Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Future εγω δεν μιλω.Μονο χαιρομαιιιιιιι!!! :D:D

Gemini ολα θα πανε καλα!Ουτε κι εγω ειχα πρησμενο στηθος βρε κοριτσια.Μονο πονουσε λιγο αλλα οχι συνεχεια.Μια ποναγε μια ηταν σαν ξεφουσκωμενο..Τι να πω.Γι αυτο κι εγω ειχα αγωνια διοτι δεν ειχα ξεκαθαρα συμπτωματα.Κι εγω εχω πολυ ευαισθητο στηθος.Ημουν απογοητευμενη που το εβλεπα να μην...φουσκωνει!Αλλα τελικα...:D:D!!

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Σκεφτειτε ποσες ορμονες εχουμε παρει.Ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα.Μια ξαδελφη μου ελεγε οτι ειχε καταλαβει οτι ηταν εγκυος 6 μερες πριν κανει χοριακη.(Ηταν αυτη που μου ελεγε οτι μια φορα ειχε ελευθερη επαφη με τον αντρα της και εμεινε εγκυος με την πρωτη.Σημειωση:Εγω τοτε εκανα 2 ενεσεις τη μερα για εξωσωματικη και καθομουν και ακουγα τετοια!!).

Εχω και φιλη που δεν το ειχε καταλαβει,διοτι ειχε αστατο κυκλο και ειχε παρει και αντιβιωση.Και αφου ειχε 10 μερες καθυστερηση εκανε ενα τεστ στο σπιτι και εμεινε..σεκος!!

Δε μας φτάνει ο πόνος μας, έχουμε κι αυτά :rolleyes: τι να πεις!!

Δηλαδή εσύ είχες μόνο πονάκια περιόδου αραια και που από την 6η μέρα της μεταφοράς?? Μακάρι να ακολουθήσουμε τα χνάρια σου!!!

Τα διδυμάκια πως πάνε, και τι ΠΗΤ έχεις?? (σε είχα ξαναρωτήσει αλλά δε θα το είδες..)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια...ήρθα κι εγώ.

Χθες δεν μπήκα καθόλου...έπρεπε να παω να δω το βαφτηστήρι μου που ειχα να το δω κάτι μήνες...και σε λίγο θα πηγαινε φαντάρος. Χάρηκε το μαναράκι μου πολύ...να'ναι καλά. Βεβαια ως γνήσιο αγόρι εχει αδυναμία στον άντρα μου...τι να πεις;

Καλύτερα σας ακούω (διαβάζω μάλλον).

Future ..3 δεν είχες; Τελικά ναι...ίσως να υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο...προφανώς το αντράκι το ένα αποφάσισε οτι θέλει χώρο για μονο του και τα έσπρωξε να ξεκολλήσουν..Όλα ειναι πιθανά. Τώρα σκέφτομαι οτι την Δευτέρα με τις χοριακες εγώ θα ειμαι στο νησί...και πρέπει οπωσδήποτε να βρω τρόπο να μπω στο internet...έστω και απο cafe. Θα αφήσω το laptop εδώ...κρίμα είναι ο αντρούλης μου μόνος του 1 εβδομάδα να του πάρω και το laptop;

Gemini βλεπω συνεχίζεις αισιόδοξα ε; Μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω μην ψάχνετε συμπτώματα...εγω συχνουρία δεν ειχα ποτέ...ούτε τώρα που υποτίθεται μεγαλώνει η μήτρα και πιέζει την κύστη. Μια μέρα πριν την χοριακή μονο που δεν έκλαιγα γιατί πίστευα οτι το στήθος μου έχει ξεπρηστει...τι άλλο να σας πω δηλαδή;

Inohep σταμάτησα και εγώ...τι καλά:D Τώρα παίρνω μισό σαλοσπίρ κάθε 2η μέρα. Μακράν οι χειρότερες ενέσεις.

Κατά τα άλλα καλά...

A5K6p3.png

Καλά κάνεις..τη μισή μέρα τουλάχιστον να κάθεσαι! Χμμ ωραία η σπανακόπιτα!! Καλοφάγωτη!!

Δεν ξέρω αν τα θέλω τα πονάκια που λες κι εσύ αν και πολλές κοπέλες που είχαν θετικό αποτέλεσμα τα έιχαν τα πονάκια τους ... Ας ένιωθα απλά οτι κάτι έχω κάνει εκει μέσα. Τσάμπα το καθισιό???

