Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Future καλημέρα!! Πως είσαι σήμερα??

Καλημέρα !!!Τα νέα από το μέτωπο παραμένουν ίδια,η παλέτα των χρωμάτων καλά κρατεί,η ποσότητα δεν αυξήθηκε,δέκατα συνεχίζω να έχω,πόνους περιόδου έχω ελάχιστους.

Τι καιρό έχετε εκεί;Εδώ όλη νύχτα γινόταν χαμός...αέρας,βροχή,κεραυνοί....και σήμερα χωρίς μπουφάν δεν βγαίνεις έξω!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !!!Τα νέα από το μέτωπο παραμένουν ίδια,η παλέτα των χρωμάτων καλά κρατεί,η ποσότητα δεν αυξήθηκε,δέκατα συνεχίζω να έχω,πόνους περιόδου έχω ελάχιστους.

Τι καιρό έχετε εκεί;Εδώ όλη νύχτα γινόταν χαμός...αέρας,βροχή,κεραυνοί....και σήμερα χωρίς μπουφάν δεν βγαίνεις έξω!!!:D

Κι εδώ έκανε χαμό!! Απο χτες το πρωί έκανε ένα διάλλειμα το απόγευμα και μετά πάλι βροχή και αέρας. τώρα έχει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα με ελάχιστο ήλιο και δροσούλα! Έξω δεν ξέρω τι φοράς γιατί δε βγαίνω :tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εδώ έκανε χαμό!! Απο χτες το πρωί έκανε ένα διάλλειμα το απόγευμα και μετά πάλι βροχή και αέρας. τώρα έχει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα με ελάχιστο ήλιο και δροσούλα! Έξω δεν ξέρω τι φοράς γιατί δε βγαίνω :tongue:

Και εγώ δεν βγαίνω αλλά το νιώθεις.Όταν μέσα στο σπίτι θέλεις κάλτσες και πόρτες κλειστές,έξω δεν θα θες μπουφάν;Βαρέθηκα και πονάει και το κεφάλι μου!!!!:shock::shock:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Και εγώ δεν βγαίνω αλλά το νιώθεις.Όταν μέσα στο σπίτι θέλεις κάλτσες και πόρτες κλειστές,έξω δεν θα θες μπουφάν;Βαρέθηκα και πονάει και το κεφάλι μου!!!!:shock::shock:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Αστα! Αν και είναι πρωι ακομα οπότε νιώθω οτι εχω πραγματα να κανω... Ψευδαισθήσεις φυσικά!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Αστα! Αν και είναι πρωι ακομα οπότε νιώθω οτι εχω πραγματα να κανω... Ψευδαισθήσεις φυσικά!!!

Δηλαδή σαν τι;;;Ιντερνετ,τηλεόραση,διάβασμα...ότι κάθε μέρα δηλαδή!!!!Καμια,άλλη επιλογή;;;ΟΥΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Δηλαδή σαν τι;;;Ιντερνετ,τηλεόραση,διάβασμα...ότι κάθε μέρα δηλαδή!!!!Καμια,άλλη επιλογή;;;ΟΥΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χμμ δεν εχω κατι άλλο υπόψιν! Και σας άκουσα και δεν τακτοποιώ βιβλιοθήκη...

Και ερχεται και η μαμά μου και μου λέει οτι δεν της μιλάω κτλ κτλ. τι να λέω κάθε μέρα??? Λες και έχει νεα ο καναπές:confused::confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χμμ δεν εχω κατι άλλο υπόψιν! Και σας άκουσα και δεν τακτοποιώ βιβλιοθήκη...

