Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Mία Νέα Αρχή... στην Γερμανία;;;

Recommended Posts

Εγω να σου πω την δικια μου...η μαμα μου ζει στην Ελλαδα αλλα επειδη η γιαγια μου εκει ειναι στα τελευταια της θα παει για 2 μηνες τωρα εκει στην φρανκφουρτη! Αλλα επειδη η γιαγια μου ειναι τοσο αρρωστη δεν μπορουμε να παμε πολλα ατομα...και ετσι μπορω να παω εγω μολις φυγει η αδερφη μου...Εμενα με πηραν για δουλεια στην στουτγαρδη...σε ελληνικο αλλα δεν ξερεις τι ειναι...μου δινει και διατροφη και δωματιο...οποτε χωρις οικογενεια και εγω...ο ανδρας μου δεν ξερω αν θα πηρε το πτυχιο στα γερμανικα και το πτυχιο που εχει αν δεν ξερει γερμανικα του ειναι δυσκολο και σε ενα τετοιο επαγγελμα θελει καλη ορολογια...Οσο για το οτι ειμαι γερμανιδα ναι ισως μου ειναι λιγο πιο ευκολο αλλα εσυ ξερεις καλυτερα τα γερμανικα απο οτι εμενα...εγω δεν εζησα ποτε εκει και εχω και ενα μωρο 15 μηνων...που θα το αφηνω αυτο αν πρεπει ολη μερα να δουλευω και αν πρεπει κ ο ανδρας να βρει κατι...με εβαλες σε σκεψεις τωρα και ευχαριστω που μας τα ειπες ολα...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 687
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

i mitera sou,den tha mporouse na meinei na se voithisei ekei gia ena diastima?

iparchoun stin germania ta onomazomena KiTa =Kindertagesstätten,ta opoia pernoun toso mikra morakia,alla oi theseis einai periorismenes.

Episis iparchoun oi Tagesmütter,diladi kapies kiries pou prosechoun to paidi sou,san na leme Babysitter,oi opies prosechoun sto spiti tous 2 kai3 paidia gia oses ores theleis(nomizo).avtes omos einai idiotikes kai tha prepei na tis pliroseis.

eksartatai kai elzu apo tis ores pou tha prepei na doulepseis sto estiatorio(sosta katalava?).

pantos eicha ipologisei,oti mia oikogeneia 4 atoma,gia na zeisei me ta aparaitita,choris na agorazei kati-diladi rouxa...mono spiti,revma,tilefono,nero,fagito,chreiazetai 1500 evro ton mina-an ftaneis diladi ta 2000 evro kathara,eiste entaksei san oikogeneia.enas apo sas tha prepei sigoura na doulevei poli kai dio doulies,meta tha pernete epidoma paidiou=184 evro,epidotisi enoikiou,isos imiepidoma anergias...ta dikaiouse ola elzu san germanida!o antras sou mporei gia archi na doulevei se ena minijob,p.x.na moirazei to proi gia liges ores efimerides.oso tha einai to mikro ston paidiko stathmo!tha pairnei 400 evro to mina.kati einai kai avto!tha doulevei to proi,tha pairnei to pitsiriki na to prosechei,tha sxolas esi,gia na fevgei gia ta mathimata germanikon...

den tha po psemata:pos tin vgazane oi metanastes tin epochi tou 50/60?e kapos etsi tha einai!

echoume mathei allios to ksero-eidika ego!alla gia avto to leo na echete plano b stin tsepi!mporei pragmatika na min mporei kapios na to kanei!

Melydia σκεφτομαστε ο ανδρας μου να κανει αυτο που ξεκινησαμε και εδω! Μια δικια του επιχειρηση με μπλουζακια ζωγραφισμενα στο χερι, διαφορα αλλα ζωγραφισμενα στο χερι και ξυλινα διακοσμητικα ολα ζωγραφισμενα στο χερι! Η μαμα μου μου ειπε οτι ειναι ευκολο να δηλωσεις εκει μια επιχειρηση και μπορεις να διακαιουσε ετσι και επιδομα ενοικιου, βλεπαμε μαζι ενα ρεπορταζ που ειχαν με σερβους τσιγγανους που το εκαναν αυτο σηλωσαν δηλαδη υπηρεσιες καθαρισμου και τους εδωσαν και ενοικιο...ετσι λεμε να κανουμε αλλα πως γινεται η αρχη...μακαρι να με δεχτουν , να μην ειναι ολα μια απατη και να ειναι και καλος ο εργοδοτης ,...και ο θεος βοηθος

K9KBp3.png

Διαφημίσεις

signomi,to chamogelaki mesa sto proigoumeno keimeno kata lathos mpike!den einai katholou asteio!!

oi alles kopeles pou vrethikan ekso-nkchristina,stellinula-pos ta vlepoun ta pragmata-voithiste koritsia,chreiazomaste gnomes edo!!