Ασε μας ρε Gemini που θες να νιώσεις...εγώ ειμαι στην 13η εβδομάδα και η συνάδελφος στην 14η στην δουλειά και δεν νιώθουμε..τιποτα! Και θέλεις να νιώσεις; Εχεις σκεφτεί οτι ενα μεγάλο ποσοστό γυναικών δεν το καταλαβαίνει καν οτι ειναι έγκυος; Λες να ένιωθαν κάτι όλες αυτές που μετά απο καθυστέρηση ειδαν ξαφνικά τα θετικά τεστ;

Μου φαίνεται οτι κάνεις ό,τι μπορείς για να μην είσαι ήρεμη και ήσυχη.

A5K6p3.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??? σημερα ειναι σαν να εχει ερθει το φθινοπωρο!!! ας μας λυπηθει ο Θεος και να μην εχει βαρυ χειμωνα!!! πλησιαζει η ωρα της ενεσης και φοβαμαι τοσο πολυ...:confused: πιστεψτε με πως ο φοβος αυτος δεν φευγει και δεν συνηθιζονται οι ενεσεις!!

Κοριτσάκι αν τρέμεις μ'αυτές τις ενέσεις ειλικρινά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστείς inohep...γιατί τότε σε βλέπω για τα εξωτερικά ιατρεία. Σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις..μην επικεντρώνεσαι σ'αυτο...να βλέπεις πιο μακριά. Μην σκέφτεσαι ολη την ημέρα την ένεση. Να σκέφτεσαι το θετικό τεστ.

A5K6p3.png

Γεια σας κορίτσια...ήρθα κι εγώ.

Χθες δεν μπήκα καθόλου...έπρεπε να παω να δω το βαφτηστήρι μου που ειχα να το δω κάτι μήνες...και σε λίγο θα πηγαινε φαντάρος. Χάρηκε το μαναράκι μου πολύ...να'ναι καλά. Βεβαια ως γνήσιο αγόρι εχει αδυναμία στον άντρα μου...τι να πεις;

Gemini βλεπω συνεχίζεις αισιόδοξα ε; Μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω μην ψάχνετε συμπτώματα...εγω συχνουρία δεν ειχα ποτέ...ούτε τώρα που υποτίθεται μεγαλώνει η μήτρα και πιέζει την κύστη. Μια μέρα πριν την χοριακή μονο που δεν έκλαιγα γιατί πίστευα οτι το στήθος μου έχει ξεπρηστει...τι άλλο να σας πω δηλαδή;

Κατά τα άλλα καλά...

Τι καλά που θα πας διακοπούλες!!!!! Είναι οτι πρέπει νομίζω μετά από ένα κουραστικό καλοκαίρι με καλά αποτελέσματα!! Μην το πάρεις το λαπτοπ του ανθρώπου!! Πηγαινε σ ενα καφε καλύτερα!!!

Δηλαδή κι εσύ τίποτα δεν ένιωθες,ε????? Ποσο παρηγοριέμαι .... Τελοσπάντων, τώρα δεν έχει και τόσο σημασία.4 μέρες έμειναν και θα μάθουμε! Λέω και από άυριο να κάνω και καμια βόλτα...

Κοριτσάκι αν τρέμεις μ'αυτές τις ενέσεις ειλικρινά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστείς inohep...γιατί τότε σε βλέπω για τα εξωτερικά ιατρεία. Σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις..μην επικεντρώνεσαι σ'αυτο...να βλέπεις πιο μακριά. Μην σκέφτεσαι ολη την ημέρα την ένεση. Να σκέφτεσαι το θετικό τεστ.

Συμφωνώ απόλυτα!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Geminaki μην ψαχνεσαι κοριτσι μου. Αισιοδοξια και ολα καλα θα πανε!

Με το ζορι θες να εχεις συμπτωματα;;; Που να το καταλαβεις βρε τα μωρακια απο τωρα;;; Να βγεις βολτιτσα, να ξεσκασεις και λιγο.

Future ολα ειναι πιθανα. Οι μερες πλησιαζουν και θα μαθουμε.Εσυ βγαινεις καθολου εξω;

Luckystar και Palmoma μακαρι να παρουμε και εμεις σειρα και μετα να λεμε ολες για τις κοιλιτσες μας που θα μεγαλωνουν!

