Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ωραία να έχεις επισκέψεις...Περνάει η ώρα! Μαλλον θα ρθει η φίλη μου το απόγευμα πάλι και μετα η μαμά κλασσικα..

Εν τω μεταξύ έφαγα ένα σκασμό απ το πρωί και βάρυνα τώρα... Ξερεις ευκαιρία να σηκώνομαι απ τον καναπέ!!

Με πήραν και τηλ απ το Γραφέιο να με ρωτήσουν αν θα συνεχισω την άδειά μου για να καλέσουν αναπληρώτρια στη θέση μου!!! Που να ξέρω ρε παιδιά??? Κι αυτοί 2η φορά που με πήραν...Μου ζήτησαν βέβαια συγγνώμη, απλά θέλουν να ξέρουν γιατί αν έιναι να έρθει άλλη θα ρθει τώρα...αν προχωρήσει η χρονιά σιγά μη στείλουν....Θα μείνουν τα παιδάκια μου χωρίς Αγγλικα :(

Κάνε προσευχές να χουν παρέα τα διδυμάκια σου!!!!!!!!!

Ερώτηση: Πόσων ημερών ήταν τα έμβρυά σου όταν τα έβαλαν??

Δεν τους είπες ότι την Δευτέρα θα τους απαντήσεις;;;Αφού τότε θα ξέρεις,δεν θα περάσει και πολύ καιρός για να μην στείλουν τελικά.Δεν νομίζω να πειράζουν 2 μέρες ακόμη!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Gemini ολο εσας σκεφτομαι και ευχομαι να σας πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!:D

Εμενα ηταν 3ων ημερων αν θυμαμαι καλα.Μου εβαλαν 3.και τα εχω και σε φωτο!!Απλα να ξερεις οτι απο τι στιγμη που τα τοποθετουν αυτα δεν "κολλανε" με τη μια.Μπορει να κολυμπουν ελευθερα για καποιες μερες μεχρι να βρουν το καταλληλο μερος να κατσουν!

Γι αυτο και μας λενε ξεκουραση για τουλαχιστον 3 μερες μετα τη μεταφορα.Ομως εγω προσπαθουσα να καθομαι πιο πολυ.Δηλ.ειχα παρει και καποιες μερες αδεια για να μπορω να κατσω στον καναπε.Παντως,ακομη δεν κανω πολλα πραγματα,μονο κανενα φαγακι και γενικα δεν σηκωνω καθολου βαρη!Γι αυτο σου φωναζα gemini για τη βιβλιοθηκη.Μην κανετε τιποτα!

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Βαρέθηκα πια!!!!!!!!!!Χάρηκα το πρωί.....πάρτην τώρα.......ξανά αίμα.......λίγο μεν....αλλά αίμα.....και κάψιμο.Αυτό ήταν δεν ξανα ασχολούμαι άλλο!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Gemini ολο εσας σκεφτομαι και ευχομαι να σας πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!:D

Εμενα ηταν 3ων ημερων αν θυμαμαι καλα.Μου εβαλαν 3.και τα εχω και σε φωτο!!Απλα να ξερεις οτι απο τι στιγμη που τα τοποθετουν αυτα δεν "κολλανε" με τη μια.Μπορει να κολυμπουν ελευθερα για καποιες μερες μεχρι να βρουν το καταλληλο μερος να κατσουν!

Ναι το έχω υπόψιν μου. Απλά για τις βλαστοκύστες που έιναι 6 ημερών η εμφύτευση γίνεται πιο γρήγορα γι αυτό και σου λενε να κάνεις τεστ νωρίτερα. Δεν ξέρω έχω αγχωθει λιγάκι...Και εννοείται τελικά τη βιβλιοθήκη δεν την τακτοποίησα... Όλο κάθομαι...

Δεν τους είπες ότι την Δευτέρα θα τους απαντήσεις;;;Αφού τότε θα ξέρεις,δεν θα περάσει και πολύ καιρός για να μην στείλουν τελικά.Δεν νομίζω να πειράζουν 2 μέρες ακόμη!!!!

Ναι τους είπα οτι μάλλον θα ξέρω τη Δευτέρα. Αν και η αλήθεια είναι οτι θα ξέρω αν είναι αρνητικό. Γιατί αν έιναι θετικό έστω και λίγο θα περιμένω και την επόμενη χοριακή να ανέβει να βεβαιωθώ οτι παει καλά...τόσα γίνονται...