Και ερχεται και η μαμά μου και μου λέει οτι δεν της μιλάω κτλ κτλ. τι να λέω κάθε μέρα??? Λες και έχει νεα ο καναπές:confused::confused:

Δεν έχει;;;;;Είσαι σίγουρη;;;ΕΕΕ ρε Δίδυμε....Να απομονώνεσαι ξέρεις!!!!Να μιλάς βαριέσαι!!!Δεν μπορούμε ξέρεις να είμαστε μέσα στο μυαλό σου....κάνεις τις σκέψεις σου και έχεις την απαίτηση οι υπόλοιποι να ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ...αυτό τελοσπάντων το μυαλό που κουβαλάτε!!!Δεν είναι μυαλό αγάπη μου αυτό....λαβύρινθος είναι!!!Πολλές φορές ούτε εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι γίνεται εκεί μέσα!!!!Όταν έχετε αγωνία για κάτι ή απλά δεν είστε καλά,φέρεστε λες και είστε θυμωμένοι με όλο τον κόσμο.Λογικό να παραπονεθεί η μαμά σου.Σκέφτηκες ότι και αυτή έχει την αγωνία της;;;;;Μπααα....ούτε που σου περνάει από το μυαλό....και γιατί να έχει αγωνία;;;;Και αν έχει εσύ τι πρέπει να κάνεις για αυτό;;;(μην μου πεις ότι δεν σκέφτεσαι αυτά)........ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!!μοιράσου τις σκέψεις σου και τις αγωνίες σου με τους δικούς σου ανθρώπους...όπως κάνεις με εμάς.....(η αλήθεια είναι ότι αυτό με κάνει και απορώ κάποιες φορές):tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεν έχει;;;;;Είσαι σίγουρη;;;ΕΕΕ ρε Δίδυμε....Να απομονώνεσαι ξέρεις!!!!Να μιλάς βαριέσαι!!!Δεν μπορούμε ξέρεις να είμαστε μέσα στο μυαλό σου....κάνεις τις σκέψεις σου και έχεις την απαίτηση οι υπόλοιποι να ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ...αυτό τελοσπάντων το μυαλό που κουβαλάτε!!!Δεν είναι μυαλό αγάπη μου αυτό....λαβύρινθος είναι!!!Πολλές φορές ούτε εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι γίνεται εκεί μέσα!!!!Όταν έχετε αγωνία για κάτι ή απλά δεν είστε καλά,φέρεστε λες και είστε θυμωμένοι με όλο τον κόσμο.Λογικό να παραπονεθεί η μαμά σου.Σκέφτηκες ότι και αυτή έχει την αγωνία της;;;;;Μπααα....ούτε που σου περνάει από το μυαλό....και γιατί να έχει αγωνία;;;;Και αν έχει εσύ τι πρέπει να κάνεις για αυτό;;;(μην μου πεις ότι δεν σκέφτεσαι αυτά)........ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!!μοιράσου τις σκέψεις σου και τις αγωνίες σου με τους δικούς σου ανθρώπους...όπως κάνεις με εμάς.....(η αλήθεια είναι ότι αυτό με κάνει και απορώ κάποιες φορές):tongue::tongue:

Ο άντρας μου ζητάει το τηλ σου να τα πείτε λιγάκι!! Λέει είσαι η μόνη που μπορεί να τον καταλάβει!! :P:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ο άντρας μου ζητάει το τηλ σου να τα πείτε λιγάκι!! Λέει είσαι η μόνη που μπορεί να τον καταλάβει!! :P:p

Αν τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο!!!!!Τι τραβάμε...με εσάς δίπλα μας!!!!!Και σκέψου...ο άντρας μου έχει και ωροσκόπο Δίδυμο!!!!

Αιγόκερος είπες ότι είναι ο αντρούλης σου;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αν τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο!!!!!Τι τραβάμε...με εσάς δίπλα μας!!!!!Και σκέψου...ο άντρας μου έχει και ωροσκόπο Δίδυμο!!!!

Αιγόκερος είπες ότι είναι ο αντρούλης σου;;;;

Εμ γι αυτό έχεις εντρυφήσει στην ψυχολογια ενός Διδύμου!!! Μπορείς να γράψεις και βιβλίο με ...οδηγίες χρήσης! χαχαχαχαχ

Υδροχόος έιναι... Εντάξει είμαστε χάλι ζώδιο αλλά και αυτοί έχουν τα δικά τους!! Εμείς γαυγίζουμε αλλά δε δαγκώνουμε :tongue::tongue: Να έιμαστε και δίκαιοι!