Εγω τα ιδια, λιγα πονακια που οταν με πιανουν προσπαθω να το παιζω αδιαφορη...

Μόλις φούρνισα ένα ταψί γεμιστά...για να έχει ο σύζυγος να τρώει κάτι που θα λείπω..για μερικές μέρες...μετά ας αναλάβει η πεθερά μου..τι να κάνω; Ας ειχε μάθει και εκείνος να μαγειρεύει κατι...για να μην πεινάσει:D

Εχουμε ψιλοπλακωθεί με τον σύζυγο..εχει εκνευρισμό με όλα αυτά τα νέα οικονομικά μέτρα...πληρώνει χωρίς τέλος και το καταλαβαίνω..αλλά και εγώ τι να κάνω; Δουλεύω, προσφέρω όσο μπορώ. Εντάξει ο μισθός μου δεν ειναι κανένας φοβερός μισθός...αλλά αυτός ειναι τι να κάνουμε; Σαμπως εγώ δεν θα ήθελα να παίρνω περισσότερα με τόσα χρόνια σπουδές...αλλά...

Οικονομία κάνω, δεν ειμαι καθόλου σπάταλη...εντάξει να αλλαξω την οικονομική κρίση δεν μπορω...

Τέσπα θα μείνουμε τώρα μακριά μια εβδομάδα και θα συνέλθουμε λίγο...έχουμε κουραστει και οι δύο με όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι..λογικό ειναι να χάνουμε την υπομονή μας..

Πάω να πλύνω και τα κλαπατσίμπαλα στην κουζίνα...και να στύψω ντομάτες για σάλτσα να του αφήσω...μπας και βράσει κανένα μακαρόνι καμιά μέρα να έχει να βάλει και λίγη τομάτα (ειδάλλως με κέτσαπ θα την βγάλει)

A5K6p3.png

Μόλις φούρνισα ένα ταψί γεμιστά...για να έχει ο σύζυγος να τρώει κάτι που θα λείπω..για μερικές μέρες...μετά ας αναλάβει η πεθερά μου..τι να κάνω; Ας ειχε μάθει και εκείνος να μαγειρεύει κατι...για να μην πεινάσει:D

Εχουμε ψιλοπλακωθεί με τον σύζυγο..εχει εκνευρισμό με όλα αυτά τα νέα οικονομικά μέτρα...πληρώνει χωρίς τέλος και το καταλαβαίνω..αλλά και εγώ τι να κάνω; Δουλεύω, προσφέρω όσο μπορώ. Εντάξει ο μισθός μου δεν ειναι κανένας φοβερός μισθός...αλλά αυτός ειναι τι να κάνουμε; Σαμπως εγώ δεν θα ήθελα να παίρνω περισσότερα με τόσα χρόνια σπουδές...αλλά...

Οικονομία κάνω, δεν ειμαι καθόλου σπάταλη...εντάξει να αλλαξω την οικονομική κρίση δεν μπορω...

Τέσπα θα μείνουμε τώρα μακριά μια εβδομάδα και θα συνέλθουμε λίγο...έχουμε κουραστει και οι δύο με όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι..λογικό ειναι να χάνουμε την υπομονή μας..

Πάω να πλύνω και τα κλαπατσίμπαλα στην κουζίνα...και να στύψω ντομάτες για σάλτσα να του αφήσω...μπας και βράσει κανένα μακαρόνι καμιά μέρα να έχει να βάλει και λίγη τομάτα (ειδάλλως με κέτσαπ θα την βγάλει)

Αυτό τώρα με τα μετρα μας έχει κάνει όλους μίζερους και να μην συζητάμε τίποτε άλλο (εκτος βέβαια απ το καφέ μας που στόχο έχουμε τις φουσκωμένες κοιλίτσες:tongue:). Εδώ άτομα χωρίς υποχρεώσεις και έχουν αρχίσει να δαγκώνονται. πόσο μαλλον τα νέα ζευγάρια....

