Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Πάει κι αυτή η μέρα... Ήρθε και η φίλη μου για παρέα, ήρθε και η μαμά μου και με σύγχισε λίγο και της φώναξα :oops:, ήρθε και η πεθερά μου...απαρτία έιχαμε!

Τωρα αράζω στην τηλεόραση να δούμε Ευτυχισμένοι Μαζί!!

ioanna, marilia, mommysoon που είστε????

Τι σου έκανε η καημένη η μανούλα σου καλέ;;;;;Στην πεθερά σου βάζεις τις φωνές ή δεν μπορείς και τα ακούει όλα η μαμάκα;;;;;Φρόνιμα μικρό.....κράτα τα άλογα!!!!!!!!!!!!!Ηρέμησε...οι μέρες περνάνε....θα μάθεις τι έγινε!!!!!!;)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι σου έκανε η καημένη η μανούλα σου καλέ;;;;;Στην πεθερά σου βάζεις τις φωνές ή δεν μπορείς και τα ακούει όλα η μαμάκα;;;;;Φρόνιμα μικρό.....κράτα τα άλογα!!!!!!!!!!!!!Ηρέμησε...οι μέρες περνάνε....θα μάθεις τι έγινε!!!!!!;)

Η μανούλα μου δε μπορεί να καταλάβει την ψυχολογία μου και νομίζει είμαστε στο ίδιο mood :eek: ..κατά τα άλλα την αγαπώ πολυ!:D Η πεθερά μου ευτυχώς δεν ασχολείται ή μαλλον κρατιέται! χαχαχα

Εσύ είχες επισκέψεις σήμερα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Τι κάνετε;

Έχω βαρεθεί συνέχεια μέσα και να μην έχω τίποτα να κάνω,αραγμένη στον καναπέ,αλλά τι να κάνουμε;;;;Σήμερα έχει ήλιο αλλά ψύχρα.

GEMINAKI τι κάνεις;;;Πως πάνε τα νευράκια;:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημερα κοριτσια.

Πως ειμαστε σημερα;

Η Δευτερα πλησιαζει!!

Χθες δεν ειχα ιντερνετ και σημερα παλι μου κανει κατι διακοπες.

Εγω ειμαι λιγο πεσμενη. Δεν ξερω ισως ειναι που καθε μερα το αγχος αυξανεται.

Μακαρι να μας πανε ολα καλα και να εχουμε ολες μεγαλες χοριακες την Δευτερα!!!

καλημέρα κοριτσάκια..κάντε λίγη υπομονή, άλλες 2 μέρες μείνανε μέχρι να μάθουμε τα ευχάριστα

future διαβάζω την ιστορία με το αίμα σου..θρίλερ μου φαίνεται όλο αυτό, αλλά έχω την εντύπωση πως θα ναι για καλό ή μάλλον είμαι σίγουρη

gemini και εγώ όταν έκανα σπερματεγχύσεις, συνέχεια για συμπτώματα έψαχνα και νομίζω πως και μετά τη μεταφορά, πάλι το ίδιο θα κάνω και ας ξέρω πως δεν έχει νόημα, γιατί άκρη δεν βγάζεις

όλη τη βδομάδα κοιμόμουν σαν βόδι όταν γύριζα απ τη δουλειά και μετά έκανα δουλειες στο σπίτι, η κούραση δεν περιγράφεται..τώρα όμως επέστρεψα δυναμικά και έφερα και μια ολόκληρη κούτα σαμπάνιες γιατί τη Δευτέρα θα γίνει χαμός λέμεεεε

α! επιτέλους αδιαθέτησα Δευτέρα πάω για εξέταση αίματος και ξεκινάω σικλακούρ. επίτέλους γιατί είχα μεγάλο εκνευρισμό όλες αυτές τις μέρες, τσακωνόμουν και με το άλλο μου μισό για βλακειούλες

palmoma καλή ξεκούραση στο νησάκι σου (το πρώτο ταξίδι της μπέμπας σου!!)

marilia πως πάνε οι ενέσεις? είμαι σίγουρη πως την καταβρήκες με το τρύπημα..έλα πεστο σ'άρεσε έτσι δεν είναι???

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.

Πως ειμαστε σημερα;

Η Δευτερα πλησιαζει!!

κάνε υπομονή το φάγατε το γάιδαρο μια ουρίτσα τόση δα έμεινε, ρίξε κανένα ύπνο, λίγο διάβασμα λίγο ιντερνετ και ήρθε η Δευτέρα

ty11p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Τι κάνετε;

Έχω βαρεθεί συνέχεια μέσα και να μην έχω τίποτα να κάνω,αραγμένη στον καναπέ,αλλά τι να κάνουμε;;;;Σήμερα έχει ήλιο αλλά ψύχρα.

GEMINAKI τι κάνεις;;;Πως πάνε τα νευράκια;:tongue:

Καλημερα κοριτσια.