Διαβάζω διαβάζω για τιμές χοριακής και έχω φοβηθεί κάπως...Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές ιστορίες...Νομίζω αν δεν είναι αρνητικό θα μου τυχει κανα νουμερο π.χ20 (δηλαδή χαμηλο) και θα ψάχνομαι....ΟΥΦ!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Βαρέθηκα πια!!!!!!!!!!Χάρηκα το πρωί.....πάρτην τώρα.......ξανά αίμα.......λίγο μεν....αλλά αίμα.....και κάψιμο.Αυτό ήταν δεν ξανα ασχολούμαι άλλο!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Διώξ'το τώρα!!!!!!!!!!!!!!! Πες του οτι δεν πτοούμαστε άλλο!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διώξ'το τώρα!!!!!!!!!!!!!!! Πες του οτι δεν πτοούμαστε άλλο!;)

ΠΩΣ;;;;Πές μου τον τρόπο και θα το κάνω αμέσως......έχουν σπάσει τα νεύρα μου με αυτήν την ιστορία!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!!ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΠΩΣ;;;;Πές μου τον τρόπο και θα το κάνω αμέσως......έχουν σπάσει τα νεύρα μου με αυτήν την ιστορία!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!!ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Άκουσέ με...είναι πολύ ψυχοφθόρα η όλη κατασταση...και όσο πλησιάζει η ώρα των αποκαλυπτηρίων το νιώθουμε όλο και περισσότερο νομίζω... Δεν ξέρω κι εγώ είμαι σήμερα τελείως αρνητική...

Όμως, πως να στο πω. Είμαι σίγουρη για σένα. Και αυτή η ταλαιπωρία με το άιμα έιναι σημάδι να σου δείξει οτι κάτι γίνεται. Και θα γίνει, θα το δεις. Σου αξίζει άλλωστε. Τώρα έιναι η τυχερή σου και θα σε γεμίσει χαρά...Και στο έυχομαι όλοψυχα. Λίγο υπομονη όμως ακόμα....Τόση έχουμε κάνει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια μπήκα να σας πω ένα γεια πριν φύγω...

Σας εύχομαι πολύ καλή επιτυχία στις χοριακές, τα τεστ...τον οφθαλμίατρο :tongue::tongue: ό,τι άλλο κάνετε.

Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου πιστεύω οτι τα αποτελέσματά σας θα είναι θετικά. Θα προσπαθησω να μπω την Δευτέρα να σας διαβασω. Και να ανοίξω και μια σαμπάνια.

Να'στε καλά όλες, σας ευχαριστώ για τις ευχές...επιτέλους θα κάνω κάτι που θα μοιάζει με διακοπές φέτος. Με στενοχωρει μονο που ο άντρας μου δεν θα έρθει και δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου αυτός..εγώ εκατσα και μια εβδομάδα σπίτι...εστω κι αν ήμουν Αθήνα.

Σας φιλώ γλυκά.

A5K6p3.png

Σας εύχομαι πολύ καλή επιτυχία στις χοριακές, τα τεστ...τον οφθαλμίατρο :tongue::tongue: ό,τι άλλο κάνετε.

Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου πιστεύω οτι τα αποτελέσματά σας θα είναι θετικά. Θα προσπαθησω να μπω την Δευτέρα να σας διαβασω. Και να ανοίξω και μια σαμπάνια.

Να'στε καλά όλες, σας ευχαριστώ για τις ευχές...επιτέλους θα κάνω κάτι που θα μοιάζει με διακοπές φέτος. Με στενοχωρει μονο που ο άντρας μου δεν θα έρθει και δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου αυτός..εγώ εκατσα και μια εβδομάδα σπίτι...εστω κι αν ήμουν Αθήνα.

Σας φιλώ γλυκά.

Καλά να περάσεις Palmoma!!! Φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να επιστρέψεις δυναμικά στις απαιτήσεις του χειμώνα :P

Μακάρι όταν γυρίσεις να μας βρείς διπλές και να έχεις κι άλλες εγκυούλες παρέα;);)

Πολλά φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Σας φιλώ γλυκά.

Καλά να περάσεις,κοίτα να ξεκουραστείς,τα λέμε όταν γυρίσεις!:P

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πάει κι αυτή η μέρα... Ήρθε και η φίλη μου για παρέα, ήρθε και η μαμά μου και με σύγχισε λίγο και της φώναξα :oops:, ήρθε και η πεθερά μου...απαρτία έιχαμε!

Τωρα αράζω στην τηλεόραση να δούμε Ευτυχισμένοι Μαζί!!

ioanna, marilia, mommysoon που είστε????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma καλα να περασεις!!και φροντισε να μπεις τη Δευτερα να ανοιξουμε μαζι τη σαμπανια!!

Future πως εισαι αποψε?ελπιζω καλυτερα.

Μου ξαναήρθε λίγο αίμα το μεσημέρι....εδώ και καμιά ώρα...ξανασταμάτησε!!!!!!!!!!!!Ποικιλία...να μην βαριέμαι!!!!!!!!!

Αναρωτιέμαι τι να έχει το πρόγραμμα για αύριο!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μου ξαναήρθε λίγο αίμα το μεσημέρι....εδώ και καμιά ώρα...ξανασταμάτησε!!!!!!!!!!!!Ποικιλία...να μην βαριέμαι!!!!!!!!!

Αναρωτιέμαι τι να έχει το πρόγραμμα για αύριο!!!!!:tongue::tongue:

Σώπα, άυριο δε θα χεις...Αλλά είδες? Εχεις κάτι να περιμένεις την άλλη μερα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...