Εγώ δυστυχώς προς τον τομέα που περιγράφεις δεν ξέρω και πολλά για να σας βοηθήσω γιατί είμαι ακόμα σε μια περιοχή μακριά και κατα κάποιον τρόπο κλεισμένη στο σπίτι. Δυστυχώς δεν μιλάω την γλώσσα. Περιμένω να ετοιμάσει ο άντρας μου το σπίτι για να έρθω Στουτγκάρδη, να ξεκινήσω μαθήματα και να μπώ και εγώ σε έναν δρόμο :) .

Όλοι λένε όμως μακριά από Ελληνικά εστιατόρια και Έλληνες εργοδότες, εκμεταλεύονται πάρα πολύ τους νέους μετανάστες.

Elzu, εφόσον γνωρίζεις την γλώσσα καλύτερα να ψάξεις δουλειά σε Γερμανούς είναι ποιο αξιόποστοι και δίνουν περισσότερα χρήματα. Σε εστιατόρια πάνε κυρίως εκείνοι που δεν γνωρίζουν την γλώσσα γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή.

Εμείς δεν έχουμε κανέναν στην Στουτγκάρδη, ο άνδρας μου έμεινε σε διαμέρισμα που έχει κοινή τουαλέτα, γύρω στα 500 ευρώ τον μήνα.

Στο σπίτι ζητάνε εγγύηση 2 με 3 νοίκια και μετά είναι και τα έξοδα για έπιπλα. Τα περισσότερα σπίτια δεν έχουν καν κουζίνα, θα πρέπει να την αγοράσουμε. Αν και μου είπαν οτι όσα έχουν κουζίνα, οι ιδιοκτήτες την χρεώνουν παραπάνω στο νοίκι και αν πάθει έστω και μια μικρή ζημιά θα πρέπει να την αντικαταστήσεις ενώ αν είναι δική σου την πας σε άλλο σπίτι.

MELYDIA και εγώ διορισμένη καθηγήτρια είμαι και για να μην μου κακοφανεί αποφασίσαμε τον πρώτο καιρό να μην δουλέψω, μέχρι να μάθω την γλώσσα.

Μάλλον σας κούρασα ...:D

katholou den mas kourases nk christina!echeis dikio me osa les!

iparchei kai i selida www.immobilienscout.de opou echei spitia,kai gia prosorina,kai me epiloges,p.x.me kouzina!

ontos polla diamerismata den echoun....ti eidikotita echeis christina?paraitithikes i pires adeia anev apodochon?

einai ligo zori na eisai kathigitria kai meta ksafnika na kaneis kati ektos apo ta nera sou!pragmatika!alla an vrethoume koritsia stin stutgart,na vrethoume oposdipote!na moirastoume ton pono mas!:?

Μελυδια σιγουρα γιατι εμεις θα ειμαστε μονες μας , χωρις τις οικογενειες μας! Εγω ισως με το πτυχιο μου να μπορω να δουλεψω και σε καταστηματα ενδυματων...ας παω στο πρακτορειο να δω και μετα βλεπουμε!!!

K9KBp3.png

MELYDIA από αυτήν σελίδα βρήκαμε και εμείς το σπίτι.

Είμαι πληροφορικής, εσύ;

Έχω πάρει άδεια άνευ αποδοχών.

Και σε μένα φαίνεται λίγο περίεργο γιατί εκεί που νόμιζα οτι είχα τακτοποιηθεί στην ζωή μου και είχα μια καλή δουλειά, ξαφνικά βρέθηκα σε μια χώρα που δεν μπορώ να συνενοηθώ. Αλλά είμαι αισιόδοξη, όπως έγραψες και εσύ, η αρχή είναι δύσκολή, θα τα καταφέρουμε. ;)

Δηλαδη ειναι σελιδα καλη ε???Ναι ξερω γιατι και εγω την κοιταω...θα ριξω αμεσως μια ματια...εγω ειμαι ανεργη κοριτσια αλλα ειπαμε να αρχισουμε κατι δικο μας...αλλα ο κοσμος δεν εχει να μας στηριξει...αν εχετε facebook πειτε μου να γινουμε φιλοι!

K9KBp3.png

Διαφημίσεις

MELYDIA από αυτήν σελίδα βρήκαμε και εμείς το σπίτι.

Είμαι πληροφορικής, εσύ;

Έχω πάρει άδεια άνευ αποδοχών.