Πως ειμαστε σημερα;

Η Δευτερα πλησιαζει!!

Καλημέρα!! 2 μέρες ακόμα!! Κι εγώ νομίζω έχω αρχίσει να αγχώνομαι επικίνδυνα... Και να σας πω και κάτι? Βασικά φοβάμαι....φοβάμαι να ακούσω πάλι την αρνητική χοριακή.... Γμτ!! τις πρώτες μέρες ήμουν πολύ αίσιοδοξη...τώρα καμία σχέση.

Αφήστε που σήμερα αρχισα να βλέπω και χοριακές στον ύπνο μου :tongue:

ioanna καλή αρχή!! Μας έλειψες τόσες μέρες;) Τουλάχιστον ξεκουράστηκες?? Πες μας κιόλας τι θα κάνεις Σ/Κ να ζηλέψουμε εμείς που έχουμε γίνει ένα με τον καναπέ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!! 2 μέρες ακόμα!! Κι εγώ νομίζω έχω αρχίσει να αγχώνομαι επικίνδυνα... Και να σας πω και κάτι? Βασικά φοβάμαι....φοβάμαι να ακούσω πάλι την αρνητική χοριακή.... Γμτ!! τις πρώτες μέρες ήμουν πολύ αίσιοδοξη...τώρα καμία σχέση.

ioanna καλή αρχή!! Μας έλειψες τόσες μέρες;) Τουλάχιστον ξεκουράστηκες?? Πες μας κιόλας τι θα κάνεις Σ/Κ να ζηλέψουμε εμείς που έχουμε γίνει ένα με τον καναπέ...

ξεκουράστηκα νομίζω ναι, προς το παρόν μαγειρεύω(ψαρονέφρι στο φούρνο με πατατες) όλη την ημέρα σπίτι θα τη βγάλω και το βράδυ θα πάμε σε κάτι φίλους..τίποτα σημαντικό δλδ

βρε σας καταλαβαίνω και τις τρεις σας και σας θαυμάζω που μπορείτε και είστε ξάπλα τόσες μέρες μακάρι να μπορέσω και γω..επειδή είμαι υπερκινητικός άνθρωπος θα κάνω τεράστια προσπάθεια να μένω στον καναπέ.άσε που δεν έχω κανέναν για βοήθεια και αναρωτιέμαι τι σκατά θα τρώμε που ο καλός μου ούτε αβγό δεν ξέρει να βράσει..πάλι καλά που κάνει δουλειές στο σπίτι..τουλάχιστον δεν θα βρωμίσουμε πολύ..και για να πάω το βράδυ για ύπνο πρέπει να ανέβω σκαλιά..άλλο δράμα θα ναι και αυτό..τες πα ας μην το σκέφτομαι απο τώρα..έχω 14 μέρες να προβληματίζομαι

ty11p2.png

ξεκουράστηκα νομίζω ναι, προς το παρόν μαγειρεύω(ψαρονέφρι στο φούρνο με πατατες) όλη την ημέρα σπίτι θα τη βγάλω και το βράδυ θα πάμε σε κάτι φίλους..τίποτα σημαντικό δλδ

βρε σας καταλαβαίνω και τις τρεις σας και σας θαυμάζω που μπορείτε και είστε ξάπλα τόσες μέρες μακάρι να μπορέσω και γω..επειδή είμαι υπερκινητικός άνθρωπος θα κάνω τεράστια προσπάθεια να μένω στον καναπέ.άσε που δεν έχω κανέναν για βοήθεια και αναρωτιέμαι τι σκατά θα τρώμε που ο καλός μου ούτε αβγό δεν ξέρει να βράσει..πάλι καλά που κάνει δουλειές στο σπίτι..τουλάχιστον δεν θα βρωμίσουμε πολύ..και για να πάω το βράδυ για ύπνο πρέπει να ανέβω σκαλιά..άλλο δράμα θα ναι και αυτό..τες πα ας μην το σκέφτομαι απο τώρα..έχω 14 μέρες να προβληματίζομαι

Κι εγώ υπερκινητική είμαι η κακομοίρα γι αυτό και τα χω παίξει :tongue:. Αν είναι ανάγκη κάθεσαι και δε μιλάς και καθόλου!!!

Όσο για τα σκαλιά απο την αρχή κοιμάμαι στον καναπέ. Φαντάσου σήμερα θα ανέβω στα υπνοδωμάτια πάνω! Μετά από μια εβδομάδα δηλαδή!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τουλάχιστον ήταν θετικές οι χοριακές ή τζάμπα το έβλεπες το όνειρο;;Βρε συ φυσικό είναι να φοβάσαι για το τι θα ακούσεις,όσο πλησιάζουν οι μέρες!!!!!!!

