Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Mία Νέα Αρχή... στην Γερμανία;;;

Recommended Posts

γραφω παλι γιατι εχω απογοητευτηκα νεα...

πηρα τηλ στη γερμανικη πρεσβεια της αθηνας και μου ειπαν οτι

δεν εχει σχεση που εχω ελληνικη ιθαγενεια αλλα χρειαζομαι βιζα για να μεινω μονιμα στη γερμανια.

και 2ον με ρωτησε για ποιο λογο θελω να παω στη γερμανια και ειπα για εργασια.και μου ειπανε οτι μονο για επαγγελματα πχ γιατρος πολιτικος μηχανικος κλπ εγκρινεται λεει η βιζα αλλιως λεει δεν γινεται.

και συγνωμη ολοι αυτοι οι μεταναστες απο αλβανια που ζουνε στη γερμανια ιταλια κλπ ειναι ολοι γιατροι????

απογοητευτικα παρα πολυ....icon_sad.gif

user_online.gifreputation.gif report.gif edit.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 687
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να συμπληρωσω οτι εχω ταυτοτητα ελληνικη κανονικα. και αναρωτιεμαι γιατι τοτε χρειαζομαι βιζα???

Evanaki καλησπερα. Συγκινηθηκα με την ιστορια σας και προπαντως με τη σταση σου απεναντι στον πατερα σου...Να εισαι καλα και εσυ και ο αδερφος σου!

Οσον αφορα αυτο που ρωτας, απο οτι ξερω αν εχεις ελληνικο διαβατηριο μπορεις να ταξιδεψεις εντος Ευρωπαικης Ενωσης. Αν εχεις αλβανικο θα εχεις προβλημα. Θυμαμαι ενα κοριτσακι ταξιδευε με το σχολειο σε εκδρομη για Αγγλια και μπηκαν ολοι στο αεροπλανο και αυτην δεν την αφησαν να μπει γιατι λεει επρεπε να εχει βιζα επειδη ειναι αλβανιδα.

Γνωμη μου ειναι να παρεις και στο ελληνικο προξενειο να ρωτησεις,γιατι περα απο το διαβατηριο δε θα σου ζητησουν κανενα αλλο ταξιδιωτικο εγγραφο στο αεροδρομιο , οποτε αν εχεις ελληνικο διαβατηριο εισαι οκ.

Στην εσχατη των περιπτωσεων που δε σε αφηνουν να ταξιδεψεις, βγαλε τουριστικη βιζα, πες οτι πας για διακοπες. Η τουριστικη βιζα ισχυει 3 μηνες, θα εχεις λοιπον 3 μηνες καιρο να βρεις δουλεια.

Eleni

bd5c7983f7.png

Εδώ να συμπληρώσω ότι για να ταξιδέψει κάποιος εντός ευρωπαϊκής ένωσης απαιτείται μόνο η ένδειξη της ταυτότητάς του (όταν έχει εκδοθεί από χώρα της Ε.Ε.) και όχι το διαβατήριο.

Το λογικό λοιπόν θα ήταν εάν υπάρχει ελληνική ταυτότητα να αρκεί.

Πιστεύω πάντως ότι το ζήτημα δεν είναι εάν σου επιτρέπεται να ταξιδέψεις γιατί αυτό είναι αυτονόητο, αλλά εάν οι γερμανοί θα σου δώσουν δουλειά! (πράγμα δύσκολο στις μέρες μας εξίσου και για τους έλληνες από ό,τι ακούω...)

Εδώ να συμπληρώσω ότι για να ταξιδέψει κάποιος εντός ευρωπαϊκής ένωσης απαιτείται μόνο η ένδειξη της ταυτότητάς του (όταν έχει εκδοθεί από χώρα της Ε.Ε.) και όχι το διαβατήριο.

Το λογικό λοιπόν θα ήταν εάν υπάρχει ελληνική ταυτότητα να αρκεί.

Πιστεύω πάντως ότι το ζήτημα δεν είναι εάν σου επιτρέπεται να ταξιδέψεις γιατί αυτό είναι αυτονόητο, αλλά εάν οι γερμανοί θα σου δώσουν δουλειά! (πράγμα δύσκολο στις μέρες μας εξίσου και για τους έλληνες από ό,τι ακούω...)

Kανονικα και με ταυτοτητα μονο ταξιδευεις, αλλα καποιες εταιρειες δεν το δεχονται και σε παιρνανε απο χιλια κυματα..Αυτο γιατι δεν εχουν ολοι οι Ευρωπαιοι ταυτοτητες..Για μενα το καλυτερο ειναι το διαβατηριο για να μην σε εχουν μιση ωρα να στεκεσαι να περιμενεις να ελεγξουν αν μπορουν να το δεχτουν...

Συμφωνω ως προς το δευτερο σκελος αφου και η Γερμανια αντιμετωπιζει πλεον προβλημα και οι ελληνες μαλλον ειναι οι τελευταιοι στους οποιους θα επελεγαν να δωσουν δουλεια...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

popo ti zori!molis echthes eftasa stin germania na kano tin prospathia mou!echo erthei moni mou,choris ta paidia mou kai ton antra mou gia na etoimaso ego to edafos!echo faei treli friki!to pio diskolo kommati einai na afineis tous dikous sou piso!mou leipoun trela-den to eicha ipologisei oti tha einai psychologika toso psychofthoro!!mou erchete na mpo sto epomeno aeroplano kai na giriso piso!!pragmatika!

popo ti zori!molis echthes eftasa stin germania na kano tin prospathia mou!echo erthei moni mou,choris ta paidia mou kai ton antra mou gia na etoimaso ego to edafos!echo faei treli friki!to pio diskolo kommati einai na afineis tous dikous sou piso!mou leipoun trela-den to eicha ipologisei oti tha einai psychologika toso psychofthoro!!mou erchete na mpo sto epomeno aeroplano kai na giriso piso!!pragmatika!

κουράγιο κοπέλα μου! Να κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για σας και σύντομα να είστε μαζί!

MELYDIA και μένα ο άνδρας μου έχει φύγει εδώ και έναν μήνα στην Γερμανία και έχω μείνει πίσω με τα παιδιά. Αυτήν την εβδομάδα θα πάμε και εμείς.

Κάνε κουράγιο αν τα πράγματα ήταν δύσκολα μέχρι τώρα για σένα στην Ελλάδα, σκέψου πόσο πάτο μπορούμε ακόμα να πιάσουμε. Μην κοιτάς πίσω, προχώρα, όχι για σένα αλλά για το μέλλον των παιδιών σου. Να σκέφτεσαι ότι θα πρέπει να τακτοποιηθείς γρήγορα, για να φέρεις κοντά την οικογένεια σου.

Σου εύχομαι οτι καλύτερο για σένα και την οικογένεια σου.

Διαφημίσεις

pantos simera niotho kalitera!voithaei na eisai energi!opoios echei apories peri chartouras as rotisi,echo pleon idikevsi!:D

Μπράβο MELYDIA έτσι να σε ακούμε. Ήρθα και εγώ Γερμανία. Σου εύχομαι πολύ σύντομα να τακτοποιηθείς και να φέρεις την οικογένεια σου.

Ο άνδρας μου είναι προγραμματιστής και βρήκε δουλειά στην Στουτγκάρδη, εγώ ήρθα σε μια περιοχή κοντά στο Ντόρτμουντ σε συγγενής για να βλέπουμε τον άνδρα μου το ΣΚ μέχρι να μας παραδόσουν και να φτιάξουμε το σπίτι που νοικιάσαμε. Εσύ σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...