Λεω να δω το Black Swan. εχω ακούσει καλά λόγια..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εμ γι αυτό έχεις εντρυφήσει στην ψυχολογια ενός Διδύμου!!! Μπορείς να γράψεις και βιβλίο με ...οδηγίες χρήσης! χαχαχαχαχ

Υδροχόος έιναι... Εντάξει είμαστε χάλι ζώδιο αλλά και αυτοί έχουν τα δικά τους!! Εμείς γαυγίζουμε αλλά δε δαγκώνουμε :tongue::tongue: Να έιμαστε και δίκαιοι!

Λεω να δω το Black Swan. εχω ακούσει καλά λόγια..

Υδροχόος;;Μου κάνει εντύπωση πες του,που παραπονιέται γιατί δεν διαφέρει από τους Διδύμους.Στα ίδια επίπεδα κινούνται....Θα σου δώσω μια συμβουλή όμως και άκουσε με(σαν μεγαλύτερη που είμαι:tongue:)να εμπιστεύεσαι το ένστικτο του άντρα σου....οι Υδροχόοι έχουν πολύ ανεπτυγμένη την έκτη αίσθηση,και η διαίσθηση τους είναι πολύ ισχυρή!!!!Σε αντίθεση με εσάς που μπερδεύετε την δυσπεψία με την διαίσθηση....."έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι...κάτι θα γίνει!!!"....Ναι σίγουρα θα γίνει....πιες μια σόδα,ένα αντιόξινο...και την επόμενη φορά να φας πιο σιγά και πιο λίγο!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Άντε δες την ταινία και αν είναι καλή πες μου να την κατεβάσω!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future μολις διαβασα τα νεα σου.Σε σκεφτομαι καθε μερα.Τι ειναι κι αυτο που περνας βρε κοριτσι μου κι εσυ?το συζηταγα με τον αντρα μου χθες και λεγαμε ποσο πραγματικα δυσκολο πρεπει ειναι.Ξερεις,βλεπω ομως οτι το αντιμετωπιζεις πολυ ψυχραιμα και το χιουμορ σου ειναι παντα σε φορμα.Μπραβο χιλιες φορες!

Gemini να κανεις ο,τι θελεις με το τεστ!Κι εγω θυμαμαι που ελεγα να κανω νωρις και υπηρχαν κοπελες στο παλιο φορουμ που εμπαινα και μου ελεγαν να μην το κανω,απο φοβο μηπως στεναχωρηθω.Αλλα,επιλογες ειναι αυτες!

Θελω να στειλω κατι σε ολες σας που ειναι να κανετε χοριακη την αλλη εβδομαδα..

Future μολις διαβασα τα νεα σου.Σε σκεφτομαι καθε μερα.Τι ειναι κι αυτο που περνας βρε κοριτσι μου κι εσυ?το συζηταγα με τον αντρα μου χθες και λεγαμε ποσο πραγματικα δυσκολο πρεπει ειναι.Ξερεις,βλεπω ομως οτι το αντιμετωπιζεις πολυ ψυχραιμα και το χιουμορ σου ειναι παντα σε φορμα.Μπραβο χιλιες φορες!

Gemini να κανεις ο,τι θελεις με το τεστ!Κι εγω θυμαμαι που ελεγα να κανω νωρις και υπηρχαν κοπελες στο παλιο φορουμ που εμπαινα και μου ελεγαν να μην το κανω,απο φοβο μηπως στεναχωρηθω.Αλλα,επιλογες ειναι αυτες!

Θελω να στειλω κατι σε ολες σας που ειναι να κανετε χοριακη την αλλη εβδομαδα..

Ευχαριστώ για τα λόγια σου και που με σκέφτεσαι...σημαίνει πολλά!!!

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολα,προσπαθώ να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα,άλλωστε δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.Βλέπω πάντως ότι το αίμα δεν σταματάει, ούτε λιγοστεύει.Θα πάω την Δευτέρα για χοριακή αν και όπως έχετε καταλάβει δεν περιμένω τίποτα.!!!!:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...