Εγώ πάλι, είμαι τόσο σίγουρη για το αρνητικό,που η μαμά μου είπε στον άντρα μου να αγοράσει μια φιάλη οξυγόνο.Όταν,λέει,θα βγει το θετικό δεν θα μπορούν να με συνεφέρουν για καμιά εβδομάδα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Θα σας πω κάτι κρυφά.....δεν έχω αίμα από χθες το βράδυ.....αλλά το λέω κρυφά μην το ακούσει και ξαναγυρίσει!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ναι καλά...εγώ να δεις τι υπερκινητική είμαι.Άμα δεις τα σκούρα και είναι ανάγκη...όχι μια εβδομάδα...αλλά 100 θα κάτσεις στον καναπέ.!!!!!!Να είσαι σίγουρη γι'αυτό!!!!!!!

Άντε και καλή αρχή καρντάσι!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τουλάχιστον ήταν θετικές οι χοριακές ή τζάμπα το έβλεπες το όνειρο;;Βρε συ φυσικό είναι να φοβάσαι για το τι θα ακούσεις,όσο πλησιάζουν οι μέρες!!!!!!!

Εγώ πάλι, είμαι τόσο σίγουρη για το αρνητικό,που η μαμά μου είπε στον άντρα μου να αγοράσει μια φιάλη οξυγόνο.Όταν,λέει,θα βγει το θετικό δεν θα μπορούν να με συνεφέρουν για καμιά εβδομάδα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Θα σας πω κάτι κρυφά.....δεν έχω αίμα από χθες το βράδυ.....αλλά το λέω κρυφά μην το ακούσει και ξαναγυρίσει!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ούτε που θυμάμαι τι ήτανε... Μαλλον θετικές χαμηλές γιατί αυτό φοβάμαι περισσότερο....

Χαχαχαχα! Ωραιά η μαμά σου! Αντι να λέμε θα ανοίξουμε σαμπάνια, θα λέμε θα ανοίξουμε....οξυγόνο!!:tongue::tongue:

Ωραία και το αίμα το εκτόπισες!! Μπράβο futuraki!!!

Εγώ να σου πω από χτες έχω πονάκια περιόδου....Λες να αδιαθετήσω και να μην προλάβω?? Εσυ έχεις και πονάκια όλες αυτές τις μέρες??

Σήμερα τι θα κάνεις??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ούτε που θυμάμαι τι ήτανε... Μαλλον θετικές χαμηλές γιατί αυτό φοβάμαι περισσότερο....

Χαχαχαχα! Ωραιά η μαμά σου! Αντι να λέμε θα ανοίξουμε σαμπάνια, θα λέμε θα ανοίξουμε....οξυγόνο!!:tongue::tongue:

Ωραία και το αίμα το εκτόπισες!! Μπράβο futuraki!!!

Εγώ να σου πω από χτες έχω πονάκια περιόδου....Λες να αδιαθετήσω και να μην προλάβω?? Εσυ έχεις και πονάκια όλες αυτές τις μέρες??

Σήμερα τι θα κάνεις??

Πονάκια δεν θα έλεγα.Πονάκια περιόδου έχεις εσύ......εγώ είχα πόοοοοοοοονους περιόδου!!!!!!!!:tongue::tongue:

Σήμερα θα κάνω....ακριβώς ότι και τις άλλες μέρες...τίποτα!!!!!!!ΕΣΥ;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πονάκια δεν θα έλεγα.Πονάκια περιόδου έχεις εσύ......εγώ είχα πόοοοοοοοονους περιόδου!!!!!!!!:tongue::tongue:

Σήμερα θα κάνω....ακριβώς ότι και τις άλλες μέρες...τίποτα!!!!!!!ΕΣΥ;;;;;

Κι εγώ από αυτό το τίποτα θα κάνω!!!!:tongue::tongue::tongue: Τώρα ο αντρούλης μου καθαρίζει κι εγώ χαζέυω! Ζω κοσμοιστορικά γεγονότα δηλαδή :tongue:! Φαγητό θα κάνει η πεθερούλα ψαράκι. Απλά μάλλον το βραδυ θα βγουμε για φαγητό! Ετσι λέμε τουλάχιστον...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εγώ από αυτό το τίποτα θα κάνω!!!!:tongue::tongue::tongue: Τώρα ο αντρούλης μου καθαρίζει κι εγώ χαζέυω! Ζω κοσμοιστορικά γεγονότα δηλαδή :tongue:! Φαγητό θα κάνει η πεθερούλα ψαράκι. Απλά μάλλον το βραδυ θα βγουμε για φαγητό! Ετσι λέμε τουλάχιστον...

Να βγείτε...να βγείτε....να ξεφύγεις λίγο,να ξεχαστείς.Εμείς φαί έχουμε γεμιστά,έκανε η μαμά μου και αύριο θα κάνει πατάτες με μπριζόλες στο φούρνο!!!!!Αχ! αυτές οι μαμάδες,είναι θησαυρός....και τι τραβάνε οι καημένες μαζί μας!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...