στουτγκάρδη. Να τακτοποιήσω τα παιδιά. Για παιδικούς σταθμούς μου έχουν πει οτι είναι δύσκολο, γιατί έχει σειρά προτεραιότητας. Οι γονείς γράφουν τα παιδιά τους από νεογέννητα για να πάρουν σειρά.

Πρέπει να βγάλουμε άκρη και για τα μαθήματα γλώσσας για μένα. Να βρω τμήμα, να γραφτώ, να δούμε και το κόστος.

Η ιδέα για την παιδική χαρά είναι πολύ καλή αλλά εδώ που μένουμε τώρα, κάθε φορά που πηγαίνω είναι άδεια. Έχω πάει και πρωί και απόγευμα :?

Υπάρχουν άραγε δραστηριότητες που να δέχονται παιδιά αυτής της ηλικίας χωρίς γλώσσα;

Είπα στον άντρα μου να περάσει κάποια στιγμή από το δημαρχείο να πάρει φυλλάδια.

Με αγχώνει πάρα πολύ το θέμα των σχολείων και των παιδικών σταθμών.

Μέχρι να τακτοποιηθούμε είναι λίγο ζόρικα. Στην αρχή να βρεθεί δουλειά, μετά σπίτι, τα έπιπλα, τώρα τα σχολεία.

Για όλα υπάρχει μια ανησυχία αλλά σιγά σιγά όλα τακτοποιούνται. :)

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ MELYDIA. Η κόρη μου είναι τον Αύγουστο. Πρέπει να έρθω και εγώ Στουτγκάρδη. Να τακτοποιήσω τα παιδιά. Για παιδικούς σταθμούς μου έχουν πει οτι είναι δύσκολο, γιατί έχει σειρά προτεραιότητας. Οι γονείς γράφουν τα παιδιά τους από νεογέννητα για να πάρουν σειρά.

Πρέπει να βγάλουμε άκρη και για τα μαθήματα γλώσσας για μένα. Να βρω τμήμα, να γραφτώ, να δούμε και το κόστος.

Η ιδέα για την παιδική χαρά είναι πολύ καλή αλλά εδώ που μένουμε τώρα, κάθε φορά που πηγαίνω είναι άδεια. Έχω πάει και πρωί και απόγευμα :?

Υπάρχουν άραγε δραστηριότητες που να δέχονται παιδιά αυτής της ηλικίας χωρίς γλώσσα;

Είπα στον άντρα μου να περάσει κάποια στιγμή από το δημαρχείο να πάρει φυλλάδια.

Με αγχώνει πάρα πολύ το θέμα των σχολείων και των παιδικών σταθμών.

Μέχρι να τακτοποιηθούμε είναι λίγο ζόρικα. Στην αρχή να βρεθεί δουλειά, μετά σπίτι, τα έπιπλα, τώρα τα σχολεία.

Για όλα υπάρχει μια ανησυχία αλλά σιγά σιγά όλα τακτοποιούνται. :)

nomizo avto einai to sosto minima!

koita,tha sou po,oti mou eipan kai emena!vasika,exoun thema me tous stathmous tous,omos kathe paidi dikaioute mia thesi apo ta 3 tou xronia.stous stathmous meta kratane panta mia thesi gia paidia ta opoia metakomizoun stin perioxi!tora vevaia ksekinan oi diakopes tous!pigaine omos na rotiseis siga siga stous stathmous,kai enimerose tous,oti se ligo kairo tha metakomisete ekei.an o enas stathmos den exei xoro,prepei to jugendamt na sou vrei mia thesi stin perioxi sou,eidika an prokeitai na paei sxolio tou xronou.tora ksana,avta ta leo,epeidi mou ta eipan kai emena!

kai ego,molis steriosei i douleia kai vro spiti-dioti den echo psaksei akoma,tha rotiso

pantos oi diakopes tous pigainoun mexri ton septemvri nomizo...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

nk-christina,pos paei me to nipiagogio ton mikron?

ego prosopika emeina ligo "pagoto"!!!ti times einai avtes???!!!zalistika!!zitane gia 7.5 ores nipiagogio mazi me to mesimeriano,5 meres tin evdomada,giro sta 400 evro!!!!voithia!!mipos mathate eseis kati kalitero?kapia oikonomiki voithia as poume,gia avtous,pou den vgazoun ena sako lefta???:shock:

nk-christina,pos paei me to nipiagogio ton mikron?

ego prosopika emeina ligo "pagoto"!!!ti times einai avtes???!!!zalistika!!zitane gia 7.5 ores nipiagogio mazi me to mesimeriano,5 meres tin evdomada,giro sta 400 evro!!!!voithia!!mipos mathate eseis kati kalitero?kapia oikonomiki voithia as poume,gia avtous,pou den vgazoun ena sako lefta???:shock:

Σε τι σχολείο ρώτησες;

Εμεις για 6 ώρες (από 7:30 μέχρι 13:30) kindergarten στην Ευαγγελική εκκλησία και σε Καθολική μας ζήτησαν 32 ευρώ και μας είπαν όταν βγάλουμε familien karte θα είναι δωρεάν.