Και σε μένα φαίνεται λίγο περίεργο γιατί εκεί που νόμιζα οτι είχα τακτοποιηθεί στην ζωή μου και είχα μια καλή δουλειά, ξαφνικά βρέθηκα σε μια χώρα που δεν μπορώ να συνενοηθώ. Αλλά είμαι αισιόδοξη, όπως έγραψες και εσύ, η αρχή είναι δύσκολή, θα τα καταφέρουμε. ;)

ego eimai germanikis filologias!den echo parei akoma adeia anev apodochon,dioti chreiazomaste ta chrimata!oso liga kai an einai,ta moirazomaste ego me ton antra mou....pros to paron,einai ta mona lefta pou pernoume...opote skeftomai molis erthei edo kai paro mistho na zitiso,allios den tha echoume katholou!

itan diskolo na pareis?ti chartia kai pia diadikasia eprepe na akolouthiseis?

kai ego stenachoriemai,giati eicha kai ego kali doulia,douleva to proi,mporousa na vlepo kai na frontizo ta paidia mou,kai meta....tzifos....stenachoro pragma!pragmatika!

Elzu η σελίδα είναι αξιόπιστη, οι εφημερίδες δεν είχαν σχεδόν καθόλου αγγελίες.

MELYDIA αν έχεις παιδί κάτω των 6 ετών, παίρνεις άδεια άνευ αποδοχών για ανατροφή τέκνου , μόνο με μια αίτηση και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, χωρίς έγκριση από ΠΥΣΔΕ.

Άρθρο 53

Διευκολύνσεις υπαλλήλων με οικογενειακές υποχρεώσεις

1. Η προβλεπόμενη από την παρ. 2 του άρθρου 51 του παρόντος άδεια χορηγείται υποχρεωτικά, χωρίς γνώμη υπηρεσιακού συμβουλίου, όταν πρόκειται για ανατροφή παιδιού ηλικίας έως και έξι (6) ετών.

Άρθρο 51

Άδειες χωρίς αποδοχές

2. Στους υπαλλήλους επιτρέπεται η χορήγηση άδειας χωρίς αποδοχές συνολικής διάρκειας έως δύο (2) ετών, ύστερα από αίτηση τους και γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου, για σοβαρούς ιδιωτικούς λόγους.

paidia thelo na toniso se avto to simeio,oti i plirofories pou dinoume edo,pigazoun apo prosopiki erevna!!o kathenas prepei gia tin ipothesi tou na mazepsei plirofories kai na filtrarei pies simvoules apo edo tou einai chrisimes kai poies ochi!enoeite pos den ischioun ta idia gia olous giati kathe mia echei alli afetiria kai ales proipotheseis!prepei na tsekarete ta pragmata!mporei kati pou ischei gia mena na min ischeii gia esas!

edo sas dinoume mia idea,mia katevthinsi,mia aformi gia psaksimo sto internet...prepei omos na tis elegksete kai na deite an sas chrisimevoun!

akoma kai ta kratidia tis germanias metaksi tous echoun allous nomous!opote!!

Συμφωνώ πολύ MELYDIA σε αυτά που γράφεις.

Έχω τρία παιδιά 6,4 και 1. Θα ήθελα να ρωτήσω τις μανούλες που βρίσκοντα στην Γερμανία, αν υπάρχει οτιδήποτε τώρα το καλοκαίρι στην Στουτγκάρδη που θα μπορούσε να παρακολουθήσει τουλάχιστον η μεγάλη μου κόρη ώστε να έρθει σε επαφή με την γλώσσα, πριν ξεκινήσει το σχολείο (κάποια δραστηριότητα, σχολείο κλπ).

Την κόρη μου θα την δεχτούν στο δημοτικό χωρίς γλώσσα ή θα χάσει την χρόνιά της. Και εσύ MELYDIA έχεις παιδί 6 ετών. Πρόλαβες να κοιτάξεις αυτό το θέμα;

Συμφωνώ πολύ MELYDIA σε αυτά που γράφεις.

Έχω τρία παιδιά 6,4 και 1. Θα ήθελα να ρωτήσω τις μανούλες που βρίσκοντα στην Γερμανία, αν υπάρχει οτιδήποτε τώρα το καλοκαίρι στην Στουτγκάρδη που θα μπορούσε να παρακολουθήσει τουλάχιστον η μεγάλη μου κόρη ώστε να έρθει σε επαφή με την γλώσσα, πριν ξεκινήσει το σχολείο (κάποια δραστηριότητα, σχολείο κλπ).

Την κόρη μου θα την δεχτούν στο δημοτικό χωρίς γλώσσα ή θα χάσει την χρόνιά της. Και εσύ MELYDIA έχεις παιδί 6 ετών. Πρόλαβες να κοιτάξεις αυτό το θέμα;

nai!loipon,ta paidia pou geniountai mexri 15(?).9. pane sxolio,osa einai meta,pane nipiagogio.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...