Είναι φυσιολογικά όλα όσα νιώθει, και όλα όσα νιώθεις εσύ. Φαντάζομαι εκείνος σαν άντρας θα αισθανεται ένα παραπάνω οικονομικό βάρος (με την καλή έννοια) με την έλευση της μπέμπας στο οποίο θα πρέπει να ανταπεξέλθει επαρκώς και να σας προσφέρει.... Ενώ εσύ φαντάζομαι θα ήθελες απλά να είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος που ο Θεός σας αξίωσε με αυτή την εγκυμοσύνη και μετέπειτα με το αγγελούδι σας...

Και οι δύο πλεύρές έχουν τα δίκια τους... Μην ξεσυνερίζεσαι... Είναι δύσκολή περίοδος για όλους. Θα του λείψεις και μια εβδομάδα οπότε μετά σας βλέπω πολύ καλύτερα:D

Α! Και φτιάξε φαγητά! Θα το εκλάβει οτι τον περιποιείσαι και τον νοιάζεσαι ΚΑΙ αυτόν και όχι μονο την μπέμπα;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αυτό πάλι με τα νέα μέτρα-χαράτσια!!!!!Φανταστείτε τι γίνεται σε εμάς που δουλεύει μόνο ο άντρας μου!!!Ευτυχώς που είναι ψύχραιμος....εγώ πάλι όχι!!!!!Από που να κόψω πάλι δεν ξέρω!!!! Μόνο για το σπίτι μας φόρο πρέπει να πληρώσω 450 ευρώ!!!!!Από που;;;Δεν έχω...θα μπω στο κίνημα του "δεν πληρώνω"...δεν γίνεται...κάτι πρέπει να κάνουμε!!!!

Τα δικά μου τα νέα είναι καλά.Το αίμα είναι ροζ και ελάχιστο....εύχομαι να πάει ακόμα πιο καλά!!!!!!!Πόνους δεν έχω,μόνο κάτι ελαφρά τσιμπηματάκια!!!!:D:D

PALMOMA κορίτσι μου ψυχραιμία εσύ....κάποιος από τους δυο πρέπει να είναι ψύχραιμος.Να πας κοπέλα μου στην μαμάκα σου,να ξεκουραστείς και εύχομαι όταν γυρίσεις να έχουμε αρκετά καλά νέα να σου πούμε.;);)Πότε φεύγεις;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Geminaki μην ψαχνεσαι κοριτσι μου. Αισιοδοξια και ολα καλα θα πανε!

Με το ζορι θες να εχεις συμπτωματα;;; Που να το καταλαβεις βρε τα μωρακια απο τωρα;;; Να βγεις βολτιτσα, να ξεσκασεις και λιγο.

Future ολα ειναι πιθανα. Οι μερες πλησιαζουν και θα μαθουμε.Εσυ βγαινεις καθολου εξω;

Luckystar και Palmoma μακαρι να παρουμε και εμεις σειρα και μετα να λεμε ολες για τις κοιλιτσες μας που θα μεγαλωνουν!

Εγω τα ιδια, λιγα πονακια που οταν με πιανουν προσπαθω να το παιζω αδιαφορη...

Όχι κοπέλα μου δεν βγαίνω καθόλου έξω.Φοβήθηκα με το αίμα και είπα δεν θα πάθω και τίποτα αν κάτσω και άλλο μέσα!!!!

Μη σε προβληματίζουν τα πονάκια και στην εγκυμοσύνη μπορεί να τα έχεις!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Αυτό πάλι με τα νέα μέτρα-χαράτσια!!!!!Φανταστείτε τι γίνεται σε εμάς που δουλεύει μόνο ο άντρας μου!!!Ευτυχώς που είναι ψύχραιμος....εγώ πάλι όχι!!!!!Από που να κόψω πάλι δεν ξέρω!!!! Μόνο για το σπίτι μας φόρο πρέπει να πληρώσω 450 ευρώ!!!!!Από που;;;Δεν έχω...θα μπω στο κίνημα του "δεν πληρώνω"...δεν γίνεται...κάτι πρέπει να κάνουμε!!!!