Διαφημίσεις

ksekinisan idi na pigainoun ta mikra sou,i einai apo ton septemvri?

Γυρίσαμε όλους τους παιδικούς σταθμούς της περιοχής και κάναμε αιτήσεις. Έκανα και για τον μικρό ενός έτους αλλά η δικιά του αίτηση θα είναι σε σειρά προταιρεότητας και μου είπαν θα τις κοιτάξουν από Φλεβάρη. Την κόρη μου 4 ετών την δέχθηκαν σε δύο παιδικούς σταθμούς από Σεπτέμβρη. Με ώρες λειτουργίας από 7:30 με 13:30.

Η μεγάλη μου κόρη θα πάει τελικά στο γερμανικό δημοτικό της περιοχής, τις έκαναν ένα τεστ και την δέχθηκαν.

Πήγαινε και κάνε σε όλους τους κοντινούς παιδικούς σταθμούς αιτήσεις. Ακόμα και στις διπλανές περιοχές.

Την familien karte την κάνεις με βάση το εισόδημα. Μας είχε δείξει η υπεύθυνη του παιδικού έναν πίνακα και είχε με βάση των αριθμό των παιδιών το εισόδημα θα έπρεπε να έχουμε. Είμαστε μέσα, αλλά μάλλον ο άνδρας μου θα πρέπει να έχει τρεις μισθοδοσίες. Θα πάει να ρωτήσει.

ego rotisa telika kai exoun ena nipiagogio me eleftheres thesis-78,80evro to kathe paidi(!!!) apo tis 8-14.an tis pigaina pio noris tha itan pio akriva!!kai avta xoris fagito!diladi mesimeriano..

stis aitiseis ti zitane?tin simplironeis apla i prepei na proskomiseis kai alla xartia?

akrivi gonia edo kato!apo enoikia pos pate eseis?gia ena 60 tetragonika thelei aneta 700 evro na ksodepseis!

ego rotisa telika kai exoun ena nipiagogio me eleftheres thesis-78,80evro to kathe paidi(!!!) apo tis 8-14.an tis pigaina pio noris tha itan pio akriva!!kai avta xoris fagito!diladi mesimeriano..

stis aitiseis ti zitane?tin simplironeis apla i prepei na proskomiseis kai alla xartia?

akrivi gonia edo kato!apo enoikia pos pate eseis?gia ena 60 tetragonika thelei aneta 700 evro na ksodepseis!

Και σε εμας είναι χωρίς μεσημεριανο.

Ρώτησες σε πολλούς παιδικούς σταθμούς; Εμείς τους γυρίσαμε σχεδόν όλους τριγύρω, απλά κάναμε τις αιτήσεις. Μετά αν σε δεχτούν θέλουν τα υπόλοιπα χαρτιά. Από γιατρούς, εμβόλια, τράπεζας κοκ.

Ρώτησες σε σταθμούς από εκκλησίες;

Αποφάσισες σε ποια περιοχή θα μείνεις τελικά;

Μου είχαν πει οτι σε περιοχές όπου οι παιδικοί σταθμοί χρηματοδοτούνται από τους δικούς τους δήμους είναι ποιο ακριβά. Όσοι χρηματοδοτούνται, όπως στην περιοχή μου από την Στουτγάρδη είναι ποιο φθηνά, αλλά ήξερα οτι ανάλογα με το εισόδημα το ανώτερο είναι γύρω στα 70 ευρώ, για τα παιδιά που δεν φοράνε μπεμπιλίνο.

Τα νοίκια στην περιοχή που μένουμε νομίζω οτι είναι λίγο καλύτερα. Δοκίμαζε να στο http://www.immobilienscout24.de τις περιοχές που σε ενδιαφέρουν και που σε βολεύει για την δουλειά έχεις και επιλογές μέχρι τι νοίκι θέλεις, πόσα δωμάτια, πόσα τετραγωνικά και provisionfrei(γιατί πάνε πολύ)

ego akoma filoksenoume apo tous filous mas!kai epeidi den ithela na min exoune toulaxiston kapou mia thesi,pira tous paidikous stathmous edo kai tous rotisa olous-nai i stuttgart einai pio ftini se avto to thema!alla sta enoikia skizei!

alla ti na ekamna?tora an zitisoun xartia apo giatrous kai emvolia...den ta exo kan mazi mou avta...tous eipa oti tha metakomisoume edo se kana 6 evdomades...gia na doume

exo vevaia kai ena psixologiko tik!!fovamai na ksodepso xrimata!milame gia fovo oxi asteia!oso kairo eimai se avtous tous filous ola einai kala,alla exthes eprepe na skefto to epomeno vima,me paidikous stathmous,spitia ktlp.kai vlepontas posa vgazo moni mou kai poso akriva einai ola,me epiase ena agxos!!den mporousa na kleiso mati oli nixta!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...