Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mία Νέα Αρχή... στην Γερμανία;;;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 687
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

παιδια πες'τε μου κατι γιατι θα τρελαθω!!!ακομη να μεταφρασω τα χαρτια μου,αλλα καταλαβα καλα?ζητανε λεφτα,8,5Ε για να μεταφρασουν μονο την σφραγιδα της χαγης??πολυ κλεψια μιλαμε!!!

Μελυδια ναι ναι...εμεις δωσαμε 250 ευρω για 2 πτυχια, οικογενειακη κατασταση, ληξιαρχικη πραξη της μικρης , τα μαθηματα που εχουμε κανει σε χαρτι και ολα αυτα τοσο...αστα να πανε...αλλα εμεις μενουμε ελλαδα τελικα...δεν υπαρχει βοηθεια απο εκει καθολου

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

παιδια πες'τε μου κατι γιατι θα τρελαθω!!!ακομη να μεταφρασω τα χαρτια μου,αλλα καταλαβα καλα?ζητανε λεφτα,8,5Ε για να μεταφρασουν μονο την σφραγιδα της χαγης??πολυ κλεψια μιλαμε!!!

ναι έτσι ειναι δυστηχώς Μελυδιάκι :-(:-(:-(:-(:-(

Μελυδια ναι ναι...εμεις δωσαμε 250 ευρω για 2 πτυχια, οικογενειακη κατασταση, ληξιαρχικη πραξη της μικρης , τα μαθηματα που εχουμε κανει σε χαρτι και ολα αυτα τοσο...αστα να πανε...αλλα εμεις μενουμε ελλαδα τελικα...δεν υπαρχει βοηθεια απο εκει καθολου

Τελικά μεινατε Ελλάδα Ελζού μου, γιατι δεν κοιτάτε κάποια άλλη χώρα μηπως ειναι καλυτερα? Ψαχνωντας απο Ελλάδα δουλειά???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

elzu προσπαθησε το κουκλα μου,διοτι μια φιλη μου πηγε γερμανια,ιδια περιπτωση με σενα και της παρεχουν τοσα πολλα βοηθηματα,που δεν ξερει πως να ξοδεψει τοσα λεφτα!!!αξιζει πολυ!!περνει του κ...λου τα επιδοματα!!!αξιζει!!

δεν εχουμε που να μεινουμε εκει κοριτσια...θα προσπαθησουμε εδω...ουτε η οικογενεια μου δεν βοηθαει, το σοι της μαμας μου δεν μπορει να μου βρει μια δουλεια...μου εστειλαν καποιες αγγελιες πηρα τηλ...αλλα τιποτα..

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

κατ'αρχην μπορεις να μεινεις σε ενοικιαζομενα δωματια για αρχη και κατα δευτερον δικαιουσε τοσα πολλα σαν γερμανιδα υπηκοος που δεν μπορεις να φανταστεις!!!επιδομα παιδιου-επιδομα σπιτιου-κοινωνικο επιδομα,επιδομα ανεργιας....ψαξ'το !!!!

μελυδια μου ξέρεις που λένε ότι και οι τοίχοι εχουν αυτιά???? Εδω και τα τόπικ έχουν πολλα μάτια....

Ελα με pm να στα πω!!!! :-)))))))))))))))))

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 months later...

Καλησπερα και απο μενα.ειμαι 26 ετων

Γραφτηκα σημερα γιατι εδω και καιρο ψαχνω καποιες απαντησεις σε καποια ερωτηματα και κανεις δεν μπορει να μου πει με σιγουρια τιποτα.

το θεμα μου ειναι νομιζω λιγο πολυπλοκο.

Ηρθα στην ελλαδα με τους γονεις μου και τον αδερφο μου οταν ημουν σε ηλικια 9 ετων(απο αλβανια ειμαστε).

πηγαμε σχολειο κανονικα.εγω και ο αδερφος μου εχουμε την ελληνικη ιθαγενεια.

δυστυχως οι γονεις μου ειχαν ενα ατυχημα πριν 7 χρονια το οποιο αφησε τον μπαμπα μου αναπηρο και με εγκεφαλικες αιμοραγιες . η μητερα μου δεν ζει...

αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης και αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει...

σκεφτομαι για μεταναστευση στη γερμανια.ομως δεν ξερω αν θα ειναι ευκολο.

1)θα χρειαζομαι αδεια παραμονης?(επειδη εχω ελληνικη ιθαγενεια το λεω)

2)θελω ομως να παρω και τον πατερα μου μαζι.ο οποιος ειναι με αδεια παραμονης στην ελλαδα και δεν εχει ιθαγενεια ουτε υπηκοοτητα.

(ο πατερας μου να τονισω ειναι με 85% αναπηρια. μπορει να λεει μονο λιγες λεξεις και να κουναει τα χερια του)

ο πατερας μου θα μπορεσει να μεινει στη γερμανια?και τι θα χρειαστει για να εχει και εκει αδεια παραμονης?

3)παιρνει συνταξη ο μπαμπας μου απο ενσημα που ειχε απο οταν δουλευε στην αλβανια.ειναι βεβαια πολυ λιγα τα χρημματα αλλα παιρνει και συνταξη απο ενσημα που δουλευε στην ελλαδα πριν το τροχαιο.

σε περιπτωση που παμε γερμανια οι συνταξεις κοβονται?

4)σε περιπτωση που τελικα παμε. οταν εγω θα δουλευω θα πρεπει να προσεχει καποιος τον μπαμπα μου γιατι ειναι ανημπορος να μεινει μονος.γνωριζεται αν το γερμανικο κρατος καλυπτει καποιο ποσο για νοσοκομα στο σπιτι σε τετοιες περιπτωσεις?

αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει σε αυτα τα 3 ερωτηματα θα το εκτιμουσα πολυ. δυστυχως δεν εχουμε κανεναν εδω για να μας βοηθησει και ολοι μας λενε μισολογα....

σας ευχαριστω προκαταβολικα...

Κοπέλα μου εγώ δεν γνωρίζω να σου απαντήσω σε αυτά που ρωτάς, γράφω μόνο για να σου εκφράσω το σεβασμό μου για τη στάση σου απέναντι στον πατέρα σου και να σου ευχηθώ κουράγιο και καλή ευκολία στο (δύσκολο) δρόμο σου...

σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα...πολλοι βρεθηκαν που μου ειπαν να τον αφησω σε ενα ιδρυμα ομως δεν μπορω να το κανω.ξερω πως ειναι δυσκολο.7 χρονια το ζουμε καθε μερα.εγω ημουν 19 και ο αδερφος μου 16 οταν εγινε το ατυχημα.θελει ειδικη μεταχειρηση..και δεν μπορω δεν αισθανομαι καλα να τον αφησω σε ενα ιδρυμα ειδικα με την κατασταση που ειναι στην ελλαδα τα ιδρυματα...

θα χαρω πολυ αν ξερει να με ενημερωσει καποια κοπελα σε αυτα που ρωτησα πριν γιατι ειδα οτι καποιες ειναι πολυ ενημερωμενες εδω μεσα!:)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...