Τα δικά μου τα νέα είναι καλά.Το αίμα είναι ροζ και ελάχιστο....εύχομαι να πάει ακόμα πιο καλά!!!!!!!Πόνους δεν έχω,μόνο κάτι ελαφρά τσιμπηματάκια!!!!:D:D

GEMINAKI τι κάνεις;Ακόμη περιμένεις το e-mail;;;;

Αααααχχχχχχχχχχχχχ! Περιμένω αλλά δεν έρχεται τίποτα.... Μονο τα νέα μετρα με θυμούνται :tongue::tongue::tongue:. Ας μη μιλήσουμε για φόρο σπίτι -αυτοκίνητο ...Χωρια οι περικοπές στο μισθό που ειμαστε και οι 2 ήδη χαμηλόμισθοι και από αυτό το μήνα θα παίρνουμε -300Ε δηλ 700Ε γιατί κόβουν αναδρομικά μέχρι Δεκέμβρη.... Ας μην τα σκέφτομαι όμως!!!

Σήμερα πέρασε γρήγορα η μέρα μπορώ να πω. Φαντάσου έχω και μισή ταινιά στο pause που δεν προλαβα να τη δω (!). Ηρθε μια φίλη για καφε και τώρα είναι εδώ και η μαμά μου και φτιάξαμε τυρόπιτα! Μιαμ μιαμ!!!

Το κακό είναι οτι ο άντρας μου έπαθε μια νιλα με το αυτοκίνητο...Είναι πετρελαιο και στο βενζινάδικο του έβαλαν βενζίνη οπότε τώρα δεν πρέπει καν να ανάψει η μηχανή γιατί...πάπαλα! Περιμένει οδική βοήθεια κτλ κτλ. Περιμένω να ρθει να δουμε τι θα γίνει και μ αυτό...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αααααχχχχχχχχχχχχχ! Περιμένω αλλά δεν έρχεται τίποτα.... Μονο τα νέα μετρα με θυμούνται :tongue::tongue::tongue:. Ας μη μιλήσουμε για φόρο σπίτι -αυτοκίνητο ...Χωρια οι περικοπές στο μισθό που ειμαστε και οι 2 ήδη χαμηλόμισθοι και από αυτό το μήνα θα παίρνουμε -300Ε δηλ 700Ε γιατί κόβουν αναδρομικά μέχρι Δεκέμβρη.... Ας μην τα σκέφτομαι όμως!!!

Σήμερα πέρασε γρήγορα η μέρα μπορώ να πω. Φαντάσου έχω και μισή ταινιά στο pause που δεν προλαβα να τη δω (!). Ηρθε μια φίλη για καφε και τώρα είναι εδώ και η μαμά μου και φτιάξαμε τυρόπιτα! Μιαμ μιαμ!!!

Το κακό είναι οτι ο άντρας μου έπαθε μια νιλα με το αυτοκίνητο...Είναι πετρελαιο και στο βενζινάδικο του έβαλαν βενζίνη οπότε τώρα δεν πρέπει καν να ανάψει η μηχανή γιατί...πάπαλα! Περιμένει οδική βοήθεια κτλ κτλ. Περιμένω να ρθει να δουμε τι θα γίνει και μ αυτό...

Καλά ηλίθιοι ήταν εντελώς!!!!!!!Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα πουλάκι μου!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλά ηλίθιοι ήταν εντελώς!!!!!!!Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα πουλάκι μου!!!!

Ηρθε τελικά. Αυριο συνεργείο και βλέπουμε.... Τουλάχιστον το παραδέχτηκε και θα το πληρώσει. Απλά κρίμα η ταλαιπωρία...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Future δεν μιλαω,μονο χαμογελαωωωωω!!!:D:D

Παιδια τα νεα μετρα ειναι χαλια!Και μεις τα βαζουμε κατω και φοβομαστε οτι δε θα καταφερουμε να βγαλουμε τις υποχρεωσεις.Κι εχουμε και διπλη γεννα τελη Μαρτη!Θα δουμε,εχει ο Θεος!Εδω καναμε αγωνα να τα καταφερουμε,στα οικονομικα θα κατσουμε?Οπως μαθαμε με τα πολλα,ετσι θα μαθουμε και με τα λιγα.Εξαλλου προσωπικα δεν προερχομαι απο πλουσια οικογενεια,αλλα και ευτυχισμενοι ημασταν και καλα περναγαμε.τα παιδια νομιζω θελουν αγαπη και οχι το 4ο επωνυμο παιχνιδι.Βεβαια αν τα οικον προβληματα ειναι πολυ σοβαρα,τοτε αλλαζει το πραγμα.Ευχομαι να μην φτασουμε ποτε εκει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...